Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LucentTwo

    tag

    Sziasztok,

    Először is leszögezném, hogy én se szeretnék vitát indítani, csak van 1-2 véleményem az elmúlt 1-2 hsz-el kapcsolatban. Xbox Classic és Xbox 360 (sőt még a 360 itt figyel, mert nem lennék képes eladni) után váltottam PS4-re, sok mindentől "féltem", hogy másabb lesz nem fog tetszeni, mint pl, a controller, de nagyon jól megszokható és már meg is szoktam. Sztem mindkét controller nagyon jól sikerült.

    Feljött a "hang" probléma is, nem tudom, hogy van-e köztetek aki követi a ps4-es csoportot, de ott is vannak emberek akik nagyon foglalkoznak a gép hangjával. Sztem baromság ezzel foglalkozni, ha fülessel játszol úgyse hallod, személy szerint ha nem fülesről játszom/játszik az ember akkor se gép hangjára kell figyelni hanem inkább a játékot kell élvezni.

    Illetve még egy téma, aki esetleg gondolkozik, ps4 vásárláson, vagy néha elcsábulna. Csak azt tudom mondani, hogy tegye meg. :D Mostanában nagyon olcsó egy alap slim gép és tényleg így "másodlagos" konzolnak bőven elég. Ahhoz, hogy kitold azokat a játékokat amik érdekelnek a sony háza tájáról. Illetve @Sentinel80 és esetlegesen hasonlóan gondolkozóknak írnám, hogy nem kell egy aranybánya egy ps4-hez, ugyanúgy vannak nagyon kedvező akciók, persze ha kibírod, hogy ne day one vedd meg a játékot. Én is így teszek és áltban 5-8ezer ft között veszem meg a játékokat.

    Ezzel nem szeretnék megsérteni senkit, de azért is figyelem a csoportot, mert szeretnék venni egy Xbox One-t a PS4 mellé, mint "másodlagos" gép. Csak várok vmi nagyon kedvező árra, valszeg megfogom várni a scorpio eljövetelét, akkor biztosan lesznek kedvező ajánlatok One S csomagokra. Nem bírom ki, hogy ne játszak a Forza-kal és a GoW4 -el. Úgyhogy, ha vki lát valami jó ajánlatot ne habozzon megosztani itt. :D

    ui: Remélem nem bántok meg senkit aki már vitázott valahol valakivel a ps4-xbox miatt. De sztem mindkét oldalról hatalmas nagy hülyeség ezt tenni. Gamerek vagyunk tök mindegy, h ki melyik platformot választja. Csak szórakozzunk és kész. :D

Új hozzászólás Aktív témák