-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz bandi20 #111047 üzenetére
Én egyszer egy fülessel voltam így. 50k volt az eredeti ára és 20k-ért volt a shopban. Aztán fogták és csak úgy átírták az összeget. Semmi egyeztetés nem volt, hogy változik az ára. Aztán lemondtam a fenében.
Sokat nem vesztesz vele, max azt a pár percet amíg pörögsz ezen a témán.Én is utánvéttel "vettem"
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
bandi20
aktív tag
válasz IntelKiller7 #111044 üzenetére
Annyiszor benéztem mar ilyet ! Mondjuk en utanvettel rendelek ilyenkor legalább az utalással nem kell bajlódni , ha fals az ar , mondjuk csak rögzített rendelés visszaigazolást meg nem jött , ez gyanús !
bandi
-
zsocy
őstag
Na a fene megette, én is megvettem a guitar herot
Azt mondtam hogy a gyereknek lesz, játékgitár. Így átment a szűrőn -
Atomgeszi
nagyúr
Melyik az az oldal ahol fel van sorolva, hogy melyik játék coop 2-4 személyes? Vak vagyok, nem látom az összefoglalóban
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
r.levente75
addikt
A topik felvásárolta az összes gitárt. ELFOGYOTT!
-
Zoleee83
addikt
-
Stauffenberg
nagyúr
Majd erre a kommentre fogok hivatkozni, mikor már téma lesz belőle, de addig se én legyek aki elkiabálja...
-
Stauffenberg
nagyúr
-
Madoc
veterán
6 ora elmult fehér téma sehol.. 😕
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Csapoati
nagyúr
Nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz a GH-s linknek. Szerintem jó játék, még a húgom is nyomta vele, aki a Farmville-ig jutott el a jtákoknál eddig.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
boost
addikt
válasz Stauffenberg #111025 üzenetére
na jó, de ha nem kell tölteni, akkor mitől működik?
-
Stauffenberg
nagyúr
-
Zoleee83
addikt
válasz twi452 #111022 üzenetére
Pontosan, ráadásul nem kifejezetten játéknak van eladva hanem gitároktató software-nek, sok helyen zenesulikban használják, tényleg nagyon jó cucc.
Tele van mindenféle technikai tanítással, az akkordokon/skálaformákon/barén/pengetési technikán keresztül a bonyolultabb dolgokig.
Mondjuk az elején voltak lag gondok vele, de talán a Remastered verzióban már javításra került ez is.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
twi452
senior tag
válasz Stauffenberg #111020 üzenetére
Persze értem én csak ha már akcióról volt szó akkor gondoltam bedobom mert kb a duplája szokott lenni ez a teljes pakk
A rocksmith nem rossz de én inkább pc-re venném a rengeteg közösség által kreált tartalom miatt és elfut nálam az i5 4460 integráltján is.
Mondjuk én játéknak nem nagyon mondanám, inkább dal tanító, gyakorló eszköz.
Abban nincs sok móka amikor az egyszerű 1-2 hangos pengetés után feljebb vált a rendszer dal közben és csak nézed hirtelen pánikolva h most mit kéne..
Persze aztán amikor már 15szörre nyomod végig ugyanazt a dalrészt akkor már lehet menni fog de ebben nincs sok öröme az embernek.. ez kőkemény gyakorlás és meló (nyilván a tanulási fázis erről szól leginkább csinálni kell és majd menni fog )Persze ez csak magánvélemény, a játékos rész benne csak a Guitar Arcade minijátékok szerintem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz twi452 #111017 üzenetére
Szerintem a többségünket ilyen mélységig nem érdekli a dolog. Régen is ment már, hogy aki komolyan akar játékzenélni, az ne Guitar Hero-t vegyen, hanem ott van a Rock Band vagy méginkább a Rocksmith.
Nálam ha túlél két-három házibulit, amin bepiálva hülyéskedünk vele, akkor megért 4 ezer forintot. Azért a 107 euró így is ~ 33 ezer forint. Az tényleg csak az elszántaknak éri meg. Én már lehet hozzátennék egy kicsit és vennék egy használt FFB-s kormányt, mert azt például jobban kihasználnám (de még arra is kevesebb időm lenne, mint szeretném).
Tippnek egyébként jó. A majdani gyerekem ha zenés játékot akar, akkor Rocksmith szerkót kap.
-
Zoleee83
addikt
válasz akooos #111018 üzenetére
Az addig okés de a tremolót is át tudom csavarozni a másik oldalra, szerintem nem?
Tulajdonképp mindegy is mert ennyiért így is rendben van majd hozzászokom.Köszönöm hogy szóltatok, hogy akciós!
Következő vétel úgyis ez: Rocksmith 2014 remastered, ezt tudom majd tolni saját gitárral is.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
twi452
senior tag
Ha ilyen zenés irányba akartok mozogni akkor német amazonon érdemes a rock band rivals packot megvenni. Múlt héten volt akcióban de 99 eur-ért is elég jó vétel (erre rájön az áfakülönbözet úgyhogy kb 107 eur a vége)
Ebben benne van az alap rb 4 + a rivals kiegészítő, egy gitár, dob és a mikrofon.
2000+ dalt lehet hozzá már venni és folyamatosan jönnek újak. -
Zoleee83
addikt
válasz pelenka35 #111013 üzenetére
Szerintem simán, mégiscsak 6 gombot kell nyomkodni + pengető+tremoló, meg vannak benne nehézségi szintek, nem egy valódi cucc arra ott a Rocksmith!
Gyerekek egyébként is nagyon ügyesek, bár akkoriban kaptam volna egy ilyet, biztos kedvet kaptam volna az igazihoz is.
Ennyit röhögve megér 30k-ról leakciózva, majd idővel el lehet adni, ennyiért pláne.
Van olyan itt aki már megbánta hogy megvette, szóval nem tudom, én nagy fan vagyok viszont eddig konzol híján csak PC-n toltam billentyűzettel, ráadásul én balkezesként vállaltam be, meglátjuk.Remélem ideér a héten.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz liszkai_davi #111012 üzenetére
Az ára meg a beszerzési forrás.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én korábban, egy kevésbé jó akcióban vettem meg a GH Live-ot, de már nagyon megbántam. Tudom, hogy hajlamos vagyok szélsőségesen fogalmazni, de ez a játék úgy fos, ahogy van. A korábbi részeket nagyon szerettem és baromi sokat játszottam velük, de ez a "reboot" botrányos lett: minősíthetetlen zenei felhozatal (Skrillex, Eminem, Katy Perry, tényleg?!), borzalmas áttervezett gitár (én a korábbi öt színes gombos változat után képtelen vagyok megszokni).
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
liszkai_davi
csendes tag
Egyébként mi a különbség a fentebb linkelt és az alábbi pack között?
http://tinyurl.hu/qg07/ -
akooos
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy mit fogtok mondani a GH Live-ra Nagy Guitar Hero fanként (360-ra megvolt az összes) a One S-el együtt rendeltem egy GH Live csomagot is. Na, azóta 3x játszottam vele, annyira hányadék (nekem). A gitár a sarokban áll, gondolkodtam rajta, hogy eladom, dehát 4000 forintért árulja az emag, nemár
-
Zoleee83
addikt
válasz Csapoati #111001 üzenetére
Nagyon gondolkodom rajta, shitt hogy balkezes vagyok. Mondjuk ezért van valódi balos Epiphone Les Paul-om.
Szerk.: "Online bankkártyás fizetés. A rendelés kifizetése sikeresen befejeződött"
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Csapoati #111001 üzenetére
Áhhh! Köszi a tippet! Mikor múltkor (talán Black Friday) alatt vettél te is, akkor gondolkoztam rajta, de elfogyott mire rendeltem volna.
Most már kifizettem bankkártyával és megjött a visszaigazolás a sikeres rendelésről. Basszus, ennyiért használt lemezes játékot is alig kapsz, nemhogy egy Guitar Hero-t gitárral együtt. A régi GH még X360-on nagy kedvencem volt, tudom ez már nem az a GH, de egy kis nosztalgia megér 4 ezer forintot.
Gondolkozom rajta, hogy még gyorsan rendelek még egyet. Van benne valamilyen co-op vagy egymás elleni mód, hogy legyen értelme a két gitárnak vagy hagyjam?
(#111005) zsocy: Ezt nem lehet úgy eldugni, mint a digitális játékot, mi? Mondjuk szerencsére az enyém nem szól bele az ilyenekbe. Neki is van egy kis költőpénze, nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Egy elég jó ajánlat. Igen, benne van a gitár is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- World of Tanks - MMO
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest