Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Nem semmi és rosszabbul élünk,mindenki panaszkodik
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
krisi08
tag
Fifa 19-hez most jött ki patch (1.05) ezzel már élvezhető a játék? Addig nem akarom megvenni amég nem jó
-
mike1334
veterán
PS-en már beindult a karácsonyi vásár...itt lesz vmi?
Illetve az új bc játékok nem szoktak vmi kedvezményt kapni ilyenkor?...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
MasterMark
titán
válasz Jegesmaci81 #162896 üzenetére
Ezzel mi bajod? Egyébként nem fel, hanem átkonvertálja csak.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz MasterMark #162886 üzenetére
A fő bajom azzal van amikor a forrás sima DDS és felkonvertálja DTS-re! Ez van. Csak egy ötlet volt hogy Xbox-val mozizzak hogy tönkre ment a médialejátszóm.
-
Dreimus
senior tag
válasz slyder81 #162893 üzenetére
Ahogy korábban is leírtuk már párszor xbox 360 rendszere le volt korlátozva ilyen téren tehát mindennek klappolnia kell régió-bank kártya-ip. Te esetedben svájci akkor svájci bank kártya és svájci ip is majd kelleni fog. Amennyiben magyar ipd van akkor érdemes a profilt magyarra migrálni.
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Köszönöm a sok hsz-t (és privátot is), végig olvastam mindent! Asszem megtaláltam a phn az egyik legjófejebb csapatot.
Ja, azért azt hozzátenném, nem vagyok számtech analfabéta!!! A gépemrt is én válogattam és raktam össze, gamer notim is van, csak konzollal nem volt dolgom még soha életemben. Eddig
Lehet hogy lesz még pár hülye kérdésem, addig csak olvasgatok itt.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
slyder81
tag
Hosszú idő után végre sikerüt bankártyát csatolnom a fiókhoz, hogy tudjam a 360 goldban levő játékokat letölteni. Most eljutottam arra a szintre, hogy a megerősités gombra kattintsak. Azt az üzenetek kapom, hogy "bocsánat, a vásárlás most nem hajtható végre. Próbálja meg újra." Olvastam, hogy már jártak igy mások is. Va rá esély ,hogy helyrejön, vagy kell valamit még bűvészkedni?
Tegnap vettem észre, hogy a profilom böngészőben Mo-van, miközben a box svájci régión. A gold is sváji kód volt.Akartam átállitani a profilt is, de van gyerek profil a profilomhoz kapcsolva. Előbb azt kéri, hogy töröljem a profilom alól. -
DaveHutt
őstag
Vesszek meg nem értelek. Pont hogy minden számítástechnikai analfabétának konzolt javaslok játszani. Kiveszed a dobozból, összedugod a mellékelt papír szerint, utána belépsz, játék letölt és már játszol is. Nem bonyolultabb beallítani, mint barmilyen gamer PC-t a driverek levadászásával, windows update-ekkel. Hibalehetőség kizárva.
Én jó szórakozást kívánok a kolleginának, ha kérdésed van, erre van a fórum. -
NJanika
aktív tag
Sziasztok, lenne pár kérdésem a Bill,Eger támogatásról :
1,sima Xbox one fat gépen is működik
2,melyik játékok támogatják ?
3,minden usbs Eger,bill et támogat az Xbox ?
4,ez már zökkenőmentesen működik ?
Köszönöm a választ előre is."Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
Wesder
félisten
válasz Timyyy #162826 üzenetére
Gratula, üdv a klubban.
Ha gond van segítünk, és jó jàtékotHDMI a csomagban van.
Módosított Wint10 van rajta.
Van YT Xboxra.
A Kinect kieg egész dràga, de ha többen dobjàtok össze akkor még megérheti.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MasterMark
titán
válasz Jegesmaci81 #162885 üzenetére
Azért nincs, mert ugye akkor nem hallanád magát a boxnak a hangjait. Így ha DTS van kiválasztva és DTS a film, akkor is kicsomagolja hozzáadja a saját hangját, és utána vissza DTS-be.
Annyira egyébként nem vészes, így is bőven vállalható Kodi-val.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz MasterMark #162884 üzenetére
Sajnos én is erre jutottam. ☹️
-
MasterMark
titán
válasz Jegesmaci81 #162788 üzenetére
Nincs passthrough.
Madoc: Rontja a minőséget a konvertálás erősen.
Switch Tax
-
RudY
addikt
válasz hackeeeee #162880 üzenetére
Ezexerint igen...volt pár kérdőív meg miazmás és elfogadták.
Most nézem csak, hogy ez a megjelenés napján már Game Pass csomiba kerül:
Mutant Year Zero: Road to Eden
Megjelenés: 2018. 12. 04.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, akkor meglévő aktív előfizetés mellé meg lehet venni az akciós, 7500 Ft-os Gamepass-t, kitolja az előfizetés idejét?
Véleményem szubjektív...
-
Madoc
veterán
válasz bilon73 #162872 üzenetére
Nem is tudtam hogy lehet itt is. Mikor utoljára néztem még semmirevaló volt a family xboxon.
De most nézem hogy semmire nem tudom itt használni mert felnőtt fiókot csináltam a srácaimnak anno. Családba benne vannak de felnőttként.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Csapoati
nagyúr
válasz Jegesmaci81 #162868 üzenetére
Nem, addig játszhat vele korlátlanul, amíg aktív a GP.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
csipesz80
tag
válasz norbertoth #162863 üzenetére
saját játékok day1 bekerülnek (igen az fh4 is) gondolom vannak ott nálunk sokkal okosabb emberek akik kiszámolták,hogy így több zs folyik majd a kasszába.legalábbis tuti nem jófejségből döntöttek így...
-
norbertoth
senior tag
Én vagyok lemaradva de a FH4 tényleg ingyenesen letölthető GP-ban? Ez higy éri meg a készítőknek?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Beniii06
addikt
válasz humi1 #162784 üzenetére
Próbáltam mobilon böngészőből, amíg be nem jelentkeztem írta az akciós 200Ft-os árat 1 hónapért, utána már ismét a 3000 jelent meg. Ha tényleg dec 31.-ig tart az akció, akkor megvárom míg lejár a trial és utána megpróbálom még egyszer.
Gondolkoztam még, hogy veszek 1 havi GP kódokat akciósan, így is járna az ajándék +1 hónap kikapcsolt ismétléses fizetés esetén?
Más: Kíváncsiságból kipróbáltam a GP-ből kikerülő Brothers játékot és tetszett, főleg a különirányításos dolog új élmény volt billentyűzet+egér után. Jól döntöttem, hogy beruháztam egy S-be főleg BF áron.
"Got any other secret weapons?"
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz Madoc #162854 üzenetére
Valóban nem válaszoltam mert elsiklott ám felette. Azért nem jó mert ha van egy gyári hangformátumod amit a forrás tartalmaz és nem dts akkor azt a box vagy éppen erősítő csak mindenféle hókuszpókusz algoritmusal konvertál át dtsre. A házimozi topikban óva int mindenki attól hogy ne az eredeti forrás hangját állítsd be. Bár szerintem ők az Xboxot sem ajánlják házimozizni.
-
Sefneni
őstag
Valakinél valami rég elfeledett Fortnite-os holmi nincs elfekvőben? Úgy hallottam, a héten lehet szabadon ajándékozni..
** kéregetés vége **
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
adise
őstag
válasz Jegesmaci81 #162850 üzenetére
igazából semmi kompromisszumot nem kell kötnöd
-
Madoc
veterán
válasz Jegesmaci81 #162843 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
adise
őstag
válasz Jegesmaci81 #162843 üzenetére
passsthrough csak a blu ray appban van egyelőre. de hát válaszd az atmos, ha tudja az erősítőd.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz szimszonos #162846 üzenetére
Jó lassan pötyögted akkor be.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
RudY
addikt
A Youtube alkalmazás letölthető, de ha sokat használnád, nem árt egy egyszerűbb USB-s (vezeték nélküli) billentyűzetet a konzolra csatlakoztatni, a keresés így lényegesen könnyebb. Persze mindenhol jól jön, ahol szövegeket kell beírni. A kontrollerrel is lehet, de nekem a hajhullásom jórészt ennek is köszönhető (ááá nem... pedig de).
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Valaki, aki rendelkezik 4k tv-vel és xox-el, illetve kábelen csatlakozik a routerhez (és használ plexet is), megtenné, hogy kipróbálja, megy e probléma nélkül egy 4k hdr (remux) film akadásmentesen? E szerint megy, maximum az atmos-al lehet gond
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz szimszonos #162834 üzenetére
vótmá, túl vagyunk rajta
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
adise
őstag
válasz Jegesmaci81 #162837 üzenetére
beállítások audio output
-
RudY
addikt
Szóval a Strange Brigade egér+billentyű támogatás, ha valaki később keresné.
Gyakorlatilag hibátlanul kezeli a One X, ezekkel az eszközökkel próbáltam most: Alcor W500-TP bill. és Kensington Pro Fit egérke. Játékra eleve alkalmatlan mindkettő, de a PC-ről le nem veszem a finomságokat.
Íróasztalon és 32" 4K moncsin van a konzol, játékra így a közelsége eleve zavaró, jócskán hátragurulva szoktam játszani a kontival. Nem is emlékszem mikor játszottam utolojára ilyen kombóval PC-n, ami érdekelt már azt is X kontrollerrel nyomtam.
A játék induláskor már felismeri mindkettőt, a menü is kezelhető ezekkel. A célzás jónak mondható, de a mozgásom higanyosan botrányos, rohadtul nem áll kézre és nehézkes.
Gyakorlatilag tehát használható és működépes megoldás, de inkább azoknak ajánlott, akik most térnek át és idegenkednek a kontrollertől... én tutira nem térek vissza.
A Vermintide 2 is kap egy próbát, de a Fortnite-ot tutira kihagyom. -
Madoc
veterán
Live gold akkor kell ha másokkal akarsz online jázszani, vagy érdekelnek a havi ingyenes játékok.
Gamepass az egy játékbérlet tulajdonképpen, játszhatsz korlátlanul míg van előfizetésed. Youtube app van xboxra, a store-ban megtalálod majd. Saját windows oprendszere van a gépnek, egyszerű a kezelése. Kontrollerrel simán játszható a forza, többség így játsza. Játékokból lemezeset vegyél ha olcsón akarsz kijönni, vagy digitálisat akciózáskor a store-ból. Az akciókat mindig beirja ide valaki. Az xbox menüje angol nyelvű, ne keress majd magyart.Kinectet tudsz venni hozzá de átalakítót is venned kell huszonezer forintért mellé. Ms kinyirta a kinectet tehát játék az nem lesz rá. Just dance viszont tetszeni fog ha veszel kinectet.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
1. HDMI. Csomag tartalma.
2. Windows van rajta. Metro UI. PC-ről ismerős lehet.(W8)
3. Live jár hozzá meg Gamepass. Live az internetes játékokhoz kell. GP meg játékokat tartalmaz. Havi 3k-ért 100+ játék)
4. Sima alap kinect. + átalakító. Az elég drága.
5. Persze. Erre van írva kb.
6. YouTubeon vannak ilyen videók.
+1. Simán. Akár telefonnal is csatlakozhatsz az xboxhoz. Könnyebb videót keresni illetve elindítani.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
adise
őstag
válasz Jegesmaci81 #162823 üzenetére
de hát erre van a passthrough hogy csak atkuldje konvertálgatások nélkul, rendesen mukodik ahogy kell
-
Madoc
veterán
Egyre inkább tendencia főleg az újak között hogy feltesznek itt egy kérdést és el se olvassák a válaszokat vagy a válaszként küldött kérdést vagy nem reagálnak rá semmit, mintha nem is létezett volna a kérdés, és aztán felteszik újra és újra. Ne legyen már így!? Tök jó kis topic volt ez eddig, ne vegyük már el az emberek kedvét a válaszadástól!
-
Madoc
veterán
válasz Jegesmaci81 #162823 üzenetére
Hdmi passtrough? Nem segít? Vagy nincs hdmi az erősítőn?
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Eljött ez a nap is, pedig nem gondoltam soha, de vettem egy One S konzolt, így 27 éves (női) fejjel.
Mivel nemigazán volt ez betervezve, tök noobként állok itt és pislogok csak azokra, amiket írtok.
Ezt a csomagot vettem BF-en 70-ért.
Fogalmam sincs mit jelent a Gamepass amit kapok hozzá, se a Live Gold előfizetésről nem tudom, miért jó nekem. Van valahol ezekről magyar nyelvű összefoglaló, ilyen szájbarágós, hülyéknek?Ja és még van pár kérdésem, elolvasgattam az összefoglaló nagy részét, de nem lettem sokkal okosabb, mert aki még életében nem látott konzolt, annak nemigazán segítség amik ott vannak...
Szóval egyelőre csak hazahoztam a cuccot és holnap este tudom majd kibontani meg kipróbálni.1. Milyen kábellel fogom tudni összekötni a tv-vel? Ez benne lesz a csomagban, vagy holnap hazafelé ejtsekútba számtech boltot?
2. Valami OP rendszer van a gépen? (hangsúlyozom, soha nem láttam és főleg nem próbáltam konzolt, egy ismerősömnek sincs!)
3. A 2 féle előfizu amit ajándékba adnak, miben különbözik? Az új játékok igazából nem érdekelnek, főként azért vettem, hogy kinect-ezni tudjak majd.
4. És ha már kinect.... milyet kell vennem hogy össze tudjam kötni a géppel? Főleg az ilyesmi játékok érdekelnek, just dance pl, hogy barátnőkkel unalmas téli estén elszórakozzunk a lakásban... ezekhez a játékokhoz hol és hogyan tudok hozzáférni a legolcsóbban?
5. Az ajándékba kapott forzát tudom tolni simán kontrollerrel? Kormányt nem akarok venni.
6. Valami általános (magyar nyelvű), teljesen az alapoktól kezdődő leírást tudtok nekem linkelni? Hogy egyáltalán az alapfogalmakkal tisztában legyek.+1. Youtube-ozni ha tudnék rajta, az nagyon jó lenne... ez lehetséges? Mert a tv bxom pont bedöglött.
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
chipesz
őstag
Vettem egy Sport White kontrollert. Járt hozzá 14 nap Gold és 14 nap Game Pass kód. Ha valaki szeretné írjon rám privátban, az első viszi. :)
Szerk: el is kelt kresz2 kollégának!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
törölt tag
válasz Jegesmaci81 #162792 üzenetére
Neked (vagy bárki másnak) nem csinál olyat a vlc, hogy play közben elmegy a film képe és csak nagy feketeség van?
A hang viszont megy tovább. -
RudY
addikt
A Strange Brigade és a Vermintide 2 is kap egér+támogatást, mindjárt ki is próbálom.
-
adise
őstag
válasz Jegesmaci81 #162802 üzenetére
nemtudom nézted-e de ezeket az xbox hang beállításaiban kell beállitani nem a programokban.
-
StLui
veterán
Jaja, anniyra GP-n pörög az agyam, hogy beleképzeltem a kérdésbe.
Nevemen van minden játék, és a fiam barátjáékkal home-olunk. Lett most nekem is itthonra gép, így kettő van, és szeretnék egyszerre játszani a fiammal, erre lett a megoldás a gamepass és az ő nevére is gold.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
RudY
addikt
válasz StLui #162813 üzenetére
...de tulajdonképpen igazat írtál, valóban nem megy GP alatt.
Akkor egy kis kedvcsináló a GP-s Strange Brigade-hez:
Strange Brigade - Story Trailer[ Szerkesztve ]
-
RudY
addikt
válasz StLui #162811 üzenetére
EA Access előfizuval megy... hamarosan.
Star Wars Battlefront II - korlátlanul játszhatják az EA Access előfizetők[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Megnéztem most nálam, pontosabban a fiamnál a GP előfizetést, pár napja vettük a 200 Ft-ost, most PC-n böngészőben beadja újra a 200 Ft-ost, majd ha megveszem-re klikkelek akkor már átdob egy másik ablakba, ahol látom a 3000 Ft-ot egy pillanatra, és feldobja hogy okézzam a fizetést, erre mégsem-et nyomok, ott van előttem, hogy 3000 Ft/hó, de át tudom váltani 6 havira és akkor adja is a 7500Ft-ost.
Megnéztem a Battlefront II-t is, nem indul gamepass-szal
-
Gabesz77
senior tag
Van ajándékba egy 14 napos Gold és egy 30 napos Gamepass kódom (utóbbi csak olyan accounton működik, melyen nem volt még Gamepass), akit érdekel üzenetben jelezze.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
tonnni1
tag
Sziasztok.
Én 30 napos ingyenes gamepass szolgáltatást kaptam, olvastam valami cikket, hogy aki 14 napos ingyen verziót próbál annak aztán ki kell kapcsolni az automatikus megújítást? Nekem is ki kell azt kapcsolnom és ha igen akkor hol?
-
v-man
őstag
válasz Madoc #162803 üzenetére
Nekem is DTS a bitstream format, a másik kettő meg bitstream out. Így a lehető legjobbat hozza ki a meglévő hangrendszerből - gondolom én. (Atmos nincs nekem)
Más. A storeban várható még karácsony előtt komolyabb leárazás az előző évek alapján, v a black friday/cyber monday hete volt az utolsó alkalom ebben az évben?
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Madoc
veterán
válasz Jegesmaci81 #162802 üzenetére
Mi a baj a dts-el vagy a dd5. 1-el? Értem a problémád és nem tudok választ adni, csak miért nem jó állandó dts-en hagyni pl.?
Amugy a hdmi audionál asszem ki lehet választani hogy raw azaz érintetlenül küldje át a jelet.
[ Szerkesztve ]
-
Jegesmaci81
aktív tag
Feltelepítettem a plex alkalmazást a boxra is meg PC-re is. Tök jól működik viszont a problémám nem oldotta meg. Minden esetben az a hangformátum jelenik meg az erősítőn amit az xbox setting audio outputon beállítok. Vagyis ha az output dd5.1-re van állítva viszont a film amit nézek DTS nem állítja át sem az xbox sem a plex a jelet DTS-re hanem csak DD5.1 jelet küld ki. Természetesen fordítva is igaz. DTS-re állított xbox DTS-t küld az erősítőre hiába sima DD a film amit lejátszok a plexel. (Gondolom átkonvertálgatja) Van erre valami megoldás?
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Kingdoms of Amalur: Reckoning, SONIC UNLEASHED, and Aliens vs Predator are coming to Xbox One Backward Compatibility today"
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók