-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trabecan
tag
válasz Bogyi007 #106754 üzenetére
Jelen pillanatban van egy 1 hónapos goldom ( 4 napja indult). Melyik az a 2 játék ami az enyém lesz és melyik az a 2, amelyik nem ? A Watch Dog-ot letöltöttem, mást még nem. Másik kérdés : van nekem egy 14 napos "próba" goldom, de a gép beizzításakor rögtön ráböktem az 1 havi gold vásárlására... ha lejár az 1 hó goldom, akkor még tudok a 14 napossal kezdeni valamit, vagy írjam ide ki az oldalra, hátha valaki még hasznát tudja venni, akinek friss gépe van ?
Raven24 : Szerintem ha olyan játékokat veszel, amiben van single player, akkor ahhoz nem fog kelleni net. Bár szerintem az egész xbox (sőt a világ ) nagy része már internet alapú...
[ Szerkesztve ]
-
raven24
tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha nincs otthon internet kapcsolatom akkor tudok-e játszani a gépen valamiben hátrány-e, nem szeretném semmire sem használni csak játékra a gépet, és nem is digitálisan venném a játékokat.
iPhone 14 Pro Max Deep Purple Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!
-
anorche1
őstag
válasz Zoleee83 #106790 üzenetére
A unityt tegnap este én is megvettem a cdkeys -ről, de mikor az emailben rákattintok a downloadra, akkor azt kapom, hogy "As part of our standard security measures, orders are routinely selected for review to ensure the safety of our site.
Your order will be reviewed by one of our agents within approximately 30 minutes. ""It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
-
okibots
aktív tag
-
Akelaus
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
Közben megtaláltam itt a hardveraprón is, csak 0 értékelése van az eladónak. Kb. ugyanennyi lenne. -
Edgar2621
őstag
válasz anorche1 #106751 üzenetére
A többiek már sok hasznosat írtak Neked, én csak annyival egészíteném ki, hogy nem annyira sérülékeny a Blu-ray lemez, nekem például ezer éves Playstation 3 játékaim vannak, amiknek ki tudja hanyadik tulajdonosa vagyok és semmi bajuk a lemezeknek. A DVD lemezek sokkal könnyebben sérülnek, nem véletlenül ment az Xbox 360 érában a polírozás nagy üzemben. Szóval nyugodtan vegyél használt játékot, leginkább olyantól akinek van értékelése, akár itt a Hardverapron, akár a jatekaim.hu oldalon.
XO: Gollami26
-
-
Csapoati
nagyúr
-
anorche1
őstag
Átvettem a kis szépséget
De nem kaptam hozzá támasztót, amivel lehet állítva használni. Én úgy tudtam, hogy one s -hez jár."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
i@lex
őstag
Ha valakit érdekelne esetleg, a Destiny 2 topikjába beraktam egy Béta kódot.
-
Akelaus
senior tag
Valaki vett már erről az oldalról digitális kulcsot?
[link]
Egy ideje várom, jöjjön valami akció a Black Fflag-re, itt elég jó áron van, viszont abban sem vagyok biztos, hogy ha itt megveszem, akkor a magyar nyelv benne lesz vagy sem. Nem lesz.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz sugarforce #106770 üzenetére
Ne is mondd, anno suli helyett is sokszor Age of volt, valahogy gyakran lebetegedtem akkoriban
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz oriic #106766 üzenetére
Én ebből gondoltam, hogy Box-ra is jön, de akkor tévedtem:
"20 years after its launch, Microsoft is proud to announce the Definitive Edition of the original Age of Empires. Fully remastered with 4k graphics, re-orchestrated soundtrack, major gameplay improvements, new narrative, Xbox Live multiplayer and achievements, the Definitive Edition brings back the classic game and its Rise of Rome expansion."
@bodry123 - Debreceniként ajánlom a Kishegyesi Tesco külső soron a konzolüzletet, korrektek, használt játékot cseréltem ott jó áron.
Szerk - > oriic: igazad lesz , a magyar IGN hír zavart össze, merthogy ez az eredeti hír...
Features a new soundtrack, sharper visuals, and online multiplayer via Xbox Live.[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz anorche1 #106762 üzenetére
Félig miskolci, félig debreceniként sztem nem olyan rossz a helyzet, mint amennyire látod. Van edigital, Media markt gépvásárlásra, illetve 576kbyte a Plázában. A többi nagy budapesti bolt futárral elérhető.
Játékokra a nagy Microsoft Store-os akciók, a cdkeys.com és a hardverapró bőven elég.
Edit: 41 Euro az éves Gold előfizetés cdkeys.com-on.
http://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360
[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
iOS-en frissült az Xbox app, mostmár a konzoltól függetlenül lehet az app-ban állítani a nyelvet és régiót, ami a store-ra is hatással van. Így esetleg az app-ban is be lehet újra váltani a gift card-okat.
-
Zoleee83
addikt
Agusztus 20.-án a Gamescom-on lesz kipróbálható az Age of Empires Def. Edition, amit full felújítottak, és 4K képes, új zenékkel, narrációkkal, Xbox Live Multival jön.
Az öreg rókák mint én biztosan sok időt töltöttek anno ezzel még PC-n, nagyon várós.Age of Empires Definitive Edition
Age of Empires – Original vs. Definitive Edition Graphics Comparison
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz anorche1 #106751 üzenetére
Ne aggódj, heti akciók is vannak. Minden kedden jön ki egy lista, ami Deals with Gold (azaz ajánlatok Gold tagoknak, tehát érdemes előfizetni Gold tagságra, mert akkor kapsz havonta 2+2 játékot ingyen) illetve Spotlight Sale elemeket tartalmaz.
A GTA V az utóbbi időben ilyen akciókat kapott a Storepraser oldal adatai alapján: [link]
2 havonta kap egy 50%-os droppotÉs régiónként is eltérő az árazás, most pl. a kanadai store oldalán csak 14k, onnan is nyugodtan megveheted: [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
red6t6
tag
válasz Gyurman75 #106760 üzenetére
Elég az egyikre megvenni. Én a boxra vettem meg, de pc-n is megy.
Mindegy melyik store-ban vásárolsz, ugyanúgy tudod használni. Amelyik store-ban veszed, azt az árat fizeted. A külföldi store-okban már csak a gift card-os vásárlás megy tudtommal, pl. USA gift cardot tudsz venni az amazonon.Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
Gyurman75
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, hátha valaki már próbálta/használja. Megjelent ugye a Dolby Atmos Xboxra/Windows-ra, mindkét helyre sikerült is letöltenem. Valóban jó térérzetet biztosít fülhallgatóval, jobbat,mint akár a Sonic.
Kérdésem: elég egyszer megvennem és használható mindkét platformon? vagy külön kell megvenni Xboxra és PC-re?
Ha nem a magyar Store-ból, hanem a US Store-ból vásárolom meg, akkor tudom-e ugyanúgy használni? Illetve egyáltalán a külföldi Store esetén (nem csak erre vonatkozóan, hanem másik programoknál/játékoknál is érdekel) a magyar árakat számlázza?Előre is köszönöm.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakit érdekel már bárki számára elérhető a Mass Effect: Andromeda trial kiadása. 10 óra játékidő, teljes multiplayer hozzáférés, sztoriból az első bolygó érhető el.
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
válasz Trabecan #106747 üzenetére
De a Gold fizetése mellett kapsz játékokat havonta 4-et amiből 2 mindenképpen a tiéd lesz mégha lejár később a Goldod is.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó reggelt to all.
Este megjött Destiny 2 béta kódom, akik preorder kódot aktiválták figyeljék emailjüket a letöltőkódért.
Live-Die-Respawn
-
Siffredi
senior tag
válasz anorche1 #106749 üzenetére
Elég gyakran kap az a játék 50%-os leértékelést.
Viszont elég keresett használtan, lemezes verzióban is. Ha találsz egy szép állapotút, vigyázol rá, később minimális bukóval tovább tudod adni.
Szerk.: én kazincbarcikai vagyok, átérzem a helyzeted Azért van pár oldal, ahonnan nyugodt szívvel rendelhetsz postán is (pl. ez, a hardverapró, vagy pl. a jatekaim.hu oldal)
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
válasz l.skywalker #106750 üzenetére
Óó
Ilyen akciók milyen gyakran vannak?
Ez most elégé szíven ütött. Azért tudtam magam meggyőzni hogy vegyek egy one -t, mert a store -os árlistát néztem, ami elég jó volt. így meg már semmi értelme. Dobozosan olcsóbbak a játékok, és akkor kapok egy kézzel fogható, eladható tárgyat.Ezt a használt lemezes cuccot mindig utáltam, rohadt sérülékeny egy cucc.
De valószínűleg az lesz.
Csak miskolciként megint szívok, mert értelmes áron csak pesten fogok találni, és akkor személyes átvétel kizárva, lehet izgulni hogy azt kapom a mit szeretnék, meg fizetni a postát."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz anorche1 #106749 üzenetére
Igen, most volt az Ultumate Game Sale 2017, de a héten kedden véget is ért. Használt lemezest nyugodtan vehetsz az online részhez, mert a lemez a kulcs, amivel azonosítod minden indításnál. Az első alkalommal feltelepíti a játékot a lemezről, utána már csak azonosítás végett kell berakni.
Btw. én korábban vásárolgattam a G2A-n, dr felhomályosítottak, hogy az erősen szürkepiaci megoldásokkal operál, azóta hanyagolom. De van még a cdkeys oldal, azon is vannak időnként jó árak, de pl. Az Amazon oldalán is van digitális tartalom.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
anorche1
őstag
Mikor utoljára néztem a store -ban a gta 5 -öt, 10500Ft -volt. Most 2x ennyi.
Valami akció volt, amiről nagyon lecsúsztam? Ez így nagyon drágaEsetleg tudtok ajánlani valami megbízható oldalt, ahol 10k körül betudnám szerezni?
Vagy ha beszerzem használtan, akkor működni fog az online része is? Nincs valami egyedi kulcsa, hogy csak 1x lehet beaktiválni?
[ Szerkesztve ]
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
okibots
aktív tag
válasz Trabecan #106747 üzenetére
A kód egyszer él, többször nem használható fel (se arra a profilra amire aktiváltad, se másikra). A beaktivált játékot profilhoz köti, annyiszor törlöd és töltöd le amennyiszer szeretnéd, onnan nem veszik el, és értelemszerűen nem is ruházható át/adható el.
[ Szerkesztve ]
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
Trabecan
tag
válasz Siffredi #106746 üzenetére
Cserébe fizethetem a live goldot, hogy multizhassak Még egy dolog : ha letöltök egy játékot egy megvásárolt kóddal, ( pl. Cdkey oldalról ) és tönkre megy a vinyó, akkor ugyanazzal a kóddal engedi újra és újra letölteni az én profilomra egy új vinyóra ?
[ Szerkesztve ]
-
Trabecan
tag
válasz anorche1 #106743 üzenetére
Én elpasszoltam 40k-ért az RGH-s Xbox 360-t és vettem egy 0 km-es, FIFA 17-es, 500 Gb XO S-t, 2 joy-al, 14 nap golddal + 1 hónap EA-val 80-ért. Sajnáltam nagyon a 360-at, sosem lesz többet ilyen frankó gépem De viszont annak örülök, hogy "csak" 40k volt a váltás + majd a játékok, amik viszont már nem lesznek olyan "olcsók", mint a 360-on voltak
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz anorche1 #106739 üzenetére
Szerintem nincs olyan, hogy Project Cars 3. És nem ér semennyit sem ez az ajánlkat, mert a profilját bármikor letilthatja az előző tulaj. Adja el ugyanezt 45-ert es akkor rendben vagytok.
(#106743) anorche1: jól tetted
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Nem üzletrontás, hanem tisztánlátás a célom.
Itt van pl. ez a hirdetés: [link]
Ha jól értem, akkor a gépen lévő játékokkal csak akkor játszatok, ha belépve maradok az előző tulaj accountjába?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
sugarforce
addikt
válasz Trabecan #106737 üzenetére
A wifi sebességed a környezettől is függ, mennyi a környező wifi, mennyire foglaltak a csatornák, stb. Nekem 7 kábeles eszköz van a 4 lanos routerre. Van mellé egy gigabites switch, arra van rádugva a +3 cucc. bedugod, működik, sokkal stabilabb és gyorsabb is lesz a letöltésed a boxon, mint wifin. Én nem nagyon gondolkoznék rajta, pláne, hogy nem is nagy távról van szó.
-
Trabecan
tag
válasz MasterMark #106736 üzenetére
Mert 4 lan van foglaltan és a box az 5. a sorban... viszont az 5+ lan-os routerek nagyon drágák. A legrosszabb eset, h kell vegyek egy switch-et, de ha nem muszáj, akkor minek
[ Szerkesztve ]
-
Trabecan
tag
válasz DaveHutt #106723 üzenetére
Nem az egész 500-at akarom áttolni wifin,csak érdekelne, hogy a mostani 100/100-asnál a router, wifin kersztül átlag 12-15 Mbit/sec-el tol át, (ez kb 1,5 MB/sec) és ha meglesz az új router, akkor vajon mennyi lesz az átvitel átlaga wifin ? Számításaim szerint : jelenleg 6-7 MB/sec-el töltök le KÁBELEN, ebből kiindulva nagyjából olyan 45-55 MB/sec-re számítok szintén kábelen. (62 MB/sec körül lenne az elméleti maximum 500-nál) Vagyis a mostani 12-15 Mbit/sec wifin, lehet, hogy eléri majd az 50-60 Mbit/sec-et, akkor már jó is vagyok és nem kell vennem switch-et...
[ Szerkesztve ]
-
Shamat
aktív tag
-
Jovanny2
őstag
válasz Shamat #106725 üzenetére
1. Ha van goldod, akkor tudsz multizni. Triallal is! Ha nem megy a Halo 5 multi, az más miatt van.
2. A havi gold már nem trial, de még egyszer, a multihoz ennek semmi köze.
3. Ha jól tudom, a trial nem adódik hozzá. Várd meg, amíg lejár.Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Shamat
aktív tag
Van egy 14 napos Trial GOLD-om aktiválva a profilomon. Ezzel nem tudok a Halo 5-el multizni. Ha erre a profilra rátolok egy 1 hónapos GOLD-ot, akkor már teljes értékű LIVE előfizető leszek, illetve a hozzáadódik a maradék 10 napomhoz az egy hónap?
Bocsi a láma kérdésért és köszi előre is a választ!DEAD LIKE ME
-
DaveHutt
őstag
válasz Trabecan #106715 üzenetére
Igen mélyen a zsebedbe kell nyúlnod majd, ha a teljes 500 mbitet wifin szeretnéd megosztani. Én 200/100-as digihez Asus Rt-ac1200g+t vettem 25 ezerért, ac 5 GHzen max 250 megabitet tud letöltésben.
Az Xboxot inkább a szerverek fogják vissza letöltésben, olyan 16 mbyte/seckel tudott eddig nekem wifin letölteni, a tipikus olyan 12 mbyte/sec. -
Corpuscle
őstag
válasz r.levente75 #106701 üzenetére
Köszi az infót!
-
-
Trabecan
tag
Pár láma kérdésem lenne
Jelenleg egy 100 Mbit/sec / 100 Mbit/sec-es netem van (DIGI)
1. Most lesz 500 Mbit/sec / 200 Mbit/sec-es digi netem havi 4100 Ft-ért. (Panel lakás) Jelenleg egy 10/100-as TP Link routerem van. LAN csatlakozási pontjainak száma : 4 . Gondolom ezt a routert ki kell cserélnem egy 10/100/1000 -es routerre. Így van ?
2. Néztem többféle WIFI-s 10/100/1000-es routert, ahol a WIFI sebessége : 750Mbit/sec, 300 Mbit/sec, 450 Mbit/sec : gondolom a nagyobb érték a jobb De a kérdés : mennyit képes fogadni az Xbox One S maximum ?
Mert ugye kár megvenni a 750-est, ha csak 300-at tud fogadni a One stb.3. 5 LAN csatlakozó kéne a routerre, mert van 4 gép és most jött hozzá a One, amit szeretnék szintén kábeles nettel tolni. De az 5+ LAN csatlakozósok ára elég borsos (kb. 3x annyi mint a 4-esek.) Szerintetek elég lenne a One-ra a WIFI, ami mondjuk 450 Mbit/sec ? A 450-es router ára 11.960 Ft, a 750-es 12.530 Ft. Szóval alig van különbség, kérdés kell-e nekem ekkora átvitel ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Destiny 2 mai IGN First videói:
Destiny 2: A Tour of the new Crucible PVP Map Vostok - IGN FIrst
Destiny 2: 5 Minutes of Dawnblade Warlock Gameplay on Vostok - IGN First
Destiny 2: 10 Minutes of Striker and Sentinel Titan Gameplay on Vostok - IGN First
____
"Super Streetfighter IV Arcade Edition is coming to Xbox One Backward Compatibility today"
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Zoleee83
addikt
válasz l.skywalker #106710 üzenetére
Te jó ég HUGE EPIC FAIL!
Elindultam lóval, első katona az út baloldalán szereli a lovat, mondom leugrok elintézem, nem sikerült mert pejkó rálépett a nyakára.
Majd elintéztem a másik 3-mat, éssss megkerültem gyalogosan az egész hegyet!
Erre a menekülő 5. jóképességű templomos pont nekem szaladt és halomra halt, problem solved.
Köszönjük Jubiszoft, csókoltatom a fejlesztőket/tesztelőketr.levente75 - Igen azt is végigtoltam, az is egy jó game, azt hittem az után fogok új kontrollert venni, de eddig bírja.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz l.skywalker #106707 üzenetére
Haha, azért az Ori and the Blind-dot végigjátszottam, az kicsit húzósabb és ott kell is ügyesség.
Ez egyszerűen csak el van b***a, és idegesítő is egyben, de oké aláírom hogy én vagyok a béna.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Assassins Creed 3 témához:
Hogy ez mekkora bughalmaz helyenként, főleg a lovas részek, hihhetetttlen de komolyan!
Most az összes fejlesztőt kukoricán térdepeltetném 2 hétig, vicc, hogy az 5 templomosból az utolsót nem tudom elkapni huszadjára sem, mert ez a tetves gebe megbotlik 2 kavicsban/fennakad egy fatörzsön/beszorul 2 bokor! közé.
Ajjajjj.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
jeni
félisten
válasz B.A.T.21 #106696 üzenetére
Xbox One S vs. PS4
A Lego Worlds úgy tűnik itt nem népszerű játék , és nem a 18 éven felüliek játéka.
Felbontásban mindkettő ugyanaz. Az alapgép árát tekintve olcsóbb az Xbox One S.
Az Xbox előnye, hogy a Blu-Ray oldalról viszont 4K felbontással bír. Egyes játékok olcsóbban beszerezhetőek de kevesebb játékok vannak hozzá. Többi másban a PS4 a jobb.
Majd a szakik a tutit megmondják -
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #106703 üzenetére
Köszi!
Érdekelne, de nem ennyiért
Számomra ez ma már nem ér többet kb. 4000 Ft-nál. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #106699 üzenetére
Kezdek komolyan érdeklődni. Ez a pénztárca, a család és a munka rovására fog menni, érzem. És te leszel az oka meg a nagy eszed
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest