Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDennis
senior tag
Sziasztok, Xbox One X-t a megjelenése óta nézegetem és gondolkodok a beszerzésén (VGA és RAM árak olyan nevetségesen magasak, hogy nem igazán van kedvem már pc-be fejleszteni) , és úgy olvastam lesz billentyűzet és egér támogatás Xbox-n, ez a közelgő PUBG megjelenése miatt különösen tetszik. Lehet tudni mikor lesz és milyen billentyűzeteket és egereket fog támogatni? Köszönöm.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
DonDennis
senior tag
IGN szerint mint fizikában mint grafikában az egyik olyan játék a nem sok közül az induló nevekből, ami megéri az "true next gen" elnevezést, de ezt PS4 fórumban már írtam.
[ Szerkesztve ]
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
DonDennis
senior tag
válasz Zjunior #5356 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=PN1eljqxs44
Amúgy pár napja még PS4 forumba írtad, hogy mész PS4-t vadászni meg hogy
" Zavvin a legolcsobb a dual shock controller?
Fifahoz kellesz +1 kék!
Döntöttem, Ps4 veszek !"vicces
[ Szerkesztve ]
-
DonDennis
senior tag
Én úgy értelmezem ezt a nem hivatalos megjelenés előtt vett x1-t, hogy ha elromlik akkor itthon az MS nekem nem szervizeli. Ha tévedek, és beviszem és cserélik akkor valóbban semmi probléma azzal, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.
-
DonDennis
senior tag
Ez az indexes cikk legalsó része mennyire valós?
"...az Xbox One hivatalos magyar megjelenési dátuma még nem ismert. Annyi bizonyos, hogy nem idén lesz a premier, nem is 2014 első negyedévében (a februári bevezetési hullámban nincs benne Magyarország) és jó eséllyel nem is nyáron (az holtszezon a játékiparban). Tavasz elképzelhető, de mi azon sem lepődnénk meg, ha a konzol csak a következő karácsonyi szezon előtt jelenne meg Magyarországon. A Microsoft magyar leányvállalata kérdésünkre nem mondott időpontot, csak annyit, hogy a konzol valamikor 2014-ben érkezik, a magyar felhasználókra szabott appokkal és funkciókkal..."
Tényleg ennyivel később fog csak jönni?! (engem nem érint mert PS4... de azért aki rendesen Magyarországon akarja megvenni számlával stb annak ez elég szopás)
-
DonDennis
senior tag
válasz bolha23 #5000 üzenetére
Ezekről mindig az jut eszembe mikor kicsi voltam faterom vett egy mérőszalagot és nem húzta vissza magát tudjátok, zsír új volt elkezdte mondani na ezt a szart most vettem és már rossz, erre elkértem tőle lehettem vagy 9éves hozzá vágtam a földhöz majd működött
[ Szerkesztve ]
-
DonDennis
senior tag
Az MS a x1 eladásairól csak jól kommunikál vagy mik ezek a cikkek?
-
DonDennis
senior tag
válasz Neoteric #4868 üzenetére
Én 4S-ről mentem S4-re, és első 4nappban elakartam adni aztán történt valami és azóta megfogok egy ilyen 5 vagy 5S-t és azt érzem már "szarnak" , szerintem ezek a telefon vagy konzol váltások annyira agyi dolgok, aki nyitott a változásokra az eltudja fogadni ha boxról megy PS-re vagy fordítva. Én nekem volt PS majd PS2 majd 360 és most megint PS lesz ...
-
DonDennis
senior tag
Ez az elemes kontroller mondjuk kész vicc 2013-ban
-
DonDennis
senior tag
Na az nem gyenge , közúti ellenőrzést néztem volna ha kinyitják a csomagtartót: " Játszogatunk játszogatunk?" Mondjuk amikor mi toltunk PS3 NBA bajnokságot kihívták ránk rendőröket mert, hogy hangosak voltunk( mit csináljon az ember ha izgalmasak a meccsek) , de akkor is kontrollerrel a kezébe nyitott ajtót haverom, jard meg "ja játszotok? oké kicsit halkabban"
-
DonDennis
senior tag
De ez tök hülyeség én is előrendeltem ps4-t... elromlik cserélik na bumm, szerintem aki nem rendeli most elő a ps4-t vagy x1-t az nem azért mert fél az esetleges meghibásodásoktól, hanem 1., nincs rá pénze most 2., annyira nem érdekli és jó arra fogni, az emberek előtt, hogy azért nem vesz mert nem akar "beta teszter" lenni ...
-
DonDennis
senior tag
Ne ez egy jó csomag NBA Forza Fifa legjobbak
-
DonDennis
senior tag
Szerintem reálisak a pontok, szép a grafikája de a játékmenet azok a gameplayek alapján amit láttam uncsi és vontatott, amit már írtam is kicsit mint egy telefonos játék... jön valaki akkor A valaki támad akkor B .... szóval ennek egy Skyrim szerű gamenek kellet volna lennie vagy legalább egy Assassin és akkor az ütött volna rendesen. Na meg az a játék amire a Polygon is csak 6-t ad az tényleg nem lehet jó
[ Szerkesztve ]
-
DonDennis
senior tag
válasz zöld drazi #4369 üzenetére
Mind2-ről van gamespoton. Ryse szép lett de kicsit olyan mit egy iphone-s Infinity Blade hogy jön valaki jó megnyomkodok pár gombot és akkor védek vagy támadok oké belassul akkor nyomjam az X-t és akkor megölöm ... szép de uncsi. A Dead Rising meg szerintem grafikában semmiben se next gen.
-
DonDennis
senior tag
Azért ez a hangvezérlés kicsit röcög x1-n a gamespot teszten pedig angol anyanyelvűek tesztelik mi lesz ha esetleg nem valami perfekt akcentussal beszélsz hozzá?!
-
DonDennis
senior tag
Forza szép lett bár szerintem már xbox360 is jó volt szóval itt nem érzek akkor ugrást, én sokkal inkább egy open world autós játékért könnyezek ami kicsit NFSU csak hát modern grafikával és normális fizikával, nem pedig ez a 200al driftelve kanyar bevétel ami miatt feltölt a nitrom hülyeség.
-
DonDennis
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest