-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van még valaki akinek kellene Kotor kód?
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
Ha valakinek valamiért nem lenne meg, szegény japánoknak megint a Race the Sun a GWG...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AMD Power
titán
válasz Prowler #177039 üzenetére
Switch Nem szoktam rohanni veluk. A SW2 is 5-6 orat irtak jatekidot. Nekem boven tobb mint 7 ora volt. A JC3 is 40 oramba kerult. Stb. .
Pedig en sem unatkozom. Gyerek, csalad, munka, heti 4x edzes, lakas eladas, most vetel! :)
NB2 Vannak azert jo jatekok a GP-ben. Most kb 20 percet jatszottam a JC4-el... mas mint a 3 ez teny. Szoknom kell az tuti. De meg kell egy par ora.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #177029 üzenetére
Capcomot ismerve valami VS. verekedős játék lesz.
Live-Die-Respawn
-
NB2
aktív tag
válasz AMD Power #177035 üzenetére
Egy hónap után a SS miatt elővettem az xboxot, fizettem egy 300-as GP-t a JC4 miatt. Azt nem mondom, hogy kár volt, mert azért 300 forint az nem pénz, de a játék egy kalap f... Szörnyű a grafikája (igaz a 3-nak is az volt), de közel sem hozza azt amit a 3.
Talán nézek valamit, de egyébként a GP játékok fele olyan gagyi, hogy azért én pénzt nem adnék, a maradék közül is tényleg sajna engem csak 2-3 érdekel. (nyilván tudomásul veszem, hogy itt bennem van a hiba) -
AMD Power
titán
Shadow Warrior 2 kilőve.... 7 óra alatt vége lett. Nem mondanám rossz játéknak de nem okozott maradandó élményt. Most jön a jó kis Just Cause 4.
-
Throme
veterán
válasz Medocsabi #177030 üzenetére
Hát, ha beírod a hsz-be, hogy Te vagy a Diktátor és nincs apelláta, csak a miheztartás végett.....
Nem kell megadni feltételt, hogy pl az első kapja. Majd kapja aki kapja, nem az ő dolguk eldönteni...Amúgy ez is egy jó példa, hogy érdemes így csinálni, mert a paraszt kivillantotta a foga fehérjét, és hoppon maradt.... Lehet pont ő volt a script író, vagy a szárnyas kódvadász...
szvsz
-
EmThor
addikt
L.skywalkwer köszönöm a gold és gamepass infót. Még veszek akkor +3 hónapot.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Medocsabi
addikt
válasz Throme #177022 üzenetére
Engem küldtek már el a búbánatba priviben ilyen miatt Még bizonygatnom kellett volna ki írt rám elsőnek, persze nyilván lesz@rtam, csak na. Ha ide kiírja bárki, akkor tényleg az első szemfüles tudja beváltani, ha meg valaki adni szeretne, ne várjon köszönetet, vagy ne adjon. Szerintem. (azzal együtt hogy én is bunkóságnak tartom ha nem köszönöm meg valaki egy ajándék kódot)
-
l.skywalker
Topikgazda
Ma 16:00-kor a Capcom fog valamit bemutatni: [link]
És május 1-én este 6-kor lesz az első Gameplay Stream a Borderlands 3-hoz a Twitchen
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Koszta
tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz icemad #177025 üzenetére
az Astroneer és a Subnautica két nagyon jó indie.
Egyébként én főleg Add-on-t kerestem vagy olyan csomagokat amikben sok a DLC, még ha az alapjáték már meg is van.
Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition
Sniper Elite 3 ULTIMATE EDITION
King's Quest™ : The Complete Collection
Ryse: Legendary Edition (így ez már nem GWG-s nálam)
Ben10
Divinity: Original Sin - Enhanced Edition
Mad MaxIlletve 360-ra:
MGS PW HD
RAGE
Call Of Juarez : The Cartel
Mass EffectDe még maradt egy valag valutám, de már nem tudtam mit megvenni. Már alig van olyan cím, ami hiányzik
(#177026) r.levente75: nem olyan nagy was-ist-das, 990.- Forint ez a játék a store-ban, ha nagyon játszani szeretnél vele
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #177017 üzenetére
Basszus, pedig néztem az RTL-n a Jedi visszatért. Akkor nem azt kellett volna, hanem a Mixeren ?
-
Ahhoz képest, hogy elsőre gyengének tűnt a spring sale, jó pár játékot vettem. Worms, Nazi zombie army trilógia, Astroneer, Subnautica, Metro Exodus, Jurassic World... És még erősen gondolkodom a Far cry new dawn-on is, a multi miatt.
Nálatok mekkora a lista?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
Jobb később, mint soha?
-
Throme
veterán
válasz l.skywalker #177021 üzenetére
Erre megoldás lehet a privát üzenet.
Csak annyit kell hsz-be írni, hogy jelentkezzen akit érdekel ilyen és ilyen kód. A felajánló eldöntheti ki kapja, akár elsőbbségi alapon, vagy a nick lecsekkolása után a legszimpatikusabbnak adja, vagy akármi. Igaz macerásabb, de így leszűrhetnétek a script írókat, a reg nélküli kódvadászokat...stb...
Persze kell még egy hsz, hogy elkelt, különben halom pü érkezik, ami megint nem jószvsz
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Edgar2621 #177019 üzenetére
Az a baj, hogy a "szóbeszéd" szerint vannak kódkereső scriptek, amik az open topikokból azonnal szívják le és váltják be az ilyen kódokat. Ezért érdemes vagy képként berakni (habár szerintem már az sem világbéke) vagy trükkösen beírni.
De az is tény, hogy sok humanoid script is van errefelé, nem csak a read only-k, de van aki regisztráció nélkül követi a topikot, pont emiatt
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem, már utólag nem húzható sajnos be. Hétvégén amikor élőben ment az EA Mixer csatornáján a Star Wars Celebration - Star Wars Jedi The Fallen Order panel, akkor aki ezt nézte (akár 1 percig is) az megkapta a játékot kód formájában.
-
jeni
félisten
-
pelenka35
őstag
válasz Baltazár123 #176945 üzenetére
Én azt nem értem miért S -t adnak ki X helyet ? Vagy az lesz a köv. lépés ?
Gamertag:Rob3rt75
-
sumi4623
tag
Esetleg ha netan vkinek akadna meg egy szar wars kotor kodja es megosztana azert halas lennek
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz appleGjuice #177010 üzenetére
Másnak is, mert ninjázta is.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
AnonymusX
senior tag
válasz appleGjuice #177010 üzenetére
Köszi szépen a kódot!
-
appleGjuice
tag
válasz l.skywalker #177008 üzenetére
Thank you for watching the STAR WARS Jedi: Fallen Order Panel on Mixer. You have received a free copy of STAR WARS Knights of the Old Republic on Xbox! Redeem on console or xbox.com/redeemcode D2KHV-9D36G-9QXQH-3FJ72-9KMKZ
Nekem már megvan.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #177008 üzenetére
És tényleg.
-
l.skywalker
Topikgazda
Akik nézték a Mixeren a Star Wars bejelentést, ma hajnal 1-kor Xlive üzenetben megkapták a kódot a KOTOR-hoz
Én kb. 1 percet néztem és kaptam
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz EmThor #177004 üzenetére
Igen ez is a Spring Sale része:
Game Pass
1 hónap - 300 HUF
3 hónap - 300 HUFmeglévő előfizetőknek (stackelhető):
3 hónap - 3750 HUFXbox Live Gold
1 hónap - 300 HUFmeglévő előfizetőknek (stackelhető):
3 hónap - 3000 HUF[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Boxon, tehát magán a gépen ajànl a rendszer 3 hónapra live előfizetés hosszabbítást 3e Ft -ért , 6e helyett. Ez lehetséges, valóban +3hó ad? Thx
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
veterán
Ha már zene akkor csak is bakelit esetleg CD persze a megfelelő "vas" is kell alá, ha film akkor BD vagy valami nagyon jó média lejátszó!
DE a lemezek soha nem fognak kimenni a "divatból" és igen is van lét jogosultságuk, akár mennyire is haladunk a rossz irányba, sajnos...***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
-
gduck
addikt
válasz #78687232 #177001 üzenetére
"cd-ket rég bezúztam és minden ment vinyóra."
Nekem is megvan HDD-n és CD/DVD-n is ami fontos. Ami egy helyen van, az nincs biztonságban A HDD mágnesezett lemeze se örökéletű...
Szóval nekem kell olyan eszköz a háztartásba, ami tudja olvasni a lemezeket! Nem csak az XO játék lemezekre kell gondolni
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gduck #177000 üzenetére
Ilyen a fejlődés, MC->CD / VHS->DVD->BD változásoknál szerintem sokan foghatták a fejüket amiért a gyűjteményük egy idő után már lejátszhatatlanná válhat. PC-n egy ideje rengeteg játék dobozában egy kód van, úgyis aktiválni kell valamire. Ugyanez meglesz konzolon is, az MS ezt anno agresszíven felvázolta, de persze a Sony-nak is csak jót tehet ha a használtpiacot megszünteti. Az elmúlt pár évben már egyáltalán nem használtam az olvasót, a cd-ket rég bezúztam és minden ment vinyóra. Érthető ha valaki nem fogadja el ezeket, viszont úgyis ebbe az irányba tartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel