Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
válasz bulikavagyok #218116 üzenetére
Van egy táblagépem aztán agyalok hogy ps mellet bekostolnék majd az xbox élménybe, szerintetek később kitud váltani egy második konzolt ez a szolgáltatás?
-
Bazsi1987
őstag
Fifát hol a legolcsóbb digitálisan? Magyar profilom van😊 nem vagyok otthon ebbe a témába😊
-
Bazsi1987
őstag
Fornite 8000 változatával is lehet játszani vagy az csak ilyen plusz tartalmak?
-
Bazsi1987
őstag
Sima fat one-m van vettem egy 4k hdr tv tudom nem tudja a box, azt szeretném kérdezni hogy a boxon a color deptht mire állitsam 24-30-36 bits per pixel jelent meg?😊
-
Bazsi1987
őstag
Fiúk az helyzet hogy most egy 40 colos tv-t nézek játék közbe 190-200cm-ről játék módba van ami 30-as skálán 5-ön van a képéleség, nekem homályos 😣 tudom hogy 140cm-ről kénne nézni de nem tudok közelebb menni😣 nagyobb tv-t majd év végén akarok venni az xbox one x előtt 😊emeljem fel pl a duplájára az élességet vagy hagyjam igy, azzal ártok a szememnek vagya képminőség nem?😁
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
válasz l.skywalker #105766 üzenetére
Én ettől félek hogy a multiplatform címek között nem lesz sok különbség onex meg a pro között, mert a fejlesztők total szarnak majd bele😣
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Hol az inside meg az új tomb raider? 😣 Pont ezt a kettőt akartam megvenni 😣 lehet itt is lesznek napi akciók vagy második kör?
-
Bazsi1987
őstag
Van aki tolja boxon a friday 13-t? Tényleg katasztrófa a boxos változat vagy azóta javítoták?😊
-
Bazsi1987
őstag
válasz DaveHutt #105054 üzenetére
Még nem vettem meg, de erősen agyalok megjelenéskor pc-n toltam laza 600 órát kb, ráfüggtem az aukciós házra de az megszűnt akkor abba hagytam 😊 de ahogy megvettem akkor felveszlek és elfogadom a segítséget 😉 mikor indul az új seasson? Akkor kénne elkezdenem 😁
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Szerintem egyszerű a képlet ha olyan beállítottságú az ember hogy pc-n is költene fullos gépre nem elégedne meg full hd médium grafikával , akkor az uj box neki való, de ha elég neki a mostani grafika annak felesleges mert úgyan azzal a játékal fog mindenki játszani csak valaki full grafikán valaki meg nem 😊 én elvoltam anno pc-n is közepes gépen szóval nekem marad a sima one, majd akkor váltok ha jön a rendes generáció váltás rendesen új játékkal amit nem kapok meg már 😉
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Aki tolja a diablot xboxon azt tudna segíteni hogy mindig rengeteg a csaló? 😊
-
Bazsi1987
őstag
Egy gyors kérdés lehet hülyeség akkor ne haragudjatok 😊 na van két ismerősöm akik homeolnak de a fő profilosnak nem kellet a bf premium ezért az a másodrangú profil megvette a premiumot és arra gondolt hogy ha lehet akkor őssze állna velem is hogy nekem is meg legyen😊 nekem nincs home partnerem és a bf lemezes. Lehetséges ez? Köszönöm előre is😊
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
válasz sugarforce #97727 üzenetére
Igen az exkluzívokra gondoltam de nagyjából multiplatform játékokal se vagyok kiegyezve ,először és utoljára a witcher3-nál mondtam hogy ez nextgen, itt nem csak a grafikára gondolok mert sok szép játék volt de újítás nem sokba volt😣 mindjárt megkapom hogy kezdek kiégni nem így van mai napig rajongók a játékok írányt és remegve várom a megjelenéseket amit csak tudok megveszek 😁
-
Bazsi1987
őstag
válasz gianni85 #97722 üzenetére
Nekem meg egy switch lett😊 de ne offoljunk mert kapunk 😁 xbox 360 kedvenc konzolom de eddig az one hatalmas csalódás nekem 😣 itt nem a grafikára gondolok hanem a játék felhozatalal van a baj, mostani E3 bejentenek egy halo6 meg majd forza7-et csak akkor engem elveszítenek véglek 😣
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
válasz NyMRooD #95744 üzenetére
Én is ezekre alapoztam a dolgokat amit írtam plusz a Microsoft nagyon nyít a pc fele... Ezt úgy írom hogy xboxom van itthon plusz 360-am is volt 6-ig szóval boxos vagyok 😊 0 normális saját címűk van bejelentve most a forza7 oké de szerintem egyre kevesebb embert mozgat meg, ja majd lesz halo6 köszi.... Nem értem mit töketlenkednek miközba a sony dominál főleg jön az új gow oda meg a last of us plusz lesz egy jóval olcsóbb konzoljuk... Kiadnak egy papíron erős konzolt 200k-ért ami multi címek lesznek picit szebbek az öngyilkosság lesz részükről 😣
-
Bazsi1987
őstag
Ha ez a konzol 180 ezer felett lesz azt boritékolom hogy az utolsó microsoft konzol lesz , totális bukás lesz...😣
-
Bazsi1987
őstag
Kaptam anno gwent béta kulcsot de letőröltem de újra kedvet kaptam hozzá, de nem tudom leszedni nem találom a store-ba 😣 ready to installbol is kitőröltem baszus 😣 valakinek van tippje hogy honnan tudom újra leszedni?
-
Bazsi1987
őstag
Hogy tudok for honor béta kódot barátjaimnak elküldeni? 😊
-
Bazsi1987
őstag
Megjelent a ready to installba a titanfall2 jön is lefele! Valaki valamit tud hogy miért lehet megint ingyenes vagy mi?😊
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Bekapcsoltam valamit a boxon véletlen😁 a menübe lépkedek és egy férfi hang pofázik folyamatosan 😁 hogy lehet kikapcsolni?😁 Közbe megtaláltam 😊
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Zajlik itt az élet! Az hogy az ms szarik ránk az oké minden ilyen nagy multi szarik Magyarországra nem vagyunk piac ennyi! Miért is, abba kár is bele menni! Meg itt olvasgatom a dolgokat ki mit vár az új géptől hát én nem sokat jobb lesz mint a sima de csodákat nem várok meg szerintem nem lesz 200k meg ilyen mert az ms is tudja ennyiért senki nem veszi meg..... Főleg addig a ps pro bemegy fix 110-re majd.... Szerintem 150 lesz max ha több akkor az utolsó ms konzol lesz sajnos😢
-
Bazsi1987
őstag
Diablo a sg store-ba még mindig akciós? Ha igen akkor valaki tudna leírast küldeni pm-be hogy kell onnan vásárolni?😊
-
Bazsi1987
őstag
Nálam minden oké az appal! 😊
-
Bazsi1987
őstag
Láttam a joyhoz jött frissítés de nem találtam a lakásba azt a kábelt amivel szoktam csinálni.😣 Szerintetek a telefon töltőjével merjem meg csinálni? Ja még valami pc-n újra for honor zárt teszt van, boxon is van újra nem tudja valaki?😊
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Már csak a második rész maradt meg!! Azt annak adnám oda akinek csak az hiányzik hogy teljes legyen a kollekció! Most próbáljon mindenki lelki ismeretes lenni és ne kamuzunk hogy csak az kell!😁 Ha senki nem ír akkor sorsolok😁
-
Bazsi1987
őstag
Gears kódokat oda adnám valakinek , lehetőleg egy embernek mind a négyet!!!😊
-
Bazsi1987
őstag
Szemezek a skyrimel de sajnos az angolom nem az igazi😢 azt szeretném kérdezni láttam hogy van mod támogatás. És igy tudom magyarosítani mint pc-n vagy ezt felejtős?😊
-
Bazsi1987
őstag
Mitől van hogy nekem egy régebbi xbox one-m van barátomnak egy ugyan olyan duci one csak most vette pár hete a emagos bf alkalmából, és a bf-et gyorsabban tőlti be rendszeresen neki...arra gondoltam itt is lehet esetleg vakamit törőlni mint pl a cacha vagy micsoda 😉 lehet hülyeséget kérdezek de hátha tudtok valamit tanácsolni😊
-
Bazsi1987
őstag
válasz Stauffenberg #88765 üzenetére
Tudom ez a jövő nekem sincs bajom vele de konzolba 2016-ba meg majd 2017 -be felesleges mikor pc-n csak a videó kártya 200k... Engem az ilyen felskálázott 4k nem csigáz fel! 😊 Valószínű én ezt a fél generációt kihagyom. Szerintem kb 2-3 év és itt a ps5 és arra a microsoftnak is lépnie kell egy új konzolal! És szerintem arra csapok le majd egy rendes kiforrott tv-vel😊 elvileg ez a terv de aztán majd látjuk mit tud jövőre a box de sokat nem várok tőle😊
-
Bazsi1987
őstag
válasz sut3kh #88723 üzenetére
Jaja meg láttam a ps prot elég drága 4K tv-n jobb jobb mint a sima ps,de amennyi különbség van jelenleg nem ér 400K forint költekezést sajnos az új boxtol se várok sokat tudom drágább lesz kb 30-40 ezerrel a pro-nál de ez a számitástechnika világába nem sokat jelent... majd kiderül jövő ilyenkor mindig nem értem ezt a 4K mániát miért nem jó nekik egy 1080p high, ultra high grafika fix 60 fps-el? ja a tv-kel kell el adni valahogy....
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Én agyalok erősen mit tegyek nekem is el van téve a pénz nagyjábol de engem a tv csere miat annyira nem mozgat még , jobb 4k tv jövőre 200, konzol kb 150 plusz őszi játék dömpingbe pár játék rögtön 400-nál vagyunk... Oké tudom elmegy a konzol használtan kb 40-ért majd a tv-m kb 60-ert de lehet inkább kipotlom és veszek egy használt autót 😁 és inkább 3 év mulva kb rendes konzol generáció váltáskor cserélek😉 mindenképp látni akarom a különbséget mert a ps pro-se az igazi😊
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Tényleg a 40 colos tv ki milyen messziről nézi játék közbe?😊
-
Bazsi1987
őstag
Hol tudom leszedni a tf2 ea acces elvileg ma már tolhatom de nem láttom😢
-
Bazsi1987
őstag
Az igaz hogy az ea acces tulajok már ma tolhatják a tf2-t?
-
Bazsi1987
őstag
Szerintem nagyon nagy bukás! Pedig nagyon jó játék! Csak itt az ea picit ismét nagy arca volt....
-
Bazsi1987
őstag
Megkaptam a gears kódokat! Azt szeretném kérdezni hogy a local co-op benne van ezekbe is? Ha nincs akkor ide fel is teszem a kódokat😊
-
Bazsi1987
őstag
Agyalok a divisionon cd keysen. Azt szeretném kérdezni hogy külön a seasson passos szokott-e akciós lenni? Ha igen akkor megveszem most 4-ért ha nem akkor lehet behúzom a gold editiont😊
-
Bazsi1987
őstag
Várok a cd keys belépésre hogy tudok ott vásárolni? Soha nem vettem ott semmit még😊
-
Bazsi1987
őstag
Titanfall2 mindenhol nagyon jó áron van ennyire nagy bukta ilyen kevesen játszanak vele? Tudom jó játék lett de egy multis címet nem vennék meg ha halott😣
-
Bazsi1987
őstag
A ready to installba miért van benne az elder scrolls nekem? Hiba van a rendszerbe vagy ingyenes hétvége lesz és tölthettem?
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Gears of war4 nagyon jó, így jó ahogy van nem kell ide újítás igazi nosztalgia bomba!!! Ajánlom mindenkinek!😊
-
Bazsi1987
őstag
Boxon a video beállításnál a hz-s dolgokat kell pipálni vagy nem? Nem tv-zek nem filmezek boxal😊
-
Bazsi1987
őstag
Agyalok a gears4 sokan tolják még népszerű a játék?
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Eladtam a divisiont de kezd szimpi lenni az újítások! De letöröltem a gépről mindent, arra nem emlékszek hogy a mentés a gépen volt vagy az ubi szerverei tárolják?☺
-
Bazsi1987
őstag
válasz bulikavagyok #84619 üzenetére
Ma stremel-ik a vr-s srácok délután a multit ott bele nézek azért jobban de szerintem nem fog megjönni annyira a kedvem hogy megvegyem max egy jo tescos akcióba😁 bf az nálam is betalált iszonyatosan beszippantót☺ bízok benne hogy majd egyszer jönni fog egy tf3 de tavasszal 😁
-
Bazsi1987
őstag
válasz bulikavagyok #84610 üzenetére
Nekem nagyon bejött a béta, de sokáig agyaltam hogy kell-e nekem a bf ow siege destiny gears mellé sajnos az lett hogy majd vagy nagy akcióba vagy ingyen az accesba...😕 később jött volna pár hónappal vagy előbb akkor tuti vétel de igy nem, gondolom sokan igy vannak vele! Ps-en szoktam figyelni ,megnézni mikor megjelenik egy játék mennyien stremelik minden új játékot első nap 1200-1500 között szokták legyen bármi szinte de titanfall2-öt 280 volt 😕 skyrimet meg 700-an.
-
Bazsi1987
őstag
Gondolkodok egy elite joystickba.☺ azt szeretném kérdezni hogy van-e valami infó hogy a jövőre étkező gép támogatja majd vagy ahhoz a microsoft új modelt fog csinálni?☺
-
Bazsi1987
őstag
Bf-be a látó szöget hány fokra érdemes állítani?☺
-
Bazsi1987
őstag
Jelentem tescoba van bf!! Még 2db ☺
-
Bazsi1987
őstag
Tudom de meg nyugtatlak ha ma nem teszik ki rendes áron előre akkor 6-kor se fogják kitenni akciós áron... Minden áruházba már az akciós terméket előző nap elkezdik kitenni aztán a gépbe változik az ár reggel automatikusan ☺ de bízzunk hogy lesz ha nem akkor marad délután a store 😁
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi1987
őstag
Most voltam a bajai tescoba, hát persze egy se volt se pc-s se konzolos kiadás😕 tegyük hozzá nem lepődtem meg mert a fifa 16 mellé oda van téve az új tábla 😁
-
Bazsi1987
őstag
Hivatalos red dead redemption 2 2017-be!!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest