-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pCarsHungary #49538 üzenetére
Úgy látom ma kijött a 4.0-ás patch is. Írhatnál róla majd pár szót, h milyen lett..
-
válasz
hackeeeee #49595 üzenetére
Látom nagyon aktív vagy a forzás képek készítésesben..
De miért nem használod a Forza saját fotó módját? Sokkal jobb képeket lehet úgy készíteni! Nem mintha ezek ne lennének nagyon jók, de rengeteg beállítás van, amivel csúcs képeket lehet lőni..
orichalcos:Már olvasom is! Lassan én is nekiállok a játéknak.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tunkiih
őstag
válasz
Nordorn #49594 üzenetére
Persze, hogy működik.. erre van kitalálva hogy "játék" közbe ne menjen ezekkel az idő. Mikor s home társam elkezdte leszedni a BO3 betat, arra jöttem haza hogy megvan az én gépemen is, direkt instantba hagytam.
Különben minek lenne részlegesen kikapcsolva, ha nem a háttérbeli letöltésekért.
-
FM6: F1 Driver Romain Grosjean versus Head of Xbox
Látszik, h nem először megy, viszont háromszöges lett az ideje! Ejnye!
"Time to shine challenge" - Rivals mode event. -
-
Dani82
senior tag
válasz
pelenka35 #49581 üzenetére
nem tudom, olyan gagyi az egesz kinezete, a special ability kepessegek, de meg a sima tamadas is ugy nez ki mint valami 90es eveke elejei indie jatekban. Raadasul miert kell nekem nyilvesszovel szarakodnom nightblade-kent? ( nincs penzem meg vendortol se venni tort
)
szoval egyelore lvl 5 vsgyok, de nem tetszik es allandoan meg is halok. Vaslahogy a Neverwinter jobban megfogott -
-
Legolas91
csendes tag
válasz
okibots #49522 üzenetére
Én az optikai kábelről hittem azt, mert ~7-8 éve még igencsak megkérték az árát, bárhol vette az ember. (Mondjuk az XBOX-os, "márkás" kábelét most is (2500 asszem a 2 méter).
Aztán berendeltem ebay-ről 3 db-ot ~900 HUF-ért (igaz csak 1.5 méter, de anny is elég), 1,5 (!) hét alatt megérkezett. -
-
plejik
addikt
Forza 6 - ból lőttem már képet én is.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
00:01-től játszható a itthon vásárolt Forza.
Letoltam vele az első 3 futamot gyorsan, többet nem.
Kicsit meg voltam csúszva időben, mert teljesen azt hittem, hogy ma estétől lehet játszani.
-
hackeeeee: nekem ott többet ír ki, több mellékküldi is megvolt csinálva, ha visszakapom akkor megpróbálom kifullozni
Def26 : Nekem nem jött át a tomb sajna.
Érdekesség : megy a fifa 16, kaptam 3 acsit. Nem mutatja a profilomba, és meghülyült a smart glass app és az acsi app is a boxon. Glasson látom,hogy kaptam acsit más játékba, gépen nem jelezte.
Ez miért lehet?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
nrbi001 #49578 üzenetére
Én 45%-al fejeztem be a fő szálat.
@Def26: Ha játszottál az előző részekkel, akkor mindenképp kötelező! Innentől még van jó pár mellékszál, hogy elvidd 100%-ig, és akkor lesz ténylegesen vége a játéknak.
Pont most megnéztem smartglass-on, ott 33%-ot ír. Játékban 40+% van.
[ Szerkesztve ]
-
AHhh, szépen lecsúsztam erről.. szokásos halogatásos hülyeségem....
Sajnos véget ért a batmen storyja számomra, még van pár mellékküldetés de arra később fekszek rá mert kölcsön adtam az egyik havernak a játékot. Aki teheti próbálja ki, én nem vagyok batman fan de minden percét élveztem a játéknak
Rég játszottam ilyen jót one-n.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Xbox áruház kezd vicc kategóriába átmenni! Egyik kártyámat sem fogadja el...
-
Dani82
senior tag
Van barmi lehetoseg Xbox Store-ban refundra, ha megvettem egy jatekot es szar?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
91 óra után végeztem a játékkal.
Minden pillanatát élveztem, de mégis csalódott vagyok. Ez a játék nincs befejezve.
Nagyon nincs. Még a kivágott fejezettel sem. ( azt is megnéztem
)
-
RichieTri
senior tag
válasz
Pickle Rick #49566 üzenetére
Jaja,valami nem stimmel
-
Pickle Rick
senior tag
Csak nekem haldoklik a Live?
-
okibots
aktív tag
válasz
zsolti72837 #49562 üzenetére
Lehozod Kecsóra még ma este, mert holnap megyek haza akkor megveszem
-
-
okibots
aktív tag
válasz
zsolti72837 #49557 üzenetére
Rád írhatok de, de nem veszek semmit
Csak kérdezgetek,meg hitegetlek -
okibots
aktív tag
Mi van a hardveraprósokkal?
Akire eddig ráírtam játék meg letöltőkód ügyileg,egy sem válaszolt.....sok ez az 1 nap várakozás egy igen/nem válaszra.De közben bőszen uppolgatják a hirdetéseket
Tán rossz a kérdés amit felteszek nekik -
Def26
félisten
Jelentem megy a kód beírás a boxon is. Settingsben simán átrakom Szingapúr -ra a régiót és beírom a kódot majd veszem a játékot.
-
JamesHun
addikt
ha instant on ba van a gép akkor ugye ha jön ki frissítés leszedi
ha most beteszem instant on ba a gépet akkor pl holnapra lefrissíti az összes játékot / appot vagy csak azt szedi le ami azután jön miután betettem instant on ba? -
hadogabi1
senior tag
Na végül lemezes lett a fm6 és a fifa is. Az fm holnap jön lemezzel. Kiváncsi leszek rá este. Ha fele olyan jó mint a demo már megérte.
-
Def26
félisten
Fasza ez a Szingapúri gift card. 1 perce se volt és megjöttek a kódok.
Mi van akkor ha a boxon átállítom a régiót Szingapúrra és ott írom be kódokat?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bogyi007 #49531 üzenetére
Hát őő..
Nekem töltődött a tombraider instant ON-ban, de kikapcsoltam a gépet, kikapcsolta a vinyót is, és nem töltött semmit. Ha beállítottam, hogy ne kapcsolja ki a vinyót, akkor sem töltötte a játékot.
Erre van tippje valakinek, hogy mitől lehet? Mert így ebben a formában nem sok értelme van az instant ON-nak, a gyors elindításon kívül. Vagy, ez nem is működik így ebben a formában?
Nem tudom, hogy esetleg ezzel lehet-e összefüggés, bár nem hiszem..
-
Seat
tag
Nem megerositett info: az xbox one ùj dashboard telepítésekor a win 10 szószerint legyalulja a régit. Egy ideig kattogo hangot fogtok hallani, amíg a clusterek kiköhögik magukból a korábbi rendszer darabkáit,ez normális. 32 órán át folyamatosan az internethez kell csatlakozni. Ha egyszer is megszakad a folyamat,kezdödik elöröl. A régi játékokat megtaláljátok majd a lomtárban,ahonnan ugyanúgy indíthatóak lesznek,de csak 16 színben az ùj kernel miatt.... hát nem tudom,így én lehet nem rakom fel😕
[ Szerkesztve ]
-
pCarsHungary
csendes tag
Kedvcsináló a Project Cars-hoz
Versenyzők beszámolója a legutóbbi versenyünkről[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pzstm
titán
hol van leírva, hogy mindent töröl a gépről?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xbox One - The best Line up Coming in 2015
Nem hivatalos, hanem rajongói cucc, de jó lett szerintem.#49530) gianni85
Ment PM.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Volt valami Live leállás ma?!
Éjjel 8%-on volt a Gears of War Ultimate letöltésem és most amikor bekapcsoltam a gépet 10%-on volt csak és nem is ő töltődött le hanem a Shadow Complex nevű X360-as Acade játékom de az is csak 10%-ig.
Szétb**sz az ideg most komolyan.....
Ez a SC nevű játék egyébként is valamit kavar nálam mivel kétszer is a listában van és nem lehet onnan az egyiket eltávolítani sem elrejteni....
-
godzsy2
senior tag
Ha hivatalosan is jön az új dashboard, akkor is mindent le fog gyalulni? Vagy addigra megoldják, hogy ne kelljen a játékokat újra lehúzni esetenként több 100 gigát?
-
Bogyi007
veterán
Az értesítést én is megkaptam az NXE-ről. Azt a PW-ban hol tudom beállítani, hogy NE KÜLDJE EL az Updateot nekem?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
plejik
addikt
Az Xbox One Preview programba működik még a meghívás? Ha igen , akkor esetleg valaki meg tud invitálni?
-
JamesHun
addikt
van valami gyors mód arra, hogy az ÖSSZES offline 360-as mentésemet feltehessem a felhőbe?
ha jön a BC akkor jó lenne betáraznom minden mentést és hátha pl a Skyrimet végigviszem végre -
ptom77
csendes tag
Preview-dash-update témában írna valaki egy pár soros összefoglalót a legszükségesebb tudnivalókról csak címszavakban?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- EZ IGEN! Sony PS5 Fat BONTATLAN Final Fantasy Bundle + Cover + Joystick ÚJ
- Steam Deck 512GB / 16GB DDR5 kézi játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ps5 pro anniversary 30th
- Playstation 5 DualSense God Of War ragnarök limited edition kontroller