-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
Szemezek a Deus Ex: Mankind Divided-el. Elég az alap változatot megvenni, vagy érdemesebb a Deluxe-ot? Nem játszottam a korábbi részekkel, így is élvezhető, vagy jobb lenne az elejéről kezdeni?
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Silεncε #155693 üzenetére
Én sose voltam nagy autós, az NFS Underground 1-2 után ez az első széria amivel játszogatok. És mivel van GP van FH4 is, egyébként még az 1-el sem végeztem, de az open world-sége nekem bejön.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Silεncε
őstag
válasz
bulikavagyok #155686 üzenetére
Engem megmondom őszintén, egyre kevésbé izgat már az FH4. Az FH3-at se vittem ki (dugig van a map versenyekkel még, de már semmi kedvem sincs hozzá, a DLC mapokról meg ne is beszéljünk). Azt egyébként lehet tudni, hogy az időjárás változás hogy lesz megoldva? (ennyire nem követtem a marketinget se meg a topicot se mostanában). Úgy, mint a demóban a legelső versenynél vagy hogy? Ki fogom próbálni (nyilván), de szerintem ebbe annyi óra se fog beleszaladni, mint az FH3-ba (pedig már azt is csak azétr toltam annyit, mert haverral együtt játszottunk)
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7 #155691 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a segítőkész választ.
Kulcsot vettem már a fent említett oldalról, sosem volt vele gond, viszont ilyennel még sosem próbalkoztam, ezért érdeklődtem.
-
törölt tag
válasz
pzstm #155681 üzenetére
A brazil storeban asszem 18 ezer a Gold edition, ami brutál jó ár, viszont kicsit tartózkodok ettől a más régiós vásárlástól. Kell ettől tartani egyáltalán, illetve van arra esély, hogy "letiltja" a profilomon a játékot a Micro?
Mert ha nem áll fent ilyen veszély nagyon megérné így megvenni. -
válasz
pzstm #155673 üzenetére
Szerintem túl sok ez a 8 nap. Plusz amit korábban mutattak belőle... A legapróbb részletekig mindent megtudhatok a játékról - kivéve persze ha van elég akaraterőm, h ne nézzem meg a videókat.
Ezt szerintem korlátozhatták volna valahogy.
Ilyenekre gondolok: All Player Houses with Locations, ALL BARN FINDS + LOCATIONS!!, stb.Def26: +1. A 24 óra szerintem is rendben van. Amúgy én sem nézem/keresem őket, de azért bele-bele nézek némelyikbe.
markknight: Viszonylag sokat Youtube-ozok, ezért rengeteg videóval találkozok.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Imilenni
addikt
SziasztoK!
Érdekes kérdés lesz szerintem, ugyebár az FH4 Play Anywhere játék, esetleg ha a Microsoft fiókomra megveszem a GamePass-t, akkor játszhatom PC-n?Press "F" to pay respects.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Def26 #155674 üzenetére
Én nagyon várom a FH4-et, de olyan vasakaratom van, hogy nem nézem a streameket, sőt még csak nem is Ultimate-et rendeltem elő, így +4 napot kell várnom. De kit izgat? Van épp elég dolgom.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
szimszonos #155682 üzenetére
jatek közbe menübe ott van hogy trainer ott lehet kikapcsolni
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
szimszonos
őstag
Fifa 19 trial jatékkal játszanék de nagyon idegesít,hogy játék közben a játékosoknál mutatja hogy milyen gombokat nyomhatok,tippeket ad.Hol lehet beállítani hogy ne mutassa?A FIFA 18-ban az R3 gombbal ki lehetett kapcsolni ezt a funkciót,de itt nem mükődik ez.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan oldalt ahol digitálisan már meg lehet venni az AC Odyssey-t? Gondolok itt pl. CDKeys.
-
markknight
veterán
válasz
bulikavagyok #155666 üzenetére
Ne nézd meg a videókat. Nekem minden játék új, mert nincs is idõm ilyen gameplay vidikre, csak kivételes esetben.
-
-
Def26
félisten
válasz
pzstm #155673 üzenetére
ha meg tudod állni, hogy ne nézegesd a videókat akkor tényleg nincs.
EA is ezt csinálta a battlefield v -el. Nekem sincs gondom vele, de ha tényleg várom a játékot akkor nehéz megállni, hogy belenézzen az ember. Én nem engedném ki a streameket csak megjelenés előtt kb. 24 órával.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
válasz
28-án lesz Ultimate edition, 8 nappal hamarabb kapták meg, és péntektől lehet streamelniük ha jól tudom.
Nincs ezzel semmi gond szerintem.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Wesder
félisten
válasz
bulikavagyok #155670 üzenetére
Akkor azt a Platina Edition-t be kell húznom a 3-ból, ha megint lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Nem az MS túlta túl szerintem, hanem ez talán az egyik, ha nem az egyetlen olyan műfaj amiben az Xbox terméke top3-as. Ezért nagyobb a körülötte lévő "hype" mint ahogy azt Xbox konzol exkluzív játékok esetében megszokhattuk. (Habár ez Xbox exkluzív, mert PC-n is csak az MS store-ban lehet megvenni, nem?
)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
-
front3r
őstag
válasz
Meg kell állnod nem megnézni ezeket a streameket/videókat.
Remélem nem húzzák le a játékot valami mondvacsinált dologgal a kritikusok!Ja és ha lenne benne nitro, akkor ez lenne kb az MS NFS-je.
Egy ilyesmi DLC-t szívesen megvennék, ami erre megy rá!
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
Csak szerintem gáz, h több mint egy héttel a megjelenés előtt tele van a net FH4 gameplay videókkal?! (ugyanis pár napja minden nagyobb streamer megkapta a játékot) Én már annak sem örültem túlságosan, h hónapokkal a megjelenés előtt bemutattak minden évszakról egy kb egy órás gameplay videót. Akkor sem volt könnyű megállni, h ne nézzem végig őket.
Ezt most szerintem eléggé túltolja a MS, így elvész szinte minden varázs amit a megjelenés napján élvezhetnék.
Értem én, h hype meg üzlet, de így nagyon kitolnak a játékosokkal.
Egyébként kedden reggel 9-kor jár le az embargó, kíváncsian várom a teszteket. Bár már kb előre borítékolható, h kik fogják mondvacsinált indokokkal lehúzni a középmezőnybe ezt a játékot is.Élni és élni hagyni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Pickle Rick #155658 üzenetére
Gift kártyás vásárlás lehetséges, más már nem.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz
Crytek #155653 üzenetére
BF idején MS.de oldalról vásárolt mellé kaparós kártyán kaptam a Shadow of War-t, akkoriban FH3+HW is kódos volt (apró tele volt vele). X teljes árú vásárlásakor a PUBG kódot ilyen pénztárgépszalag szerű papírra nyomtatták, a többi lemezes volt (Halo 5, Halo Wars 2 Ultimate, Halo: TMCC, RotTR).
[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
Sziasztok!
Régóta nem fórumozok, így lehet gyakran ismétőldő kérdést teszek fel. Előre is elnézést érte. Ha jól olvasom a topik összefoglalót/tiltásokat, akkor az "utazásos" vásárlás témája nem tiltott. Korábban vásároltam így én is játékot. Kérdés, még mindig lehetséges? Van e bármi változás a folyamatban? (kb. 1..1,5 éve nem vásároltam így játékot).
Előre is köszi a választ.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Én is az ára miatt vettem meg. Meg ugye az amazon inkább benyel egy kis veszteséget és kiküldi, az eddigiek alapján. Úgy emlékszem Magyarországon is volt másik boltból 80 000 forintért one x, és azt is kipostázták. Azt viszont nem értem én sem, mi tart nekik hónapokig. Most adták le a rendelést a gyártásra?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
anorche1
őstag
A doom -mal senki nem jatszik online? Home tarsam vette game passt, igy gondoltam kiprobalom. De barmilyen modra inditok find a matchet, percek utan sem talal semmit es senkit.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
frankdelgado
őstag
válasz
FollowTheORI #155649 üzenetére
màr 4 "bundle" is àtment a kezemen, mindegyikhez letöltőkodot adtak.
-
Crytek
nagyúr
válasz
FH3-as csomag pl digitális van pár hely ahol írják is hogy csak egy cetli amin a cd key van .... Dobozos game nekem nem kell...only digitál.Ezért kérdezem hátha vett valaki és tudja cd kulcs-e vagy sem. Mert ha dobozos akkor nem kell.
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
zzola
titán
-
törölt tag
válasz
Még egy lemezes (valódi) bundlet se láttam. Csak azt adják lemezen, amit az adott bolt hozzácsap ajándékként a csomaghoz vagy pedig mondvacsinált bundle (alap gép + random játék)
Randomok alatt olyanra gondolok, mint amikor az X mellé adtak öt játékot. Az számomra nem bundle.
A sunsetes, a fifás, a gears 4-es ... ezek a bundlek nekem.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Crytek
nagyúr
Ebben a koncepcióban ilyenkor a 2 játék csak cd key (tehát tudnám tolni őket pc-n is a play anywhere miatt) vagy lemezesek?
Next PC Upgrade: 2022
-
-
Cyrin
addikt
válasz
zzola #155614 üzenetére
Hát ahogy nézem, ár ide vagy oda, ez túl nagy és nehéz a gyereknek, plusz a füle is beleizzad gyorsan. Maradok inkább az Xbox headset-nél...
Meg a review-kat olvasva ez is csak egy újabb "kúrjuk föl a basszust az egekbe, hagy vakuljon a paraszt" stílusú fejes...
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz
zzola #155614 üzenetére
Le is vonta rögtön a pénzt? Ahogy nézem az árat sem váltja át, gondolom azért mert majd akkor fogja ha készleten lesz, csak mi lesz ha akkor vissza megy az ár 100 euróra?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #155633 üzenetére
Az a GoT lesz.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker #155611 üzenetére
Imádom amikor a Demo is "fizetős"
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
NyMRooD
őstag
válasz
markknight #155621 üzenetére
Tévedsz, nem az Imsonia kereste meg a Sony-t, hanem a Sony az Imsoniát, hogy csináljanak egy Spider-man játékot, innentől kezdve ennek a Pókember világnak a jogai a Sony-nál vannak, így a folytatás megjelenéséről is a Sony dönt majd. Nem tudom, hogy a Marvel és a Sony között pontosan, hogy áll jelenleg Póki jogainak a kérdése (a filmes jogok a Sony-nál vannak, lehet a videójáték-é is), de tény, hogy a Marvel akar egy game univerzumot is, aminek ez az első darabja, a második pedig a Crystal Dynamics Avengers játéka lesz. Ha a Pókember videójáték adaptáció jogai a Marvel-nél vannak és a Sony mégis megtudta őket győzni egy exkluzív címről, akkor benne van a pakliban, hogy az MS is megtudja őket győzni, de az szinte biztos, hogy ebben a videójáték univerzumban amit most a Marvel építeni akar Spidey önállóan csak PS-en lesz.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
válasz
#20844032 #155620 üzenetére
Igen közben láttam még pár vidit és a nagyobb bossfight tök ugyanaz a szívás... számomra emiatt valszeg ezért felejtős lesz... ezért is írtam remélem lesz kipróbálható verzió is.
Pedig maga ez a lopakodós, lesből gyilkolós, néha kardozós játékmenet ezzel a környezettel meg világgal nagyon tetszene.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Shokkolo
addikt
válasz
#92006144 #155630 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ.
Nem tervezek xbox -ot, bevallom őszintén nem lenne kihasználva.Viszont néha jó lenne egy kicsit játszani, bohóckodni mondjuk Mortal Kombattal a tv-n.
Illetve várom a tavasszal megjelenő DMC-t. Ahhoz is jó lenne a controller.De megnyugodtam, akkor megy egyszerre 2 is.
Nagyon köszönöm mégegyszer!"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
törölt tag
válasz
Shokkolo #155626 üzenetére
Ha csak pc-vel használnád, és nincs későbbi tervben One S vagy X vásárlása, akkor inkább 360 kontrollert vennék. Nem viszonyítási alap minőségben a kettő. Egyedül a visszarúgó ravasz tetszik a one irányítón.
Amúgy ilyen adapterrel használom pc-hez a one kontrollereket, most nincs fent pc-n osztott képernyős játék, de csatlakozott mindként játékvezérlő a géphez. Az újabb jack csatlakozós verziók már mennek bluetooth alapon is.[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz
Hansomester #155609 üzenetére
Ez valami elfekvő készlet? A Project Scorpio verziót megjelenéskor gyártották...
-
törölt tag
válasz
Shokkolo #155626 üzenetére
A hivatalos oldal ezt dobta:
[Xbox One vezeték nélküli kontroller csatlakoztatása windowsos PC-hez]
2. lehetőség: Xbox vezeték nélküli kapcsolat (beépítve vagy Windows rendszerhez készült Xbox vezeték nélküli adapterrel)
Xbox vezeték nélküli kapcsolat használata esetén 8 darab Xbox vezeték nélküli kontrollert csatlakoztathat egyszerre, vagy 4 darab kontrollert, amelyhez Xbox csevegő headset van csatlakoztatva. Ha a kontrollerekhez Xbox sztereó headset van csatlakoztatva, akkor csak 2 kontrollert lehet egyszerre csatlakoztatni.
-
Shokkolo
addikt
Sziasztok,
Remélem ti tudtok segíteni, mielőtt kidobok egy csomó pénzt az ablakon (srry, máshol nem nagyon tudtam feltenni a kérdésem)
Az alap ötletem, hogy xbox one kontrollert szeretnék windowshoz
- lehet-e egyszerre 2 -t használni ?
- ha igen, elég 1 vevő vagy kell 2 ?
- illetve honnan érdemes venni / rendelni, mert orbitális szórásokat látok árakbanHa megoldható szeretnék 2 fekete kontrollert használni "egyszerre".
Előre is köszönöm a helpet"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
-
NoMagix
addikt
Megvettem a Mudrunner-t, azt hiszem nem volt rossz vétel és ahogy gondoltam a gyerek rá is cuppant!
Jó a fizikája, nincs baj a grafikával sem, az akciós árát megérte! -
törölt tag
-
markknight
veterán
válasz
l.skywalker #155616 üzenetére
Azert nem kaptuk meg sajna mert a Sony penzelte oket. A Bayonetta is ezert nem jon csak Switchre, mert a Nintendo odanyomott nekik szep summat. De biztos vagyok benne, hogy ez a Pokember nem marad exkluziv, ez 100% a masodik resz jonni fog masra is.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #155598 üzenetére
Nem jól látod. Pont olyan lesz ez is, mint eddig bármelyik souls sokszormeghalósban. Ne legyenek kétségeid efelől. Vaati 21 perces gameplaye még mindig a legrelevánsabb szerintem Sekiro ügyben.
-
gergobox
tag
Sziasztok, UPC Horizon app-ot, vagy web oldalt valahogy lehet stream-elni One-on? Sajnos Edge alatt nem működik az oldal streamelése. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz
l.skywalker #155616 üzenetére
Így màr vilàgos köszönöm.
Amúgy a Sunset eszméletlen jó, csak 3x kelett nekikezdenem, de rebdesen élvezem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hefike
tag
válasz
sugarforce #155579 üzenetére
Nem vagyok insider tag,a cach törlés hogyan?legyalul mindent?Gyári állapot?köszi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Wesder #155605 üzenetére
Most is van pár játék ahol benne van a Pók mint karakter ill. a
The Amazin Spide-Man 1-2 megjelent X360-ra ill. Xbox One-ra is 2012-2014-ben az Activision-tól.Annyi, hogy ez a mostani játék PS-re mint exkluzív cím készült a Sony Interactive megrendelésében az Insomniac Games-től, akik pl. a Sunset Overdrive-ot is csinálták.
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
válasz
FollowTheORI #155598 üzenetére
Jobb? Inkább más... A Booldborne és a Nioh is rohadt jó játék, max nem mindenkinek jön be.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Anthem release infók XO-ra:
Demó - Február 1. - EA Access tagoknak
Trial (10 óra) - Február 15. - EA Access tagoknak
Final release - Február 22.Tehát XO-n és PS4-en nem lesz Early Access.
-
zzola
titán
válasz
Hansomester #155609 üzenetére
Az jó ár érte-szerintem!
-
Hansomester
tag
Hali!
Ma láttam a szigetszentmiklósi Auchanban Xbox One X project Scorpion 1Tb 149.990 Ft-ért.
Nem tudom jó ár-e, de elgondolkodtam előtte csak Nekem még tökéletes az S is egyenlőre"Sesshoumaru Nagyúr, biztos, hogy okos ötlet volt életben hagyni ezt a nőt? -Yaken, legközelebb nyisd ki a szemed, akkor láthatod, ez a nő már halott!"
-
Sziasztok. Most akciós az Amazonon a Sennheiser GSP 302 headset. Egy gond van vele, hónapokig kell rá várni. De ennyi pénzért...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Xanax88
tag
Halihó!
Nektek is csinál mostanában olyat a box, hogy ha egy alkalmazásból lépnétek vissza jatékba, fél perc gondolkodás (fekete kép, csak hang van) után kikapcsol?
Illetve csipog, elalszik a gombja, de múltkor még fél órára rá is hallottam, hogy dolgozik valamit... a kontroller ledje meg a végtelenségig villog...Elem ki-be, gép be és mintha mi sem történt volna.
Kb egy hete kezdte el, semmi más problémája nincs... nemértem mi lehet.
Nem vagyok sem insider, sem instant on módban...
Valaki tapasztalt már hasonlót?
[ Szerkesztve ]
Krisz
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest