- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz hackeeeee #49046 üzenetére
én egy tritton kunai-t vettem, talán még ennél is olcsóbban, 10-ért, és van benne adapter. Hát ha belegondolok, hogy 9-ért csak egy adaptert kapnék, akkor hagynám a fenébe
-
nagyúr
-
Rage47
veterán
válasz bulikavagyok #49041 üzenetére
nekem azzal az a baj, hogy nem lehet hangerőt állítani.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz okibots #49040 üzenetére
Pont rátaláltam. Írtam is neki, thx!
@bulikavagyok: Jam, érdekes.. Én is pont néztem, a mono headset-en, hogy ez egy kis lófütty kütyü, és ez ~9k.... De ez van, kell.. Kínából nem fogok rendelni, mert nem várok rá 3-4 hetet, lminél hamarabb szükségem volna rá.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
zkas90
senior tag
válasz hackeeeee #49035 üzenetére
Az a durva, hogy nem csak a konzolboltokból fogyott el hanem kb mindenhonnan.
Ezeket találtam neked:
platinumshop 9000 ft (1000 ft a házhozszállítás)[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Bakker... Egyik helyi beszállítónál sincs raktáron xbox one stereo adapter. 576-nál, gameshop-nál lenne, de így kijönne olcsóbban... Egyszerűen senki sem tud szerezni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
senior tag
sziasztok,
kérdés : Adott egy barátom akivel nem homeolok, az ő játékával szeretnék játszani az én gépemen home nélkül. Tehát belépek az ő prolfijába letöltöm a gamet, bejelentkezek az enyémbe indítom. Működik,az én mentésem folytatom. Kérdés ez addig működik ameddig ő nem lép be a gépén? Utána gondolom egyből kiírja Bye (játékosnév).Archieveket is megkapom.
-
zzola
titán
W10 megjelenésével HUN lesz a MUI, mit gondoltok?
-
sch_a
addikt
Tehát este 6-tól játszható? Az király lenne.
-
SütiGTi
senior tag
EA access-el mikortól játszható a fifa 16? Ha jól emlékszem akkor megjelenés előtt 5 nappal volt tavaly, vajon ez még mindig van?? Mert akkor már csütörtöktől lehetne használni ugye?
-
plejik
addikt
Ha megvettem a szingapúri sztórból a Forza 6 ot, akkor én az ottani megjelenés dátum alapján már játszhatok vele itthon előbb? Azaz ott 15. én lesz elérhető, ami nálunk ma kb este 7-8 óra (6 órával vannak előrébb.)
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
-
boost
addikt
válasz zkas90 #48996 üzenetére
Valahol a kettő között.
Egyelőre megy egy másik székhelyre a gép, ahol heti 1-2 napot vagyok, meg utazásokra, főleg amíg jön TR, de PS4 lesz az alapgép.Aztán jövőre lehet, hogy eladom, lehet, hogy megtartom, még nem tudom. Mondom, kb féláron vettem, nem érné meg hirtelen eladni, hátha tényleg jó lesz ez a Windows10-es dolog.
De azokat a játékokat, amiket megtartanék, mert még szükség lehet rá, azokat átcserélem PS4-re. GTA5, Witcher 3.
-
beneszilo
tag
válasz bulikavagyok #49011 üzenetére
Köszi! A fifa 16-os kérdésre várom még a választ, ha valaki tudja, hogy mi van ilyenkor.
-
nagyúr
Bemutatjuk: Rare Replay Ez is viccesre sikerült..
beneszilo: Lemezes változatnál természetesen nem működik. Ahhoz, hogy elindíts egy lemezes játékot, a gépben kell lennie a lemeznek.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
beneszilo
tag
Sziasztok!
Egy barátommal összeállnánk homeolni, ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem. Az egyik, hogy a játékok megosztása csak a store-ból megvettekre vonatkozik, lemezesen vásároltakra nem?
A másik pedig, hogy a fifából a haverom a deluxe változatot szeretné megvenni, de neki a megjelenéskor még nem lesz meg a gépe, kicsit később veszi meg. Az lenne a kérdés, hogy a deluxe-hoz kapott ajándék Ultimate Team packokat az tudná csak felhasználni, aki előszőr játszik a játékkal? Mert ő azokra igényt tartana, viszont a megjelenés napján én már játszanék az UT móddal, de nem kellenének az ajándék packok.
Bocsi a kacifántos fogalmazásért és előre is köszi a választ. -
zkas90
senior tag
Forza Motorsport 6 standard és a Metal Gear Solid V is bezsákolva jóféle szingapúri
140112$-ért. (11000 ft darabja). ggwpLassan elgondolkozok a home partner keresésen is. Még jobb lett volna ezeket feleennyiért beszerezni
[ Szerkesztve ]
-
okibots
aktív tag
válasz Donibrasco #48999 üzenetére
Nem,ebben nem volt "műsoros játék" írva
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!