Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Vettem angol Amazonról (nem tudom van-e jelentősége a származási helynek) FH3 bundle-t, és meglepődtem, mikor elkezdtem kicsomagolni.
Nem a dobozon volt a FH3 grafika, hanem egy külön ráhúzható papíron, alatta maga a doboz.
Ez a megoldás a letöltőkódos csomagok sajátja (igényeknek megfelelően aránylag gyorsan lehet FIFA17/FH3/egyéb csomagot gyártani az alapcsomagból), vagy valami más van a háttérben?Köszi, ha valaki elárulja a megoldást
-
debcamp
aktív tag
válasz m0ski #108047 üzenetére
Chumlee 1tb? Nem 500gb mind? Egyébként a FH3-t néztem ki ami 210.
m0ski Köszönöm, hogy megosztottad tapasztalatod. Figyelni fogok a részletekre, ahogy tudok.
Egyébként most ocsudok fel, hogy 210 Font ,nem Euró.. és nagyon nem mind1, hogy melyik Néztem a német amazont és az egyéb oldalakat és annyira euró volt a fejemben, hogy nem vettem észre hogy ez fontban van.. így már annyira nem is BB, bár az itthon 95k-hoz képest még mindig olcsóbb..
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz MasterMark #108044 üzenetére
Igen jár hozzá.
Meg is lepődtem, hogy vásárlás után ott figyelt az alap is.
(btw:nem érdemes az alappal kezdeni, iszonyatosan nehéz még a DE is, viszont legalább optimalizáltak rajta)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
m0ski
aktív tag
válasz debcamp #108042 üzenetére
Szia!
Kb. 8 font szállítási költség ami még pluszban rárakódik, de ha elviszed checkout-ig, magad is láthatod. Én is ugyanilyet rendeltem szintén angol Amazonról ~1.5 hete. Nálam 223.18 lett a vége.szerk: végigvittem, és 231.43-ra jött ki a vége szállítással, mindennel együtt. Ez a fent leírtak miatt érdekes, mert nekem csak a szállítás jött rá, itt viszont mintha az adótartalom is változna.
Nem tudom van-e jelentősége, de ezt az Amazon küldi, míg az enyém egy Amazon partner eladótól származott (teszem hozzá látszott is rajta, mert semmiféle extra csomagolást nem kapott, a külső, FH3-as cover-en volt rajta a UPS címkéje...csak lestem.)
[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
Sziasztok! Ez jó vétel lehet manapság vagy van vmi bestbuy amit nem láttam itt a topikban? [link] Mennyi lehet a vége, mi van még a 210-en felül?
-
Siffredi
senior tag
válasz turikoczka #108023 üzenetére
Nekem is van egy ilyen követőm, 3 napja jelölt be. Valami 62 barátja van, de 0 gamerscore-al rendelkezik.
Úgy vagyok vele, amíg nem csinál hülyeséget, addig nem tiltom...
Gt.: AgedMacaroon968
-
NoMagix
addikt
válasz turikoczka #108029 üzenetére
Be lehet állítani elég sok dolgot, ki mit és mennyit láthat belőled, illetve hogy Te mennyire lehetsz másokkal aktív!
Szerencsére nálunk a gyerekek elfogadta úgy a beállításokat ahogyan vannak, sőt nem is érdekete, mert még nem vágja úgy az angolt.[ Szerkesztve ]
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Találkozott már valaki olyannal hogy random néha bekapcsol a box magától? Mostanában tapasztalom.
Ja látom másnál is elofordul. De vajon miért lehet? Hm[ Szerkesztve ]
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
NoMagix
addikt
"Szép" sztori! Én nem fogok barátkozni senkivel az biztos, még magammal sem!
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
Vlc helyett, ami használható esetleg valami? Nálam sajna hibát ír.
-
turikoczka
aktív tag
Mai remek story: Kaptam egy levelet ismeretlen arctól h unatkozik és egy haverom ismerőse. Kérdezte mivel játszok épp és mivel szoktam, nem gondoltam semmi rosszra válaszoltam és érdeklődtem. Mondta h Codozik sokat most épp nyaral a haverokkal.Ezután jön az érdekesség, bedobta h neten szokott dolgozni.Nagyban játszottam tovább majd kíváncsi lettem, hogy ki a közös haver és rámentem a profiljára...300 barát és nulla játék! Rákérdeztem h h is van ez mire mondta h ne aggódjak majd most vesz játékokat és h kapok egy ingyen órát amikor a webcam előtt van ha utána 5 csillagra értékelem és kiegészítette h mindent megtesz amit mondok.Report és ott hagytam.Kicsit később egy másik profilról írt rám (feltételezem tiltották az előzőt).
-
Zoleee83
addikt
EA tagoknak ingyenes BF4 Expansion, most jött a mail.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
faranus
aktív tag
sziasztok
Egy tök fura kérdésem lenne, adott az xbox one-om, kb 10 hónapja hozzá se nyúltam, be se kapcsoltam a kontrollert kölcsön adtam az sincs a házban, és már 2x csinálta, hogy random az éjszaka közepén bekapcsol és valamit dolgozgat magába! Találkoztatok már ilyennel, ez valami gonosz microsoft megfigyelés (kappa)
A viccet félre téve, kicsit nyugtalanit, hogy miért csinálja ezt, most ki van húzva a konnektorból!
tisztelettel faranus :R
-
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
AC Syndicate-ben az utsó sequence jönne, de meg kell csinálnom 3 gang wart...Viszont a térképen sehol nem látok ilyet...
Megoldás mi lehet?thx előre is
XONE: LedyGyusziHU
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tejföl
tag
Srácok, honnét most a legolcsóbb goldot venni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Annyira nem nagy akció, de hátha érdekel valakit.
50 dollár feltöltő - 44,99 dollárért (kuponnal 42,74 dollár)
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest