Új hozzászólás Aktív témák

  • Gáboromm

    tag

    válasz ollie #221469 üzenetére

    "Miért mit vársz? Hogy maguktól szebbek lesznek a mostani játékok?"

    Pont erről van szó. Nem lesz még új játék sokáig, ami kihasználja maximálisan a konzol lehetőségeit!

    Hogy 1-2 év míg a fejlesztők kitapasztalják a most induló új generáció lehetőségeit. + 2-3 év pluszban mire kifejlesztik azt az álleesős grafikai-látványbeli újítást.

    Azaz, véleményem szerint nem érdemes 3 éven belül új gen-es gépet venni.

    Csak annak, akinek extra fontos a töltési idő, vagy/és a plusz fps szám a fluidabb élmény miatt. Ami mint írtam sem nekem, sem a játékosok 98%-nál semmit nem jelent, azaz nem látnak változást.

    Én is csak 3-4 év múlva vennék, de csak ezért veszek majd hamarabb (2021. nyara kb.), mert anyagilag nem vág földhöz.

    Ps5-öt talán tavasszal már, mert ott van most pár cím, amit csak ps5 tulajoknak adnak. Gondolok a PS PLUS collection-ra. Az jó ajánlat, aprópénzért kb. 12 jó cím. Amiből érdekel 8.

    De most komolyan azért vegyek máris újat, hogy egy gamer délutánom alatt megspóroljak mondjuk 10x20 (200) mp-nyi töltési időből 120-at mondjuk? 2 perc összesen. Annyit nem ér meg!

    Én még c64-en nevelkedtem. Ott egy játék 5 percbe telt mire betöltött kazettáról. Hacsaknem fejállítási gondok nem voltak. :) mert akkor sokszor 5 perc.

    Summárum:
    Sokáig csak fps+töltési idő lesz érzékelhető. Az is nagyon kevesek számára fontos. ÚGY, hogy az az emberek nagyobb részénél orgazmust okozzon, olyan nem. Nyílván lesznek javulások már jövő évi játékoknál, de a játékosok 98% nem lát semmi különbséget.

    Az más kérdés, hogy a 2% playerbase játszik az összidő 40-50%-val, mert mindennap nyomják 8-10 órában. A fennmaradó 98% jobb esetben hetente 2 órát ha játszik. De inkább havonta ennyit. Persze itt is van, aki naponta valamennyit. Átlagról beszélek.

    A lényeg, hogy ennek a 2%-nak nagyon fontos a véleménye is, meg színvonal. Nekik nagyon fontos már az fps és töltési idő is, némi javulás grafikában. Így az ő véleményük húzza az átlag játékost is.

    Ezenkívül olyan gazdag a nyugati (és keleti) társadalom, hogy nagyon sokan a mobiljuk mellé meg se kottyan egy konzol. Jó az! Főleg ajándékba! :)

    Eladó cuccaim, kontrollerek, játékok: http://bit.ly/2Y5nUyA

Új hozzászólás Aktív témák