Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz he7edik. #4499 üzenetére
Miért is fail? x1ből mennyi ment el egynap alatt? (tényleg nem tudom nem olvastam de tegyük fel h abból is csak 1 millió dacára a worldwide értékesítésnek) szóval 1 millióból ha 1%os hibaarány van, az nagyon jó launchnak számít... ehez 10.000 hibás készülék kell, amivel tele lesz a net mindenki mindehol szétkörtüli h szétesett hibás ez a fos... miközben tök jól nyitott, 990.000 esetben meg jól működik, de azzal ritkán fut szembe az ember... meg most tényleg pár hibás br olvasón vagyunk kiakadva? biztos sony szabotálta szállítás alatt mehet tönkre, csakúgy mint a hibás ps4ek a rossz hddvel...
-
boost
addikt
válasz zöld drazi #4496 üzenetére
Képzeld el, ha azt kívánná, hogy neked gari után egy nappal menjen el a géped. Te se kedvelnéd a tagot, hogy gonoszkodik.
-
ldave
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
zöld drazi
csendes tag
Ezt a kávésat nem értem. Ez valami inside joke vagy rosszul linkeltél ? Szegény srácnak hogy berreg a gépe
Fogyasztás meg teljesen standard, erősebb is a Sony, még jó hogy többet fogyaszt.Aranyos hsz a videó alatt
"I have no clue why anyone supports this company. the 360 may have been the shittiest made consumer electronics device ever, the DRM/anti-consumer stance they took, then had to do a 189 on after everyone shit on them, that they will re-implement once they have a sizable install base. Just listen to their execs talk on how the WE aren't ready for the future...yet."
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
576 -ban már 169.990Ft az alap xbox one.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pzstm
titán
Bestellung im Store Wien abholbereit! ))
Remelem a tobbieke is es nem mennek tovább;(
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
Def26
félisten
-
pzstm
titán
Szerencsére csajomnak is
siman meglehet, ha MS Store szallitana ide talan nekem is mar itt lenne
Haverod nem az en csomagomat vette át? Ugyanezek a gamek vannak kinezve, esetleg meg ghost
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
[ Szerkesztve ]
-
-
-
pzstm
titán
Ryse 4,5csillagos ötből a 663 értékelés alapján, akik már játszhattak vele
-
pzstm
titán
-
xxSanchez
őstag
-
addikt
-
Madwe
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Most nekem sem jön be.
"Service Unavailable - DNS failure
The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.
Reference #11.1e2b5dcc.1385076313.149e8cf"Lehet hogy most alakítják át, hogy már ONE játékok is fennt lesznek, lévén valahol megvolt már premier.
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
ezért mondtam, hogy remélem, minél hamarabb kialakítják azt, hogy digitálisan el lehessen adni a játékokat..
xbox.com/en-us nem igazán akar bejönni
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Olyasmit hallottam ma, hogy X1-en nem lesznek digitális formában megvehetőek a nyitócímek? Legalábbis egy darabig. Ez igaz?
A Slime draws near! Command?
-
Def26
félisten
Gamer365 utána járt miért nem érkezik
ebbe a tetves orszáMagyarországra az xbox one. [link][ Szerkesztve ]
-
DonDennis
senior tag
Ne ez egy jó csomag NBA Forza Fifa legjobbak
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
tDr1v3r
veterán
A QTE nem gáz ha van sok kombó, mint pl. a Saints Row 3-ban... de gondolom a level design meg a történet is szar lehet ezen kívül.
De grafikailag tényleg jó, főleg hogy elég szépen bántak a DoF-al...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
boost
addikt
válasz DonDennis #4434 üzenetére
De már tavasszal volt ebből hőbörégs, hogy ez egy QTE játék lesz. Sőt, még azzal büszkélkedtek a fejlesztők, amiből aztán még nagyobb hőbörgés lett, hogy el se kell találni a megfelelő gombot, elég csak rányomni valamelyikre. (nincs ilyen hányós smiley?)
A környezet, a világ egyébként nekem is nagyon szimpi.
[ Szerkesztve ]
-
DonDennis
senior tag
Szerintem reálisak a pontok, szép a grafikája de a játékmenet azok a gameplayek alapján amit láttam uncsi és vontatott, amit már írtam is kicsit mint egy telefonos játék... jön valaki akkor A valaki támad akkor B .... szóval ennek egy Skyrim szerű gamenek kellet volna lennie vagy legalább egy Assassin és akkor az ütött volna rendesen. Na meg az a játék amire a Polygon is csak 6-t ad az tényleg nem lehet jó
[ Szerkesztve ]
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
pzstm
titán
lehet le se s**rom és ettől függetlenül megveszem. Nem egy 5/10-es game volt már ami nekem totál bejött. De én már csak ilyen elborult öregedő idióta vagyok
mondjuk akkor a sokak által lehúzott DR3 összességeben jobb pontokat kapott, bár az a stílus meg nekem annyira nem jön be :S
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sittes79
addikt
Ki a tököm ez a zsúrbubi (A valóságról kevés fogalma van, viszont jellemzően azt hiszi, nagyon érti az életet, és szívesen megosztja bölcseségét másokkal. Viselkedésében némiképp a yuppival analóg, de utóbbi javára elmondható, hogy valamit maga is tett kényelméért.)
[ Szerkesztve ]
-
Neoteric
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hjaja persze hogy az. Naná. Mondjuk nekem a H4 is elég hosszú volt, de ha még több lesz a végigjátszás ideje az csak jó dolog nekem. Főleg hogy acsi miatt solo legendary-n is letolom, úgy meg lehet hogy 4-5x annyi ideig fog tartani. Hm, mondjuk egy 20 órás Halo 5 már durva lenne.
Amúgy a fenti dolgok közül a legnagyobb wtf nekem egyelőre az rpg elemek meg a saját űrhajó jelenléte. Mindjárt írok is egy hírt róla.
(#4422) vg
Ha megnézed xbox-os profilomat, benne van hogy mindegyik Halo játékot letoltam solo legendary-n. Még a Halo Wars-ot is, plusz notin most tolom a Halo Spartan Assault-ot.
BTW, legendary-n nem lehet ész nélkül örjöngve rohanni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
boost
addikt
Még akár kaphat is később HDMI bemenetet a PS4is, mert pl az első XBoxokon se volt anno HDMI kimenet, madj csak az elite változaton, aztán végül alap lett. Szóval ahogy a Nintendo is folyamatosan fejleszti a konzoljait, úgy, hogy visszafelé mindenképp kompatibilis legyen, úgy a Sony, és az MS is.
-
Gijon
senior tag
Azért azt se feledjük, hogy lehet bővíteni a ps3-at jelenleg is Play TV Digitális TV tuner-el. Elképzelhetőnek tartom, hogy fejleszteni is fogják. "Termékleírás: Play TV Digitális TV tuner PS3 nézz, állítsd meg, vedd fel kedvenc filmjeidet sorozataidat digitális formában több mint 500 digitális csatorna vételi lehetőség."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bár rajtam kívűl úgy néz ki sok embert nem izgat, de köszi.
Összegezzünk akkor, mert mindjárt leszakad az arcom a vigyorgástól:
1. 3-5 órával hosszabb kampány mint Halo 4-ben. ( ez egyén kérdése, legendary-n lesz ez több is)
2. Saját űrhajó, több bolygó. ( wow )
3. Alap Halo-s játékmenet ( 2fegyver, gránátok) viszont kapunk rpg elemeket( emiatt kicsit húzom a szám) A különböző lodautokat a saját hajónkban tudjuk összerakni majd, itt tároljuk a fegyvereket is.
4. Nem lesz több fegyver mint a Halo 4-ben, viszont több idegen gyilokvető lesz elérhető.
5. Ellenségek: Storm Covenant, Promethean( új típusok is), Human( felkelők, nem a UNSC katonái)
6.Visszatérnek a járművek, plusz újakat is kapunk a Halo Wars-ból(Pl: Rhino, Wolverine, Cobra, Hornet, Vultures)
7. Chief korlátozottan képes a hajóján tárolni járműveket. (WTF? wow)
8. Forerunner War SzfinxNa szóval jöhet a játék, már csak önkéntest kérnék akinél végigtolhatom majd jövőre.
Live-Die-Respawn
-
ldave
félisten
Azért ne feledjük, hogy mennyit változott az X360, de főleg a PS3 az első megjelenése óta. Persze, TV funkciót nem hiszem hogy kapna a PS4, hisz nincs hdmi bemenete, de szerintem szolgáltatásokban sok minden változhat majd. (Nem mondom, hogy a felhasználói igények alapján, hisz a PS3 se mindig úgy változott, ahogy a többség szerette volna.)
A Slime draws near! Command?
-
Def26
félisten
válasz pelenka35 #4406 üzenetére
Lényegében elmondja, hogy minkét gép jó, és egyikkel sem tesz rossz lóra az ember. PS4 igazi játékgép, vérbeli gamereknek készült. Xbox one egy interaktív készülék ami rengeteg mindenre jó, egy komplett digitális szórakoztató központ, de ezért be kellett áldozniuk a hardverből.
Ps4 -en gyönyörűek a játékok amit lehet streamelni a nagyvilág felé, xbox one -on meg tudsz tv -t nézni kis ablakban miközben vársz pl. egy lobby -ban.
Teljesen más a két gép fő irányvonala, Ő ps4 -re szavaz, mert egy ősi gamernek tartja magát, de azok akik egy kicsit is szeretnének többet kihozni a konzolból mint játékgép azoknak az xbox one a jobb választás. kb. ennyi a lényeg.[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
-
Def26
félisten
Nem tudom volt e már. Kis "háló" 5 hír morzsa. [link]
[ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
Francis új videója, ahol dönt a PS4 és az XBoxOne között, valamint tanácsot is ad a konzolválasztóknak. nagyon őszintének tűnik. Ezzel a videóval nagyon megkedveltem.
-
Mister_X
nagyúr
Nem is értettem ennek a logikáját. Sőt, épp az lenne a reális, hogy XBLA-ról bármilyen nyelvet le lehetne tölteni vagy a játékkal együtt jönne le. Simán mindent japánul tudnék (egyenesen a mélyvízbe ). Nekem elég kedves plusz lenne. Bár az sem járja, ha rámtukmálja majd a magyar nyelvet.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest