-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
Nekem ez a Ryse kb. fél óráig volt érdekes. Random nyomogatni kell a 4 színes gombot, ennyiből áll a játék. Ölég monoton. Még szerencse, hogy nem adtam 4ezernél többet érte.
-
tunkiih
őstag
válasz medvekutya #41044 üzenetére
ha nem lenne mivel játszanom, akkor nem játszanék..
anno 360-on is hasonló szettem volt, állandoan ezeket pörgettem.. fifa, mw2, horizon 1..
tehát ez így nem állja meg a helyét.
(#41047) sch_a: én alapból ezért nem vettem meg digitálisan (ezt sem), mert egyszer végigjátszós kategóriába soroltam.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
-
tunkiih
őstag
válasz medvekutya #41039 üzenetére
háttérbe szorult.. lenyomom a heti eventeket, néha arénázok meg multizok.. előkerült ujra a horizon 2, fifa, garden warfare és társai.. elég volt a grindelésből.
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
válasz medvekutya #41037 üzenetére
-
-
Rage47
veterán
válasz Californiasu #41030 üzenetére
Ez a ketto nincs tudtommal, de win10-nel tuti lesz fejlodes,mert az appok magja egy lesz es a desktop appokat kb csak at kell dizajnolni xboxra majd.
-
Californiasu
csendes tag
Üdv!
Lehet tudni valamit arról hogy az Xbox mennyire megy rá a multimédiás vonalra? Gondolok itt egy Spotify vagy Deezer appra. Vagy be kell érni a YouTube-bal és a használhatatlan Xbox Music-kal? -
senior tag
válasz medvekutya #41020 üzenetére
Szereztem már egy gyárit egy komámtól, de a másikat kicseréltetem aztán kiderül h mi lesz a sorsa..lehet apró..
-
Lefty
addikt
Figyeljetek már, PAYDAY2-t veszi valaki? Anno PC-n nyomtam, coop-ban nagyon jó.
-
hitchins
őstag
Trailer is van....haaaat
[link] -
hitchins
őstag
F1 rajongok f12015 csuszik egy honapot...
mondjuk a 0 info miatt varhato volt. (No gameplay video) Felek hogy nem fog ez meg juliusban sem megjelenni. -
senior tag
Gondolt egyet a gyári headset és többé nem hallanak (Y) 2 hét mire kicserélik..
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...