Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolha23
aktív tag
Xbox One - így támogat minden kontrollert
Meglesz az öröme azoknak, akik egér + billentyűzettel akar nyomulni, a hozzám hasonlók pedig, akik ágyban, vagy fotelben elnyúlva kontrollerrel szeretnek nyomulni meg majd szopnak a multiban.
-
B3ny00
aktív tag
Valaki meg tudna mondani mennyibe kerulnek store ba a jatekok. Vagy rendeljek dobozost?
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
bobooo
addikt
Látom volt már
(#6191) Def26 Nincs a BF4-ben egyelőre controller rezgés kikapcsolás ahogy olvasom a neten. És az xbox settingsében sincs ilyen opció elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Gyönyörűek.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
MunezXBK
nagyúr
válasz bulikavagyok #6186 üzenetére
Viszont ha DLC formájában érkeznek majd + pályák, némi pénzmag fejében, akkor valahol igaza van.
-
nagyúr
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
A "Road Atlanta egyenesen ocsmány." jellegű jelzők miatt például. Meg, hogy grafikailag mennyit fejlődött, vagyis inkább nem fejlődött szerinte a 4-hez képest. Nem értem miért kell lehúzni ennyire ezt a játékot, de túlteszem magam rajta vhogy.. Illetve azzal egyetértek azért, hogy a 14 pálya miatt egy idő után tényleg nagyon egyhangú a karrier.
Ma este egyébként egy ilyen üzi fogadott a multiplayerben(F5): "This feature has been temporarily disabled." Azt hittem letiltottak, de úgy tűnik központi hiba..[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Madwe
nagyúr
válasz bulikavagyok #6182 üzenetére
Miért húzott fel? javarészt (közel se mindig) jogos amiket felró ellene, de az egész cikk hangneméből leszűrhető hogy ez semmi más, csak fika... Egyetlen egy pozitívumát nem írta le kb, pedig akad az szépszerivel, ellenben az összes hiányosságát szidta... A kedvencem az a rész ahol azt ecseteli hogy a Forza s a GT főleg azért nem szimulátor mert kontrollerrel játszák, lehet nem hallott még a kormányról Mondjuk Forza 5höz nem nagyon találni még, de úgy általánosságban mondta
-
a.sebi
őstag
Na mi van srácok? Jó tipp volt a libro hehe örülök hogy bejött . ...
Igen azt jelenti, hogy 11, 12 re jön a csomag.. -
nagyúr
Ez most kicsit felhúzott.
Forza 5 "teszt"
Def26:6179: merítsd le az akkut.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
sittes79
addikt
Mi az, hogy poor, egy sima user tuti nem látja a különbséget, itt a lényeg szerintem is a ps+ és live közti különbség, csak remélni lehet, hogy a sony is felnő a feladathoz. Én most PS4-re ruházok be főleg az ár miatt illetve még nem volt PS-em. De ha bepipulok én is akkor úja megyek Rendmondba
Tényleg hol most a best-buy az alapgép, ha van ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Ugye milyen idegesítő? Én boxon is és PS-en is első körben rendszerszinten tiltottam le, mert utálom, ha rezeg a kontroller. Azt szeretem, ha észre sem veszem, hogy az irányító a kezemben van, a DS3 tökéletes játszótárs volt.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Def26
félisten
Ha valaki rájön, hogy lehet kikapcsolni a kontroller rezgést bf4 alatt, az szóljon, mert szétroppantom ezt a mocskot.
-
addikt
-
addikt
-
Def26
félisten
válasz gyuribácsi88 #6171 üzenetére
Huhh, ez mire utalhat?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
pzstm
titán
válasz godzsy2 #6169 üzenetére
Xbox One Fifával van 529-ért előző link eltűnt
Sofort lieferbar ez is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
godzsy2
senior tag
Úgy látszik a tiéd volt az utolsó, mert én már most nem tudok rendelni. Nem elérhető... kérek rá email értesítőt, így viszont már nem biztos, hogy haver húga haza tudja hozni. Te mikor fizeted ki? Majd a haverod kápéba vagy kártyával kicsengetted?
-
B3ny00
aktív tag
-
zzola
titán
válasz Zjunior #6158 üzenetére
Nyers számításban, biztosan "többet tud". De ezt én szándékosan nem írtam be! Igazából az ára az, ami engem visszatart! Meg az, hogy nem lehet kapni...Ha nem erőltetnék rá az emberre a kamerát, nekem tényleg csak kockulni kell a konzol, nem akarok tévézni sem social network-özni, bár nem tagadás, a skype jól jönne.
-
zzola
titán
Nem leptek meg az üzenetek...én nem szeretnék megtéríteni senkit sem, bár a HC Xbox fanokat nem is lehet! Csak a saját véleményemet írtam le.
(#6154) Def26 Jól van, megjegyeztem! A store egyébként még most is szarozik...
(#6155) Zjunior Extrát miért is kellene tudnia? Ez egy konzol, nem egy home center! A PS kontrollere semmivel sem rosszabb a x360-nál, utóbbinál a bal középső ujjam szépen zsibbad a fogástól, majd remélem elmúlik. Szolgáltatás alatt mit értünk? Az tény, hogy PS3 után az X360 menüje meg az egész látvány olyan prémium kategóriás érzést jelentett számomra, ezt Def-nek is megírtam, de pl. én marhára leszarom, hogy a store mondjuk milyen gyorsan fut, én nem ott töltöm szórakozással az időmet...
(#6156) pzstm Lokalizált funkciókra, alkalmazásokra gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Nem sok értelme van, hisz idehaza semmi nem működik rajta,
amennyiben a Netflix és Hulu appra gondolsz a jelenleg US only One Guide kíséretében, akkor valóban semmi, minden más viszont nálam megy
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zzola
titán
Nekem a konzol egy játékgép, nem szolgáltatás. Nem sok értelme van, hisz idehaza semmi nem működik rajta, hogy hang parancsokra reagál, az meg kb. az általános iskolában lehet menő.
A 100 milla dollárt inkább fordították volna a másra, minthogy a kontrollerrel szórakoztak volna. A 360 kontrollere is megfelelő, nem értem minek trollkodott vele a MS. -
B3ny00
aktív tag
Ezt találtam az osztrák posta oldalán a csomagomrol . Elektronische Auftragsdaten wurden vom Versender übermittelt
-
zzola
titán
-
Madwe
nagyúr
válasz negyven2 #6136 üzenetére
Pl bf4ben ahol folyamat riogatták a népet hogy ps4 szaggat, közben meg x van kb konstans 10 fps-el lejjebb?
A híresen optimalizált, next gen only, s mindig is a motorjáról híres (quake 3 még mindig... ) COD itt sincs vészes framde-drop, de itt a ps4 rosszabbul teljesít, igaz itt nem 720vs900 hanem 720vs1080 van... És ha a Cod rinya alapján azt mondjátok jobb x mert stabilabb, akkor bf4re meg szarabb, mondjuk szerintem 45 felett már ok.
Az elmosódás pedig az aa miatt van psnél, az finomodni fog remélem, mert egyelőre kicsit tényleg túl érzékeny s ott is tompít ahol nem kéne...
-
addikt
-
kovsol
titán
válasz gyuribácsi88 #6145 üzenetére
"miért nem játszanak vele az emberek"
Három nap múlva már elég sokan fognak vele játszani itt a fórumon szerintem[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
addikt
válasz negyven2 #6133 üzenetére
Nem tudom hogy mi a szánalmasabb, a gif, vagy aki csinálta, esetleg akik belinkelik mindenhová.
Majd ha mind a két konzolt láttad futás közben, utána linkelj ilyeneket.
Sírnivaló a ps4 1080p-je, hiába a box 720p felbontása, élesebb képet produkál az xbox.
Csak azt tudnám ha olyan jó a "péesfór", miért nem játszanak vele az emberek, ahelyett hogy bizonygatnák hogy milyen istencsászár
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
godzsy2
senior tag
Ez a felbontás mizéria csak nézőpont kérdése. A CoD pl. semmiben sem különbözik a PS4-től látványban, csak egy icipicit, de játék közben ez egyáltalán nem tűnik fel. Vagyis az Infinity Wardnak sikerült azt elérnie, hogy a One-on alacsonyabb felbontáson ugyan azt a szintet hozza, mint a PS4 max. felbontáson. Mi lenne, ha a One is fullHD-be futtatná, akkor elméletileg jobb is lenne, mint a PS4-es.
kovsol (#6135)
Köszi szépen. Meg is rendeltem. Gépem még nincs hozzá, de így már muszáj leszek azt is venni. -
Madwe
nagyúr
Mondjuk bf4 esete kiváltképp sokat nyom a latba, lévén EA szervereit használja, s az mindenhol szar
(#6138) figure85 lehet túlozni számokkal, s azt mondani nincs értelme az 1080pnek, mertnem mindenhonnan látszik, de ez igaz a 720ra is... s akkor a sok fHD adás, tv meg minden baromság, a 4król már nem is beszélve
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Persze, tetszik, hogy több vásárlója lesz a xbone -nak. De azt egy szóval sem írtam, hogy örülük a psn akadozásnak, átéltem én is már ezt és tudom milyen szar amikor látszólag minden rendben de még is probléma van. Sőt az árcsökkentés miatt jó lenne ha fej-fej mellet mennének.
Félre értetted, pár hete már nem igazán kardozok egyik gép mellett sem. Azon is gondolkodtam, hogy az alap (usa srác) hsz. -t megírjam e.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
-
negyven2
veterán
válasz Zjunior #6137 üzenetére
Tudom, hogy nem az (vagyis dehogynem lenne az, ha én is olyan lennék, hogy a 4 méteres TV 5 cm-röl nézném, mert hát úgy kell azt ). Amúgy én még várok a ONE vételével addig amíg nem jön rá valami Rockstar Games játék (lehetőleg új cím és nem port).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
tényleg csak távolság, csak amikor még az elején voltunk az ovis
kinek a p*cse nagyobbkonzol felbontásméregetésnek akkor ezzel a gif-el is trollkodtak, hogy lám lám a One csak 720p a PS4 meg 1080p (ott még nem szaggatott a PS4-es illusztráció).“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
kovsol
titán
CoD Ghost 12,5k
Hátha valakinek jól jön a link. Csak ma.(#6134) Def26 és miért jó az, hogy xbox malmára hajtja vizet? Meg miért jó, hogy lehet sok ember szív majd? Sose értettem ezt a kardoskodást valami mellett, mintha részesedést kapna az ember az eladásokból.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Def26
félisten
válasz negyven2 #6133 üzenetére
Az nem gond, ha én ezt nem érzem? Ez egy túlzott troll szarság, semmi több. Mozgásban hangyafasznyi különbség sincs a két konzol között. Ha őszinte szeretnék lenni akkor inkább választom a stabilabb rendszert.
Egyébként még mondott cifrábbakat is. Szerinte pár hónapig tart a playstation lufi, mert az online rendszer is gyenge a hatalmas kereslet kiszolgálásához. Ez tisztán látszik az Amerikai usereken ami pedig az xbox malmára hajtja a vizet.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Milyen tejfeles dolog ? A videókon a ps4 rendre mind kevésbé kontrasztos s erősebb a háttérfény (esetleg ezt hívod tejfeles efektusnak) de ugyanezt x-el is el lehet érni, illetve ps-en eltüntetni...
De, arra gondoltam hogy 1-2 multiplatnál nagyobb a felbontás, ezért is írtam hogy semmi egetrengető különbség nem jön ki, de látszik (ha figyeli az ember s direkt a különbséget keresi, egyébként mindkettő szép) mondjuk Codot pont nem mondtam volna mert az szerintem mindenhol ronda[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Azért van 1-2 cím, ahol látszik, de semmi egetverő... Online téren bf-el mindenkinek gondja van Resogun mondjuk érdekes, usa psn épp nagy karbantartások alatt volt, lehet azt érezte Persze ms online szolgáltatásokban ezerszer erősebb, az tény.
A színek meg továbba is képernyőn beállíthatóak, contrast, saturation, brightness, lightning mind mind utólag kezelhető, annyi h az x eleve egy túlszaturáltabb képet küld ki (kivéve set-comment szerint, aki váltig állítja hogy a ps nem kezeli le rendesen a feketét, s a színskála 4-255-ig terjed az x-es 0-255 helyett, mert a japánok biztos írtóznak a feketétől ezért kihagyják... )
-
a.sebi
őstag
. ez így van amugy a hardver egyenlőre nem látszik, hogy erősebb a psnél.. Nekem az xboxos szinek, mindíg jobban bejöttek, es ez ennél a gennél is így van, a tejföl fátyol mindenhol látszik, kivéve ac 4, de bf, nfs,cod nál megint ott van...ennek ellenére pótlom az eladott ps emet
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Most írt egy haver, Colorado -ban lakik. Ő egy ps4 -et vett, elmondása szerint egyszerűen játszhatatlan/lagos -ak a multi játékok (Resogun/bf4). Fel is mérgelte magát és vett egy xbox one -t. Szerinte grafikában poor de szolgáltatásban hozta a szokásos xbox szintet, tökéletesen elégedett.
