Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz JamesHun #110795 üzenetére
$ azaz dollár. Nem amerikai csak, hanem minden dollár jele $. Pl. a szingapúri dolláré is. Ha át állítod usd-re, akkor rögtön ~74 amerikai dollárba kerül.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
Wolfensteint nem árulják singapurban?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
IntelKiller7
Topikgazda
Az létezik, hogy Dirt 4-nél bugol az achievement? 2 achi is 99% lett pedig bőven megvolt amit kért a teljesítéséhez... nem értem
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
i@lex
őstag
Továbbra is várjuk szeretettel azon játékosokat, akik egy remek társasággal és egy kiváló klánban szeretnének tevékenykedni a Destiny 2 veszélyes univerzumában.
-
ronaldo
őstag
Van annak hátránya, ha X ideig szingapúri régión hagyom a konzolt? Multinál, vagy ilyesmi?
-
v-man
őstag
válasz parandroid #110778 üzenetére
Oks, de már lesz boxon is, oda venném...
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
parandroid
félisten
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz IntelKiller7 #110773 üzenetére
19:00
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
IntelKiller7
Topikgazda
23:59-kor jár le a COD béta? Mert még mindig lehet tolni..
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #110771 üzenetére
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
r.levente75
addikt
válasz r.levente75 #110670 üzenetére
Ma ismét beszéltem a supporttal az FH3 ügyben. Elküldtem nekik emailben a hibaüzenetet, és úgy tűnik nem nálam van a gond a nettel. Azt monták, hogy már több kollégánál is jeleztek ugyanilyen problémát, és keresik a megoldást.
Ha van fejlemény megírom.
-
aktív tag
válasz Zoleee83 #110769 üzenetére
"Pedig van egy feelingje mikor kedden hajnalban/reggel felcsapódsz a fórumra és várod a Bogyi-féle listákat."
Némelyik kedden korábban kelek, csak emiatt. (egyébként a másik oldalon is kedd a mágikus nap. Néha hétvégi Flash Sale-ekkel megfűszerezve)
Nálam ez már konkrétan egy életérzés.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
red6t6
tag
válasz l.skywalker #110751 üzenetére
Köszi, most próbáltam ki magyar bankkártyával, és működik úgy is.
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
v-man
őstag
Esetleg valaki tudna segíteni, hogy a The Sims 4-ből a sima v a deluxe party editiont érdemesebb megvenni? (Előrendelni) Unoka húgom születésnapi ajándéka lenne. Néztem mi a különbség a 2 között, de nekem ez nem mond semmit 😂
Sg store-ból kb 3e Ft a difi. Köszi szépen!XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Sify
senior tag
válasz necroshine #110759 üzenetére
SG store.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
red6t6
tag
válasz necroshine #110759 üzenetére
Itt tudsz nézelődni általában.
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
necroshine
tag
Sziasztok!
A destiny 2-őt hol lehetne most a legolcsóbban beszerezni (digitálisan) ?
Köszönöm! -
zsocy
őstag
wow
Ez mehetne az összefoglalóba is akár ha stabilan működik.
-
Bishi
tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Madoc #110752 üzenetére
Bánta 2500 forintom, de jól fog még az a 10 dodó jönni
Kár, hogy szingapúrra nincsen. De majd kipróbálom, hogy tudok-e venni belső egyenleggel szingapúri giftcardot
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
😄 ezt én is néztem már! Köszi hogy kipróbáltad!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
Felbuzdulva ezen a nagy gift card vásárlási procedúrán kipróbáltam pár dolgot ami a más régiókból való vásárlásokat illeti.
Először megpróbáltam US ill. SG régiókban PayPal-val fizetni, mondanom sem kell: sikertelenül.
Utána viszont csináltam egy érdekes dolgot:1. Felmentem a Microsoft Billing oldalára [link]
2. Itt rámentem a Send a Gift Card by email linkre (katt a képre)
(L:/dl/upc/2017-09/04/336304_iwhklsnue7bc423v_xboxusgiftcard01.png)(/L)
3. Kiválasztottam egy template-t
4. Majd a következő oldalon megadtam a kívánt összeget, beírtam a SAJÁT nevem és a SAJÁT email címem ill. kitöltöttem az egyéb részeket:
5. Kifizettem a korábban az US store alatt hozzáadott PayPal-ommal és voilá:Mobilappot átraktam us régióra és beváltottam a kódot és már rajta is van a számlámon a pénz:
(
én nem akarok több pénzt elverni a tesztelésekre, de valaki kipróbálhatná ugyanezt szingapúrra, ha ott van gift card küldési opció- nincs, csak németo, kanada, uk, us és franciaország van benne)[ Szerkesztve ]
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki közületek Xbox-ot Mikrotik router mögött, nyitott NAT beállításokkal, és mellette még L2TP VPN szervere is van?
Következő a problémám:
korábban beállítottam MT-en a VPN-t, ment is szépen. Nyár eleje óta nem használtam, közben bekerült a rendszerbe az Xbox, beállítottam a kért portokat, lett is szépen Open NAT.
Viszont az 500-as és 4500-as portot forwardolnom kell az Xbox felé, és kell a VPN-nek is. Ha letiltom az 500-ra és a 4500-ra a port forwardot, akkor ugyan megy a VPN, de fogalmam sincs, milyen behatással lesz az Xbox-ra (jelenleg nem vagyok otthon, nem tudom kipróbálni).Köszönöm ha tudtok segíteni!
[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
válasz maximilian4 #110743 üzenetére
Természetesen nem. Gyakran vannak szabadon játszható napok/hétvégék "free play days" különböző játékokra. Mint egy pár napos trial, csak itt megkapod az egész játékot és nem vagy korlátozva (idő,játszható tartalom az adott játékon belül) az adott időszakban. Általában társul ezen időszakhoz (sőt, több is szokott lenni pár nappal) egy akció is az adott játékra, egy kedvezményes vásárlási lehetőség, ha megtetszik. Ha mégsem, vagy elég volt ez a pár nap, akkor csak simán letörlöd a gépről a játékot és nincs több dolgod vele.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz maximilian4 #110743 üzenetére
"Most akkor a teljes játékot megkaptuk örökre?"
Nem. Csak ingyen játszható volt pár napig. Majd ha jön a Forza Motorsport 8, talán bekerül GwG-be a Forza 6 is, mint most a Forza 5.
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz Barell #110741 üzenetére
Igen, lemaradt a horizon, de azt akartam írni. Természetesen tudom hogy van a motorsport és a horizon között különbség, meg amúgy már észre is vettem volna. Egyik arcadeosabb másik szimulátorosabb. Nekem a motorsport jobban bejön amúgy. Késő este kezdtem el letölteni, ezek szerint még vasárnap volt, csak nem vártam meg mire leszedi. Most akkor a teljes játékot megkaptuk örökre?
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Sify
senior tag
Újra vásárolható SG gift card [link]. Lehet betárazni.
-
Barell
senior tag
válasz maximilian4 #110732 üzenetére
Hétvégére volt ingyenes játék a Forza 6 al szeptemberben pedig ha van goldod tiéd lehet a forza 5. De ami neked van 3 az szerintem Forza Horizon 3 nem Forza 3 úgyhogy ez ne tévesszen meg. Én is 3 napja vettem egy S-t Horizon 3 al, szerintem elképesztően szép a játék és autós játékban szerintem még soha nem lehettèl ilyen szabad ami külön bejön.
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #110736 üzenetére
Xbox appal igysem. Csak a companionnal. Xbox app nem hiszem hogy menne távoli asztal+kontrollerrel.
-
Sify
senior tag
Holnap este végre már lehet nyomni a Destiny 2-őt!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Madoc #110729 üzenetére
Nekem már ez is nagy segítség, hogy távoli asztal+pc. Így már nem érdekel, hogy a home miatt nem tudok távolról telepíteni. Ezentúl törölni is fogok tudni
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem hinném. A bundle játékokat is vagy lemezen vagy kód formájában kaptuk meg. A Forza 6 most ingyenes volt a hétvégére. Szerintem ennek a végére estél be...
-
Bagan
aktív tag
Hetvegen ingyenes volt ha jol tudom.
Forza 5 most a free a Gold melle! -
Madoc
veterán
Free play days van.
-
maximilian4
addikt
Ugye napokban vettem egy forza 3-as bundle xbox one s-t. Az egyértelmű hogy a forza 3 megvan. Namost felmentem a store-ba nézelődni és azt írta a forza motorsport 6-hoz, hogy owned. Letöltöttem és tényleg megkaptam a teljes játékot, játszok is vele. Ez hogy lehetséges? Nincs más acc-ja a gépen, nem volt a játék a gépen, csak és kizárólag a saját live-omba vagyok bejelentkezve és én soha nem vettem meg a játékot. Ez is a csomag része?
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Madoc
veterán
válasz sugarforce #110725 üzenetére
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #110728 üzenetére
De be lehet kapcsolni mobilos appbol is de csak helyi hálón, vpn-el nem megy nem látja belső hálózatnak valamiért az xbox app. De csak az xboxnál van ez szoval a vpn-em jo.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Madoc #110724 üzenetére
Mobilos appról nem lehet bekapcsolni ügye?Ja megvan. Látom itt arról ment a szó, hogy ha nem ugyanazon a WiFi-n vannak...(#110727) Stauffenberg: meg GOG.com
+mai beteg kontroller kép: GAMESTER FPS Master controller Xbox 360-hoz
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz MasterMark #110722 üzenetére
Ezzel is ugyanugy be lehet kapcsolni. Vpn-el távoli asztallal érem el a pc-t és ugy szoktam. Xbox appot nem birtam működésre birni közvetlenül vpn-el.[kép] [kép] [kép]
Ez telefonrol van melobol 😎
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #110720 üzenetére
Insider appban.
-
l.skywalker
Topikgazda
lol. Egyes Delta Insideresek hamarabb kapják meg a 1710-et mint a Beta-sok és az Omega-sok
[link] (Közben látom, hogy jön Beta-ra is hamarosan [link])
Btw. hol van valami hivatalos changelog-ja a buildeknek?
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz MasterMark #110717 üzenetére
Ez az uj app: link
-
MasterMark
titán
válasz Madoc #110716 üzenetére
Persze fix IP van. Instant-on-t bekapcsoltam. Most kicsit állítgattam a beállításokat is.
Én is majd VPN-en használnám, de jelenleg itthonról sem megy a bekapcsolás. Pedig egyszer működött az tuti.
Switch-en azt látom hogy le-föl kapcsolagtja a portját 10 és 1000 mbit-es kapcsolat között.Switch Tax
-
Madoc
veterán
válasz MasterMark #110711 üzenetére
Nálam mindig megy, xbox appbol szoktam ha ugyvan vagy van az uj developer companion app (na ezt fejből irtam és nem biztos hogy ez a pontos neve) azzal lehet billentyűzettel irányitani a dash-t.
Belső hálozatrol mindig megy, kívülre openvpn-t használok. Xboxom nem energiatakarékosra van állitva.
Boxnak fix ip van?[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #110711 üzenetére
Mit akarsz mivel irányítani?
-
MasterMark
titán
Remote bekapcsolással próbálkozott valaki?
Azt írja nem sikerül. Pedig egyszer ment.
Valami ötlet ezzel kapcsolatban?
Switch Tax
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
csabamigo
aktív tag
válasz maximilian4 #110701 üzenetére
Semmit nem kér,ha regisztráltad!
[ Szerkesztve ]
Az Élet a Legjobb Méreg!
-
oriic
HÁZIGAZDA
"YouTuber DEE BATCH shared some interesting Assassin’s Creed information recently. In his video report from Fan Expo Canada, he said that Ubisoft developers confirmed at the convention to be working on a 1080P@60fps mode for Microsoft’s upcoming Xbox One X console."
Live-Die-Respawn
-
kerti008
aktív tag
válasz eeXaa #110702 üzenetére
Ne idegeskedj mert barmi megtortenhet. Lehet hogy megse lesz eger-biillentyu tamogatas. De Neked nyugodt szivvel tudom ajanlani (mivel jo geped van) a Steam Linket vagy egy jo hosszu HDMI kabelt. En vettem egy Steam Linket kihuztam egy network kabelt es olyan jatekokkal jatszok ami semmilyen Backward Compatibility-be nem fog kijonni. Shadow of the Empire, Unreal Tournament (HD texturakkal) Sin es a Return to Castle Wolfenstein HD texturakkal. Az XBOX One meg a 360 most porosodik eppen. A RTCW megvan Xbox lemezen is (a 360-on jatszhato de csak 4:3-ban) de most ujra vegigjatszom egerrel 55"-on es szelesvasznon. De az is teny mennyire elszoktam patch-ektol mert a RTCW megpatch-eltem az 1.41-essel hogy legyen 1920x1080-as felbontas majd kifagyott, Utana meg kellett keresni a 1.51-es patch-et meg a HD csomagot is a neten amire orak mentek el. A konzol sokkal egyszerubben kezelheto, a hasznalt lemezes jatekok olcsobbak hozza de nosztalgiazni egyenlore marad a PC. Elfelejtettem a Battlefild 2-ot a "Strike at Karkand" palyajat ami multiban visszahozza a fiatalsagomat es emlekeztet arra a tobb szaz orara amit ott jatszottam.
[ Szerkesztve ]
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
eeXaa
addikt
...nna ez szép.. úgy néz ki tényleg jön hamarosan az egér bill. támogatás.. még jó hogy most költöttem 300+ at pc-re... köszi microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest