Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Elamaas #112505 üzenetére
Szia, esetleg itt kezdj el nézelődni.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
okibots
aktív tag
-
nagyúr
válasz Elamaas #86809 üzenetére
Első körben javaslok egy hónap EA Access előfizetést (1k HUF) amiben van 3 FPS játék is (BF 4, Hardline, és Titanfall), és azonnal nekiállhatsz tesztelni és fejleszteni a konzolos FPS tudásodat! Illetve ha "mászkálós-kalandozós-fejlesztős-kraftolós" játékot szeretnél, szerintem a Division lesz a Te játékod!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Elamaas #86797 üzenetére
"Olvastam valamit, hogy talán minden kontrollerhez kell egy microsoft fiókot rendelni?"
Nem kell. Bekapcsolod a második kontrollert és ha a játék támogatja a local multit, akkor feljön a profilválasztó képernyő. Ha nincs profilja az illetőnek, vendégként is csatlakozhat.
"Amikor a a fiokom az egyik kontrollerhez hozzárendeltem, kaptam egy nevet meg egy idióta profilképet. Ezeket meg lehet változtatni pl saját képre meg saját névre ?"
Valószínűleg elfogadtál egy felajánlott automata gamertag-et (barátnőm is így járt). Ezt egyszer ingyen megváltoztathatod, utána fizetős (1990 Ft / alkalom). A profilkép csak beépített képtárból választható.
"Ha az én ms fiokomon van beaktiválva a live gold és mondjuk más fiok is van hozzáadva, az első kérdésemből kiindulóan teszem azt a 2. kontrollerhez akkor ő is tudja használni az én live goldom?"
Igen.
"FPS játékok mennyire kezelhetők célzórendszer szempontjából?"
Szokni kell. Nekem van bőven előéletem konzolos FPS-ben, de 5 év után PC-ről visszatérve elég béna vagyok Battlefield 1-ben. Bár egyre jobban megy, már általában megvan az 1-es K/D arány. Lesz ez jobb is.
---
(#86806) Kódos: Nem létezik konzol a világon, ahol ne fordulna elő egy-egy frame drop vagy beszaggatás. Az exkluzívok (mint amilyen a Halo is) általában a végletekig optimalizáltak, a multiplatform címek esetében a fejlesztőn múlik mennyi energiát fektet bele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest