Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NB2
aktív tag
Lehet hülye kérdés, sorry. Szóval ha én veszek most egy játékot, de mondjuk fél éven belül lecserélem az one x-emet egy series x-re, és abból a játékból van seriesre optimalizált játék is, akkor nekem meg kell vennem újra vagy upgradeli magát automatikusan?
-
NB2
aktív tag
válasz ρσгτσ #234573 üzenetére
Nem örülnék ha a one x-emet ki kéne hajítanom. Mondjuk durva, hogy én másfél éve vettem, de most néztem, hogy már 2017 novemberében piacon volt. Azt hittem frissebb
Jó, nagy a pofám, nyilván pc-n nekem is van olyan játék ahol a korábbi játékkal többet játszom, mint a később kiadott, szebb, magasabb számúval
-
NB2
aktív tag
Tetszett a 7-es, de ha jön az újabb tuti, hogy nem veszem elő. Akkor meg minek vegyem meg?
-
NB2
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #230761 üzenetére
honnan akarsz venni?
-
NB2
aktív tag
válasz szimszonos #230507 üzenetére
simán ment a box-szal
(tudom egyszerűt kérdeztél) -
NB2
aktív tag
és egy xbox restart után látja
csak 3 órám ment el vele -
NB2
aktív tag
Üdv!
Már tegnap többször kaptam játék közben értesítést, hogy csatlakoztassam a kontrollert. Anélkül, hogy bármit csináltam volna 3-4 mp múlva megjavult. De ma már bekapcsolás után csak villog és semmi. Másféléves a box, tehát a kontrollerre az egy év lejárt, ugye? Javíttatni van értelme vagy vegyek egy másikat?
-
NB2
aktív tag
válasz philoxenia #229331 üzenetére
Gwynt az elején nehéz amikor nincsenek jó kártyáid, a bárós küldit is vagy 5x-re sikerült, de ő aztán ad jó lapokat, onnan már nem ördöngösség. Tényleg érdemes nézni az ellent, abból is lehet tanulni. Kártya lopás, duplázás stb
-
NB2
aktív tag
válasz persil #229234 üzenetére
PC-re ha szerzel játékot (akár torrent, akár más oldal) az hamarább lejön és ráadásul már ott van a kezedben, csak telepíteni kell. Itt ha akarsz valamivel játszani... 6-8 óra mire lejön nappal. Ezt nehéz benyelni sok embernek. Hülyén hangzik, de előre kell gondolkodni illetve türelmesnek lenni. Azon gondolkodhatna az ms, hogy ha letöltök, ne csak az ő szervereiket használjam, hanem a torrenthez hasonlóan másét is. De ezt nem akarják
-
NB2
aktív tag
válasz echterion #228010 üzenetére
Mondjuk volt olyan, hogy elsötétült a képernyő, mert 10 percig nem nyúltam hozzá, annyi átvezető animáció/duma volt
Egyébként a játék nem volt rossz, csak azért érződött, hogy ez egy régi játék, ha ez idén pattan ki a fejükből egész pofás dolgokat lehetett volna összehozni, elég monstre játék. -
NB2
aktív tag
Szeretném én is megköszönni a sok játék felajánlást, tényleg idén ide 2 héttel előbb jött a karácsony Ugyan az én ingerküszöbömet egyik játék sem érte el, de ez köszönhető az én hülye ízlésemnek és még mindig meglévő kontrollerbénázásomnak, de tényleg nagyon rendesek vagytok.
-
NB2
aktív tag
válasz l.skywalker #226650 üzenetére
Kösz, store-ban azt írta, hogy megvan, így indult el a letöltés. Mindegy, most megnyugodtam egy picit
-
NB2
aktív tag
Segítsetek légyszíves mert most totál vakon vagyok (és persze fáradt).Cdkeysről megjött a kód, de a böngészőben váltottam be a kódot. Gondoltam mivel instant on-ban van az xbox, mire hazaérek lejön. De le se jött és a queue-ben sincs. Pedig amikor beváltottam a kódot írta, hogy milyen játék és úgy tűnt ott akkor beváltottam. Mit szúrtam el vagy hol látom, hogy most az enyém vagy nem? Vagy én voltam a hülye és nem böngészőben kellett volna beváltanom? (nyilván ott be voltam lépve a fiókomba).Köszi előre is!Tárgytalan, hülye voltam
[ Szerkesztve ]
-
NB2
aktív tag
válasz Roland861010 #211480 üzenetére
Egy ilyen játékot aki tényleg akarta megvette. Tipikusan az a játék, amiért nem szarrágoskodik az ember.
(mondom ezt, hogy összegészében azért nem ütött nekem akkorát mint másnak) -
NB2
aktív tag
válasz hombre[EU] #203809 üzenetére
Én magyar viszonylatban ezt a játékot +14-re korlátoznám. Ez a +18 nagyon wtf a mai világban.
-
NB2
aktív tag
válasz humi1 #203769 üzenetére
Ez a lényeg: MINDENT meg kell csinálni. Sőt volt olyan, hogy a hirdetőtáblára új küldik is felkerültek! Ami gond, hogy sajna vannak olyan kérdőjeles helyek, ahova jóval később tudsz csak visszamenni, mert nagyon durván alacsony vagy hozzá. Pl Skellige egyik csúcsán egy sárkány. Már a 3. kieget toltam, mire vissza tudtam menni, mert az 45-ös szintű volt.
-
NB2
aktív tag
Az elején picit nehéz, de amikor a gróffal nem jutottam dűlőre vagy már 20x, nah akkor körbejártam mindenhol megvettem a kártyákat, játszottam mindenkivel és akkor már sikerült levernem a grófot, igaz akkor is szerencsével, De aztán rájöttem az egészre és az északi királysággal kb bucira vertem mindenkit
Viszont az is igaz, hogy a "szörnyekkel" tisztában kell lenni, mit mivel érdemes legyőzni, az sokat segít, igaz azért easyn a lidérceken kívül sokszor nem is használtam semmi főzetet vagy olajat.
-
NB2
aktív tag
válasz l.skywalker #197694 üzenetére
Pont nem látszik, hogy 30 mit kell várni
-
NB2
aktív tag
válasz l.skywalker #192530 üzenetére
Miért is? Egy 4 éves játék bekerül a GP-be? Ki az aki még nem vette meg? Én aki híresen nem költök sok pénzt játékokra (mást írtam volna ) még én is megvettem és 6e forintér (igaz dlc-kel együtt) nem bántam meg. Pedig maga a világ nem az én világom!
-
NB2
aktív tag
BB topicban olvastam:
MediaMarkt-ban (boltban) 80eFt az XboxOne 1TB + Division 2 bundle; 130eFt az Xbox One X + 4 játék bundle.
Előbbi elég meh akció, utóbbi viszont elég jó. -
NB2
aktív tag
RDR2 14.290 a store-ban, minek köszönhető ez a leárazás?
Kingdom Come nagyon nem jön be, kéne valami helyette És most nagyon elgondolkodtam... -
NB2
aktív tag
GP játékokat mennyivel előbb lehet letölteni, ha lehet egyáltalán?
Vagy ami holnap kerül be, az csak holnap tölthető? -
-
NB2
aktív tag
Ilyenkor mindig azon filózom, hogy a micro ennyire zsugori disznó vagy a mi pénzünk ennyire nem ér semmit...
AC Origins: 8800. Egy lassan 2 éves játékért!!! Főleg, hogy a görög és a következő római is totál hasonló lesz!
Brothers: a tale of two sons: egy 4óra alatt végigvihető, lassan 4 éves játékért 1900 forint????
És még sorolhatnám tovább... Nem csoda, hogy a magyar emberek trükköznek vagy cdkeyseznek.Kingdom Come-t vártam, de semmi, RDR 2 meg kb jövő, jövő nyáron lesz 10e alatt!
-
NB2
aktív tag
válasz l.skywalker #180309 üzenetére
Neked nincs is xbox-od, nem tudhatod kinek milyen rom van rajta
-
NB2
aktív tag
válasz Baltazár123 #179591 üzenetére
Nézd ha van olyan hülye aki megveszi, nem biztos, hogy az eladó a hibás!
Kérdezem én ák-n ugyanaz a termék mekkora szórással van? Akkor aki nem a legolcsóbban adja az hülye? Nem, megpróbálja ha összejön, nyert. -
NB2
aktív tag
válasz szimszonos #179317 üzenetére
Grafikailag semmi előrelépés, egy AC-hez képest ultragáz! A kütyü a karján nekem bonyolultabb, illetve nekem tökre bejött ez a területfoglalalásosdi 3 sziget, azon belül sok tartomány, azon belül városok azokat el kell foglalni és azon belül vannak mindenféle ügyességi dolgok is. Mondjuk ott én csak az autósokat csináltam meg, a többivel nem szórakoztam. De tényleg jó kis hentelős, lövöldözős játék!
-
NB2
aktív tag
Lányokat kérdezzük meg, hogy ők kikapcsolják a rezgést?
[ Szerkesztve ]
-
NB2
aktív tag
válasz Ernesto78 #177918 üzenetére
Live gold: akkor kell, ha online akarsz játszani, meg a vásárláshoz ad kedvezményt
Game pass: játékbérlés benne persze sok értelmetlen játékkal, de 20-30 azért tényleg jó (főleg azért a pénzért)
EA Access: EA játékok, fél évvel, hnegyedévvel a megjelenés után kerülnek be (pl FIFA 18 van most benne, de NFL 2019 már benne van február óta... ezeket csak példának írom) hogy pontosan milyen játékok vannak benne utánakereshetsz a neten. Ennek az éves díja 5900 forint. Mivel tényleg sok játék van benne (főleg az elején) ezt érdemes megvenni.Negyedévente vannak leárazások érdemes azokat megvárni, mert ott lehet szépen spórolni. Illetve haladóbbak régiókat váltanak és gift cardokkal még olcsósitják a dolgokat
Elsődlegesen azt kell végiggondolnod mivel játszanál. Sport, lövöldözős, gyerekjáték, openworld-ös pl AC. A boxhoz kapsz 2 trial kódot, azzal elleszel 2 hónapig, GP-ben pl a Forza Horizon 4 van benne azzal bőven elleszel amíg tart a GP. Érdemes követni ezt a topicot,mert az akciókat mindig valaki leleményes beírja! -
NB2
aktív tag
Bizony itt meg kell tanulni, hogy nem úgy működik mint a PC-nél, hogy az ISO-t vagy a DVD-t installálod és kb 10 perc és tolhatod. Én is úgy jártam múlt héten, hogy nah leszedek egy játékot és tolom. Jah... 5 óra múlva toltam
-
NB2
aktív tag
válasz szimszonos #177652 üzenetére
Csak régiót vált a boxon, azt bevásárol
-
NB2
aktív tag
válasz AMD Power #177035 üzenetére
Egy hónap után a SS miatt elővettem az xboxot, fizettem egy 300-as GP-t a JC4 miatt. Azt nem mondom, hogy kár volt, mert azért 300 forint az nem pénz, de a játék egy kalap f... Szörnyű a grafikája (igaz a 3-nak is az volt), de közel sem hozza azt amit a 3.
Talán nézek valamit, de egyébként a GP játékok fele olyan gagyi, hogy azért én pénzt nem adnék, a maradék közül is tényleg sajna engem csak 2-3 érdekel. (nyilván tudomásul veszem, hogy itt bennem van a hiba) -
NB2
aktív tag
válasz NoOne1976 #175004 üzenetére
Az egész csak önuralom kérdése Illetve függ a szabadidőtől. Nekem vannak más dolgok is amik elég sok időt elvesznek az életemből.
Én csak azokat a játékokat veszem meg amire van időm, magyarán addig nem veszek újat amíg ki nem játszottam. Az idő nekem dolgozik, mert a játékok idővel csak olcsóbbak lesznek. Egy felnőtt ember simán túléli, ha nem a megjelenés napján játszik egy új játékkal, hanem fél év múlva. -
NB2
aktív tag
November 17 óta 228 óra játék után végre végigvittem a witcher3-at Ilyen az, ha az ember nem ér rá mindig boxozni és van más hobbija is... (már a végén vártam a végét).
Nem mondom, hogy az én világom, de ennyi pénzért, ennyi játékélményért bőven megérte. Bár a sok "gyüjtőgetés" főleg Skelige-n már baromi sok volt! Picit túltolták a srácok! Ami nem tetszett még, hogy nem igazán voltak szintezve a helyek. Skelige-n volt egy szörny aki 45-ös volt és bizony már a B&W kieg alatt tudtam csak megölni. Most egy ideig szerintem PC-zek, sok volt ez -
NB2
aktív tag
válasz uszid94 #173402 üzenetére
A lemondás részt kell megkeresni az oldalon és ott a végén ad egy telószámot, ahol ha nem lesz szerencséd angolul fognak beszélni
Kb egy hónapja jártam én is így, először elutasított a szláv leányzó, majd 5 perc múlva hívtak, hogy mégis le tudják törölni és visszakaptam a zsét.
De tényleg gyorsan kell cselekedni, holnap mindenképp vidd végig az ügyet.
Mondom ezt úgy, hogy nem haltam volna bele, ha levonják az egyhavi Live-ot -
NB2
aktív tag
válasz l.skywalker #173091 üzenetére
AC: utána remélem valami keletibb irányba orientálódnak, ezt a római-görög-egyiptomi vonalat eléggé kimaxolták Akár Japán, akár Kína lehetne már. Bár egy Saboteur-hoz hasonlót el tudnék képzelni 2. vh-sal is.
-
NB2
aktív tag
válasz icemad #169814 üzenetére
Én is úgy játszottam vele, mert a fő küldetéseket sokkal könnyebb úgy megcsinálni, hogy már a tiétek a terület.
Viszont Montana-t azt csak akkor csináld, ha a fő küldiben is beadták. Addig kb esélytelen.AMD Power!
Hackeld meg a légvédelmet és nincs gond onnantól az ellenfél légi egységeivel.
-
NB2
aktív tag
válasz icemad #169791 üzenetére
Az biztos, hogy van egy-két hely amit kb 10-15 halál után szabadítottam fel Pl a repülő erőd is ilyen volt. Igaz segítség, hogy a térképen látod, hogy mi van még vissza és mikor meghalsz akkor megpróbálod magad a közelébe repíteni és felülről megszórni valami gránátvetővel vagy rakétával. Igaz sajna a térkép a magasságot nem jelöli, sajnos előfordult 1-2 nagyobb helyen, hogy 2 emelettel lejjebb volt a dolog amit meg kellett semmisíteni.
Az itt korábban említett helikopterek nagyon jók a kisebb bázisok ellen, de ahol van légvédelem ott rögtön lekapnak. Ahhoz előbb meg kell hackelni a rendszert és akkor a mi oldalunkra áll, csak mire végzek ezekkel el is foglaltam mindig a bázist A tengeren lévő báziskora ha messziről lövöd őket, akkor szinte az egészet meg lehet úgy semmisíteni.
Az biztos, hogy volt 4-5 bázis (köztük a 2 bavariai bányák) amivel elvacakoltam. Igaz utóbbinál én voltam a hülye, mert a végén találtam egy járgányt, azzal pikk-pakk szétszedtem mindent!
Jah igen, talán a fővárosban volt amikor 6 adóvevőt kellett kikapcsolni, hát azzal is szívtam eleget. Eleve nagyon fontos a sorrend, fontos, hogy használd ki a magasságból fakadó sebességnövekedést, de így is volt 2x, hogy az utolsó kapcsoló előtt pár méterrel előtt járt le az idő. GRRRRRR!Mondjuk én a fegyveres challengeket nem csináltam meg, konzolon ez nehéz. Az autós küldiket viszont mind!
-
NB2
aktív tag
válasz FollowTheORI #168996 üzenetére
Az egy dolog, hogy mi "visszaélünk" vele, de azért simán lehet olyan, hogy a család egyszer itt van, egyszer ott, aztán fél év múlva megint amott. Vegyen valaki mindig új xboxot, mert a török xbox-szal nem lehet játszani No-ban vagy fél év múlva Kuala Lumpurban? Asszem rá is borítanák az MS-re az asztalt!
-
NB2
aktív tag
Az X-hez kapott F76-ot eladtam egy ismerősnek. Én nem néztem utána, mert nem érdekelt - persze a srác sem - de jól látom, hogy live gold kell hozzá, nem is lehet single play-ben tolni? Jó tudom a vásárló volt a nem eléggé körültekintő, de ha még nem volt live-ja, akkor ő most tud venni 14 naposat 200-ért, hogy kipróbálja?
Csak próbálok minél jobban kijönni belőle, mert tényleg ismerős és nem akarom, hogy ezért berágjon!
-
NB2
aktív tag
Life is strange nem magyar, ugye?
(azt tényleg hol látom, hogy van-e játékhoz magyar nyelv?) -
NB2
aktív tag
Konkrétan én azért vettem meg a witcher3-at, mert magyar volt!
-
NB2
aktív tag
Srácok!
Ez a külföldi vásárlás melyik hozzászólásban van leírva hülye júzer kompatibilisen leírva? Átmennék egy picit pajeszosba és lehet nem itthon vásárolnám meg az AC-t. Köszi előre is!
-
NB2
aktív tag
Just Cause 4 - Standard Edition - $47.99 - 11% off
rákattintok, erre forintban kijön forintban... 16.792
visszaszámolva 347 forintos árfolyam? wtf??? -
NB2
aktív tag
válasz IntelKiller7 #165486 üzenetére
Tavaly is akkor kezdték...
(mondjuk nem értem miért, azért egy 15-től szerintem jó lenne, már csak józan ész szerint is, gyereknek időben ajándék miatt) -
NB2
aktív tag
vajon a store-ban is ezek lesznek az árak???
kiválasztom, hogy xbox, erre rögtön 10 euróval több...
[ Szerkesztve ]
-
NB2
aktív tag
hülye angol (szerintem indiai) csajszi azt mondta, hogy ha lemondom a live goldot és a gp-t nem biztos, hogy visszautalják a pénzt, inkább hagyjam meg...
Ez az előfizetés még a régi gépről jött, az új géphez kapott 14 day trial attól még beválthatom majd utána, nem?
-
NB2
aktív tag
Srácok!
Elfelejtettem kiszedni a megújítást és 15-én levonta a Live-ot és a GP-t is. Valahogy még vissza tudom szerezni azt a pénzt? Vagy ezt akkor buktam?
(rohadt idegesítő, hogy nem volt folyamatos goldom és ezt a megújítást mindig ki kell szedni!) -
NB2
aktív tag
Srácok a karácsonyi leárazás mikor kezdődik? 15 v. 21?
-
NB2
aktív tag
[AC Odyssey]
BF-kor volt 10, de szerintem nem volt még mostanában itt ennyiért...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vicces videók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest