-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Troll ON kinek kopott le az analog?! Ja hogy senkinek. Ciki
-
Edem25
tag
válasz Something_ #8044 üzenetére
nem igazán értem ezt a fekete pontot! Nem a gép hibája, hogy adják ki a szoftverekhez a frissítést és még ha le is tölti a háttérbe!
https://www.youtube.com/user/Edem22
-
pzstm
titán
a háttérben mindent letölt, de 98-99%-nál gondolom ellnőrzi, telepíti vagy ilyesmi. Mindegyik update-nél ezt csinála nekem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
a.sebi
őstag
Az nem azt jelenti h a 99% öt letöltött, hanem h a frissíÉs kb 1 %...
-
Something_
őstag
Fekete pont a one-nak.
Az elmúlt 2 hétben most kapcsolom be, hogy játszok rajta 15 percet. Nah, psztm online DR-ben, kipróbálom. Aha, 13GB update.
Ok, akkor megyek pár kört a forzában. Megvettem a Laferrari pakkot. Forza lemez be, aha 325 mb frissítés. Ok, úgy látom, hogy a háttérben letöltötte valamikor, 99%-ra ugrik. Kb 10 perce várok a maradék 1%-ra, de miközben írom a hsz-t, már betöltött.Hurrá
-
pzstm
titán
ha át is adod másnak, nem biztos hogy menni fog.
This code is valid only for users who have fulfilled the offer described, and is non- transferable.MErt lehet ő is teljesíti ezt a feltételt (de akkor kapott volna, viszont írják hogy nem átruházható...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
hihetetlen, hogy mekkora fun ez a DR3 COOP....ezt valahogy egyik tesztben sem említik meg...nem is értem nem kicsit dob a hangulatán...
-
gianni85
veterán
túlárazva ebay-en már lehet ilyen tákolt adaptereket venni, amit gondolom a gyári fülesből csináltak. Lassan biztos Kína is rácuppan a témára, és elárasztja adapterekkel a piacot
Turtle Beach fog hamarosan két kompatibilis fülest kihozni, az XO four-t és XO seven-t, bár ahogy nézem mindekettő stereo -
zeus90
aktív tag
Arról van valami hír, hogy mikor várható 3rd party headset support, mert ha jól látom, jelenleg a mikrofon nem használható ha nem a boxos fejhallgatót használja az ember?
Nem tudom, hogy ez mennyire szokványos probléma, de konkrétan nekem ez az alap box füles kicsi. Egyszerűen nem tudom kényelmesen a fejemre rakni. Pedig szeretném (jó lenne) használni a voice chatet. -
pzstm
titán
No végigvittem az AC IV főszálat. Még pár mellékküldetést csinálok szerintem, de utána elképzelhető, hogy megválok tőle
-
Algotis
addikt
Androidos Outlookból küldve
-
Def26
félisten
Én szívesen átadom a kódot. Ha kell valakinek akkor jelezze.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
ebben a pillanatban kaptam két emailt, két kóddal. Egy Forza5 és egy Ryse.
Dear pzstm
If you purchased the Ryse: Son of Rome Digital Edition on the Xbox Store between November 22, 2013 and December 6, 2013, you were supposed to receive the “Ryse: Son of Rome Day One Edition Exclusive Gladiator Mode unlockables” as communicated and intended. There was an oversight in our technical execution, so now we are making it right. Here’s your code for the free exclusive Gladiator Mode content that we sent* to your account on Xbox Live:
Dear pzstm
If you purchased the Forza Motorsport 5 Digital Edition from the Xbox Store between November 22, 2013 and December 6, 2013, you were supposed to receive the “Forza Motorsport 5 Day One Car Pack” as communicated and intended. There was an oversight in our technical execution, so now we are making it right. Here’s your code for your free exclusive Forza Motorsport 5 Car Pack that we sent* to your account on Xbox Live:
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Crazyman33 #8012 üzenetére
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Crazyman33 #8010 üzenetére
Gyere át hozzám.
-
godzsy2
senior tag
Csak hogy tudjátok milyen alkalmazást nem szabad letölteni. [link]
-
SütiGTi
senior tag
Dr3-ban veletlen felhuztam egy lego fejet....hogy tudom leszedni?mar a hajam tepem tole....
-
pzstm
titán
Néhány óra múlva nagyon szívesen irtanek egy kevéske zombit(pár tízezerre gondoltam max)
Psycho mission is jöhet, no meg survival training sem árt
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
- God Of War Ragnarök PS5 kontroller Nyugatinál+garancia+egyéb ps4/ps5 kontroller
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest