Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz
Acélfarkas #2 üzenetére
Én kicsit röhögök a mezőgazdaságon is.
Tény és való, ha 2 földsáv között van pl 5 méter zöld, amit nem bántanak, akkor az állatok ottmaradnak, a szél nem lesz annyira erős, a ragadozók is megjelennek, és kb alig van negatívuma ennek, mert a területre eső kihozatal nem csökken, sőt. Pl a ragadozó madarak/rókák besegítenek 1-1 pocok elkapásában.
Ehhez képest ugye a hollandoknál volt, hogy a földjük 10%-át át kellett volna adniuk zöld területnek, hogy ezt elérjék, és emiatt ment ott is a buli. értem én, ez instant -10% bevétel, de -10% kiadás is.
Itthon is az van, hogy inkább beszántják ezt a földsávot, pedig 1-1 fasor, bokrok, állatok, és minden hatása odavész, de legalább Bélának van 2 zsákkal több.Még mindig másodrangú állampolgár
-
Ebben mindig jó volt a nyugat... veszélyes valamit gyártani? TilCSák be! Majd gyártják keletebbre. Vegyszerekkel is ez volt, EU-ban betiltott szereket még 10 évig eladták a nem EU országoknak.
Szal. ez is ilyen látszat intézkedés, értelme nem sok van, talán csak annyi, h a szegényebb régiók kapnak pénzt, bár az effektíve dolgozókig ez nem jut el szerintem.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Armagedown
őstag
válasz
andrisbandi #13 üzenetére
Azt eddig is tudtam, hogy semmit sem ér amit eddig tettek, mert csupán marketing eszköz a zöldség a nagy cégek szemében.
Pl a szoftveresen párosított mobilalkatrészek, amit az igéretekkel ellentétben hiába cserélsz, és párosítod őket, nem fog működni[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
andrisbandi
őstag
Hogyan lenne fenntartható a zöld energia?
yt- Csak nyitott gondolkodásúaknak ajánlható!
Úgy meséli a tudós bácsi, nemhogy nem elég amit eddig tettünk a környezetvédelemért, hanem át lettünk cseszve, globálisan semmit nem haladtunk.- Aki elégedett az emberiség jelenlegi erőfeszítéseivel; az ne nézze meg, mert csalódni fog.
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
Narxis
nagyúr
válasz
Armagedown #1 üzenetére
Önmagában az nem elég, meg is kellene védeni az erdőket ugyanis sok helyen maguk a gazdálkodók irtják, hogy nagyobb termőterületük legyen, pl. Brazília de szerintem máshol is. Kormányzati szinten kellene cselekedni, a Google ad rá pénzt, a kormány pedig a törvényi hátteret, esetleg kiképez több erdészt akiket felszerel rendesen drónokkal mindennel, hogy az illegális fakivágást azonnal észleljék.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Armagedown #1 üzenetére
Pont ez jutott eszembe...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Szerintem nem kamu, számra megvan, és semmi közé nincs ehhez a brutális születési mértéknek. Én inkább azt mondanám, hogy olyan ez mint amikor ráülsz a forró kályhára, és öledbe veszel egy jégkockát; és akkor átlagosan jó nem?
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
eszim
csendes tag
Ez a kreditvásárlás mekkora kamu a világ túlfelén a brutális lakosságszámú és szennyező indiától, ahol naponta plussz 30 ezer éhes száj keletkezik.
-
válasz
Armagedown #7 üzenetére
Itt pont ez a kérdés. Az innovációt keressük, ugyanis egyre éhesebbek leszünk. Ez a pazarlás csillapíthatatlan igény, egyre több földre lesz szükség, nem hogy mi adnánk vissza. Az egyre több tehénfingról nem is beszélve.
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
Armagedown
őstag
-
FattyDove
őstag
válasz
Armagedown #1 üzenetére
Az erdőtelepítés egyébként az égvilágon semmit sem segít emberi távlatban (sőt). Persze papríton nagyon fancy.
-
Az AI nem tudott volna jobb képet generálni?!
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Feketelaszlo
senior tag
Faszénért karbonkreditet? A szénégető boksák pont arról híresek, hogy milyen hasznosak a környezetre nézve.
-
Acélfarkas
senior tag
válasz
Armagedown #1 üzenetére
Ahhoz a mezőgazdaság által elgoglalt területeket kéne visszavenni, mivel azok a földek alkalmasak csak rá. És sajnos rohadt sok idő, mire kialakul újra egy normális bioszféra ezeken a helyeken az újratelepítés után. De ezekkel nem akarnak foglalkozni, mert ez nagyon hosszútávú dolog.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
Armagedown
őstag
Olyan egyszerű dolgokra, mint az erdőtelepítés, nem is gondoltak?
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
Új hozzászólás Aktív témák
it Olyan indiai kezdeményezést támogat a Google, amely mezőgazdasági hulladékból csinál bioszenet.