Szerintem valahol ott lehet az igazság, hogy hardver szinten jobb/erősebb a sony, de szolgáltatás/háttérben jobb az xbox.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
B3ny00
aktív tag
Na most néztem rá honlapon mit írnak . In Auslieferung ez állt ott , ami ha jól tudom kézbesítést jelent . Remelem az osztrák posta gyorsabb mint magyar .
-
B3ny00
aktív tag
Szólok persze hogy áll a dolog . Írtak emailbe hogy csak Ausztriába küldenek árut. Elméletileg remelem ma feledjak.
-
Def26
félisten
-
boost
addikt
válasz MunezXBK #6118 üzenetére
Nekem kicsit olyan ez a Halo széria már, mint a PSnél a GT, hogy akkoriban mikor megjelent istencsászár volt, annyira más volt mint az addigi játékok, hogy nem találtál szavakat, de aztán eléggé kifulladt mind a két sorozat, és már csak leginkább a régi rajongókat érdekli.
-
pzstm
titán
Halo Spartan Assault december 24-én érkezik Xbox One-ra 15dollárért
The Xbox One version is largely the same as the existing Windows 8 and Windows Phone 8 editions, but it does include a new online co-op mode with additional missions.
If you’ve already purchased Halo: Spartan Assault on Windows 8 or Windows Phone 8 then the good news is Microsoft is providing a discount for the Xbox One version. Anyone who has bought the existing versions before December 15th will be able to pick up the Xbox One edition for $4.99.
Ohh igen, végre!!!!!! Mióta mondom ezt, hogy ha nem is közös a Store de legalább kedvezményt adjanak.
[ Szerkesztve ]
-
stopo
csendes tag
válasz godzsy2 #6097 üzenetére
Olvasgattam a hozzászolásokat és mivel mindenki csak találgat én beszéltem az angliai Microsofttal
A kérdésem az volt ha online boltbol vásárolok mi a teendőm garanciális probléma esetén és az hogy igy hogy Magyarországi vagyok tudok e venni + 2 év garit.A válasz:
Simone: at 12:03:39
Stopo, you have two options, either you will go to the retailer or seek help directly from Microsoft.
Simone: at 12:04:18
But since it is an online store, you can actually seek assistance directly from Microsoft.Simone: at 12:08:59
Stopo, yes, you can purchase an extra 2 year warranty as well.
Simone: at 12:09:17
Anyway, that warranty can be purchased from Microsoft store.Ami magyarul igen a MS nek kell küldenem angliába és igen vehetek hozzá + 2 év garit az MS Store ban.
-
a.sebi
őstag
Értem, mert tudom, hogy neked ez nem nehéz, de sokan sirankoznak a 7 k miatt, de ez a hibajelenseg 1% ha netan elofordul, es vett egy konzolt 2 jatekkal 600 euroert akkor mar csak belefér a 7 k posta.
Amugy msbe regisztralod es kikerulheted a boltot, nekem a mullerbe mondtak h jobban jarok mert 1 allomassal kevesebb...
Google. At, xbox one registrieren, und fertig -
Mister_X
nagyúr
De nagy lovon ül valaki megint. Az átlagfelhasználó szépen behelyezi lemezt és játszik, aki pedig nem ért valamihez, azt ne erőltesse. PS-en is simán behozható egy fejlesztői menü, mégsem jutott soha se eszembe szórakozni vele, még akkor sem, ha ezzel elő lehetett volna csalni újra OtherOS-t vagy a visszafelé kompatibilitást.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
-
godzsy2
senior tag
De jó hogy rátaláltam erre a fórumra. Itt tudtam meg eddig a legtöbbet a One-ról. Hálás köszönet érte, srácok!
A haver gépét a Gamertech-esek regisztrálták be ott a szemünk előtt, akkor gondolom az osztrák MS oldalán tették ezt meg. Azt én is meg tudnám csinálni? Melyik oldalon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest