- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz l.skywalker #201043 üzenetére
Hogy lehet valamivel a megjelenésig játszani? Ez oximoron!
/Értettem, hogy vicces akartál lenni. Csak nem jött össze
-
Edgar2621
őstag
válasz parandroid #201029 üzenetére
Nekem ebből az egyenletből csak a gyerek hiányzik, majd cirka 8-12 év múlva beszéljünk újra erről, mert nagyon tetszik az elképzelés, átveszem
XO: Gollami26
-
h1mpi
félisten
válasz Szilágyi84 #201046 üzenetére
A Mienk (2 éves akku-k) 2 óra játék után kb. fél óra elteltével már fel van töltve. Én most rendeltem az új géphez a teljes csomagot, mert nagyon bevállt.
Fully electric lifestyle!
-
Szilágyi84
senior tag
Van valakinek Venom dokkolós joystick töltöje? Az érdekelne mennyi idő alatt tölti fel?
[ Szerkesztve ]
-
Szilágyi84
senior tag
válasz kalozhun100 #201044 üzenetére
Nem én pont ma kezdtem el miután befejeztem a Max-et. Most ilyen kisebb játékokkal úgy elvagyok pl az egyszerű grafikás libás Untitled Goose vagy bringás Lonely is.
-
kalozhun100
őstag
Ori and the Blind Forestet kivették GamePassból?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Moby
veterán
válasz l.skywalker #201036 üzenetére
Fogok. Köszi, meglesz!
-
NoOne1976
őstag
válasz l.skywalker #201038 üzenetére
Elvileg a Game Awardson a 02.11-i megjelenést 03.11-re módosították. Úgyhogy addig biztosan lesz pár új gp-s játék.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #201038 üzenetére
Tény.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #201037 üzenetére
Tudom, de a kép amit linkeltem az a XO19-en jelent meg. Akkor még nem volt preorder sem.
A kérdés pedig azt volt hogy mi lesz a januári következő megjelenés.
Írtam hogy azt még nem tudni, de a kép szerint a következő játék amivel játszani lehet az Ori lesz
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #201036 üzenetére
De benne van, csak még nem indítható. Amikor előrendelsz valamit ott van a RtI listàban, de nem tudsz vele jàtszani.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
negyven2
veterán
válasz parandroid #201026 üzenetére
Én meg elkövettem ismét azt a hibát, hogy nem osztottam be a játékidőt. Ezért kb. alig két nap alatt végig vittem és ki is szedtem az összes Achievement-et belőle.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Moby
veterán
válasz l.skywalker #201014 üzenetére
Nade az ORI új része már rég bennevan.
-
parandroid
félisten
válasz Edgar2621 #201028 üzenetére
Nálunk ez úgy megy, hogy a gyerek játszik, én meg nézem, miközben csinálom a saját dolgomat körülötte. Közben el szokta mesélni, hogy mi volt, amíg nem voltam ott. Így kicsit olyan, mintha én is játszanék az adott játékkal, amire időm sem lenne, meg béna is lennék benne.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #201025 üzenetére
Youtube-on rákerestem. A látottak alapján, biztosan!
-
parandroid
félisten
válasz Crytek #201022 üzenetére
Jobb is, mert megvettem. Amúgy érdekes játék, gyerek eléggé rákattant, bár most épp kicsit elakadt vele valami időre futó küldetésnél, de majd megoldja.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Crytek
nagyúr
-
FNZ
őstag
válasz l.skywalker #201016 üzenetére
most néztem az xbox oldalán, hogy 17990 volt délelőtt, most "csak" 14390.
lemezes verzióban már 7500 körül megkapni újként itthon konzol boltokban.egyébként melyik a jobb: a lemezes vagy a kódos?
-
EmThor
addikt
válasz l.skywalker #201014 üzenetére
Tenyleg, jön a Yakuza is! Phil megcsinálta!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Pontosan. A Game Pass ha nem vagy online 30 nap múlva kéri, hogy "igazold" magad.
De persze ha közben egyszer is online leszel akkor kiderül hogy már kikerült. De még van időd.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
FNZ
őstag
válasz l.skywalker #201009 üzenetére
akkor meg én nem tudok majd játszani a forza horizon 4-el
-
FNZ
őstag
válasz NoOne1976 #201007 üzenetére
köszi a válaszokat.
ha bekerül valamelyik a listába, azt mennyivel a megszűnés előtt jelzik, mennyi időm lehet még, hogy valahonnan beszerezzem lemezen vagy digitális kód formájában?
ha megveszem lemezen és megszüntetik, akkor remélem az összes mentett adat és pálya megmarad!az akciókról lemaradtam, mert 1 hete vettük a masinát.
[ Szerkesztve ]
-
FNZ
őstag
sziasztok!
ha a game passból letöltöttem a lego city undercover, de ki fog kerülni a játékok közül, attól még tovább lehet játszani vele vagy megszűnik teljesen és már nem tudunk?
ha megszűnik, akkor miért nem akciózzák be, hátha valaki megvenné?! -
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #201002 üzenetére
Màsnapos
Úgy érti, hogy mi a Januàri GwG.[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
Mik a januári game passom?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch Oled ELADVA!!!
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 2 év garancia + beszámítok
- RG405V kézikonzol a legolcsóbban!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Új állapotú PS5 Dualsense Edge kontroller eladó/garanciás 2026.12.10-ig/ingyen foxpost ,mp
- Vezetékes Xbox 360/PC kontroller
- FAT lemezes PS5 csere slim digital-ra (utolsó szériás 6nm-es)
- Keresek Asus rog ally konzolt
- BRUTÁLIS! ÚJ Nintendo Switch Lite Hyrule Edition + 12.000 Ft-os gyári tok + 256 Gb MicroSD