Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Competizione
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #102650 üzenetére
Az a baj, hogy nekem csak az a monitorom van itthon, ami melóra van. (Dell P2210) Se HDMI, se Full HD. És rájöttem, hogy a TV-re kötve csak kompromisszumot kell kötnöm a családdal, ha valamit meg akarok nézni. Nem is a játék maga
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Silεncε
őstag
Sziasztok!! Valaki meg tudná nekem nézni, hogy él-e még a 200FT-os Gold akció? Nagyon megköszönném
-
Silεncε
őstag
válasz l.skywalker #102653 üzenetére
Köszönöm szépen Remélem 31-ig kitart...
-
interstate76
addikt
válasz l.skywalker #102649 üzenetére
Hozzáértőbbek lehet, hogy tudnak jobb ár/érték arányú cuccot, én nem vagyok szaki a monitorok terén, viszont a múltkor láttam egy ilyen Dell S2718H-t és nagyon szépnek találtam a képét. Papíron tudja a HDR-t, de ezen az áron szerintem ez csak marketing.
Nem tudom, sötétben vagy világosban használod-e többet, de ha előbbi, akkor talán érdemesebb VA panelest keresni a fent linkelt helyett. Nekem egy BenQ EW2740L-em van (HA-n vettem használtan, garival), nagyon szeretem. HDR nincs benne (mondjuk pár százezer Ft alatt szerintem azokban sincs, amikre amúgy ráírják, de ez magánvélemény), viszont kb. 3-szoros a valós kontrasztja az ips panelesekhez képest, ami - bárki bármit is mondjon - sötétben történő filmnézésnél/játéknál könnyen észrevehető. Emellett színhelyesség, homogenitás és válaszidő terén is nagyon ott van a szeren, szóval sokoldalú kis jószág.
Amúgy 1-1,5 méteres nézési távhoz uhd-ből legalább 32"-eset (vagy nagyobbat) kellene venned, hogy lásd a különbséget a full hd-hoz képest.
(#102651) l.skywalker A családi kompromisszumok miatt játszottam többet a One-nal win10-es gépre, ill. külső monitorra streamelve, mint a nappaliban.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #102651 üzenetére
Nálam is így volt filmet akart nézni a párom de mindig foglalt volt a tv. Most lecsatlakoztam békesség van mellesleg a fogyasztása is alacsonyabb mint a házimozi erősitőnek a tvvel. Az élmény majdnem ugyanaz.
-
Gijon
senior tag
DELL S2718HN pl. itt, de biztos van óccóbb is valahol .
-
frankdelgado
őstag
Hali!
Én Dell S2718-at szándékozok venni, meg is néztem a múlt héten. annyit kell tudni róla, hogy a HDR amit tud az valami szoftveres mutatvány, a srácok csak "kamu HDR" ként emlegették. Tudja a freesyncet, ez majd a skorpio- nál lesz érdekes, de csak 45? és 75 herz között. A dizájn-ja a monitornak klafa nagyon, a h-s végű az elvileg állítható magasságú és van hozzá hangszóró, a HN végű az olcsóbb kicsit, de nem állítható és nincs hangszóró. Van 24-esben is ugyanezen paraméterekkel. Amit át kell gondolni, hogy ez tükrös felületű, de van rajta egy réteg, ami miatt kicsit visszafogottabban tükröződik. Szerintem a képe sokkal szebb, mint egy matt monitornak, az a lényeg, hogy ne legyen olyan fényforrás, amiben tükröződne. nálam nem gond, mert javarészt este játszok. Ha a matt jön be, akkor is sok variáció van. Nekem most egy 24-es matt LG-m van azt valószínűleg árúba fogom bocsátani.
Everspace-t nézted?
-
Akos01
tag
Sziasztok!
Ebben a fórumban szabad hirdetni?
Above & Beyond
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Akos01 #102663 üzenetére
Üdv!
Nem. Hirdetéseknek ott a Hardverapró, vagy a városodnak/lakóhelyednek megfelelő lokál topik.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Gijon #102658 üzenetére
Köszi! Közben nézegettem és már látom, hogy a HDR-hez nem kell ragaszkodnom, mert tényleg nem valódi, ráadásul a jelenlegi játéktárban sincs még olyan sok HDR kompatibilis game. [link], így majd nézegetem mikor vannak akciósak.
(#102660) frankdelgado: köszi neked is. sajnos nem néztem meg, elfelejtettem meg lefoglalt az ingyenes hétvége
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Sh4rk
aktív tag
-
Qru
MODERÁTOR
Fejezzétek be az offolást!
#nincsbennetarcsi
-
adrian94
őstag
Fable 3-ban, hogy lehet coopban játszani?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz adrian94 #102676 üzenetére
Ha localban kérdezed, akkor X360-on meg kellett nyomni hozzá a másik kontrolleren a start gombot. Ez itt nem tudom melyik lehet... (esetleg a III sávos menü gomb?)
-
Chumlee
senior tag
válasz l.skywalker #102677 üzenetére
Igen azzal a gombbal lehet local coopozni.
-
Chumlee
senior tag
Az lenne a kérdésem ,hogy PC-n Battlefield 4-ben lehet csinálni mindenféle emblémából saját képet. Boxon is van ilyen lehetőség vagy a PC-s accoutomról letudom halászni a mostanit ?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Chumlee #102679 üzenetére
Melyikre gondolsz konkrétan? Én BF1-re csináltam a mobilappban valami logót és utána ez megjelent a nevem mellett a játékban. De a Companion appba az xlive-al vagyok bejelentkezve. Azt nem hiszem, hogy PC-ről Xbox-ra át lehet ezeket vinni, de lehet csinálni.
-
saltanus
aktív tag
sziasztok !
az xbox one s lejatsza a UHD 4k lemezeket vagy hddrol az .mkv filmeket?
-
istvankeresz
aktív tag
Olyan jól sikerült ez a Fallout 4 ingyen hétvége, hogy az asszony megvette meglepetésből nekem. Látta rajtam, hogy beszippantott a játék. És, hogy mennyire képben van...olyan dobozost vett, amihez járt a FO3 letöltőkód.
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
Csabee86
senior tag
Azt lehet tudni, hogy milyen játékok kerülnek be a visszafelé kompatibilis játékok közé? Három játékot hiányolok még: Batman Arkham Origins, Max Payne 3, Splinter Cell Conviction.
Van esély rá, hogy ezek a játékok is bekerülnek?
-
Seat
tag
válasz istvankeresz #102687 üzenetére
😮
-
Bogyi007
veterán
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Xbox One-ra is megjelenik a Kholat. Trailer
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
pelenka35
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs