-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz dvtkfan #154046 üzenetére
1. pc microsoft store.
2. Alul átváltod a régiót olyanra ahonnan vásárolni szeretnél.
3. Kiválasztod a játékot.
4. Ha még nem vásároltál ebből a régióból, akkor meg kell adnod újból a bankkártya adataid és egy ottani címet (én booking.com -ról kinéztem egy szállodát)
5. A megvásárló/előrendelő gombot megnyomod az enterrel és nyomva is tartod. Ezt azért kell, mert így folyamatosan próbálkozik a vásárlással. Ne aggódj az miatt, hogy 2x vagy 3x veszed meg a játékot, egy profilra csak egyszer tudod. Nyugodtan elmehetsz enni inni stb. közben a gép próbálgassa csak.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
NoMagix
addikt
Én feladtam, nem jött össze!
Inkább megveszem magyarban 2x drágábban -
Madoc
veterán
válasz #80123904 #154043 üzenetére
Tétel törlése gomb már most is ott van a fiokomban az előrendelt játékok mellett. De mondtam már le gift cardos előrendelést is, visszarakták az összeget a fiokomra ráadásul szingapurbol.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
dvtkfan
senior tag
Valaki leírná nekem részletesen ennek a vásárlásnak a menetét magyarul?
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
NJanika
aktív tag
Sziasztok,
Long time hibauzenet re mi a megoldás? Csak ujjonan telepített játékoknál van. Ami fent van azzal nincs baj."Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
Def26
félisten
válasz #80123904 #154043 üzenetére
ha drágállod majd anno az érét akkor meg refund.
Csak megvettem (előrendeltem) én is a bf v -öt, mert törököknél 11k alatt megállt, (mai árfolyamon). Remélem marad még 1-2 hónapig a szar líra.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
válasz Madoc #154042 üzenetére
Ne érts félre, nem feltételezem, hogy elveszi. Tőlem is vihetne jó pár amcsiból - szingapúrból vásárolt játékot, de nem fogja.
Tehát most 5500 Ft, de mi lesz, ha argentínában olajat találnak és hirtelen 50x-ére ugrik az argentín valuta értéke.Kapsz te erről bármiféle értesítést (feltételezem nem, hisz az argentín $-os ára nem fog változni)? Azt gondolom, hogy még megfelelő időben vissza tudod mondani az előrendelést (ilyet nem csináltam soha).
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz #80123904 #154041 üzenetére
Nem tévedsz. Előrendeltem. Gift cardot azonnal leveszi, bankkártyárol 10 nappal előtte. Áprilisig ami érdekelt mindent behuztam. És most jön a de ha a mikrofos elveszi az előrendelést!? Trükközve elég rég ota lehet vásárolni, mindig előrendelem, soha nem vettek el semmit. Division 1-et 3 éve ugyancsak argentinbol, ugyancsak előrendeltem.. Árfolyamingadozás... Uristen nem 5000 lesz majd hanem 6 itthon meg 19000...
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
RobexX10
aktív tag
Shadow of the Tomb Raider behúzva Törököktől le is vonta!
-
NoOne1976
őstag
A Konzolvilágnál a csere még most is megy a meghirdetett feltételekkel? Valaki cserélt a napokban? Mert eddig 140ezer volt az alap X, most meg 165ezer.
-
Wesder
félisten
Ilyenkor bànom hogy nincs bankkàrtyàm (meg jelenleg munkàm)
Xenoverse2 3.3k
Hitman Absolution 1.5k
Forza H3 9k[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Madoc
veterán
Exodus gold 5500ft-ért behuzva!
-
Sify
senior tag
Anthemet sikerült már valakinek megvennie?
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Fernet
senior tag
válasz NoMagix #154027 üzenetére
Nekem azt írta folyton, hogy nem sikerült és vegyem fel a kapcsolatot a MS-al:
"Ponerse en contacto con la asistencia de Microsoft
No se puede procesar tu pago."De türelemmel összejött. Entert kitámasztottam a telefonnal, egyszer csak jött a mail a vásárlásról.
(#154029) FollowTheORI
Magyar storeban már használtam nem egyszer.
Mindegy megvárom amíg könyvelik, lehet valami ebay-es vásárlás és ehhez semmi köze.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Fernet #154025 üzenetére
Mint mindig, ha nem volt még a fizetőeszköz használva akkor vagy egy apró teszt összeg zárolva kb 1-2 hétig (banktól függ meddig).
(#154031) Pampers
Minden egyes ország újnak számít... annyiszor tesztel ahányszor új országot adsz hozzá.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
negyven2
veterán
Kicsit offok ha nem baj itt nagy vásárlások közepette
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Fernet
senior tag
Sikerült nekem is a vásárlás a fenti módszerrel, köszi az ötletet. Kb. 10 perc volt.
Egy kérdésem lenne:
A játék árán kívül vont le nálatok még valamit a bank? A zárolt tételek között látok több dolgot is, csak mivel még nem jelet meg melyik zárolás honnan származik (erste) nem tudom azonosítani. Persze a játékot sikerült az ára alapján, csak van még pár plusz tétel amire nem jövök rá mi lehet, persze simán előfordulhat, hogy teljesen függetlenek ettől a vásárlástól.
-
gorgocska
tag
Argentin Gift card ot honnan vettetek.tudtok adni valami ötletet köszi.
Tcl 55c835, xbox 360,xbox SS 512gb,,Ps5
-
törölt tag
válasz mcwolf79 #154018 üzenetére
Kérdezd meg a Forza topikban. Amúgy ha azt írja, hogy játssz még hozzá, akkor elég egyértelmű a dolog. Nekem nincsenek meg a kiegek, de térképen látom mindegyiket, és még viszonylag az elején vagyok szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Forza Horizon 3-ban miért nem tudok játszani a DLC-kkel? Megavn mindkettő, de azt írja játsszak még ahhoz, hogy unlock-oljam azokat. Meddig kell játszani?
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Maxxy10
addikt
válasz IntelKiller7 #154008 üzenetére
Mobilon is mukodik a varazslat?
-
EmThor
addikt
Argentinabol próbáltam mobillal Chrome böngészőben magyar acc-al bejelentkezve megvenni a nier automata-t (kb 7e) de fizetésnél vagy ajandekkartya van, vagy hitelkártya/betéti kártya és hogy utóbbi adatait töltsem ki, szóval itt annyiban hagytam.
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Thusor
őstag
Battlefield V beta masoknak se tud szerverre csatlakozni? Mar vagy fel oraja probalkozom de eddig a betabol a menut sikerult tesztelnem.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #153963 üzenetére
Köszike, az enteres megoldással működött!
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
senior tag
Be van lassúlva az Argentin oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 Játékok Hamarosan Érkeznek.....