Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucentTwo
tag
Nem tudjátok, hogy Forza 7 platinum edition, várható valamikor? Forza 6-nál is volt és abban benne volt minden, amit kiadtak a játékhoz.
Vagy most az ultimate edition tartalmaz mindent?
-
LucentTwo
tag
válasz Dyingsoul #209848 üzenetére
De neked se kell ilyet állítanod és ilyen módon visszaírni, ha neked se volt pl a kezedben egy jó/erős mikrofonos füles, mert hidd el igaz az is amit ő mondott. Nálunk is volt ilyen probléma a gamer füleseknél és megoldotta ugyanez. Szóval maradjunk annyiban, hogy nektek nem ez a megoldás.
Csak, hogy adjak tanácsot is, szerintem egy füles csere megoldja, mert a mostani füles vezetékénél lesz a probléma. Nálunk is van egy ilyen gond az egyik társunknál, 2in1 audio kábele ment tönkre és halljuk magunkat vissza. Persze nem feltétlen ugyanabból adódik/adódhat a gond, de a hallható probléma megegyezik.
[ Szerkesztve ]
-
LucentTwo
tag
Mostani GPU akció meddig él? Tudja valaki, mert én nem látom a store-n.
-
LucentTwo
tag
Valahol szembe jött velem egy olyan cikk/hír, hogy a Forza 6-ot csak szeptember 15.-ig lehet megvenni majd store-n. Utána le kerül a store-ról. Ez igaz?
Ha igen akkor valahol be kellene szerezni minél olcsóbban a saját profilomra is, mert csak megosztással van meg.
-
LucentTwo
tag
-
LucentTwo
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a cdkeyplus-on vett gift cardoknak van lejárati dátuma? Meddig lehet őket felhasználni?
-
LucentTwo
tag
válasz #24077056 #142095 üzenetére
Sokszor feljön ez a téma is, hogy alig fogynak az exkluzívok az eladott gép mennyiséghez képest. De gondolj/gondoljatok bele, hogy a legtöbb ilyen játék story base game. Szóval ezeknek az egyik legnagyobb a használt piaca, kijátsza 1-2-szer az ember és eladja, ezek az eladások nem növelik az eladási számot. Illetve ott van az account megosztás is.
De én is elmondhatom, hogy a mi ismerősi körünkben is egyszer lett megvéve a fent említett Uncharted és 6 ember játszotta ki.
Ha pontos számot szeretnénk látni akkor azt kellene megnézni, hogy hány ember indította el a gépén az exkluzívokat, vagy hány ember tett bele legalább x órát.
Természetesen ez mindkét platformon elmondható.
[ Szerkesztve ]
-
LucentTwo
tag
válasz i@lex #141997 üzenetére
Azért nem találsz, mert nem annyira zavaró, amint írtam is, hogy egy kezemen megtudom számolni mikor vettem észre. Nem kell túlzásokba se esni.
És nem a gépet akarom védeni, csak azért említettem meg, mert emiatt nehogy már ne játszanak emberek pár ott lévő játékkal és hagyják ki azokat az élményeket.
-
LucentTwo
tag
válasz i@lex #141959 üzenetére
Nem tudok már elmenni mellette, hogy valakinek ez a legnagyobb gondja a géppel, hogy milyen hangos. Igen hangosabb a PS, de ki nem szarja le. Van/Volt itthon Xbox Slim és X is. Tény, hogy halkabb, de azért ne kelljen egy másik konzol mert hangos, számomra vicc kategória. Illetve megtudom számolni az egy kezemen,hogy mikor lettem figyelmes játék közben a PS hangjára. Aki játék közben meghallja vagy nem élvezi a játékot, vagy szándékosan figyeli a gép hangját. Zavarásra meg szerintem egy falióra kattogás sokkal idegesítőbb, mint a gép hangja.
Melegedni meg nem melegszik, mert nálam elég zárt helyen van és semmi extra. Véleményem szerint. De mindenkinek más a tűrőképessége.
[ Szerkesztve ]
-
LucentTwo
tag
válasz Trash #115620 üzenetére
Véleményem szerint nem olyan jó üzlet azért a csomagért a 95k.
Én 5 játékkal vettem 77k-ért kintről, amiből 3-at már el is adtam, mert nem érdekeltek. Így most 60k-nál tartok és még egy Destiny 2 eladó is, de a kutyának nem kell. Sajnos. :/
Lehet érdemesebb megvárnod, hogy milyen akciók lesznek az év vége felé. -
LucentTwo
tag
Egy olyan kérdésem lenne azoktól akik már régi motorosok, hogy a mostani Forza6-os platinum pack sale később is várható majd, hogy ilyen módon, akár ilyen kedvezménnyel meg lehet majd venni? Mik a tapasztalatok ezen a téren?
Még nincs One-m, ősszel szeretném venni, remélem majd még olcsóbb lesz addigra, így gép nélkül nem szeretném beszerezni, viszont ez egy nagyon jó pack.
-
LucentTwo
tag
Nekem csak az árral van problémám! Ez az ár mellett nem feltétlen lesz olcsóbb a One S.
Majd a Sony megmutatja. :/ -
LucentTwo
tag
Sziasztok,
Először is leszögezném, hogy én se szeretnék vitát indítani, csak van 1-2 véleményem az elmúlt 1-2 hsz-el kapcsolatban. Xbox Classic és Xbox 360 (sőt még a 360 itt figyel, mert nem lennék képes eladni) után váltottam PS4-re, sok mindentől "féltem", hogy másabb lesz nem fog tetszeni, mint pl, a controller, de nagyon jól megszokható és már meg is szoktam. Sztem mindkét controller nagyon jól sikerült.
Feljött a "hang" probléma is, nem tudom, hogy van-e köztetek aki követi a ps4-es csoportot, de ott is vannak emberek akik nagyon foglalkoznak a gép hangjával. Sztem baromság ezzel foglalkozni, ha fülessel játszol úgyse hallod, személy szerint ha nem fülesről játszom/játszik az ember akkor se gép hangjára kell figyelni hanem inkább a játékot kell élvezni.
Illetve még egy téma, aki esetleg gondolkozik, ps4 vásárláson, vagy néha elcsábulna. Csak azt tudom mondani, hogy tegye meg. Mostanában nagyon olcsó egy alap slim gép és tényleg így "másodlagos" konzolnak bőven elég. Ahhoz, hogy kitold azokat a játékokat amik érdekelnek a sony háza tájáról. Illetve @Sentinel80 és esetlegesen hasonlóan gondolkozóknak írnám, hogy nem kell egy aranybánya egy ps4-hez, ugyanúgy vannak nagyon kedvező akciók, persze ha kibírod, hogy ne day one vedd meg a játékot. Én is így teszek és áltban 5-8ezer ft között veszem meg a játékokat.
Ezzel nem szeretnék megsérteni senkit, de azért is figyelem a csoportot, mert szeretnék venni egy Xbox One-t a PS4 mellé, mint "másodlagos" gép. Csak várok vmi nagyon kedvező árra, valszeg megfogom várni a scorpio eljövetelét, akkor biztosan lesznek kedvező ajánlatok One S csomagokra. Nem bírom ki, hogy ne játszak a Forza-kal és a GoW4 -el. Úgyhogy, ha vki lát valami jó ajánlatot ne habozzon megosztani itt.
ui: Remélem nem bántok meg senkit aki már vitázott valahol valakivel a ps4-xbox miatt. De sztem mindkét oldalról hatalmas nagy hülyeség ezt tenni. Gamerek vagyunk tök mindegy, h ki melyik platformot választja. Csak szórakozzunk és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest