- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Oh, én egy A osztályú hajót találtam és ráköltöttem sokat mire mindent kikupáltam.
Bezúzni hogyan tudom? Véletlenül az aktív hajóm zúztam be, szerencsémre a mentés 15 másodperccel korábbi volt. Gyorsan léptem is ki és vissza. Megúsztam.
Én próbáltam bezúzni az űrállomáson, de csak aktív hajót tudtam volna.Egyelőre még élvezem a küldetéseket, bolygók felfedezését. Keresem a bazisomnak megfelelő bolygót, de eddig vagy savas eső vagy idegesítő sentinelek elriasztottak. Igaz tegnap jöttem rá, hogy vannak olyan épületek, amik kikapcsolhatják a sentitneleket a bolygón.
Nyersanyagokat sem merem nagyon eladni, amik nem csak trading címkével vannak ellátva. A gravity ball-okat is inkább már hagyom, mert utána csak pulse drive segítségével tudom lerázni a bosszantókat. De a petéket szeretem, mert a földből támadókat könnyű lerázni. -
AzŐsgén2
tag
Nem kell megjavitani, anélkül is betudod zúzni őket. Sőt nem is érdemes megjavitani őket, a talált hajók nem túl jók, inkább menj el egy kalózok uralta rendszerbe, és várj az űrálomáson, hamar jönni fognak, válogathatsz is. Én ott vettem egy S osztályú napvitorlást, most az a kedvenc hajóm.
.
-
Louro
őstag
Lehet furcsa kérdés lesz, de én nemrég vettem meg és eddig kb. 30 órám van benne. Most jöttem rá, hogy a hajóroncsokat a "flottámba" vehetem, amit majd "bezúzhatok". csak ezzel az a gond, hogy a sérült hajókat nem javítottam meg és így van most 7 hajóm, de ebből kettő működik csak. A többivel mit tudok kezdeni szerintetek?
-
-
AzŐsgén2
tag
Nincs saját topikja ennek a játéknak? Kereső nem dobta ki.
Amúgy engem is beszippantot, 2 hete vettem meg, kb. 50 órám van benne, de asszem sokáig elleszek vele, rég nem fogott meg igy játék. -
Tegla80
addikt
Nem szeretnek spoilerezni,de fontos tudni,h a vilagok I es II frissites sok reszlete megtalalhato es lathato az altalanos vilagokban.Viszont ha valaki a mely tengerek es oceanok miatt kapta fel a fejet es inditja el ujra a jatekot annak fontos tudnia.
Ezen rendszerek(gazoriasok)eloszor csak az Artemis vonal es folytatasa az Autofag vonal befejezese utan nyilik ki.Tehat ha Te meg nem jutottal idaig a jatekban akkor nincs lehetoseged meg eljutni ilyen rendszerekbe.(lila es igy uj hyperhajtomu kell hozza amit egy kudetessor indit el pulzalva egy sima rendszerben)A sima rendszerekben is melyultek a korabbi kb 150u hoz kepest es latvanyosabbak is lettek a vizivilagok,de 1000u-2000u melyseget csak az uj rendszerekben talalhatsz.
Plusz aki ujra csatlakozik a jatekhoz az a holnap vagy csutortokon indulo uj 17. expediciot se felejtse el elinditani a mar meglevo mentesen az anomaliaban vagy uj mentest inditva siman az eszkozen.(nemtom ki hol tart ezen dolgok ismereteben ,de anomaliabol celszeru mert igy atvihetok a fo mentesre a megszezett dolgok.Hajo,staf penz,nanit stb)Uj hajot es fegyvert kar lenne kihagyni ha mar jatszik mivel szezonalis es az ev vegi ujrafutasig nem lesz ra lehetosege beszerezni.(plusz ki tudja,lehet az expedicio alatt vmi uton modon eljuthat a lila vilagokba. Ez csak tipp mig az expedicio el nem indul es kiderul,h mirol is szol.De nagy valoszinuseggel a gazoriasok lesz a tema......) -
Montanaxy
aktív tag
Starfield jobb
-
zombiex
tag
A legnagyobb "visszateres" valaha! Emlekszem arra a tomenytelen fika tengerre, amit kapott annakidejen, memek tucatjait gyartottak es mindenki rohogott rajtuk. Az abszolut K.O.-bol alltak fel ugy, hogy valami olyat alkottak, amire egesz eletukben buszkek lehetnek. Pelda erteku a hozzaallasuk es hogy egy fillert nem kertek azert, hogy mar 9. eve adjak ki a dlc-vel felero frissiteseket.
En 2 evvel a megjelenes utan vettem meg, osszesen 24 oram van benne. Tobbszor neki ugrottam, de par oranal nem jutottam tovabb es ha gondoltam is a folytatasra, tuti megjelent egy update, amiert mindig ujrakezdtemMost mar megvarom, amig azt mondjak ra, hogy kesz... de most mar tenyleg KESZ!
-
Raysen623
addikt
Na jó akkor megint letöltöm és beröffentem
-
-
H3XHUN
tag
9 éve fejlesztgetik ezt a játékot. A videó alapján nagyon komoly lett a grafika. Ég és föld a 2016-os megjelenéskori verzióhoz. Nagy stúdiók több száz emberrel, közel ennyi idő alatt se tudnak semmit felmutatni, durva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest