Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
l.skywalker #201997 üzenetére
Ennyi aktív, vagy ennyien indítottàk el minimum 1 percre?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Schizoka
aktív tag
válasz
l.skywalker #201992 üzenetére
Értem,soha nem csináltam képernyő mentést(legalábbis akarattal),és azt se tudom hogy ha van is live profilom ott mit és hogyan kell megosztani....
Mindegy holnap kiderül. -
Schizoka
aktív tag
Köszi.
-
Schizoka
aktív tag
válasz
r.levente75 #201984 üzenetére
Értelek,de nem játszok online!
Vagyis a haverom a péntek 13-ál játszott valamennyit de ezt akkor se értem.... -
Schizoka
aktív tag
válasz
l.skywalker #201982 üzenetére
Ezt értem de ha nem játszok online akkor miért és ki?
StLui :Én tuti nem írtam senkinek!
FollowTheORI : Mert nem tudom ez mi és miért,ezért megkérdeztem....
De ilyenkor mit tehetek mi fog történni?
-
Wesder
titán
válasz
r.levente75 #201984 üzenetére
Naná... Mindig nyomom ràd a reportot.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
banderasz77 #201974 üzenetére
Jogos. S is tudja.
-
-
StLui
veterán
pedig olyan mintha jelentgetnének valamiért, nem is irogatsz senkinek?
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen emailt:
Értesítjük, hogy jogérvényesítő intézkedést kezdeményeztünk az Xbox Live-fiókjában a Microsoft szolgáltatási szerződésének megszegése miatt.A szolgáltatás megszegéséről más Xbox Live-játékosok értesítették az Xbox Live szabályzatfelügyeleti és jogérvényesítő csoportját, de az sem kizárt, hogy a szolgáltatás használata közben derült fény a szolgáltatásszegésre. A beérkezett panaszok és a rendelkezésre álló egyéb bizonyítékok megvizsgálásával arra jutottunk, hogy Ön megszegte a Microsoft szolgáltatási szerződését, ezért megtettük a szükséges jogérvényesítő intézkedést
Nem is játszok online!!!
Ez mi? -
-
banderasz77
addikt
válasz
l.skywalker #201967 üzenetére
S is tudja, legalább is az új 32” 1440p monitorom szerint...
-
válasz
eladogeppc #201963 üzenetére
PC sajnos árazásban mérföldekkel lelépte a konzolt (főleg amit érdemes is venni előrelépésként).
Én pont hogy egyre kevésbé látom benne a rációt (egyre inkább úri luxus hóbort). Főleg mióta van X. GP ide vagy oda... az csak nice to have.
És szvsz az új konzolok még egyérteműbbé fogják ezt tenni.Lassan olyan, mint kocsiban Audi S8 meg annál jobb/drágább ár értékűeket venni.
Nem éri meg egyre inkább a többségnek. -
matex
aktív tag
Megint akciós a 3 hónapos Game Pass.
Korábban írtam, hogy csak 1-2 havonta szokott akciós lenni. Hamar rám cáfoltak
-
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.
Minecraftban lehet vendègjátèkos? -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
eladogeppc #201956 üzenetére
X tudja a Freesyncet is
-
StLui
veterán
válasz
eladogeppc #201963 üzenetére
de az S nem lite verzió, hanem évekig ugyanaz volt csak (fat nem volt gyengébb)
-
Madoc
veterán
válasz
Pedig elég szembetűnő külömbségek vannak főleg ha egyszerre nézed s-en meg mellette x-en.
-
eladogeppc
veterán
válasz
FollowTheORI #201957 üzenetére
Jah, értem.
Kicsit szar ez a mai világban. Érdekes lett volna anno egy XBOX 360 mellett egy Lite verzió ami laggol, illetve egy Nintendo 64 lite. Pont azért vesz az ember konzolt, hogy ne kelljen ilyen baromságokra odafigyelnie.
Evvel az erővel PC-t épít az ember, vesz hozzá PC-s gamepass-t. Picit röhejes, hogy nem optimalizálnak S-re. Legyen felőlem rondább, de ne akadozzon semmi. -
Clain
tag
válasz
sith7 #201959 üzenetére
Köszönöm az információkat, minden hozzászólást/véleményt elolvastam
Szerencsére meg tudnám vásárolni az X -et is ,de ha nincs érdemeli különbség az S között akkor feleslegesen nem költenék rá, és a hozzászólások mindkét oldalra is voksolnak, szóval mivel nem vagyok ezen a területen ismeretes gondolkodóban vagyok továbbra is
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
philoxenia #201939 üzenetére
Nem.
-
sith7
félisten
válasz
FollowTheORI #201957 üzenetére
És azért eléggé látható különbségek vannak (sebességben is, meg képminőségben is)...
Amíg nem látok X - t 4k - n , addig nem érdekel
Örülök az S - nek a Full HD -n, fiam is örül, nekem ennyi elégÉn/mi már X - t nem veszünk , majd max az újat 1-2 év múlva.
Alza kupon powa -
parandroid
félisten
válasz
Clain #201953 üzenetére
Kb dupla a reális ár. S-t 60 körül akcióznak, X-et olyan 100-ért. Előbbit ki lehet talán néha fogni olcsóbban is (akár optikai meghajtó nélküli, all digital verzióban), utóbbit nem nagyon.
Friss megjelenéseknél (Forza Horizon 4, RDR2, Metro Exodus) teljesen más világ a kettő, egy lapon sem említhetők.
Maga a hardver amúgy erősebb a PS4 Pronál, az újabb címek ezt ki is használják, bár itt azért olyan látványos különbség nincs, mint az S, és az X között.p
-
válasz
Egyre gyakrabban vannak újabb játékok amikhez már nem elég az S, tökmindegy mire kötöd... mert a TV felbontásra csak skáláz a konzol amúgyis...
Vagy megszoktad már... de ha nézel DF elemzéseket, akkor láthatod hogy a One/S eléggé megkapta már az utóbbi évben a magáét.
Persze ha elfogadod, megszokod, vagy nem annyira fontos, akkor lehet azért még játszani vele... azt nem állítom, hogy nem.És azért eléggé látható különbségek vannak (sebességben is, meg képminőségben is)...
-
eladogeppc
veterán
válasz
FollowTheORI #201954 üzenetére
FullHD esetén nem elég az S ? Az X mivel jobb ?
Egy mezei monitoron nézem, ami freesync-es ugyan, de nem extra.
Én nem láttam még akkora brutális külonbséget az X és az S között, hogy annyira MustHave legyen.
De lehet hogy csak én vagyok vak -
Wesder
titán
válasz
FollowTheORI #201954 üzenetére
Ez persze attól függ hogy mit akar jàtszani.
-
-
Clain
tag
válasz
parandroid #201951 üzenetére
ha jól látom 20-30% -al drágább az X , akkor megér ennyi felárt?
Lehethogy nem ide való kérdés, de a PS4 pro -nak mennyire ellenfele?
-
-
Clain
tag
Sziasztok!
Elnézést az alap kérdésért, de xbox vásárlás előtt vagyok és egy kicsit tanácstalan, hogy melyik típust kellene választanom, Xbox One S vagy X ? Ha jól tudom, az utóbbi egy fokkal magasabb hardverrel rendelkezik, kérdés hogy van e annyi különbség,hogy a drágábbat válasszam?
Általános játékra kellene, filmezésre nemKöszi a segítséget!
-
AMD Power
titán
Ma toltam delelott egy 4 oras Division party-t. A vegen mar 4-en voltunk. Szenzacios volt. Alig tudtam lerakni. Lassan kesz vagyok mind a 3 szarnnyal. A fo kuldetesekbol nem hinnem,hogy sok van mar hatra. Mellekbol nagyon sokat megcsinaltam.
-
Micsurin
nagyúr
Dobozos Horizon 4 + LEGO DLC 9490.- Alza ha valakit érdekelne.
-
Wesder
titán
válasz
philoxenia #201939 üzenetére
A gép ellen a nehézséget te àllítod nem?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Kizárólag gép ellen játszva is állít a nehézségen periféria szerint?
-
slyder81
tag
Hali. Most is üzenem azoknak akik be vannak tojva a billentyű egeres játékosoktól, hogy semmilyen előnyük nincs. Cod mwt nyomom. Azelőtt én is pc nyomtam a lövöldét rendesen. Próbáltam most az mwben egérrel billentyűzettel, hát minimum 3x rosszabb eredményt értem el mint kontrorellel.
-
sith7
félisten
na, most akkor jó, amit linkeltem , vagy nem ?
mármint az eredeti -
elder troll
őstag
válasz
l.skywalker #201927 üzenetére
Nálam már most is elfogyott felirat van csak.
-
l.skywalker
Topikgazda
US Amazonon 1 havi GPU vásárlása esetén +1-et kapunk ingyen: [link]
"Promotion Details
This is a limited time offer.Code valid through 4/15/2020. Maximum of one token unit of eligible product per customer/or mailing address.Offer only applies to digital content sold by Amazon Digital Services LLC (look for "sold by Amazon Digital Services LLC" on the content detail page) and all eBooks made available through Amazon.com. Digital content (except for eBooks) sold by third-party sellers or other Amazon entities will not qualify for this offer.Offer does not apply to physical goods.Digital content and services may only be available to customers located in the U.S. and are subject to the terms and conditions of Amazon Digital Services LLC.Amazon reserves the right to modify or cancel the offer at any time.Offer is non-transferable and may not be resold.Offer discount will be allocated proportionally among all promotional items in your order.If any of the products or content related to this offer are returned, your refund will equal the amount you paid for the product or content, subject to applicable refund policies.If you violate any of these terms, the offer will be invalid.Unless an Amazon Gift Card is the stated benefit of the promotion, promotional codes (including those placed directly in accounts) may not be redeemed for Amazon Gift Cards." -
phain
tag
Sziasztok !
Előre is elnézésté a totálisan noob kérdésért, de nekem csak kontrolleres kérdésem lenne.
Xbox controllert csak PC n használok, ma vettem hozzá egy charger kit - et. Eszembe se jutott, hogy létezne olyan, hogy PC n nem lehetne tölteni, szóval inkább az lenen a kérdésem, hogy a kábelen a led nek kellene valamilyen színben világítani ? (a kis papírján sárga és zöld van, de ha bedugodm a pc be egyik se. ) -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
philoxenia #201919 üzenetére
WiFi Direct.
-
persil
nagyúr
válasz
philoxenia #201919 üzenetére
A regi nem bt-s, marmint hagyomanyos ertelemben, a boxnak sajat szabvanya van erre.
Az elso kiadasu konti nem is hasznalhato mas eszkozzel, csak az "ujabb" bt-sek.
-
válasz
sith7 #201886 üzenetére
Minimum eredetit vegyél! De vigyázz, ez a 2016-os, BT nélküli változat!
Egyébként szerintem húsvéti, BF, karácsonyi nagy leárazásokkor/kuponozásokkor érdemes ezekből is bevásárolni...Egyébként az kicsit gáz, hogy PS4-hez többféle 3rd party, minőségi controllert árulnak, mint XBOX-hoz. Vagy rosszul gondolom? Persze ott a gyári Elite Controller...
-
IzI
senior tag
Ha Microsoft profilomból törlöm a kártyás fizetési lehetőséget,akkor nem tudnak le húzni másképp pénzt ugye?
Azért mert eladom boxot,csak nem volt időm törölni a gépről a profilomat és nem akarom,hogy azon keresztül vegyen valamit. -
GEIL
addikt
válasz
philoxenia #201911 üzenetére
igen...bármennyi fiókot tudsz nyitni.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
philoxenia #201911 üzenetére
Akárhány fiókkal be tudsz regisztrálni egy konzolra.
-
csucsu52
aktív tag
válasz
laracroft #201900 üzenetére
Szia!
Évek óta így használjuk mi is gyerekekkel
Semmi más nem kell csak, h androidon nyisd meg az emailt, amiben időt kér és odavisz a microsoft family oldalra, ahol tudsz még adni neki.
Vagy direktbe mobil böngészőben microsoft family settings és kikapcsolod az aznapi limitet, vagy állítasz még rajta.
Csak el ne felejtsd visszakapcsolni, mert a gyerek nem fog szólni, hogy miért nem járt már le az ideje -
Maxxy10
addikt
válasz
l.skywalker #201877 üzenetére
Tényleg nem akarsz más kontit használni miután megvetted.
A ravaszok nagyon jók, tényleg előnyt jelent multi FPS címeknèl. Nem olcsó de szerintem megéri. -
sith7
félisten
jóóóó'vannna , meggyőztetek , marad az eredeti
Prowler
Semmi gond, 21.00 után szoktam lenni, tolhatjuk majd, csak ahogy Medocsabinak is írtam, nekem még bele kell jönnöm.
Ha 21:00 előtt látod, hogy online vagyok az 99,99 % - ban a fiam lesz -
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker #201842 üzenetére
Egy kérdés, ugyebár van nekem is GPU előfizetés ilyenkor jár a 20% kedvezmény pl egy Forza Horizon 4 vásárlásakor. De mi van akkor ha maga a játék kap 50% akciót?
Olyankor számít hogy nekem van GPU is vagy sem? Összeadódnak a kedvezmények vagy csak ilyenkor a magasabb kedvezmény játszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- SSD kibeszélő
- Adobe Photoshop
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
- Steam deck OLED 1tb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest