Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #176497 üzenetére
Megvan eredeti hozzaszolas:
https://www.resetera.com/threads/e3-2019-predictions-thread.102780/page-4#post-19642932
Lehet rosszul ertelmezem a szovegkornyezetet, de ez szerintem nem leak, csak joslat/talalgatas.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bogyi007
veterán
válasz szimszonos #176473 üzenetére
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Crytek
nagyúr
Next PC Upgrade: 2022
-
parandroid
félisten
válasz tsteve #176487 üzenetére
Á, ez is szar lesz, mert már úgyis megvettünk mindent argentin pezóért olcsóbban, revolut kártyával, ikrekkel hómolva.
Amúgy viccet félretéve: gondolom licenszkérdés, hogy régi Forza Horizon kiegészítők, DLC-k nem elérhetők, de én a FH2 Fast and Furious kuegről anno lemaradtam, mostanra meg beszerezhetetlen. Horizon Rally Expansion dettó. A Horizon 3 VIP és Car Pass meg annyiért van, mint a Horizon 4-é, lol. Szóval ilyeneket akciózhatnának.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tsteve
senior tag
400 játék és dlc lesz akcióban a spring sale-ben...
most csütörtökön késő este indul (magyar idő szerint ez valószínűleg péntek hajnal lesz már, ha jól értem a fordítást) és 10 napig fog tartani...[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
válasz l.skywalker #176470 üzenetére
Viszonylag rendszeresen rendelek a németektől, 1 csomagom tűnt csak el, egy klassz Timex karóra, piszok jó áron, amit a fiamnak szántam karácsonyra. Megrendelve dec. 2-án, sürgősségi szállítás ráfizetve, hogy tuti megérkezzen 1 héten belül. Dec. 18-án jött az értesítő, hogy ott van a postán, de nem sikerült átvennem, mert nem találták. Elkérték a telefonszámom, ha meglesz hívnak. Ment a reklamáció az Amazonnak (visszautalták 2 napon belül a sürgősségi szállítás díját), plusz a postának is írtam. Jan. 2-án hívnak, előkerült a csomag, mehetek érte. 2 nap múlva sikerült csak eljutni hozzájuk, de megint nem találták és különben is ki hívott engem, mert ők biztos nem?!
Újabb reklamáció a központnak, számlával igazolt kártérítést kérek.
Reklamáció az Amazonnak is... semmi gond, küldenek egy másikat, ezúttal futárral és csomagkövetővel.
Központi postától írtak emilt, valóban átvehető a kerületben, mehetek érte, kártérítés nem lesz.
Megyek, megint nem találják, de szerintük lehet, hogy már visszaküldték.
Amazontól megjött a második óra, királyság.
A kártérítést mégis elfogadta a posta, küldték a postással kp-ben az árát.
Amazontól jön e-mail, mivel visszaküldte a posta az első órát, ők sűrű elnézések közepette visszautalják nekem a pénzt... és tényleg.
Tehát, kaptam egy 15 ezres órát, ráadásul az Amazon és a Posta is visszafizette az árát.[ Szerkesztve ]
-
gproject
aktív tag
válasz l.skywalker #176388 üzenetére
szep lenne, de nagyon csunyan szogletesre sikerult a valla
[ Szerkesztve ]
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
csuvicsuva
addikt
válasz XboxGamePass #176479 üzenetére
Várunk vissza, sok sikert a mielőbbi vásárláshoz. Már nem csak Leventét kell felhúzni goldba, hanem engem is.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
csuvicsuva
addikt
válasz icemad #176468 üzenetére
A többi még mindig €22.56, Újpest szurkolóként ez nagyon birizgálja a fantáziámat. A standard szállítás €6.35, ingyenes szállítás tényleg nincs, hozzáadtam egy vertical standet, úgy már €6.85. Végül is még így sem drága, de ez most kimarad.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
szimszonos
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #176476 üzenetére
Köszi.Megnézem.
-
törölt tag
válasz XboxGamePass #176479 üzenetére
Most is látok aprón bf5-tel és 3 hó golddal ennyiért új x-et.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Na eladtam a One S-t.. Várom a 120 ezres új Xbox One X árakat, legkésőbb black friday-ig.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #176477 üzenetére
Jaja. Azóta írta a starwars.com is. Csak nekem tűnt olyan túl hosszúnak...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #176464 üzenetére
Pedig ez egy kard markolata.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Jatekaim.hu
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
válasz l.skywalker #176470 üzenetére
Az szép...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
chipesz
őstag
Akkor minden kilőve.
(Oké, vannak webáruházak, Konzolvilág, konzolokszervize, ahol vannak használt játékok, de akármikor néztem a választék kicsi volt, meg nem voltak jó dealek.)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
szimszonos
őstag
Valaki tudna ajánlani olyan magyar oldalt,ahol használt xbox one játékokat árulnak?Hardverapró,Jófogás és a Facebook kilőve.
[ Szerkesztve ]
-
matex
aktív tag
Az NHL 19 bekerült az EA Access-be. [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van arról valami info, hogy ezek a most futó, több helyen elérhető 3+3 hónap game pass akciós kódok meddig válthatóak be?
Szerk.: Közben megtaláltam. 25.5.
[ Szerkesztve ]
-
-
KardosAttila
aktív tag
válasz szimszonos #176467 üzenetére
Kicsit siettem vele, gyakran esek abba a hibába, hogy próbálok minél több játék végigjátszást belezsúfolni az aktóv gamepass előfizuba, lett volna még benne mit csinálni, az biztos.
-
válasz csuvicsuva #176465 üzenetére
Én úgy tudom, hogy Magyarországra is ingyenes bizonyos összeg fölött. Szóval lehet kettőt venni.
Szerk. : most látom, hogy már csak az eredeti áron van...
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz KardosAttila #176446 üzenetére
10+ óra kb a játék ha kiakarod pörgetni rendesen.Hosszabb mint az első része sokkal.Ha csak átszalad az ember rajta akkor lehet hogy meg van a feléből is.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Star Wars: Jedi - Fallen Order
Az EA töltött fel egy animált GIF-et és egy új Twitter háttérképet a játékhoz: [link]
Ez a fegyver határozottan valami sokkoló bot szerű fegyvernek a letört feje lehet. Olyan kicsit mint az Imperia Royal Guard vagy mint a Magna Guard robotok fegyvere.
oriic már heggeszti hozzá a topikot...
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
persil
nagyúr
En meg kicsit felreertettem es megorultem, hogy borderlands teljes jatek...
Aztan rajottem, hogy "csak" 5 darab gold key a jatekban :/
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Borderlands goty verzióhoz 5 gold key :
WJCBB-5RRJK-9B3RJ-6XT3T-CBZBF
Ps4-hez és PC-hez is jó.
Forrás:
[ Szerkesztve ]
-
Német Amazonon most 19 euró a vezetékes pdp orange kontroller. PC-hez is jó. Sajnos nekem nem jó, mert nem vezeték nélküli, de talán valakinek hasznos lesz.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz mcwolf79 #176456 üzenetére
Vagy mint a Flashout, Formula Fusion, Radial-G: Racing Revolved, Velocity Stream, F-Zero és még ki tudja hány ilyen játék van. Szerintem ennek lassan külön műfaja lehetne...
(#176457) Maxxy10: de ez árában ugyanaz, mint a Konzolvilágos...[link]
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Én egy Dark souls akcióra várok. A mostani alap Store-os árát korához képest irritálòan magasnak érzem.
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
veterán
válasz l.skywalker #176449 üzenetére
Ez a játék amit mindenféle változatban/Ps2-Ps3-Ps4/ sima és HD remasteredben is végigvittem 8x minimum, és platináztam😀 Szerintem álomból ha felébresztenének is tudnék mindent róla👍
De boxon már nem fogom🙄[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz -ZeeZee- #176445 üzenetére
Bizony öreg vagy. Ugyanis én múlt héten a 39-et töltöttem...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
persil
nagyúr
válasz AMD Power #176444 üzenetére
Sok poen remesen szar(ilyen kozonseges fingos/baszos viccek, amin 50 iq felett nem tudsz elmosolyodni), viszont sok masik nagyon jo. Alapvetoen egy jo jatek, porgos, vicces, zenek jok, grafika nagyon szep.
Szerintem egy eros kozepes. A henteles elso osztalyu
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Maxxy10
addikt
Akciós GP 3+3 hónap [link]
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #176440 üzenetére
jó lenne ha leállnának most már, és hagynák, hogy békében, lassan játszogassanak az emberek
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz parandroid #176430 üzenetére
Megvallom a WD egy részét sem láttam még, de a GoT-os észrevételeddel teljesen egyetértek.
(#176431) Bogyi007
Azért öregnek sem érzem magam, de az biztos, hogy elmúltam már 40...
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #176440 üzenetére
De kiraly! Kivancsi vagyok miket raknak bele?
Shadow Warrior 2-el jatszik/jatszott valaki?
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
válasz l.skywalker #176435 üzenetére
Azt várom én is, de ez a 2 játék most 75%-os kedvezményt kapott. Nem hiszem, hogy a sale alatt olcsóbb lesz. A Dungeons remélem hozza a Dungeon Keeper hangulatot. PC-n nagy kedvencem volt.
-
l.skywalker
Topikgazda
Resident Evil 2-höz érkezett pár napja egy All In-game Rewards Unlock című kiegészítő, amivel feloldható az összes játékban szerezhető cucc, pontosan:
-Extra "The 4th Survivor"
-Extra "The Tofu Survivor"
-Costume
-∞ Bonus Weapon
-Model
-Concept Art[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Addig is, holnap 6 új játékot jelentenek be GamePass-hoz: [link]
-
tsteve
senior tag
válasz l.skywalker #176437 üzenetére
elsőre kicsit túl szép, de majd kiderül holnapután...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz tsteve #176436 üzenetére
És tényleg ott van a lap alján a Gold-nál:
"3 hónapos ajánlat 1 USD áron: A promóciós kedvezmények nem érhetők el Quebecben vagy Oroszországban. Az ajánlat nem vonható össze egyéb ajánlattal. Fiókonként egy ajánlat vehető igénybe. Az ajánlat 2019. 04. 11-én 21 órától (PDT) 2019. 05. 12-én 11:59-ig (PDT) érvényes. A promóciós időszakot követően az előfizetés díját negyedévente levonjuk a mindenkori áron (amely változhat, és amelyhez az esetleges adókat is hozzá kell számítani), hacsak le nem mondod az előfizetést. Hitelkártya szükséges."
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz l.skywalker #176435 üzenetére
ha a pletykák igazak, már holnapután indul...én mindenesetre live-ot és game pass-t nem vennék addig... de ha nem igaz a hír, hétfőig is kibírom most már...
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Döglött Róka
veterán
válasz l.skywalker #176422 üzenetére
Haha
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
válasz l.skywalker #176419 üzenetére
Köszi, most sem bírtam ki vásárlás nélkül. Reus és Dungeons 3 megvéve.
-
Bogyi007
veterán
válasz -ZeeZee- #176429 üzenetére
Valószínűleg te sem fiatal évjárat lehetsz akkor, ugyanis jól emlékszel. Szőke, barna csajokkal simán fedetlen felsőtesttel és bezony alsó nélkül voltak mutatva és nem is távolról.
Jó kis reklámok voltak.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
parandroid
félisten
válasz -ZeeZee- #176429 üzenetére
Ez ilyen. Manapság szögesdrótos bézbollütővel szétvert fejből kifolyó agyat mutatni könnyű délutáni matiné, de a mell felső domborulata szigorúan 18+! Ha már a WD szóba került, számold össze, hogy hány kivillanó mellszélt láttunk a 8 (?) évad alatt. Szexjelenet is volt vagy kettő talán. Nem hiányzik, nem ezért (nem) nézem, csak úgy az arányok kedvéért. Amúgy is ez a trend mindenhol. Fröcsög a vér, törnek a csontok, omlanak ki a blek, de az első romantikus csóknál félrenéz a kamera. Na jó, kivétel a game of thrones. Bár ahogy egyre népszerűbb lett, ott is úgy fogyatkozott a részekre vetített csupasz mellek száma, miközben a frissen keletkező nyílt sebekről készült közeli képek száma stagnál.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #176426 üzenetére
Faaaaszoooom!
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #176426 üzenetére
Nem láttam hogy a Walking Dead is akciós volna...
Fa testápolóból meg ezek a reklámok jöttek be...[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #176419 üzenetére
"This week's Deals with Golf and Spotlight Sale"
Milyen ütőt javasolsz? Vagy pedig hányas szériát a kocsiból?
Vagy esetleg az áramlatra gondoltál de még hajbalzsam is van ilyen...[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Tegnap elertem a Deus Ex Mankind Divided vegere.
Szerintem abszolut elvezheto volt. Sokat kellet "bujni", kommandozni benne. Sok rejtet palyaresz. Az elozo reszekkel nem jatszottam nem tudom milyenek. Remelem ennek lesz meg a jovoben folytatasa.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #176422 üzenetére
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #176421 üzenetére
oriic a hibás
-
parandroid
félisten
Rohadtul nem megy a MS-nak ez a magyar nyelv, gyakorlatilag ölik a nyelvet. Nem értem, miért kell ezt ebben a formában erőltetni. Bele se merek gondolni, mi lenne, ha az egész konzolt sikerülne magyartalanítaniuk. Persze meg lehetne csinálni rendesen is, de attól meg láthatóan nekik futkároz a hideg a hátukon.
p
-
l.skywalker
Topikgazda
-
akooos
veterán
Srácok, egyik napról a másikra azt hiszi az xbox, hogy a szeptemberben vásárolt Fifa, amivel többszáz órát játszottam trial verzió... tegnap délután kinyomtam, azóta nem tudja elindítani, mert arra hivatkozik, hogy lejárt a trial és vegyem meg... a storeban persze írja, hogy you own this game. Volt már full restart, toroljem le vagy mit tegyek?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Redneck #176411 üzenetére
Nem minden játéknál. Fortnite tudtommal periféria alapú lobbikat tesztel vagy már talán használ is. De a többit nem tudom. Az egér pedig itt nem tudom. Szoftveresen mi lehet a boxban az alap támogatáson túl. A beállításokban kéne megnézni
-
veterán
-
Redneck
nagyúr
Az egérrel játszokat külön szerverre rakják a játékok? Milyen egeret ajánlanátok One S-hez? Logitech G102-t ajánlottam, az bőven jó és olcsó is. Tudom hogy nem PC, de van valami beállítási lehetőség?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
S@c@
őstag
A quantum breaknek xbox one xen melyik az utolso frissitese? Nekem a 1.0.0.46 van de option menuben csak a fenyerot tudom allitani.
-
Medocsabi
addikt
válasz N.YCityBoy #176405 üzenetére
Itt aprón láttam ennyiért első generációs gari nélküli boxot is!
-
nagyúr
-
veterán
-
ggeleven
őstag
Nem láttatok valahol jó akciót One X-re?
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz wayne1 #176397 üzenetére
Az, hogy magyarok készítik, az nem azt jelenti, hogy magyaroknak. A nem titkolt bevétel reményében csinálják értsd. pénzért. És nem forintot remélnek belőle. Örülnek annak is, de nyitásnál sokkal fontosabb ez a pár nyelv megléte, mint a magyar. Később bekerül.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bulikavagyok #176396 üzenetére
Nincs bocsánat, irány a sarok. Két tizedesjegyig számold ki a gamerscore-omat!
Live-Die-Respawn
-
veterán
válasz l.skywalker #176388 üzenetére
Hí be szíp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony