Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FNZ
őstag
válasz Zafir78 #202966 üzenetére
nekem is ezt írta ki, beraktam a lemezt és rögtön elindult a játék.
hirdettem az aprón is hogy keresem, de inkább megvettem boltban, mert senkinek nem volt használt vagy letöltőkód jó áron.
úgy voltam vele, hogyha a gyerek és főleg az asszony örül a játéknak, akkor boldogság van -
-
-
-
Siffredi
senior tag
válasz Zafir78 #166219 üzenetére
Ha normál kód, és nem triál, akkor természetesen fel tudod majd használni.
Sőt, ha ki van kapcsolva az automatikus hosszabbítás, akkor lehet, hogy felajánlja majd a +1 hónapot az automatikus hosszabbítás bekapcsolásáért cserébe.
Ha rám hallgatsz, akkor megvárod, amíg lejár a mostani előfizetésed, és csak utána aktiválod a plusz havit.
@Because: azt jelenti, hogy ha van élő előfizetésed, akkor nem tudod a triált ráaktiválni, kvázi meghosszabbítani azzal.
[ Szerkesztve ]
-
Zafir78
tag
-
Game-over
aktív tag
válasz Zafir78 #165072 üzenetére
Igen, a fegyvereknél vigyázni kell, mert sokba kerül a fejlesztés, viszont lehet találni olyan fegyókat, amik level 1-en sebeznek annyit, mint az alap fegyverek felfejlesztve (a crossbow-val nem nyúltál mellé, silent weapon nem lesz erősebb több, legalábbis én még nem találkoztam vele, azokat ki lehet maxolni).
F_Peter: Lehet hogy más van neked alapértelmezett képességre állítva, azt kell átállítani a karakter oldalán (egyfajta lehet aktív mindháromból: kör-négyzet-hatszög jelű képességből)
-
F_Peter
őstag
válasz Zafir78 #165065 üzenetére
Eddig nekem is nagyon tetszik, főleg hogy nagyon kevés ilyen játék van. Hála az égnek hogy Gp-be került, mert amúgy lehet soha meg próbálom ki.
Apropó, Dux-al a repülést nem értem hogy miként működik. Eddig egyszer sem adta be, hogy tudnám használni. Van erre valami tipp?
-
Game-over
aktív tag
válasz Zafir78 #165067 üzenetére
Én a legnehezebben játszom (kivéve a mentés nélküli combat beállítást) de sokkal taktikázósabb mint az XCOM.
Sok helyen előfordul, hogy olyan sziltű ellenek vannak a pályán, hogy csak elsurranok melletük, és csak akkor jövök vissza, ha már a közelében vagyok a szintüknek, de még akkor is nagy nehezen sikerül csak likvidálni őket.
[ Szerkesztve ]
-
hardzsi2
aktív tag
válasz Zafir78 #164161 üzenetére
Köszi (MrPeekaboo-nak is), ez megnyugtatott!
Amúgy én is az Euronics-ban vettem, de balga módon nem kértem a helyben kibontást - most már Tudom, hogy Te jártál el helyesen.
Nem tudom, hogy csak magyar ill. kelet-európai sajátosság-e (vagy nyugaton is hasonló a helyzet, bár erősen kétlem), hogy a vadonatúj és elvileg bontatlan termékek dobozait ki kell nyittassuk ahhoz, hogy az épségükről helyben meggyőződjünk, megelőzve a kellemetlen meglepetéseket és utólagos kényszerű "hadakozást".
Szégyellem szinte, hogy ennyire bizalmatlannak kell mutassuk magunkat, de amíg ilyen rémtörténetekről olvasok (ennyi "dézsmálás" történik ismert és nagy múltú (web)boltokban is), azt gondolom, hogy nekem is ezt kell tennem; mindent helyben ki fogok bontatni...
flood-resistant mirror driller (cuccok: Skylake NUC és Xbox One X)
-
bilon73
aktív tag
válasz Zafir78 #161788 üzenetére
mi azzal játszunk. de telefonfüggő, ha egymással versenyeztek ezt vegyétek figyelembe. ezért mi úgy játszunk, hogy egy telefonnal.
azt nem próbáltam, hogyha csak a telefont mozgatom, akkor mi van, mert nem ez a lényeg, hanem az ökörködés. szóval csúszunk-mászunk telefonnal a kézben
-
F_Peter
őstag
válasz Zafir78 #160341 üzenetére
Én pont így játszok. Relax kanapé van és filmezésnél nálunk is "félig fekvés" van.
Ha játszom azt sima fotelből teszem és közelebbről, így kicsit felfelé kell nézni. Nincs ezzel gond, nekem kényelmes.Még egy kis megjegyzés : én kb. 5 hónapja konzolozok és mint a legtöbb PC-s, én is féltem a controllertől. Az első két hétben, folyamatosan ott motoszkált a fejemben hogy ezt elrontottam és soha nem fogom "kényelmesen" irányítani a játékokat. Aztán lassan elkezdtem megszokni, majd meg is szerettem a controllert.
-
NyMRooD
őstag
válasz Zafir78 #160288 üzenetére
Kezdő konzolosként szerintem egy one S-el járnál a legjobban, mert annak a legjobb az ára, sajna ps4 slim ára feljebb ment, mert most megteheti ezt a Sony, a 2 erőgép ára pedig arra, hogy kipróbáld, hogy milyen konzolon játszani túl magas. A one S BF alatt szokott 50k körül lenni a német amazon-on és a német ms store-ban (mind a kettő szállít itthonra, csak áfa különbözetet kell kifizetni pluszba), első konzolnak (ha nem ismered vagy nem érdekelnek a ps ex címek) így az a legjobb, megtoldva akciós gamepass-al.
Ha viszont biztos vagy benne, hogy konzolon akarsz játszani és a pénz nem akadály (és nem zavar, hogy 2-3 éven belül elavultak lesznek, mert jön az új gen) akkor jöhet az X vagy a Pro, de előtte ahogy fentebb is tanácsolták, próbáld ki a kontrollereket, nézd meg milyen ex címek vannak és tedd fel a kérdésed a "milyen konzolt vegyek" topikban is (mivel a xone és ps4 topikban vagy elfogult véleményeket fogsz kapni, vagy false információkat).
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
mike1334
veterán
Én is dilemmáztam a ps meg xbox között, igaz én csak a "sima" verziókat néztem. Tavaly ősszel vettem egy xbox one s-t, de annyira hajtogatta mindenki az exkluzívokat, hogy vettem végül tavasszal egy ps4 slimet is. Jó móka mindkettő, szvsz teljesen egyéni preferencia, hogy melyik jön be, kontrollere mindkettőnek megszokható, de szerintem az xbox kontroller sokkal kényelmesebb, próbáld ki valahol. Amúgy simán meg lehet szokni egér után, előtte én se játszottam sose konzolon.
Exkluzívokhoz visszatérve...bőven sok játék van a ps ex címeken kívül is, én kipróbáltam pár ex címet, volt ami tetszett, volt ami nem, eddig fél év alatt egy olyan cím volt, amire azt mondtam, hogy húúúú, más kérdés, hogy ezért megérte-e megvenni a ps-t vagy sem (ezen kívül még egy címtől várok sokat, illetve ez után fog megjelenni még egy ami érdekel)..most pl másfél hónapja be se kapcsoltam, teljesen lekötött a Forza Horizon 4 meg a Witcher 3, lehet idén már be se lesz kapcsolva, amilyen "gyorsan" haladok a witcherrel...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Nayrobi
őstag
válasz Zafir78 #160297 üzenetére
Homeolás psen is van, már az előző genben is volt (bár ahogy látom nem egy embert sikerült itt ezzel félrevezetni), a kontroller meg egyénfüggő, én a box kontrollert dobom el 30 perc után, sztem meg ez a használhatatlan. A milyen konzolt vegyek topikba kellett volna ezt a kérdést feltenni, mert nyilván se itt, se a ps topikban nem kapsz korrekt infókat anélkül, hogy ne tolnának az egyik vagy másik konzol irányába és ne legyen belőle veszekedés és végtelen off.
Ja és mellesleg "gamepass" már a másik oldalon is van.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Életem legjobb döntése volt amikor 22 év után "elhagytam" a PC játék világot. Vicc amitt a PC iparban megy a hardverekkel. 150k videókártya és a társai ami 2 év múlva már semmire nem jó. Nevetséges.
Az Xbox mellett ami nekem szólt a PS ellentétben a Game Pass, a rengetek akció amikór nagyon jó árban tudsz játékokat venni, az "olcsó" Live Gold előfizetés amihez néha még jó játékokat is kapnuk.
[ Szerkesztve ]
-
Fernet
senior tag
válasz Zafir78 #160292 üzenetére
Egy éve pont ebben a cipőben jártam én is. PS vs XOX. Egy ideig a PS vezetett, aztán a számomra kényelmesebb kontroller, a home lehetőség és a friss hardver az X felé billentette a mérleget. Igaz van PS-en pár játék amit szívesen kipróbálnék, de jelenleg X-en is van annyi, hogy fogalmam sincs mikor érek a végére.
l.skywalker
Sajnálom, hogy lelépsz, de megértem. Nálunk egy gyerek van, de így is nehéz időt szakítani a játékra. Sok sikert a továbbiakban és köszi az eddigieket!
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz Zafir78 #160292 üzenetére
A kontrollert majd megszokod, utána megszereted. Ne agyalj sokat rajta, jó akciók vannak és lesznek is új gépre. Mindjárt itt a fekete péntek is, légy résen.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
F_Peter
őstag
Ha leginkább a Ps exkluzívok érdekelnek akkor Ps, ha nem érdekelnek annyira vagy csak egy kettő, akkor nincs más érv a Ps mellett.
Szerintem most már egyre nagyobb érv a box szolgáltatásai és árai. Pl. GamePass.
Én úgy vagyok vele, hogy PC mellé Ps-t kell venni ; PC helyett Boxot.
-
Bird
addikt
Az egész exkluzivitás túl van tolva.... A fanboyok ebbe kapaszkodnak görcsösen, mert ellenérv nagyon nincs más. A jóval erősebb hardver (időtállóság), a valódi 4k, a homeolás (költséghatékonyság), a szerintem sokkal jobb kontroller, a konzolfüggetlen exkluzívok (pc+ xo együtt), a hivatalos support, a gamepass mind az Xbox X mellett szólnak. Viszont S-t már nem éri meg szvsz...
Ha bizonytalan vagy akkor egy kis olvasgatni való.
hackeeeee: S-t cseréltem a hetekben X-re és most már nem tudom, hogy tudtam meglenni eddig nélküle...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Erre nem nagyon lehet tulajdonosként választ adni. Lényegében neked kell dönteni.
Az exkluzívokkal való érvelés alapjában véve nettó bullshit, mert akkor itt is érvelhetnénk ezekkel, hogy itt is van pár ilyen cím, de nem szoktunk. Mivel nem tudni, hogy a PS tulajoknak miért fáj, hogy pl. PC-n játszhatnak pl. Forzát, vagy Gears-t, miközben mi, ezt nem tehetjük meg az Ő címekkel, no mindegy, ez már részletkérdés. Arra kartam utalni, hogy itt is megvannak az exkluzív címek.
Pl. számomra ez 3-4 játék lenne a Sony oldaláról, de ezért, én nem veszek PS-t, mert számomra a controller mondhatni használhatatlanul kényelmetlen, kb. 30-40 perc játék után el akarom dobni, mert egyáltalán nem kényelmes. Pedig, nagyon szívesen játszanék ezzel a 3-4 játékkal, de ezért inkább nem.
Vannak helyek, ahol vannak kirakva gépek, controllerrel, ki lehet próbálni (bár x, ill ps4 pro nem nagyon), de kiindulásnak jó. Plusz, utána lehet nézni, kérdezni, hogy mely játékok vannak, és, hogy azok érdekelnek-e, vagy sem.
A legtöbb cím "multiplatform", ergo minden platformon elérhető. Erőben ugye jelenleg az X a legerősebb gép, de ki tudja mit hoz majd a jövő.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest