Hirdetés
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- PlayStation 5 Pro teszt
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sentinel80
aktív tag
válasz Zoleee83 #101498 üzenetére
Akkor lehet adok egy esélyt a Wolf nak.
Nálam is a PC fejlesztésbe való beleunás volt a kezdet, hisz egy kisebb vagyont öltem PC be, aztán kaptam egy öreg x360 at, fat et, aminek megjavítottam és lehalkítottam a hűtését. Akkor jöttem rá, jé ez a kis igénytelen fehér ami kb 30e ft ot ér, úgy viszi a gameket, mint a 150k s gép.
Aztán mikor volt egy lehetőségem venni olcsón egy fat XB1 et, eladtam x360 at gondolva arra, hogy egyre több game visszafele kompatibilis. Hisz lássuk be a x360 felhozatal kicsit változatosabb, aki még mindig x360 al tolja nagyot nem téved, hiába már ,,elavúlt", játék van hozzá dögivel. A 4k és a skopió hidegen hagy, én boldog vagyok akár HD ready ben is.
Másrész örömteli, hogy a x360 disk ek max 8GB ját gyorsabban magáévá teszi a XB1, mint a 40-50GB ot felrakó Infinity Warfare
Arról nem olvastam sehol semmit, hogy láthatóan a visszafele kompatibilitás azzal indúl, hogy lehúz egy ,,pacth" et a gép, no de ez csak kompatibilitást hoz vagy picit szebb grafikát?
Azon is elgondolkodtam, hogy aki pl x360 Battlefield 4 et veszi meg és rá-patchel az kb ugyanazt kapja, mint a xbox one kiadás? Szerintem indkettőre nem a válasz, de hátha van aki jobban ért hozzá. Van különbség egy patchelt x360 as game és annak XB1 kiadása között?
-
Chumlee
senior tag
válasz Sentinel80 #101501 üzenetére
Engem is a rajzfilmes grafika zavart (meg persze Team Fortress 2 koppintásnak néztem), egy-két karakter kezelése nem túl egyszerű . Viszont jó párral játszani se kell tudni
-
-
törölt tag
Aki hasznalja esetleg a Netflixet Xboxon, van lehetoseg sajat felirat beszurasara, akar mint PC-n?
-
DaveHutt
őstag
válasz l.skywalker #101470 üzenetére
Kicsit megkésve br, de belépek.
-
melan
senior tag
Erre valaki?
-
eL Geri
őstag
válasz Sentinel80 #101502 üzenetére
99.999% -ban nincs semmiféle grafikai, vagy képfrissítési javulás a ONE-on játszott 360-as játékok esetén.
-
Zoleee83
addikt
válasz melan #101511 üzenetére
Igen, de végre betették egy app-ba, annyira zavaró volt, hogy ömlesztve volt egy halom játék, így legalább átlátható lett.
A mellette lévő BF + Fifa + Andromeda szerintem olcsóbban kedvezményesen vásárolható Access megléte esetén, bár nem vágom minek tette ki ide is, mert van BF1-em. Majd kijavítanak a többiek ha nem igaz[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Nayrobi
őstag
A lemezes QB-hez kaptam Alan Wake kódot, de még nem lett beváltva. Olvastam, hogy lekerül a storeból hétfőtől, ez azt jelenti, hogy be se lehet váltani a jövő héttől? Vagy csak megvásárolni nem lehet majd, de a kód élni fog?
-
Silεncε
őstag
válasz Nayrobi #101516 üzenetére
Ha kódod van bármire, akkor azt bármikor be tudod váltani. Nekem még 360-on volt: a Forza motorsport 4-et a dlcivel együtt levették a storebol, nekem meg megvolt a GOTY. A dlcket csak nemrég váltottam be, és el is fogadta mindet. Letölteni nem töltöttem le, de szerintem működnie kéne.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Csapoati #101499 üzenetére
A Drivatar rendszer is csak egy felturbózott mesterséges intelligencia. Az adott Drivatar vezetési stílusát próbálja eltanulni és a felhőben tárolja.
Na most ezzel az a gond, hogy a végeredmény leginkább az, hogy pont azt hozza be a single játékba, amit a public multis futamokban utálsz: Lökdösődés, agresszió, agyatlan bárgyúság.
Az FM6-ba már beletettek egy "Limit Agression" kapcsolót, amitől az egész rendszer úgy működik, ahogy mindig is kellett volna. Az FM5 is megkaphatta volna patch formájában, de az MS pénzlehúzós értékrendjével ez összeegyeztethetetlen.
Haverom level 50+ drivatarja ellen szeretek versenyezni. Szerinte magasabb szinten, magasabb szintű ellenfelek ellen ez már kevésbé gond. Addig meg próbáld nem megunni a játékot...
-
törölt tag
sziasztok. Holnap megyek be a telekomhoz tv-t venni, melyiket vegyem szerintetek? Bocsánat , hogy itt kérdezem, csak nem szeretnék mellényúlni! Samsung
Csak Samsung jöhet szóba.. köszönöm a segítséget ! -
frankdelgado
őstag
válasz l.skywalker #101444 üzenetére
Hali!
Ha gondoljátok golyófogónak, vagy élesztgetőnek én is jó vagyok gizmo1686.
-
Hadrianus
csendes tag
Üdv! Remélem nem gond, ha kirakom, de egy zacskó chips áron van az AC Unity
http://www.cdkeys.com/xbox-live/games/assassin-s-creed-unity-xbox-one
[ Szerkesztve ]
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Az xbox game pass mikor fog indulni?
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
dunc
nagyúr
Srácok a Dead Rising 4 be meddig vannak szívecskés maszkos zombik? Végig ilyenek?
-
Ragnar95
félisten
válasz Stauffenberg #101518 üzenetére
Megvettem múlt héten DwG akcióban én is a Forza 5-öt és nekem egyelőre az kevésbé tűnt fel, hogy az ellenfelek gyakran lökdösődnének, bár még csak kb 5 versenyt nyomtam le, de az rögtön szembetűnő volt, hogy nem veszi egyáltalán szigorúan a rendszer, ha te ütközöl. Nekem valamiért teljesen az rémlik, hogy Forza 4-ben keményen büntetett az ütközésért, illetve ha elhagytad a pályát, de még anno 360-on toltam, így simán lehet, hogy csak az emlékeim szépültek meg idővel.
A vezetési élmény még mindig hozza a régi szintet, de a versenyek hangulata az ütközésekkel sokkal inkább idézi az NFS-t, mint a Forza 4-et, ez biztos.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
assalkah
tag
Valaki esetleg erre tud valami megoldást?
l.skywalker: Felveszlek én is, mert nem kaptam meg az értesítést arról, hogy hozzá adtál volna
XOne GT: aSSalka PSN: assalka
-
l.skywalker
Topikgazda
Jön a nagy BC sale. Ez a Game pass marketingkampányának a része, igaz?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #101543 üzenetére
Jöhetett volna azelőtt, hogy az Alan Wake-t kinyitják
(Bár tudom, hogy épp nemrég volt bagóért akcióban... de mindig az kell az embernek, ami már elérhetetlen ) -
Sentinel80
aktív tag
1.,Valaki tolt MKX\XL t online?
vegyesek az élményeim, mert elég sok a beszórítós spammer - aki ugye beszórít az egyik oldalra és nem enged leesni Valahol olvastam, hogy azt írta valaki ha MKX el játszól és jót akarsz magadnak. a haverral játszól helyben, mert ha az spammel, azt legalább nyakon vághatod local
2.,Másik kérdés, láttam temetik egy ideje a Kinect et, az S eken már nincs is Kinect csati - van valakinek tapasztalata vele akár negatív vagy poz.? XB1 játék nem sok van az biztos.
3.,Valaki előrendelte a Injustice 2 t?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Scorpio devkiten a front panel nem csak FPS kijelzésre használható, hanem programozható, így bármit meg tud jeleníteni. [link]
Live-Die-Respawn
-
eL Geri
őstag
válasz oriic #101546 üzenetére
Ezt én is olvastam, és rögtön az jutott eszembe, hogy "jaj ne", nem akarok ilyen újításokat (hisz akár át is szivároghatna a véglegesbe).
De elgondolkodtam rajta, és ki is találtam egy jó funkciót, amit áttehetnének ide:
Pl. az achi-k megjelenítését, és így nem takarna ki semmit a TV-n, de ez kb. pont akkora felület, amit ha ésszerűen dizájnolnak meg, akkor simán kiválthatja a TV-n felugró felületette.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz eL Geri #101547 üzenetére
Igazából rengeteg mindenre lehetne használni a hétköznapokban is. Ok az FPS kijelzés, de akár olyan egyszerű dolgot is mutathatna mint az idő, vagy hogy mióta játszunk/streamelünk, adott játéknál acsi kijelzés, hogy mennyire vagyunk még attól hogy meglegyen az eredmény stb.
Live-Die-Respawn
-
gerii
addikt
-
akooos
veterán
Nem tudom ez mennyire off, de ahogy olvasom egy fullos X360-ért kiegészítőkkel elég sok pénzt lehet kapni, ha valaki egy One-ra vágyik helyette.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest