Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
senior tag
válasz #10186752 #176794 üzenetére
Az MS most nagyon komolyan akciózik. A 300Ft-os GP 3 hónapra én is behúztam. Azzal nyár közepéig le leszek fedve. Játékot már nem is veszek, maximum DLC-ket meg apróságokat (pl uno).
6,5 hónapra kifizetek így kb 5e forintot és annyi játék van, hogy az időm a szűk keresztmetszet. Ráadásul utána is lehet még akciós GP valamivel olcsóbban, mint a rendes ára.
Nagy találmány ez az olcsó GP, de nem tudom, hogy az MS meddig folytatja az akciózást. Ilyen nevetséges összegekből talán még a supportos fizetése se jön össze nekik. Nyilván oka van az akciózásnak, de még egy MS se bírja ezt sokáig szerintem. Aztán ne legyen igazam inkább. -
KardosAttila
aktív tag
Hosszú ideje elkezdtem a halo mcc-t, de az első két részt nagyon lassan fejeztem be,köszönhető részben a game passnak és a forza 7-nek, tegnap este viszont befejeztem a 2-őt, elkezdtem a 3-at, és kb alig tudom abbahagyni, sokkal élvezetesebbnek érzem a 3-at mint a második vagy első részt. Nagyon rég,több mint 10 éve játszottam a halo 3-al utoljára, de nagyon kellemes meglepetés a 2 után mennyivel jobban játszatja magát.
-
törölt tag
válasz XboxGamePass #176795 üzenetére
Nem járok olyan sűrűn.
-
senior tag
-
törölt tag
3 hónapos Game Pass-t 300 forintért hoz fel a store nekem. Az egyhónapos meg 3 ezer forint. Május 13-ig él a deal.
Ez lehet?
-
senior tag
-
zbundy
aktív tag
válasz XboxGamePass #176791 üzenetére
Na ez jól hangzik. Nekem a red verzió jobban tetszik, de gondolom mivel azonos név alatt futnak az is hasonlóan gumírozott felületű.
-
senior tag
válasz zbundy #176789 üzenetére
A fehér verzióját használtam. A gumis hátulja miatt számomra sokkal stabilabb a fogása, esetleg ha izzad a kezed akkor sem csúszik. Azonos árban vannak a többivel, akkor mindenképp ilyet választanék, szerintem pluszt ad a gumi fogás és hónapok után sem használódott el a gumis felülete.
-
chipesz
őstag
válasz szimszonos #176788 üzenetére
Nem kétszer annyiba, de majdnem. 500 ARS ~ 3380 Ft valójában, a feltöltő 5675 Ft volt. Sejtésem szerint lehet. Nem látok okot amiért korlátoznák. Én PayPal-lel fizettem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
zbundy
aktív tag
Használ valaki Sport Red Special Edition kontrollert? Esetleg a white verzióját? Anyagában, minőségében van különbség az alap kontrollerekhez képest?
-
szimszonos
őstag
válasz chipesz #176779 üzenetére
Bocs,azt hittem az argentin feltöltőkartya 2x annyiba kerül,mert van ahol sajnos annyiért adjak meg adták mikor én is venni akartam,és hianycikk volt.De most jó áron lehet venni.Még annyi lenne a kérdésem,hogy revolut kártyával lehet fizetni a seagm meg hasonló oldalakon?
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Eléggé zsebbenyúlós lett ez a tavaszi szél.
Spyro: Reignited Trilogy
HITMAN: GOTY
Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition
Life Is Strange 2
Matrix Trilogy
Insidious QuadrologyI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Dreimus
senior tag
válasz Roland861010 #176783 üzenetére
Gamepass-ban csak a standard van, kiegészítőket meg kell venni ami Pass esetén kedvezményes.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Azok akik ma este az EA Mixer csatornáján keresztül nézik a Star Wars - Jedi: Fallen Order bemutatását azoknak a MixPot ajándéka a Star Wars - Knights of the Old Republic (Classic Xbox-os kiadás) lesz!
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Roland861010
addikt
Sziasztok!
Gyárilag járt a ForzaHorizon 4 a géphez most a pass miatt elérhető az Ultimate is újra töltsem le vagy valahogy be lehet szerezni az Ultimate tartalmát az egész csomag újbóli letöltése nélkül is ? -
parandroid
félisten
Pont ilyesmiket nézek én is amazonon. Ahogy olvasom az értékeléseket, szinte mind működik, ez azért jó hír. Nem is egy nagy összeg, meg későbbiekben is használható, szóval valamelyiket szerintem berendelem. Kockázat nincs benne, prime-mal ingyen szállít, ha meg nem megy, visszaküldöm...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Czimby
addikt
Wolfenstein 2 és Mafia 3 DLC-k beszerezhetők valahol olcsón?
Spring sale csak a teljes játékokat akciózza.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
RudY
addikt
válasz parandroid #176773 üzenetére
Pl. ez: CSL – 4 K HDMI Switch, de ha HDR vagy HDR10 és ilyesmi is fontos, akkor ez kevés lesz hozzá, de biztos találni már olyanokat is.
-
chipesz
őstag
válasz szimszonos #176756 üzenetére
Nem tudom mit hogy számolsz, de az az 5k a végén 5k volt.
Samsung Galaxy S24
-
Joci93
senior tag
Köszi, én is behúztam a 300ft-os gp-t.
Off: az ea-nél valami nem oké, sok helyen nem megy a login.
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
negyven2
veterán
válasz parandroid #176776 üzenetére
Igen, ezért is írtam, hogy nem a legjobb megoldás ez.
-
Redneck
nagyúr
válasz #80123904 #176772 üzenetére
Megvan, köszönöm a segítséget! Sikerült aktiválnia, minden frankó. Én pedig megfogadtam hogy soha többet nem intézek, sem műszaki cikket, se szoftvert, se semmit senkinek. Ez a távsegítség is csak felhúzott.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
negyven2
veterán
válasz parandroid #176773 üzenetére
Bár nem a legjobb megoldás, de ugye az S-en is van HDMI bemenet
-
parandroid
félisten
One S árak eléggé a béka segge alatt vannak... Lányomnak vettem egy 1tb-s s-t használtan, két kontrollerrel, egyik még ki sem volt bontva. Eredetileg fifa bundle volt, de a kódot már ellőtték belőle, volt viszont benne egy lekaparatlan kódos 3 havi gold ajándékkártya. Tavaly nov. 24-i vásárlás MM-es blokkal, akkor volt 190 eur. Tehát van még rá 1,5 év gari, így adta oda az ürge 150-ért. Ha úgy vesszük, 40 eur-t bukott rajta azzal, hogy beaktiválta a fifa kódot, és még én is hól jártam (fifa amúgy sem érdekel). Bezzeg ps4-ből még fatet is alig találni 200 eur alatt ebay kleinanzeige-n, nemhogy két kontrollerrel.
Na, és akkor gyakorlati kérdés: kevés lett a tv-jén a hdmi bemenet (csak kettő van, mindkettő foglalt). Van valami megbízhatóan működő hardveres megoldás erre? Hdmi switch, vagy elosztó, vagy mittudomén?Használ valaki ilyet?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
törölt tag
válasz Redneck #176770 üzenetére
Boxon szokta mutatni nekem, de nem mindig itt:
My games and apps > Gold
A listázó bal felső sarkában szokta. Ahogy a game passnál is, de pl most sem mutatja nekem. Nem tudom mitől függ.Viszont ha megnyitod storeban a live vásárlós menüt, akkor ott kiírja fixen.
"xbox live gold expires mm/dd/yyyy"
ui: A subscriptions menüpont is kiírja.
Settings > account > subscriptions[ Szerkesztve ]
-
HunChris
senior tag
válasz Redneck #176768 üzenetére
https://account.microsoft.com/services/
https://www.xbox.com/hu-HU/live/gold?xr=shellnav
Utána csatlakozás gomb és kiírja.
Xboxon is meg lehet nézni a ugyanígy.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz #80123904 #176769 üzenetére
Ez számomra is tök logikus, de nem nálam van a gép és nem az én fiókom. Az Xbox rendszerében érdekelt volna, hol írja? Pl. Profil/Szolgáltatások vagy ilyesmi?
HunChris:
Jó akkor elkérem a Microsoft fiókját hogy meg tudjam nézni. Mondjuk azt hittem a konzol rendszere is képes rá hogy kiírja milyen fizetős szolgáltatások aktívak az adott profilon.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
tsteve
senior tag
válasz szimszonos #176765 üzenetére
tudtommal Argentína és Törökország van szigorítva csak...ezekhez kell a 3 betűs.. de ezt a témát inkább a másik topikban..
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
Sziasztok
A passt én sem akartam ki hagyni így vettem egy 3 hónapost !
Hülye kérdés tudom de win10es gépre le lehet valahogy tölteni azokat a játékokat amiket a boxra is letöltök !? -
tsteve
senior tag
válasz szimszonos #176762 üzenetére
simán lehet vásárolni vele...xbox off topic fórumon részletezve is van.. kell a 3 betűs is hozzá, persze...
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz szimszonos #176759 üzenetére
23-24 dollárért van az mtc meg a cdkeys oldalon megbízható forrásból.Az kb 6500ft ami már nem rossz.Azt remélni lehet hogy nem zárja be az MS az argentin gift card kiskapujat,mert volt akinek nem sikerült gift card-dal sem vásarolni egy időben.
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz szimszonos #176759 üzenetére
a seagm-on kell venni.. ott az 500-as gift card 5500 Ft alatt van...ma vettem többet is ennyiért
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz KardosAttila #176757 üzenetére
Én a G2A oldalon néztem de ott 12450ft ☺.Szerintem amit mondasz annyi lenne az 500 argentin peso átszamítva de nem annyiért adják.Azt nézd meg hogy mennyi dollárva kerül az 500-as feltöltőkartya ha megveszed.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Hol lehet megnézni hogy meddig érvényes a Live Gold tagság? Távsegítségben vagyok, gyanítom hogy én megtaláltam volna... Még hogy a konzol hülyebiztos.
-
KardosAttila
aktív tag
válasz szimszonos #176756 üzenetére
5420 ft az 500 argentin peso-s gift card seagm-en, a játék pedig 450 peso.
-
szimszonos
őstag
válasz chipesz #176723 üzenetére
Én is néztem anno,de az az 5k a végén 10k-ba fájt volna.Argentin feltöltőkártya sajnos a duplája a legtöbb helyen mint a névértéke.5k értékű argentin feltöltőkártya 10k kb.Igaz mikor kijött a Metro Exodus simán megért annyit is a magyar store árakhoz képest,ahol 15-18k volt.
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
válasz r.levente75 #176750 üzenetére
valószínűleg tele van az inventory.
Dobj ki pár cuccot -
gergo456
csendes tag
válasz l.skywalker #176741 üzenetére
kétfele home-olni nem szeretnénk
csak "C"-vel szeretnék játszani, "A" nagyon ritkán játszik, akkor is mást.
néztem én is, ill facebook-on is fent vannak, chat-ben. írok nekik és mekérdem.
köszönöm! -
r.levente75
addikt
Az Odysseyben a Maximum Capacity Reached az mit jelent? Mármint a maximális kapacitást elértem, belassult a csóka csak cammogni tud?
-
Bogyi007
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #176731 üzenetére
Tegnapelőtt járt le a korábbi két hónapos előfizetésem és tegnap tudtam venni akciós 3 havit...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
persil
nagyúr
Sracok amugy a monster hunter mikortol toltheto gamepass-bol? Nem tudom miert, de nekem apr 12 remlik. Vagy csak hulye vagyok?
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
zbundy
aktív tag
Emailben ezt kaptam:
Total 7 495,00 HUF
Payment method 1
Microsoft account balance 1 185,00 HUF
Payment method 2
Visa ***** 6 310,00 HUFTehát olyan mint ha levonta volna a 300 ft gamepasst, aztán a walletről elkülönítette volna magának a 7500 ft megújuló számlázást 3 hónap múlva és így ezt a kb 1200 ft-ot érzékelte volna, majd kiegészítette a bankkártyámról a maradék összeget a far cryba.
-
zbundy
aktív tag
Te jó ég nem is értem mi történt
Volt az accountomhoz rendelve 8980 ft. Sikerült megvennem vele 300 ft-os gamepasst 3 hónapra. Eddig minden király. Aztán a maradék összegből akartam megvenni a Far Cry new dawn-t ami 7495 ft. Be is lett állítva ez mint fizetési opció a wallet, de kérte a kártyámat is. Máshogy nem is tudtam továbblépni. Gondoltam biztonsági valami. Erre a walletből eltűnt az utolsó forintig minden és a kártyámról is levont még 6310 ft-ot... Az összegeket nézve olyan mint ha 2x vettem volna meg. Hívnám a supportot, de azok meg elérhetetlenek... -
l.skywalker
Topikgazda
válasz gergo456 #176739 üzenetére
De ha 1 account-ra veszitek a játékot, akkor sem tudtok hárman egyszerre játszani a játékkal, mert nem tudjátok 2-felé home-olni a játék előrhetőségét.
C-nek pedig üzenem, hogy Argentína még mindig biztosabb dolog, mint a titancodes.comSzerk, most megnéztem titancodes-t: van rajta PayPal-os fizetés, ha nem küldik a kódot pár nap alatt vissza lehet kérni a PayPal-tól a pénzt
szerk: esetleg előtte érdemes rájuk írni, hogy nem-e véletlen Account-ot árulnak játékkal.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
TaRka94
senior tag
-
gergo456
csendes tag
válasz l.skywalker #176738 üzenetére
köszönöm szépen a gyors válaszokat.
igen, az megvan, hogy csak egy valakivel tudok home-lni.
"A" emberke igazából öcsém lenne, így ő bármikor játszhat bármivel ami nekem van, viszont ő ritkán és keveset játszik.
"C" -vel viszont többet játszanánk együtt, így közösen megvesszük az ő acc-jára a játékot és vele tudnánk ketten játszani.
Argentína sajnos nem jó, "C" nem szeretne ilyennel "matekozni" -
l.skywalker
Topikgazda
válasz gergo456 #176735 üzenetére
Igen ez így működőképes teljesen. A home akár 1 irányba is tud menni.
A Division 1 viszont 10ezer alatt nem lesz, csak régiós gift card-os vásárlással lehet lecsökkenteni. Pl. Argentínában 550ARS [link]
Viszont!
Ha az a tervetek, hogy vesztek 1 division-t és körbehome-olva játszotok vele hárman az nem fog menni, mert ha:
A - megveszi a játékot és Home-ol B-vel, akkor ők elérik a játékot ellenben C már nem, hiába Home-ol B-vel.[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz gergo456 #176735 üzenetére
Szerintem minden további nélkül megoldható. Az a lényeg, hogy egy account-nak csak egy box lehet a home-ja, de több account is lehet home ugyanazon a konzolon, tehát a te géped lehet akár C-nek és A-nak is. Viszont ekkor C-nél már nem lehet a te fiókodat home-nak beállítani addig, amíg A-nál be van állítva.
(Asszem sikerült nem belekavarni magam. )
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
senior tag
-
gergo456
csendes tag
sziasztok,
egy home-lással kapcsolatos kérdésem lenne (3 személyes történet)
két baráttal home-lnánk, úgy hogy "A" emberkénél beállítom, hogy az az én home boxom. Viszont "A" emberkével nincs értelme vissza home-lni, ezért a saját, otthon levő box-om nem "A"-nak a home-ja, hanem egy harmadik emberkéjé, "C".
így megoldható, hogy "A" játszik az én játékaimmal, én pedig tudok "C" játékaival?
bocsánat, ha kicsit katyvasz..illetve,
Division1-et szeretnénk játszani, de cd kulcsot csak a titancodes oldal-on találtam, minden máshol out of stock..
(https://www.titancodes.com/buy-tom-clancys-the-division-cd-keys-xbox-one.html)
erről hallottatok már, megbízható?
sajnos a spring sale-ben nincs..
köszönöm! -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz l.skywalker #176728 üzenetére
Nem mindig ennyire sima Amikor lejár, utána sem lehet rögtön. Kell egy kis időszak neki ameddig a kegyeibe fogad ismét. Van amikor mobilon adja be, van amikor gépen adja be. Login után rögtön látom beadta, avagy sem. Érdekes Xboxon soha a büdös életbe nem adta még be eddig, csak a 3000-es verziót.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
sanyi0627
senior tag
válasz l.skywalker #176728 üzenetére
Jogos. Eszembe se jutott hirtelen. Akkor megérte 600ft 4 hónap.
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
-
twi452
senior tag
Most hazaérve beléptem és a home-on ez vár az egyik csempén: "Tavaszi kiárusítás Get incredible savings "
Lassan de biztosan lesz ebből magyar menü kérem szépen 😁 -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
chipesz
őstag
Megvettem Giftcarddal a Metro Exodus-t (~ 5k-ért megérte). Alig várom hogy játszak vele, de még a 2033 is parkolópályán van (58%), elakadtam és fogalmam sincs hogy fogok tovább jutni.
Samsung Galaxy S24
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz icemad #176720 üzenetére
Én itt a Hardveraprón vettem igen jó áron éves GamePass-t pár hete, a kártya képe alapján német kód volt, ezt simán be tudtam váltani magyar fiókra, és az 50%-os három havit is meg tudtam most venni rá.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Korábban már volt róla hír, hogy készül, most megjött az első trailer is.
Live-Die-Respawn
-
persil
nagyúr
-
nak0n
aktív tag
Jól tudom, hogy ha anno Szingapúrban vettem a game pass-t, akkor lejárat előtt csak onnan tudom meghosszabbítani? Ott most 22 dollár a 3 hónapos.
-
Throme
veterán
válasz l.skywalker #176699 üzenetére
Félreértesz, nem goldos ingyenességet vártam (bár nem lenne utolsó dolog ), hanem, ahogy #176700) HunChris is írta, eléggé hasonló az akciós árlista a szokásos DWG árakhoz.
Titkon azt reméltem ilyenkor vastagabban fog majd az akciós ceruza....
-
Bogyi007
veterán
válasz Döglött Róka #176707 üzenetére
Szívesen, a kérdésre viszont passzolok.
Anti RPG gamer vagyok, így halovány fingom sincs erről...[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Döglött Róka
veterán
válasz Bogyi007 #176690 üzenetére
Köszi!
Akartam kérdezni, mostanában klasszikus RPG lázam van és fáj a fogam a Divinity-re de csak egyik epizódra. Melyik a tutibb az első enhanced vagy a 2 X-re? Illetve történetileg van-e összefüggés a kettő között?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
senior tag
-
RobexX10
aktív tag
Esetleg valaki próbált Argentin gift cardos vásárlást?? Vagy végleg bezárt a bazár!
-
mcwolf79
veterán
A Store-ban vásárolt Fortnite cuccok (a Founders pakkokban lévő skin-ek például) a home társamnál is megjelenik a játèkon belül? Mert ugye a játèkon belül vásárolt cuccok nem, az addig oké. De amit a Store-bòl veszek azzal mi van?
Akcióhoz: nem rosszak ezek az árak, de így fest a nagy musthave deal-ekre karácsonyig várnunk kell.
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek