Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz turikoczka #112596 üzenetére
Szar lehet, ha valahol megszakad.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
turikoczka
aktív tag
válasz bulikavagyok #112597 üzenetére
Én se, de még csak tervről se...
-
Tegla80
addikt
válasz r.levente75 #112595 üzenetére
Itt tesztelt a forumtars egy ilyen kutyut ami hasznalhato es muxik is.[link]
Sony® & PlayStation®
-
nagyúr
válasz turikoczka #112596 üzenetére
Durva, erről eddig még nem is hallottam.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
turikoczka
aktív tag
Csak javít ez a kis fejlesztés majd a live-on is
[link] -
r.levente75
addikt
Rendeltem egy ilyent a boxhoz, hogy egy tv-n és egy monitoron is ki tudjam tenni a képet, de sajna nem műkszik. Lehet, hogy a két megjelenítő nem egyforma felbontású, és ezért bezavar? A plazma tv 720p az ips monitor meg full hd. Csapnivaló a kép ha egyszerre mennek, de gondoltam,.hogy akkor nem is lesz jó, a felbontás miatt. De ha külön külön mennek akkor sem jó, nem jön be semmi. Ha csak egy eszköz van rádugva a monitor, akkor jó képe van, mintha be sem lenne iktatva a cucc.
-
nagyúr
Project CARS 2: engem állandóan kidobál a multiból. Másnak nincs ilyen problémája? Kb két versenyen tudtam eddig végigmenni és emellett kidobott legalább hússzor, így nekem jelenleg játszhatatlan a játék. A besorolásomat is lerontotta a sok "kilépés", úgyhogy frissítésig nem erőltetem már. Max megyek pár kört gyakorlásképp, de az AI ellen fix, h nem fogok versenyezni (nem az én világom).
A kormányt legalább 5-6 órán át próbáltam beállítani, de még mindig messze van a tökéletestől. Ezeket a mínuszokat leszámítva bejön a játék, nagy potenciált látok benne. Remélem, h mire megjelenik az X, játszható formába hozzák és sokat csapathatok majd vele.
Nagyon tetszik, h ennyi stílus és pálya van benne. Minden téren fejlődött a játék, szebb lett, jobb a fizikája, sokkal barátságosabb a menürendszere, illetve nagyon jó ötletnek tartom az új rangrendszert is. Szerintem később még nagy kedvencem lehet...
Viszont az előbb visszamentem Assettozni egy órát (tesztelni a netemet) és megint rá kellett jönnöm, h a PC sajnos még mindig elég távol áll tőle mind kormánykezelésben, mind fizikában. Nem tudom, h a közeljövőben megközelíti-e azt a szintet, de én nagyon imádnám!Élni és élni hagyni
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz zsolti72837 #112563 üzenetére
Kár, hogy kamu. A DmC-t nagyon élném.
-
DaveHutt
őstag
válasz s7evcsenko #112568 üzenetére
Tekintve hogy a Diablo 2 miatt jött létre anno a WoW, kicsit ez egy benézett kijelentés. Egyébként igen, a Diablo hack and slash és arpg egy játékban. Ha könnyűnek érzed, válassz nagyobb nehézségi szintet.
-
pzstm
titán
Xbox One Insiders - Preview Alpha my fav 1710 feature being lit up at 6.00pm today, Network Transfer! Copy games & apps across your network!
X-re keszulve
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Madoc
veterán
válasz adrian94 #112586 üzenetére
Ez ha jol tudom mindenkinek tavasz ota elérhető. Akik a partyba vannak azoknak el kell fogadnia hogy a hangjuk közvetitve lesz. A stream beálitásainál bekapcsolhato-party chat.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
adrian94
őstag
Volt régebben arról szó, hogy jön majd a Home frissítés és úgy lehet majd felvenni gameclip-eket, hogy felveszi a party hangokat is (amiket közben beszélünk). Ebből lesz valami? Ha igen akkor mikor?
-
akooos
veterán
Srácok egy kérdés: ha vettem szingapúrban egy Fifa 18-at, ami igazából csak holnap hajnali 1-től elérhető, de már elindul, akkor játszhatok vele, vagy a régiókülönbség miatt bajom lehet?
-
Def26
félisten
válasz maximilian4 #112580 üzenetére
Én már nem játszom bf1 -el. Szerintem pocsék lett, kb, mint a battlefront meg az a másik rendőrös bf buziság (hardline).
Nézd át a menüt, mert millió beállítási lehetőség van. pl. külön lehet scope -ra is érzékenységet állítani.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
maximilian4
addikt
válasz Def26 #112577 üzenetére
Tankban nem is haltam, csak amíg be nem jutottam.
Amúgy feljebb vettem a sensit és sokkal jobban megy a játék. Ti milyen érzékenységen játszotok? Kicsit félve vettem fel, mert én cs-n is extra low sensin és dpi-n játszottam (400dpi, 2,7 sens) jó nagy egérpaddal. De ez itt nem megy, mert egy nap mire megfordulok. Csak ugye azt hittem majd a célzás rovására megy, de nem igazán. De végre tudok mozogni a pályán. Csak úgy suhanok át az akadályokon.Amúgy van köztetek Szegedi? Konzolvilág nagyon áron alul számol be játékokat? Már régóta fáj a fogam egy gears of war 4-re (az ultimate nagyon bejött), de jelenleg csóró egyetemista vagyok. Boltba is számológéppel járok, mert csak erzsébet utalványt kapok kajára. Káros szenvedélyektől is teljesen mentes vagyok (nem iszok, nem dohányzok).
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #112578 üzenetére
Na, értelmes dolog...!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Def26
félisten
válasz maximilian4 #112576 üzenetére
bf1 -ben a tank nagyon OP. Ott nem ritka az 50-60 kill sem (0 halál).
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #112574 üzenetére
Álcázza magát.. Tripla x-es 😂
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Jovanny2 #112570 üzenetére
Nekem ez kimaradt, hogy te is játszol. Madoc megvan de te nem. GT? És a klánban bent vagy? Nightfall-ban segítek szívesen, habár holnap 11-kor reset...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Jovanny2
őstag
válasz l.skywalker #112565 üzenetére
Látom. Valamelyik nap egy csapatba dobott veled meg oriic-cal. A Nightfall megvan? Ha 10:30-cal megyünk be a mocsokhoz, akkor sem döglik meg. Megpróbálhatnánk este, ha valaki ráér, és van tuti tippje. Remélem a time-glitchet legalább nem patchelik ki ma...
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
kungzi
veterán
Ez a gift card mire jó? NBA 2k18 még továbbra sincs jó áron, amit nálunk is lehetne használni? Európában mindenhol 60$, Indiában meg 38?
-
s7evcsenko
addikt
-
zsocy
őstag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz zsolti72837 #112563 üzenetére
Ez persze még csak spekuláció. Hivatalos release nem volt eddig.
Btw. elnézést mindekitől, hogy a hírek elmaradnak mostanság, de ami szabadidőm van, azt beleölöm a Destiny2-be
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pzstm
titán
válasz Thusor #112561 üzenetére
igen. Van a rendes fortnite, akik megvették (mint pl én) azok egy ideje tolhatják. Többieknek csak a battle royale mód lesz 26-tól ingyenes
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Thusor
őstag
Fortnite battle royale holnaptól ingyenes az Xbox One gépen? Ma próbáltam, ott kérte hogy vegyem meg.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
trialboj
őstag
válasz Atomgeszi #112559 üzenetére
Találtam egy jót G2A-n, viszont a támogatott országok közt nincs románia? sőt azt írja hogy "This product is region-locked and cannot be activated in Romania, Hungary and Cyprus"
Na most az érdekelne, hogy én még Mo-ról vásárolt kódot sem aktiválhatok romániában? Vagy ami odaát működik az itt is fog?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
trialboj
őstag
vásároltam egy xbox one-t és elég ijesztő az 1 éves gold ára. Utoljára 4-5 vagy talán még régebben volt 360om, de akkor mintha jóval barátságosabb árakkal operáltak... nem?
Csak az xboxon keresztül lehet megvásárolni a tagságot, mert 80 dodó igazán csípősnek tűnik, régen mintha 15k FT körül lett volna.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Akelaus #112554 üzenetére
Ha jól tudom, ilyenre nem volt még példa, hogy előre kivették volna vásárolható listából.
Hisz így csak pénztől buknak el, hátha esetleg valaki most is megvenné..Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Akelaus
senior tag
válasz Atomgeszi #112547 üzenetére
Lehet mert ez lesz a következő havi gold
Olvastam is egy ilyen kiszivárgott hírt. A másik kettő pedig: Devil May Cry, Castlevania: Lords of Shadow and Blood Drive. Vagy nem.
A másik kiszivárgott lista alapján pedig: Tomb Raider: Underworld, Jurassic Park: The Game, Limbo, The New Order. Na ezt valahogy nem tudom elhinni.[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz turikoczka #112545 üzenetére
A Mordor jó tipp, felhajtják az érdeklődést az új játék előtt. Más kérdés, hogy kinek nincs meg.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz turikoczka #112545 üzenetére
[link] Másnál is azt írja, hogy nem érhető el?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
turikoczka
aktív tag
GWG pletyka:according to a leaked image that has appeared online, the October 2017 Games with Gold titles could include DmC: Devil May Cry and Shadow of Mordor on Xbox One.
-
DaveHutt
őstag
válasz LedyGyuszi #112541 üzenetére
Ezek mind magasabb szinteken érhetőek el, azért hagytam ki őket. Hellriegellel semmilyen szinten nem tudok azonosulni egyébként, de azaz én bajom.
A kedvencek nálam így néznek ki:
Mp18 Trench, Mondragon Storm, 1907 Trench, Fedorov Optical, Selbstlader 1916 Optical, Mg15na Low weight, és az összes Scout puska mínusz az SMLE, bár a Carbine verzió abból se rossz. Külön élvezet a Lebel1886 Infantry, a Gewehr 95 Carbine és a Russia 1895 Infantry.
Igen Scout és Medic párti vagyok. Assaulttal csak akkor, ha küldetést csinálok vagy egy szemtelen arty truckost kell bebüntetni. A legjobb amikor Galicia mezőn végigkergettem egyet AT rockettel.[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz maximilian4 #112535 üzenetére
Néhány fegyver, amik a későbbi szinteken is megállják a helyüket:
MP18 Trench,
Selbstlader 1916 Factory/Optical
MG15na variációk/Bar
SMLE/Gewehr 95.Ezekra gyúrj rá.
-
LedyGyuszi
addikt
usd gift cardot láttatok vhol akcióban? thx előre is
XONE: LedyGyusziHU
-
pelenka35
őstag
Hali,vissza olvastam 2oldalt októberi ingyen játékról semmi hír?
Gamertag:Rob3rt75
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz maximilian4 #112535 üzenetére
"új fegyókat hogy lehet szerezni? Kicsit egyhangú mindig ugyanazokkal menni. Talán valami warbondokért lehet venni, de azt hogy kapom?"
Szintlépésenként kapsz egy adag warbondot. Abból tudsz unlockolni.
"Meg amit érdekesnek találtam, az utolsó jéték végén a gyerek 89-10-es stattal zárt, de 40-ig 0-ban volt. Az úgy mennyire lehet legit? Ez nem a tipikus egeres stat konzolon? Nekem gyanús."
Két magyarázat lehet:
1.) Az ellenfél volt nagyon láma.
2.) Egér.Van ilyen.
-
maximilian4
addikt
Köszi a tippeket , azért ma születtek némileg rosszabb eredmények is. De inkább azért, mert még nem ismerem a mapokat. Valamint új fegyókat hogy lehet szerezni? Kicsit egyhangú mindig ugyanazokkal menni. Talán valami warbondokért lehet venni, de azt hogy kapom? Bocsi a sok noob kérdésért.
Meg amit érdekesnek találtam, az utolsó jéték végén a gyerek 89-10-es stattal zárt, de 40-ig 0-ban volt. Az úgy mennyire lehet legit? Ez nem a tipikus egeres stat konzolon? Nekem gyanús.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
alemma
csendes tag
válasz maximilian4 #112493 üzenetére
A 16-14-es K/D első játéknak nagyon jó, azt kell hogy mondjam sok lehetőség rejlik benned
A Stauff által leírtak nagyon jók, érdemes megfogadni. Ha mégse menne a játék tényleg ne add fel ennyi a lényege, én majdnem megtettem, sok évnyi magasabb szintű csé után irtó lámának tűnt ez a mozgás, de látva, hogy Halo-ban az amcsik vagy Bf1-ben brokenmachine pl mit tud csinálni tudtam, hogy meg lehet szokni. Javaslom mielőtt még nagyon hozzászoknál az alap kiosztáshoz, hogy legalább a guggolást/hasalást tedd át (ha jól tudom B-n volt) pl a jobb stick nyomására. Ezt Broken is mondja, sokkal rugalmasabban tudsz mozogni a pályákon, lehasalni rohanás közben, így nem kell megállnod szinte soha, ami nagy előny ha fedezékből fedezékbe, árokból árokba rohansz. Ezen kívül a füles elengedhetetlen, valamint ha már a mapokat ismered akkor tiéd a világ
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz IntelKiller7 #112528 üzenetére
Rólunk résznél pl.:
"About our company
Put your company description here. HTML tags can be used in this description."
(#112530) Zjunior
Kizárt, hogy bárki megadjon ezeknek kártyaadatokat szerintem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Zjunior
veterán
válasz LedyGyuszi #112522 üzenetére
2.5$ giftcardon ki lehet probalni mennyire kamu
De kamu amugy...
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Csapoati
nagyúr
Szopó-Mart
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ez mar feltunoen olcso.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Stauffenberg
nagyúr
1.) Előttem már linkelték TheBrokenmachine videóját, amiből sokat lehet tanulni, ebben a beállításokra is kitér. Kiváló anyag. A Battlefield 1 egyébként kivételesen jó abban, hogy az utolsó opcióig személyre szabható a kontroller viselkedése. Sebesség, gyorsulás, aim assist erőssége, uniformizálás, stb.
2.) Jobb ha még az elején tanulsz meg magas érzékenységgel játszani. Nálam az vált be, hogy a karakterem gyorsan pörögjön-forogjon, de ha a fegyvert az arcomhoz emelem már jóval lassabb. Egy SMG-vel könnyű így csípőből tüzelve rárontani közeli célokra, befordulni sarkokon, stb.
3.) Meg se próbáld rögtön a jobb analóggal pontosan betenni a helyére a célkeresztet, testtel is mozogj rá, gyorsabb és precízebb megoldás.
4.) Soha (úgy értem SOHA) nem lesz olyan precíz a kontrolleres irányítás, mint az egeres. Ezt el kell fogadni. De most már a küszöbön van az egér+billentyűzet támogatás Xboxon is.
Én 1 éve tértem vissza konzolra (pont egy Battlefield 1-es Xbox One S csomaggal) és az elején majdnem eladtam mérgemben a 4 napos gépet. Volt konzolos múltam FPS-ek terén is, de nagyon elszoktam tőle. Most már azért általában 1.0-nél jobb K/D arányom szokott lenni (nem ritkán közelíti a 2.0-est). Sőt amikor a Tsar DLC-t kipróbáltam rögtön az első csatában bekerültem egy baromi jó squadba (a kör végén megkaptuk a Best Squad címet is), négyünkből hárman lettünk benne az egész játékban a Top 3-ban, valami 19/6 körüli K/D-re emlékszem és 25 ezer felett gyűjtött pontra. Van akinek ez teljesen hétköznapos, nekem viszont az eddigi egyik legjobb köröm volt (leszámítva azt, amikor páncélos vonatot vezetve legyalultam 54 ellenséges játékost, de repcsivel is bombáztam már össze 40 / 5 körüli K/D-t, de ezek nem olyan face-to-face szituációk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tippre tuti kamu, a review-okról visít, hogy kamu írások, a Facebook és Twitter ikonjuk meg nem a saját oldalukat hozza be, hanem magát a közösségi oldalakat. Arról nem is beszélve, hogy PayPal logó ott az oldalon, fizetéskor mégis kártyaszámot kér. Szóval a helyedben kerülném.
Live-Die-Respawn
-
LedyGyuszi
addikt
sziasztok!
vki találkozott már ezzel az oldallal: www.copomart.com
kicsit túl olcsó...XONE: LedyGyusziHU
-
Elamaas
tag
válasz bLaCkDoGoNe #112507 üzenetére
Vettem.. köszi
-
trialboj
őstag
Üdv, egy ismerős szeretne vásárolni egy xbox one-t. Megkért hogy segítsek, mert nekem már volt 360 még mikor az jónak számított.
Annak elég komoly típushibája volt a 3 piros led... a one-nak van bármi hasonló problémája, amire ügyelni kellene?
Használt modellt tud megengedni magának, ha kipróbálható a konzol, akkor mit érdemes megnézni rajta?
Pl a játék futtatható lemez nélkül? többnyire csak fifázna vele... a dvd olvasó lehet hibás v elkopott, v van olyan modell amelyikben nincs hdmi kimenet, mit tudom én.
Láttam hogy ebből is van már slim, v S verzió, ez megéri a felárat v tökmind1?Köszönöm a segítséget.
-
aktív tag
válasz RobexX10 #112512 üzenetére
Igen, fel kell tölteni a profilodra.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
RobexX10
aktív tag
Szerintetek xbox gift card-al lehet fizetni MS store-ban? Age of Empires: Definitive Edition szeretném megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Elvileg ha én megveszek valamit a cdkeys-en.. és ha én belépek laptopról az xbox fiókomba és beváltom a kódot akkor mire hazaérek a gép letölti vagy sem ? Mert a gép készenléti módban van, mert mire hazaérek letölti a frissítéseket.. köszi
(#112511) Atomgeszi köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
kerti008
aktív tag
válasz Atomgeszi #112502 üzenetére
Az ujoncokat lelkesiteni kell. Ez kb olyan paradoxon mint a halalos betegnek elmondjuk-e az igazat. Ha nemet mondasz elmegy a kedve, ha megoldast javasolsz draganak talalhatja. Mert plusz egy konzol ara es problem solved. Harom -negy evvel ezelotti youtube videokon mar remek megoldasokat latni. De elosszor mindenki gyakoroljon egy kicsit kontrollerrel hatha O lesz az uj Jedi akivel az Ero van.
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Elamaas #112505 üzenetére
Szia, esetleg itt kezdj el nézelődni.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
DaveHutt
őstag
Ne lepődj meg, hogy így megy, sőt ez kitűnő eredmény. Nekem is ez volt az első fpsem konzolon, szolid 50 óra kellett mire kezdett lételemem lenni a kontroller. Most már auto rotation nélkül tartom a pozitív k/d-t 100 óra után.
Amit személyesen javaslok, nézd meg ezt a videót az egyik legjobb konzolharcostól, ő tényleg úgy játszik, mint aki egérrel tolná:
https://youtu.be/Xv9-8DxgXzcÉs még egy jó tanács: ne hagyd magad elkeseríteni.
-
Elamaas
tag
Sziasztok!
Át szeretném másnak adni a boxomat, úgy hogy letúrok róla minden játékot, a rajta lévő profilokkal együtt.
Tudna nekem valaki segíteni, viszonylag részletes leírással, hogy ezt hogyan kell korrektül és szakszerűen végrehajtani?
Hálás köszönet.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz kerti008 #112501 üzenetére
Egy két kivételes képességű egyedet leszámítva, kontrollerrel sosem lehet majd úgy célozni, mint egér bill kombóval.
Vagy, ha kevésbé jó képességű embert nézek, és több időt tölt gyakorlással, ott sem fog megvalósulni, mert előbb bassza földhöz a kontrollert, megy el a kedve a tanulástó, minthogy tökéletesítse a kontrolleres FPS-t..
Manapság meg kinek van napi 4 órája csak arra, hogy kb. mint a baba aki járni tanul bénázzon, ahelyett, hogy élvezné is a játékot?!
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
kerti008
aktív tag
Ha eleg kitarto vagy meg fogsz tanulni kontrollerrel loni. A fo problena ha leveszed a kontroller erzekenyseget lassan fordulsz ha meg mindent a maximumra teszel akkor meg allandoan tulvezerled. Gyakorolj single playerban is meg a BF4 traningpalyajan is. A legtobb konzoljatekos eskuszik arra hogy tokeletesen meg lehet tanulni kontrollert hasznalni FPS-hez. Igaz az is hogy ugyanezek a jatekozok sirnak a legjobban ha valaki billentyu+egerrel nyomul a palyajukon. Akkor mar elfelejtik mennyire reklamoztak a tokeletes kontroller erzest. Nekem egy ev utan is fentartasaim vannak a kontrollerrel kapcsolatban. Pc-n tokeletesem celzok konzolon meg bekapcsolva hagytam a auto-aim et ami hivatalosan benne van a jatekokban de szerintem boven kimeriti a csalas fogalmat. Mostanaban inkabb kikapcsolom minden maxon es gyakorlok megint.
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest