-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
Team,
We are releasing a new build to the Alpha audience today at 6.00pm PDT with performance fixes.
DETAILS
OS version released: rs3_release_xbox_dev_1710.170910-1900
Available: 6:00PM PDT 9/13 (1:00AM GMT 14/9)
NEW FEATURES:
• Game DVR
Alpha Xbox Insiders, awesome new GameDVR features added today! Capture at 1080p, and capture directly to an external drive.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Chosen
addikt
válasz Atomgeszi #111597 üzenetére
Ez az oldal volt alul, nem forgattam át sajnos. Munka közben jött, örültem, hogy végre befutott (előtte egy külön kálvária volt mit leszenvedtek mire egyáltalán eljutott hozzám) asztalra leraktam, ott is hagytam. Befejeztem a munkát, akkor mentem kibontani. Most egy életre megtanultam, hogy át kell nézni átvételnél, bármi lesz a kimenetele.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Chosen #111595 üzenetére
Hu. Ezt komolyan kirágta valamelyik lopós kisegér.
De ezt nem vetted észre, amikor aláírtad a DPD-nél az átvételt? Ez nem egy kis szakítás, amit utána leragasztanak.. Az első, hogy minden csomagot átforgatok, mielőtt kibontom, az értékeseket tripodra állított telefonnal videó felvétel közben bontom ki.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_4/
-
Bogyi007
veterán
válasz sch_a #111550 üzenetére
Kösz az említést, de te virgonckodsz azzal hogy Szingapúrban vásárolsz - amire célzol már régesrég nem aktuális. Se hometársam nincs lassan már egy éve és csak itthonról vásárolok. Utalvánnyal meg soha nem vehettél szoftvert...
Csumi!
Fifát meg alapból nem vennék, amennyit én játszok vele, arra bőven elég ha az EA Accessnek köszönhetően letöltöm a Széf kínálatából az valamelyiket...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz sugarforce #111580 üzenetére
Nálam az gyógyította meg, hogy nem voltam egy felhasználóval sem bejelentkezve, aztán úgy mentem a Ready to install-hoz. Ott megjelent valami zöld gomb a játékok helyén, amit még sosem láttam. Arra rányomtam, azóta nem tűntek el.
-
Siffredi
senior tag
válasz StLui #111581 üzenetére
Ha már szingapúrozunk, lehet most venni valahol gift cardot? A múltkor lemaradtam róla...
Más: megvenném a Red Dead Redemptiont kiegészítővel együtt. Az megvan, hogy az alapjáték BC-s, gondolom a kieg is az, de kérlek erősítsetek meg benne, hogy nyugodt szívvel vehessem meg...
-
Czimby
addikt
válasz Chosen #111565 üzenetére
A rendelés leadás közben 1x még külön be kellett pipálgatni, hogy kéred őket ingyen!
Alapból nem küldték volna őket!!!
Ha ezt a lépesét kihagytad akkor sajnos bukta.A visszaigazoló mailben szerepelnek?
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megpróbáljuk a Destiny 2 Raid-et: [link]
Live-Die-Respawn
-
r.levente75
addikt
válasz IntelKiller7 #111572 üzenetére
Igen van, itt a telefonszámuk, hátha még valakinek jól jön. Gondolom ha megszűnik magyar nyelven, attól még él a szám csak angolul.
+361/505-9550 EA support
Este 21,00-ig vannak!
[ Szerkesztve ]
-
Nadihun
csendes tag
válasz MasterMark #111574 üzenetére
Nagyon ritkán játszok ezen a monitoron, akkor viszont nem volt zavaró játék közben.
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz r.levente75 #111569 üzenetére
Ott eddig is volt magyar support? Jó tudni.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
DaveHutt
őstag
válasz r.levente75 #111569 üzenetére
Kis pénz, kis foci. Nem véletlenül nincs magyar hivatalos nyelv sem Xboxra.
[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
Help. Vmi gond van a YouTube-al. Indításkor a Store-ra tesz és az alábbi képet adja. Más is tapasztalta? One S, elvileg a legfrissebb OS, verzió szerint: 10.0.15063.4103
kép -
r.levente75
addikt
EA support szeptember 15-től nem magyar nyelvű.
"2017. szeptember 15-től a továbbiakban nem nyújtunk támogatást ezen a nyelven. Ezt követően egy angol nyelvű támogatási csatornára irányítunk át, amelyen keresztül hosszabb nyitvatartást és (a megoldandó probléma jellegétől függően) több támogatási lehetőséget biztosítunk.
Szükség esetén továbbra is kereshetsz a help.ea.com portálon olyan tartalmakat, amelyek az anyanyelveden is elérhetők. Ha inkább más játékosoktól szeretnél segítséget kérni, látogass el az answers.ea.com oldalra." -
senior tag
válasz IntelKiller7 #111546 üzenetére
Köszi, akkor sajnos idén sem vásároljuk meg.. Annak talán lett volna értelme, anno 360on 4en 4 joyyal nagyon jokat meccseztünk. Volt pedig egy cikk ,hogy kiszivárgott e a rész.. tehát ez kammer info volt?
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Akik ShopTo akcióban vettek One S-t: ti megkaptàtok az ajándék játékokat? Ha igen, akkor milyen formàban? Kibontottam a nagy dobozt, de csak az FH3 bundle volt benne, dobozos játékok sehol. Se Destiny, se doom, semmi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Stauffenberg #111562 üzenetére
Feltöltöttem a PayPal-t szingapúri dollárral, nem volt kártyám hozzárendelve, így hibát írt ki. Mindenképp azt akarta, hogy adjak meg kártyát. (pedig többet töltöttem rá, mint amennyi kellett volna) Szóval hagytam az egészet inkább.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sch_a
addikt
válasz frankdelgado #111558 üzenetére
Mivel egy konzol akárhány account home-ja lehet, te simán tudod majd használni tovább B játékait azután is, hogy C-vel home-oltál.
(#111557) Romeo619
Venned kell szingapúri dolláros gift cardot. (Én GameShop Asia-n vettem legutóbb.) Aztán ha átállítod az xbox.com-on a régiót Szingapúrra, akkor be tudod váltani és el is tudod költeni.
-
frankdelgado
őstag
Hello mindenki!
Homeolás témaköre Vizsgakérdés:
A rendelkezésre álló adatok:
A- az én accoutom,
B- rokongyerek acountja (csak én használom, kvázi örökölt account, mert az oktondi átigazolt ps-re, )
C- tervezett home társ accountja,Jelenleg A és B homeolva van, én A-t használom és így a B-n levő játékokat is. B-t nem használja rajtam kívűl senki. Ha mondjuk A-t összehomizom C-vel, akkor ugye én tudok jáccani C játékaival, C, meg az A játékaival. A kérdés, hogy ez esetben ha bejelentkezem B-re és letöltöm az ottani játékokat, majd vissza A-ra, akkor a B-vel letöltött játékokkal A profillal tudok-e játszani, illetve meg tudok-e közben inni fél liter szilvapálinkát?
A helyes válaszadó egészségre ma este megiszok két sört és egy kis ouzo-t.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Def26 #111520 üzenetére
Itt a kezem, jelentkezem!
(#111550) sch_a: Ez ott volt.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
sch_a
addikt
válasz Romeo619 #111544 üzenetére
Először is fizess elő EA Accessre. 1000 Ft egy hónapra, cserébe 10%-al olcsóbban tudod megvenni a játékot. Megjelenés előtt egy héttel játszhatsz így vele 10 órát és még pár száz forinttal olcsóbban is jössz ki.
Másrészt nézz utána, hogyan lehet a szingapúri store-ból vásárolni. Én tegnap húztam be 14ezerért a standard editiont.
-
senior tag
Fifa 18-ba lesz street mód?
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
szeretném digitálisan megvenni a fifa 18-at home társammal, viszont storeban elég húzós az a 21.000 érte
Cdkeys-rúl vásároltunk eddig mindig de ott még nincs fent és szerintem nem is lesz. Tudnátok esetleg oldalakat ajánlani ahol megtalálom valamivel olcsóbban?Előre is köszönöm!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #111542 üzenetére
Amiota kijottek az elso ilyen kijelzok, azota imadom oket, de PC-m mar jo ideje nincs, elozo generacios Xbox meg ugyanugy nem tamogatta a keparanyt, igy feleslegesen nem vettem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
MrPeekaboo
senior tag
Raiders of the broken planet open beta teszt lesz most pénteken és szombaton. 09.22-én, amikor megjelenik a játék a benne lévő prológust szabadon lehet majd játszani bármikor.
-
Barell
senior tag
Xbox One S mit tud kezdeni egy 21:9 es monitorral? 2560x1080es felbontást tud.
-
SemmerFH
tag
válasz DaveHutt #111467 üzenetére
Attól függ, hogy ki hogyan éli meg a szopatást. Az, hogy óránként 25X látod a You Died feliratot az nem feltétlen a játék hibája, lehet, hogy csak Te nem teszed bele a megfelelő időt, hogy kiismerd az ellenfeleidet. Bossoknál eleinte nagyon sokat segítenek a beidézhető NPC-k. A későbbiekben pedig már simán soloban próbálod lenyomni őket, mert annyira addiktív, hogy elkap a "nehogymámásigenémmegnem" érzés. Pointiff volt az utolsó Boss, amit NPC segítségével öltem. Eszembe sem jutna már nem egyedül leütni a dögöket.
PSN: SemmerFH
-
negyven2
veterán
Ma, magyar idő szerint hajnali 3-tól a Beta ringen lévők is megkapják a mai Alpha Update-et.
Benne a javított Ready to Install és az új képernyővédő funkciót is opciót is.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Zoleee83
addikt
Csere kérdés is hirdetésnek minősül itt?
Csak kérdezem, mielőtt közfelháborodást szítok.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Jovanny2
őstag
válasz l.skywalker #111515 üzenetére
Láttam közben az igazit. A szerényebbet kihagytad...
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Def26
félisten
Jájj de jó, iphone x is november (és ez is x mint a box). Van még aki oszt vagy szoroz melyik legyen?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #111515 üzenetére
Igen, a hanghoz nem passzol a fotó.
Hú, remélem nem én vagyok itt a legidősebb?
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Jovanny2 #111469 üzenetére
Az egy akárhány ezer éves skót nemes digitálisan létrehozott arca a megtalált koponyája alapján. Én korban fiatalabb (32) és szebb vagyok
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Atomgeszi
nagyúr
A microsoft oldala bejön nektek??
A telefonos Xbox app is aztán remekel, rákeresek, hogy behúzzam az ingyenes season pass-t a battlefronthoz, de semmit nem hoz be a kereső.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_4/
-
r.levente75
addikt
Bánja lelkem, csak meg vettem az FM5 két akciós termékét. Ha már a játékot is behúztam annó és saját, akkor ezen a két kiegen nem múlik. Két ilyen játékom van még ezen kívül, amihez majdnem mindent megvettem. Azokat tolom felváltva. Majd meglátjuk jól döntöttem e, végül is egy doboz fagyi ára, na jó meg egy kicsi.
-
akooos
veterán
válasz IntelKiller7 #111509 üzenetére
Kár, hogy csak working
-
IntelKiller7
Topikgazda
"""tölthető"""" a FIFA 18 Demo.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Jovanny2
őstag
válasz KardosAttila #111503 üzenetére
Egy, a proci melletti kondi cicereg a procihasználattól jobban-kevésbé. Próbálj rá Kinectet dugni.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
EmThor
addikt
válasz KardosAttila #111503 üzenetére
Ha nincs rá garit lehet érdemes megbontani és belenézni? Gép adja vagy a táp?
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
KardosAttila
aktív tag
Sziasztok!
Korábban már írtam ide ciripelő hang miatt amit az xbox ad ki, és páran írták, hogy ez a ciripelés az első kinect nélküli gépekre volt jellemző (az enyém pont az), viszont amennyire utána olvastam azt láttam, hogy ez jellemzően játék nélkül jött elő, játék közben a hang eltűnik, nekem viszont pont fordítva, menüben csak a búgás hallatszik, de játék közben nagyon ciripel. videót is készítettem róla:
www.youtube.com/watch?v=E-8Ao8By8tUHa a játékot megállítom, teljesen eltűnik a hang, ha pause menüből visszatérek a játékra, ismét ciripel. A játék intenzívebb részeinél kicsit jobban ciripel, illetve játéktól is függ, a Need for speed pl nem ciripel annyira mint a Far Cry Primal. Mi okozhatja ezt a hangot? Igazából elviselhető, csak tartok tőle, hogy a processzorral van valami komolyabb baj.
-
EmThor
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest