-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
végülis meglett, a régi nagy xbo360as korszakból mikor még a games for windows live benne volt sok játékban, aztán meg jól elhasalt... akkoriban kreáltam az akkuntot, ez lényegében már gondolom haszontalan ebből a szempontból? mármint értelme nincs azzal használni a boxot, mivel azokkal a játékokkal csak max a PC-s eredményeim láthatók, igaz?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Dr. Akula #162045 üzenetére
Innentől jön a Demo, Trial, Freeware, Sharware, stb kifejezések kivesézése, hogy melyik miben más.
Itt egy szolgáltatásra fizetsz elő, az előfizetésért cserébe szolgáltatást kapsz, ergo addig, amíg él az előfizetésed.
Szerintem ez nem demo, hanem egy előfizetés, amiért teljes értékű szolgáltatást kapsz. Szal, ilyen szinten a mobil előfizetéses hasonlat lényegében pontos volt. Fix összegért kapsz egy szerződött szolgáltatást, addig, amíg fizeted a szolgáltatást, ha nem, akkor nem vagy jogosult használni. Ott sem a tiéd az előfizetés, csak szerződött ügyfél vagy, ha nem fizeted, megszüntetik.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Dr. Akula
félisten
Ez csak játék a szavakkal. A demó eredetileg időben nem, de funkcióban korlátozott szoftvert jelentett, de pl. az Oracle is fullosan letölthető, használható, otthonra legálisan is, ha céges szinten használod, akkor meg fizetsz érte keményen. De semmi korlátozó funkció nincs benne, gyakorlatilag becsületkassza (meg NAV ellenőr) jelleggel önkéntes a befizetés. Vagy ott a Total Commander ami szintén csak egy popuppal kuncsorog a megvásárlásért, de semmi funkciókorlátozás. Ma már nem felétele a demó fogalmának a funkciókorlátozás.
Azért mondom erre hogy demó, mert nem lesz a tied a cucc, nem egyszer fizetsz érte mint egy rendes dobozos szoftverért, hanem csak addig jár amíg folyamatosan perkálsz érte. Igen, hivatalosan előfizetésnek hívják, de emiatt sose lesz a tiéd, nem teljesértékű. Mint a BKV busz vs saját autó.
-
Źşë'
addikt
nicknév váltásnál nem engedi használni az "eredeti nicknevem", hova lehet még migrálva a microsoft fiók hogy nem engedi?! gta5-öt tolok pcn, de oda social club kell csak, mondjuk régebben kellett a 4. részhez egy xlive account is, lehet az kavar be?
fel lehet valahogy kutatni régebbi xbox accountot? pl az adott név alapján?
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hackeeeee #162040 üzenetére
Hja hát ez nekem is kicsi lenne ha használnék ilyet. (PC-n Goliathus-t használtam sok éve )
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz oriic #162039 üzenetére
Hát de bakker, játékra mikor elég ekkora felület? Mondjuk sok ezer DPI-vel biztos jó.. Én tuti nem férek el ekkora felületen.
Hát, ha ez 160$ (itthoni árban 50-60k k örüli árat láttam), akkor ennek az ára mechanikusban.. Nem akarom tudni.. Bár, innentől tuti nem cherry.. na jó, nem finnyázok.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hackeeeee #162029 üzenetére
TKL engem nem izgat. Elvileg mechanikus lesz, de még részleteket nem tudunk. Ugye CES-en lesz a hivatalos leleplezés.
A kihúzható egérpad nyilván arra kell, hogy használhasd székben, fotelben is a cuccot. Razernek van már ilyen cucca amúgy. Razer Turret
Live-Die-Respawn
-
RudY
addikt
BF V korrektül fut One X-en, ~60 fps, de persze van drop, HDMI FreeSync moncsin pedig szmúúút
Tényleg van értelme, hogy ezt a funkciót TV-k is megkapják.
Xbox One X uses a dynamic resolution with the highest resolution found being 3840x2160 and the lowest resolution found being approximately 2844x1600. [link][ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz hackeeeee #162029 üzenetére
Gyilkos lesz az tuti.
Ma kipróbáltam egy xim4 -et battlefield 1 -ben. Hát ne tudd meg meg milyeneket lőttem. Iszonyat erős lehet vele az ember, igaz bele tellett 1 órába amíg bekonfiguráltam és az az érdekes, hogy kontrollerre visszaállva már kezdett hiányozni az egér. pl. 2-3 óra alatt megszokod azt, hogy hirtelen mozdulatokkal a lövés irányába fordulsz és ugrálva kikerülve azokat leszeded az ellent. Tiszta mátrix voltam, viszont a járművek nem az igaziak vele.Na szerintem simán lehet használni, de azért elvárható a külön szerver.
Rudy: Szerintem time to kill.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Dr. Akula #162015 üzenetére
A demó egy játék adott részletének a bemutatására való (akár úgy is, hogy az adott változat különbözik a végső terméktől), és nem kapsz hozzáférést a teljes játékhoz. Itt igen.
Más:
Kiszivárgott a Razer egér-bill kombója. (Wireless lesz)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
RudY
addikt
válasz Dr. Akula #162023 üzenetére
Ezen az elvi síkon a telefon előfizetésed is demó? Aligha, mivel amíg az előfizetésed tart, a teljes értékű szolgáltatást kapod, nem pedig "bemutatót", ami ilyen lenne, ha...
A demó jelentését nem lehet többféleképpen értelmezni, nem más, mint előzetes, vagy kipróbálható verzió a teljes változatból márpedig a Game Pass nem az.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Ez nagyon jó árban van ennyiért!!
-
chipesz
őstag
válasz Dr. Akula #162018 üzenetére
Most direkt játszod a hülyét, direkt kötekedsz, vagy csak nem érted mi az egésznek a lényege?
Ez egy szolgáltatás, amire nem kötelező előfizetni. Nekem például simán megéri, mert tele van olyan címmel, amivel játszom/játszanék, de teljes árat nem fizetnék ki érte. Ráadásul állandóan akcióban van az előfizetési díj. Ez nem egy korlátozott demóanyag. Ezzel az erővel a TV előfizetés is csak egy demóanyag, mert nem maradnak a filmek nálad, meg bármelyik streaming szolgáltatás is egy "korlátozott demóanyag".
Samsung Galaxy S24
-
BBS
tag
Sziasztok
Vettem az amazonon egy xbox one s 1tb 2 kontrolleres verziót amihez jár 3 kupon.
egyet sikerült megvennem de 2 napra felfüggesztették az accountom , mert azt hitték hogy lopott kártyával vásároltam. mert csak német cím esetén engedte a vásárlást.
Az fh4 -et szeretném megvenni de mégegyszer ezt nem szeretném eljátszani, mert lehet már nem kapnám vissza. így is sok időbe telt visszaszerezni.
ezért esetleg a supportnál probálkoznék vagy valakinek más megoldás erre a problémára lenne? -
Maxxy10
addikt
válasz r.levente75 #162019 üzenetére
Van külön GP alkalmazás
-
MunezXBK
nagyúr
válasz XboxGamePass #161989 üzenetére
Most vettem, szintén 10€.
-
-
r.levente75
addikt
Telefonos appon keresztül hol találni meg a game pass teljes abc sorrendbe rakott listáját?
Valszeg bénán keresem de nekem csak a kiemelteket dobja fel ami max 20 játék.
Teljes listát nem találom mint pl a bc játékok listája. -
AMD Power
titán
válasz kory1987 #161988 üzenetére
Ezek voltak....
- Bioshock Infinity
- Mad Max
- WRC 5
- Gears Of War 4
- Metro Last Light Redux
- Halo Wars
- Halo Wars 2
- Halo 5 Guardians
- GRID 2
- Battlefield 1
- Battlefield 4
- Bad Company
- Dead Space
- Need For Speed 2015
- Bad Company 2
- Battlefield 3
- Battlefield Hardline
- Medal Of Honor Airborne
- Dead Space 3
- Homefront The Revolution
- Star Wars: The Force Unleashed
- Star Wars: The Force Unleashed II
- Need For Speed Rivals
- Gears Of War
- Gears Of War 2
- Gears Of War 3
- Gears of War Judgment
- Gears of War Ultimate Edition
- DOOM
- Dirt 4
- Titan Fall 2
- NFS Payback
- Wolfeinsten New Ordertaylorp Köszönöm szépen, de ismerem. Be is vagyok reggelve.
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
A Gold a Multiplayer játékhoz kell, illetve a Gold ad havonta játékokat ingyen, amivel mindaddig játszhatsz, amíg van Gold előfizetésed (One-on, 360-on örökké).
A Game Pass-t pedig a Netflixhez hasonlítják. Ugyanaz, csak ami ott film, itt játék. Havi előfizetési díjért cserében több mint 100 játékkal játszhatsz ingyen. A Microsoft Studios játékok Day1 bekerülnek a játszható játékok közé és ott is maradnak (ugyanis a lista változik, be- és kikerülnek játékok).
Használhatod a Skype-hoz használt Microsoft fiókodat, az még Xbox tekintetben új fiók lesz.
Samsung Galaxy S24
-
Źşë'
addikt
válasz ukipapa22 #161998 üzenetére
ez a gamepass és a gold között mi a különbség? goldot vágom nagyjából, szolgáltatások összessége amit előre kifizetsz, na de a gamepass mire is jó valójában?
ill. ez az új fiók mit takar egészen pontosan, ha már van fiókom pl ha jól sejtem az is megfelelő amit skype-hoz használok - ha ezt használnám nem tudnék élni ezzel az 1 hónapos tokenkóddal?
[ Szerkesztve ]
-
-
M@no
tag
Nem bírtam ma tovább magammal..... 576 Allee-ban volt még egy 125e Ft-os Xbox OX, Forzákkal. Kiderült, hogy utolsó darab. Még gondolkodom, hogy az S-t eladjam-e vagy mi legyen a sorsa.
-
ukipapa22
csendes tag
válasz r.levente75 #162002 üzenetére
Küldtem privát üzit!
-
ukipapa22
csendes tag
Van még egy 14 napos goldom!
2M7VN-C7G98-9TD9G-32PGD-7T8YR
-
senior tag
-
taylorp
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Xbox Series X 1TB
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával