Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
Czimby
addikt
Horizon 2 kódot valahaol nem kapni olcsón? Lemezesen már van 3e körül használtban.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Bogyi007
veterán
válasz Czimby #101352 üzenetére
Ingyen van a Gears 4 mellé egyes konzolboltokban - az nem jó ár?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
BigStraw
senior tag
Üdvözletem. Régebben linkeltek egy olyat, hogy meg lehetett nézni milyen jelentéseket kapott a játékos? Valaki tudja ezt az oldalt esetleg? Előre is köszi
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
H4rt1g4n
tag
Sziasztok!
Az elmúlt hetekben szinte folyamatosan ezt a hibaüzenetet dobja a microsoft store, ha játékokat keresek, nézegetek:
"Bejelentkezés
Probléma történt, így pillanatnyilag nem lehet bejelentkezni. Próbálkozzon újra később."Ha be vagyok jelentkezve, ha nem...azért elég idegesítő, mert nem enged tovább...néhány óra múlva a főoldal újra bejön, aztán az első keresésnél megint lehal az egész...
Magyarra van a régió állítva, ha ez számít.
Van ötletetek? Nektek is volt már ilyen?
XONE gamertag: TheZolee88
-
r.levente75
addikt
válasz bulikavagyok #101290 üzenetére
Azt jól látom, hogy most 6990,- az Expansion pass a forzához?
[/ L][ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz H4rt1g4n #101361 üzenetére
A napokban hetekben többünknél is kib**** fos a store(legalábbis web-ről nálam folyamatosan van valami permission baja )..
Ezt Xboxon vagy Weben kapod?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
pzstm
titán
válasz Edgar2621 #101359 üzenetére
nem tudom ki találta ki, de kicsit sincs benne a dolgokban, üzleti érzéke meg nulla, valós vállalatnál meg egy percet nem töltött kb.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
l.skywalker
Topikgazda
PLAYERUNKNON'S BATTLEGROUNDS hamarosan érkezik Xbox Game Preview-ba
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
yanesz
tag
Xbox one játékot akarok rendelni a gameplay.co.uk ról.
Van valakinek kuponkódja? -
Csabee.
nagyúr
One S-ről érdemes lesz Scorpio-ra váltani?
Üdv: Csabee.
-
Nayrobi
őstag
A BC játékokat a 360 és a One ugyanúgy futtatja? Mármint értem, hogy One-on csak emulál, de teljesítményben van különbség?
-
lacuska74
tag
A boxon van 2 profil, az egyik az enyém, a másik a kisfiamé.
Szeretnék venni egy másik xboxot az Ő szobájába is, azért hogy tudjunk egymással egy csapatban játszani(overwatch, battlefield...).
Ezt hogy tudom megoldani, gondolom 2 gépen nem lehet bejelentkezni ugyanazokkal a profilokkal. -
oriic
HÁZIGAZDA
Raiders of the Broken Planet béta kulcsok: (május 13-14 a béta ideje)
JD2VG-HTTRQ-93VD6-C74PF-X7FHZ
374V7-KM9JM-QXHV2-MQRWQ-CYCQZ
Live-Die-Respawn
-
bolka1982
csendes tag
Hi all!
Ha veszek egy Lumia 640 XL-t ami Win 10-es már ugye, arra kitudom streamelni az Xbox One képét?
Csak hogy asszony pajtás nézhesse amit ő akar, én meg addig tolom az ágyba
-
ferensz
senior tag
válasz Trenew #101384 üzenetére
Asszem az Xbox Dev Mode Companion (Preview) appal a telefonon lehet, de amit hirtelen találtam cikket ott valami store-os bug segítségével töltötték le telefonra. Nem tudom, hogy ez azóta fixelve lett-e, a cikk tavaly augusztusi volt.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Csabee.
nagyúr
válasz l.skywalker #101374 üzenetére
Oké.
Mortal Kombat X-el játszik valaki? Mi a tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Medocsabi
addikt
válasz Csabee. #101373 üzenetére
Érdemes persze. Újabb erősebb.A kérdés hogy ki mennyit tud rászánni,illetve kinek mennyire éri meg
(#101387) Csabee. : szoktam ha tesóm vagy párom barátai átjönnek.Nekem bejön,de a klasszikus kontroller helyett tök jó lenne ha lenne inkább valamilyen gamepad (fight stick) hozzá.alapvetően semmi extra,el lehet vele ütni az időt.(meg sub zerot )[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz ArsenalF #101389 üzenetére
Ide lenne egy kérdésem, mert erre nem találtam választ:
Egy Xbox-szal hány home-olás lehetséges, ami nem oda-vissza van?
Értem ez alatt, hogy lenne egy "főaccount" amihez lenne home-olva 2 db másik Box (nyilván nem oda-vissza),
ez így működőképes?
Jelenleg 2 db van oda-vissza home-olva. (azzal is tisztában vagyok hogy ha lenne egy 3. ami szintén a fő accounthoz csatlakozik, ott a 2.-al való home-olás miatt az 1. bukja a kettes játékait)Remélem érti valaki mit akarok kihozni belőle.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Hol most a bestbuy (Magyarországon) ha új konzolt szeretnék vásárolni, tudnátok ajánlani boltot?
... Haver úgy tűnik lassan beadja a derekát.Köszönöm!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
StLui
veterán
válasz Trenew #101384 üzenetére
Nem, én le akarom beszélni egy win-es telefonra történő pénzkidobásról, mint 640XL tulaj, és a kérdésétől függetlenül. Pedig borzasztónak tarom azt is, hogy ilyen kis telefont akar nézni, fogni miközben az irányítót is tartani kell, inkább egy monitor akkor már
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gerii
addikt
válasz axlfsi #101391 üzenetére
Alapgép játék nélkül - 75k
Játékkal 82k - több boltban is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest