Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Life is Strange: Double Exposure teszt
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #102401 üzenetére
Mondjuk 2 napos vagy 7 napos trial gold esetén dobhatná az olcsó árat az oldal, de akkor is 2500 Ft-ért akarja adni.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
eL Geri
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #102402 üzenetére
Ez igaz, hisz az akciókban sem veszik teljes értékűnek.
Kívánom, hogy azon pár nap lejárta után is érvényes legyen még neked ez az akció.
Lehet még csak ma este jelentik be, de mi itt Magyarországon gyorsan kiszúrtuk, és pl. egy hétig él.Én be is zsákoltam
(Kár, hogy a jövőhavi GOLD játékok annyira nem hoznak lázba. Illetve a Watch Dogs -ra már nem lesz nagyon időm.)
[ Szerkesztve ]
-
Sh4rk
aktív tag
Én úgy emlékszem, hogy időszakosan van ilyen akció amikor kedvet akarnak csinálni a Gold-hoz...
-
eL Geri
őstag
válasz Sh4rk #102404 üzenetére
Helyes! Most tuti a GamePass miatt csinálják, legalábbis én így csinálnám.
Csak azt csodálom, hogy még nincs kint majornelson-on a hír. Talán majd estefelé.Egyébként épp számolgattam, hogy aki nem vesz éves GOLD-ot, annak is évi 4-5 hónap megvan 200-asokkal. Fekete pénteki, karácsonyi, tavaszi, nyári, őszi... leárazások alkalmával
#102405) gerii:
Én simán a PC-ről nézve, a store-ban láttam / vettem. Csak be kell hozzá jelentkezni, mert csak akkor ajánlja fel, ha épp nincs GOLD-od.[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #102402 üzenetére
Most aktiválta meg egy 14napos triál goldot a múlt héten Mondjuk semmivel se tudok multizni, ugyanis nem érzékeli hogy van goldom... Két szék közé a földre tipikus esete
-
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #102408 üzenetére
Summer Sale szerintem legkorábban egy hónap múlva, júni végén lesz... de inkább júli elején. Nem?!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz MunezXBK #102409 üzenetére
Egy ilyen akció alkalmával egyet vehetsz (azaz nem stack-elődik az előfizu), de ha többször is van ilyen akció az év folyamán, és éppen mindig jogosult vagy rá (azaz pont nincs aktív gold-od), akkor vehetsz többet mondjuk egy év időtartamra levetítve.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
eL Geri
őstag
válasz eL Geri #102411 üzenetére
De gyorsan elébe is mennék a saját gondolatomnak:
Aki aktívan és teljes értékűen kihasználja a GOLD-ot, annak nem biztos, hogy most megér kb. 10-15e Ft spórolást éves szinten, hogy itt vacakoljon az akciók figyelésével, dátumok számolgatásával...Én személy szerint szeretem ezeket a 200-os GOLD-okat, de azért mert gyakorlatilag így sem használom ki. Nem vagyok multis, ilyenkor be-be nézek, de nem köt le sokáig. Az akciók meg sokszor kedvezménnyel sem olcsóbbak, mint pl. egy használt lemezes.
-
Zoleee83
addikt
válasz eL Geri #102410 üzenetére
Tavalyi Summer Sale Július 5-11. között volt.
LINK
Volt benne jó pár dolog ami érdekelne most is, már össze is írtam.Nekem pont jól jön ki a Gold-os Watch Dogs + az Assassins III. bőven kitart ebben a hónapban, sőt!
Hol a DeLorean McFly???[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
pzstm
titán
Introducing “Mixer” (Beam új neve)
We’re also committed to making Mixer the premier place to watch Xbox at E3 June 11-15. Today, we’re excited to announce that Xbox will be broadcasting the E3 briefing in 4K Ultra HD, with a special edition Mixer 4K broadcast for those with a 4K A/V setup ready to go. And, there will be some special digital bonuses for those watching and signed in on Mixer. Be sure to create your account in advance so you don’t miss out on any of the fun.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
axlfsi
veterán
válasz l.skywalker #102395 üzenetére
Igen, Gold előfizum van...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
- 200 forintos (1$ - az MS-től kéne venni a dollárt...) Gold érhető el ismét annak, akinek nincs éppen élő Gold előfizetése
- Megújult a Beam. Mixer néven 2 új megoldással: ezentúl co-op-ban is lehet streamelni ill. mobilról is menet közben. A co-op stream különlegessége az lesz, hogy a nézők választhatnak, hogy kinek a szemszögéből akarják nézni a közvetítést. És ez működik cross-platform is. (Windows+mobile).
Mint közben kiderült, a névváltoztatásra azért volt szükség, mert globálisan nem tudták mindenhol ezen a néven vinni a terméket. [link]
- Az Xbox E3 bemutatóit élőben követhetjük majd 4K felbontásban a mixer.com-on ill. Xbox One S-en [twitter]
- itt egy hivatalos lista, hogy a Dirt4 milyen kormányokat fog támogatni [link] [10perc gameplay]
- a Crackdown 3 várhatóan Play Anywhere cím lesz [link]
- a Bioware írója nyilatkozatában megerősítette: új Dragon Age érkezik, a fejlesztés elkezdődött [link]
- Cliff Bleszinski (Gears of War) interjú: a legutóbb a LawBreakers-en dolgozó designer egy reddites LawBreakers-es beszélgetésben a Scorpio-ra csak annyit mondott, hogy: Ígéretes és elképzelhető, hogy lesz LawBreaker Xbox One-ra.
- Ma debütált Steam-en a Black Desert Online. Új trailer érkezett, miközben a konzolos megjelenésről mindig nincs pontos dátum, de érkezik. [trailer]
- Megjelentek az első képek az ősszel érkező Dragons Dogma: Dark Arisen c. játékhoz [link]
- E32016 Flashback: tavaly mutatkozott be a Play Anywhere, az Xbox One S és a Scorpio is ekkor ütötte fel a fejét először. [link]
- Xbox One Exclusive: The Culling - preview érkezik június 2-án [link]
- AereA - június végén érkező akció RPG [trailer]
- Rugby18 néven új rögbis játék érkezik októberben [link][ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Sentinel80
aktív tag
válasz bLaCkDoGoNe #102391 üzenetére
Úgy voltam vele, hogy felraktam és minden komolyabb elmélyülés nélkül megnéztem mire jutok vele.
Én úgy vagyok a konzolos gamekkel, hogy a gyorsabb szórakozás, egyszerű kezelés (mértékig) fontos. Mikor meglátom az inventory-t, fejlesztéseket, olyankor a fejemhez kapok...jó oké, legyek én a kivétel aki nem szereti mikor egy ponton mélyebb egy FPS.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"4 fős co-streaming"
Ok ez érdekel. Ki kellene valamivel próbálni.
Live-Die-Respawn
-
Zoleee83
addikt
válasz Sentinel80 #102422 üzenetére
Üdv a klubban, ott elvesztem az érdeklődést, hogy inventory-t kell kezelni, klasszik FPS-es vagyok én is.
Legyen fegyver meg skuló, és hadd szóljon, ne kelljen még félórákat azzal tölteni hogy ömm ez mire is jó?* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #102423 üzenetére
Pont ezen gondolkodtam. Itt látod a játékaimat, ha van bármi én benne vagyok. Írj itt vagy twitteren.
Más:
Megint Preium Friends van Battlefield1-en. Ha van valaki aki BF1-ezik, de nincs meg neki a They Shall Not Pass DLC, az csatlakozzon hozzám: DreYnreh. Csinálunk egy party-t és utána mehetünk is DLC-s mappokra.Részletek: [link]
(#102424) Zoleee83: pedig pont az a jó, hogy "összerakod" a legjobbat magadnak Van kézzelfogható eredménye a munkádnak
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #102425 üzenetére
Letolom az Andromeda körömet aztán körbenézek.
Live-Die-Respawn
-
pelenka35
őstag
Nekem most járt le a goldom,de mivel home partneremnek van ezért így nem elérhető a 200ft-ot live. Illetve a gamepass sem elérhető az appok között.
[ Szerkesztve ]
Gamertag:Rob3rt75
-
l.skywalker
Topikgazda
-
pelenka35
őstag
válasz l.skywalker #102428 üzenetére
Igen 2500ft /1hónap
Mindenhol próbáltam[ Szerkesztve ]
-
Sentinel80
aktív tag
válasz l.skywalker #102395 üzenetére
Skywalker, részben cinizmussal írtam le a gondolataimat, hisz végül is EA accessel együtt már 3 előfizetés szerencsés tulajdonosa is lehet valaki, miközben ha lenne egy, ami színvonalasabb, többet érne.
Ahogy olvasom más helyeken is, elégedetlenek az emberek azzal amit a pass ban látnak.
Másrészt, sose feledje aki leírja, hogy neki nem okoz gondot a havi +1-2000ft, hogy van olyan akinek igen. Van akinek meg kell néznie mire költ, mire nem.
Én azt mondom, látva több piactér, használt x360, xb1 korong árát - ha csak 1-1 címmel játszik valaki, akkor érdemesebb elöszőr szétnéznie, mielőtt előfizetne valaki a gamepass ra, hisz a sajátja lesz a game, ha megunta eladhatja, beadhatja konzolshopba pontokért, de az is lehet, hogy nem is költ többet, sőt.
Nyilván tudja jól a microsoft is, hogy hogy egyensúlyozzon aközött, hogy ad is valamit, de mégse.
Amúgy látva 1-2 game en belül a multis játékélményt (vagy annak hiányát) + a gold felhozatalt, egyenlőre nem győzőtt meg, hogy jövőre hosszabítsam. Jó móka meg minden, de..lehet csak egy jó game hiányzik ehhez, kitudja. - lehet a SWBFII lesz az..
Én szerencsés vagy balszerencsés módon megvettem az alap battlefront egyet, de hacsak valaki nem minimalista, pár nap után erősen érzi, hogy jé mennyi map, de egyik se a sajátom Olyan mintha a játék menüjét, meg a 6 ból 3 map ot kaptam volna meg egy game árán azaz a game 40% át kb.
Amit írtál jópofa, hogy ,,játék" közben is adnak lehetőséget fizetni, hogy legyenek extrák, de ugye a 19k árcimke mellé remélem teljes single player kampányt kapunk és nem fog repülés közben a Luke, please insert your bank card to the force - felirat feltünni
[ Szerkesztve ]
-
Sentinel80
aktív tag
Update
26Gb lejött tegnap óta a Halo 5 100GB jából. Eddig ekkora gamet még nem láttam.
A master chief collection el együtt, már lehet el is foglalja mind a 500GB ot
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Sentinel80 #102432 üzenetére
Nem játék közben van lehetőség fizetni. Hanem a Deluxe verzió extráit az alapjáték folyamán fel lehet oldani, de nem pénzért hanem elért eredményekkel! Ingyé'!
-
eL Geri
őstag
válasz Sentinel80 #102433 üzenetére
Hát igen!
A 85GB-os GoW4 se semmi. Meg a nem is tudom hány GB-os DOOM.Mind a kettőt azért emelem ki, mert lemezen vannak meg, de telepítés címén még egyszer annyit, ha nem többet töltenek le internetről, mint lemezről.
Persze, ezt már megszoktuk... de azért, na!Plusz, ha jól tudom a QB is horror méretű a filmek miatt.Miközben a játékon nem látnám, hogy különösebben jogos lenne a nagy méret.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Sentinel80 #102433 üzenetére
Quantum Breaktől szívrohamot kapnál. HD videókkal 130 GB.
Live-Die-Respawn
-
Sentinel80
aktív tag
válasz l.skywalker #102434 üzenetére
Kiváncsi leszek rá, mert most nehéz jó eredményt elérni
Most a SWBattlefront 1 ben, amolyan statiszta szerepben lövöldözök, ha gépben vagyok x-winggel repülök, repülök, célzok, leszedek 2 TIE vadászt, majd harmadiknak én is követem őket függelegesen lefele és retry amíg tart.
gyalog lázadóként percente halok, stormtrooperként 7percente
Néztem a összesítést is: hátulról mindig az elsők között voltam.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #102436 üzenetére
Akkor foglaljuk össze:
Az Xbox:
- elviszi a pénzed
- elviszi az időd, de mivel a pénzed annyi játékra költötted, amennyit nem tudsz kijátszani ezt észre sem veszed
- vagy teljes szélességében kihasználja a netedet, vagy gyorsabb netre kell előfizetned: ergo vagy sok időbe vagy pénzbe kerül, hogy élvezhesd amire már egyébként is elköltötted a pénzed és az időd
- minden hülyeséggel előrukkol, csak az időgéppel és az ATM-el nem(#102437) Sentinel80: alkalomadtán oda is szívesen betársulok, habár nem tudom mikor, de EA Access-ben elérem a játékot. tudod: DreYnreh
[ Szerkesztve ]
-
Sentinel80
aktív tag
válasz l.skywalker #102438 üzenetére
Már valamit összeszinkronizálunk, (allokálsz időt magadnak) ha jól emlékszem van egyfajta 1 egy 1 ellen is.
Amúgy a nicked alapján a SW az valami főcspás lehet neked, ahol verhetetlen vagy?
nem tudom olyan fps pl van-e aminél adott egy ,,szoba" és mondjuk oda csak a ph sok jönnének és egymásnak feszülnénk. Az biztos, hogy pl a BF1 tömeges 40 vs 40 ében, ha még egy oldalon vagyunk se biztos hogy ,,találkozunk"
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Sentinel80 #102440 üzenetére
Szóljatok, ha kezditek. Beszállnék.
-
l.skywalker
Topikgazda
És debütált a Fluent Design a Groove-on Alpha Ringen [link]
(#102443) pelenka35: de legalábbis Xbox One Esclusive
[ Szerkesztve ]
-
pelenka35
őstag
Akkor ma este bf1, szétkapok mindenkit
-
pelenka35
őstag
Na csak felajánlotta 200ft-os liveot a -box.gamepass most sincs.
-
-
pelenka35
őstag
válasz l.skywalker #102447 üzenetére
Gold megvan megvettem,de nem. Bfield
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Hétvégén ismét Riders of the Broken Planet BETA session (két időgép kell)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest