Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkas90
senior tag
válasz SpeedHUNGARY #50897 üzenetére
ég és föld ha van lehetőséged, akkor kábellel használd
Nálam 60 megabites net.
Óránként kb 1 GB-ot(a maximum 1,6 volt) tölt le wifin keresztül.
Kábelen keresztül 20-22 GB-ot.[ Szerkesztve ]
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok!
Érdemes lesz patch kábellel vezetni a netet a boxba, ha a router kb. 1 m-re lesz csak tőle? Lesz nagy különbség?
[ Szerkesztve ]
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
-
zkas90
senior tag
válasz nrbi001 #50889 üzenetére
Aki nem tud eljutni a playitre, de jó áron akar hozzájutni boltból: 16 ezerért
-
-
mettek
addikt
Ha normál sztereo fejhallgatón jön a hang erősítőről és a kontrollerbe be van dugva az xbox headset is...megoldható ebben az esetben hogy a beszédhang, a chat a sztereo fülesből is szóljon? Kvázi az lenne a lényeg hogy a gyári headsetet csak a nyakamba tenném a mikrofon végett... Köszi
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ebay-en van fent 310 dollárért Halo TMCC Bundle gép. Ha esetleg érdekel valakit.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tudom mennyire meglepő:
Tony Hawk's Pro Skater 5
Az első teszt:
Hardcore Gamer - 4/10
Többi teszt majd a napokban jön, mert Activision nem küldött ki tesztelői példányokat.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz PlayerN1 #50871 üzenetére
De pont ezt mondjuk, hogy a régiós dolog csak a pénznemre vonatkozik. A GOLD az globális.
Jelenleg ilyen az új dashboard. (nem saját videó)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
A.tessz
senior tag
Így van , vettem amazonon gift cardot , orosz storeban akartam vásárolni, véletlenül az amerikai store-ba töltöttem fel. Utána néztem, hogy minden store külön egyenlegen van. Ezzel nagyon vigyázzatok , nem lehet átvinni az összeget , ott kell elkölteni! Ez igazábol a dolláros gift cardra vonatkozott!
[ Szerkesztve ]
-
PlayerN1
csendes újonc
Live on nincs régiókorlátozás? Úgy értve, ha veszek feltöltőkártyát, akkor nincs uk, hu stb bármelyikhez használhatom. Jóltévedek?
Tech
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Legolas91 #50859 üzenetére
Működik a digitális, és lemezes játékoknál is majd. Utóbbiaknál annyi a különbség, hogy nem a lemezről telepít majd, hanem a live-ról szedi le az adatokat, a lemez az eredetiség ellenőrzés miatt kell majd.
Nem lesz játszható az összes játék, csak azok amiket beletesznek a kompatibilitási listába.
Live-Die-Respawn
-
Lefty
addikt
válasz bulikavagyok #50843 üzenetére
ahh, ok koszi szepen!
-
Legolas91
csendes tag
A visszafelé kompatibilitás akkor azt fogja jelenteni, hogy az összes XBOX360 játék fog menni, ha az ember berakja az optikai meghajtóba? Vagy csak a digitálisan meglevő, accounton levők?
-
Vasy09
őstag
válasz plejik #50851 üzenetére
Akkor igen, hozzáadódik! Ha előtte nem feltöltő kártyával vetted, hanem mondjuk bankkártyával a boxon keresztül, mint én, akkor nem adódik hozzá, hibát fog dobni és nem fogja engedni addig aktiválni a kódodat, míg a régi előfizud le nem jár! Sajnos pont én járt így ezzel!
Gamertag: Vasy09
-
plejik
addikt
Nekem még érvényes a gold előfizetésem kb decemberig. Ha most veszek Gold előfizetést és beaktiválom, az a mostanihoz hozzáadódik? Azaz amikor ez lejárna,utána onnan megint 1 év?
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #50840 üzenetére
Siker, telefonon leegyeztettem a UPS-sel, holnap jönnek a csomagért, és megy frankfurtba a controller.
THX a helpet mindenkinek, aki próbált segíteni! Mondjuk most is érdekes volt, mert úgy csinálta meg a lejelentést, hogy hibát dobott az oldal.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
Adapterrel tudod csak csatlakoztatni a régi típusú kontrollerhez, mivel jack csatlakozós. De adnak hozzá azt is!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Lefty
addikt
válasz tunkiih #50836 üzenetére
en sokat nem akarok fulesre kolteni, csak a gyari mono helyett jo lenne egy olyan is ahol a hang es a mikrofon is egy helyen van. ugymond nagy igenyeim nincsenek. ez a stereo headset amugy csatlakoztathato a kontihoz ugy, mint a mono? vagy kell adapter?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #50837 üzenetére
Megvan. Csak ami ott van cím, ott nem tudok dátumot módosítani. Plusz van 1 opció amit kér mindenképp megjelolni. nem gáz, teszek egy próbát telefonos érdeklődésel, hátha elmondják, mert amúgyis csak holnap tudnám atadni. Frankfurba viszik.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #50829 üzenetére
Update, félsiker. A véglegesítést nem tudom megcsinalni. Mindig eltűnik a no translate elől a pipa.. Random hibát dob az oldal is, kérést nem tudjuk teljesíteni...stb
De most végig gondolva, amíg nincs aszalni gépem, addig lehet várok, mert ha nem lesz kontroller sem, akkor végképp nem tudok semmit csinálni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MunezXBK #50828 üzenetére
Mert azt írja, hogy létre kell hozni egy rendelést, megnézem, hogy ott mi lesz. Vagyis a tartozék csere kérdésénél.
Kéri a Controller sorozat számat így, amit hiába adok meg neki. Ha meg nem adok meg, akkor írja, hogy fizetni kell.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #50814 üzenetére
Keresem, hogy kellene, de nem találom. Ha a contollerre kerek cserét, ott fizetős opciót ajánl fel eleve. Máshogy kellene csinálni?
Szolgáltatás kérése, egyéb, és írjam le a gondom?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Lefty
addikt
amugy, ez az ms stereo headset nagyon gany?
-
Gebriel
veterán
válasz Tesztelo.hu #50794 üzenetére
Első képek szépek voltak. Ez most engem is meglepett.
-
joocek
aktív tag
válasz bulikavagyok #50816 üzenetére
ez a beálitás minden képen érdemes? Vagy csak a forza-hoz? Én COD -ozni szoktam ...
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
Mankó
veterán
Használ itt valaki play & charge kit-et? Mondjatok róla véleményt!
Súlya hogy viszonyul 2 ceruza aksihoz, meddig bírja, tölti e játék közben, milyen gyorsan merül le?
Hol a legolcsóbb?Köszi
-
sch_a
addikt
válasz bulikavagyok #50809 üzenetére
Köszi! Sikerült is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #50814 üzenetére
Okax. Ha hazaerek keresek, csak gep nelkul sajna kicsit nehézkes. Ugymond csak siman probaltam cserétkerni a gep alatt, de az fizetos lett volna.
Véleményem szubjektív...
-
adrian94
őstag
válasz bulikavagyok #50816 üzenetére
Eddig nem volt vele gond de a FIFA ma jelzett, hogy moderate-en van és így nem tudott bedobni más ellen .. Köszi a leírást
-
nagyúr
válasz adrian94 #50815 üzenetére
Itt egy leírás. Egyébként nekem is átvált mostanában moderate-re..
Élni és élni hagyni
-
adrian94
őstag
A NAT type-ot, hogy tudom Open-re rakni úgy, hogy az is maradjon ? Sokszor átvált moderate-re...
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #50809 üzenetére
Vasarlas igazolo számlát kér. Gondolom azt kell.
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
-
tunkiih
őstag
válasz Tesztelo.hu #50800 üzenetére
Arra probáltam eleinte matekozni, hogy az 1 terás gép mindenképp megbukik. Ha 500 GB-os gépet nézel, akkor máris olcsóbban kijön ha ő csapja hozzá az 500as külsőt.. ez már emberfüggő ki ragaszkodik uj termékhez ,de ahogy irtam is hogy az 1 terás is kijön max. használtan de mindenképp (bár az előttem szólóaknak sikerült jo áron venni ujonnan is tehát még ugy is megállja a helyét adott esetben..)
Más: 133 ezer a Holiday Bundle, ha valakit érdekel...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Telefonról, bankkártyával. Felrakod a Hola-t (feltéve, h droidot használsz), és a böngészőből vásárolsz. Nekem máshogy nem is megy..
zsolti72837: Nm!hackeeeee: Jaj ne már! Miért ne lehetne?! Bejelented az online felületen, és küldik a futárt. A géphez kapott kontrollert nem kell külön regisztrálni, ha jól emlékszem! Keress rá itt, párszor le lett írva. Én is írtam róla, csak már elég rég volt és nem emlékszem pontosan..
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki lemaradt volna.
Rainbow Six Siege kód:
V79W3-FK6K4-TFGG9-G3G32-YK37Z
Live-Die-Respawn
-
senior tag
20-ért vettem a 2Tb-s WD-met 3 év garival..
-
Lefty
addikt
nincs mit, azert meg nezz par youtube gameplayt, vagy twitch broadcast-et.
en ugy szoktam, hogy amazonon egy kamu portlandi cimmel veszek usa dollaros gift cardot, utana boxon a location-t usa-ra allitom, restart utan bevaltom a gift card kodot, megveszem a kiszemelt jatekot. a games menuben megallitom az installaciot, visszaallitom magyarra a locationt, restart megint es elinditom a letoltest
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
Najó de ha 18-ból veszel egyet, akkor is +500gb-nál vagy már az eleve 1tb-os verzióknál, mert attól még nem tűnik el a gépből az 500-as
-
zsolti72837
addikt
válasz bulikavagyok #50792 üzenetére
Köszönöm.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest