Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris0000
őstag
most ez, h van? már elérhető a year 4 pass ps storeban is, de ezt nem későbbre tervezik a + tartalommal? ezt most ha ma megveszem már használhatom is a benne lévő seasonokat?
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
válasz UberMutant #702 üzenetére
ahh igen, most néztem.. a season 12 ami most ma aktíválódik, year 3 pass tulajoknak...
-
chris0000
őstag
hi. miért nem tudom használni a year pass 3-at? most vettem meg, de lakat van az összes ahhoz tartozó régión... thx. üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
Valaki járt már úgy, hogy a textúrába esett egy vontatmány ami nem mozdul és restartolni sem engedi mert mellékküldetés? Az új mapon a Dinner Served az érintett mikor húztam át a hídon. Természetesen isntant ALT+F4, de ez a bugos foshalmaz pont akkor mentett rá automatikusan. Valami ötlet?
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
khalox
őstag
válasz Triathlete #706 üzenetére
Úgy emlékszem nincsen olyan küldetés, amit ne lehetne restartolni. De lehet, vissza kell menned az eredeti helyre, ahol felvetted.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Triathlete #706 üzenetére
Nekem volt, igen, a földművelős DLCnél volt, hogy beakadt félig a föld alá és semmivel nem tudtam kirángatni, néha ha megpróbáltam, akkor meg kilőtt a levegőbe.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Triathlete
senior tag
Köszönöm, a kiindulási pontnál valóban engedte!
-
csomi1977
aktív tag
Sajnosos ez a játék játszhatatlan Mac-en. Folyamatosan eltűnnek a mentések . Visszatöltésnél mintha most kezdeném a játékot.
-
Triathlete
senior tag
Valaki próbálta az új gumikat? Dacára annak, hogy ugyanazokat a jellemzőket adja a három terepviszonyra van érdemi különbség, mit tapasztaltatok?
-
fant0mi
őstag
válasz Triathlete #711 üzenetére
A scoutokon kifejezetten jól teljesít.
A teherautókon továbbra is az OHD1 gumit használom, ha tudom. -
nagyúr
Sziasztok.
Tudja valaki milyen időközönként szokott lenni akció az új szezonokra?
7.-ig van meg, behúznám a maradékot is ha lenne valami akció rá.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
UberMutant
őstag
-
nagyúr
válasz UberMutant #714 üzenetére
Pc-n tolom az lemaradt
De köszönöm.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
khalox
őstag
Attól függ melyikre vetted, Steam-re vagy Epic-re... Utóbbi nekem olcsóbbnak tűnt mindig, és van rendszeres leárazás is, de inkább csak a régiekre, az újak még egy darabig a rendes áron mennek.
A Year 3 Anniversary érte meg anno a legjobban, mert ugye Year 4 még nem volt. Így egyelőre én is várok, hátha kicsit olcsóbban is fogják adni.
Ha Steam, akkor meg: isthereanydeal.com-on érdemes figyeltetni. -
CactuS
Arcképgyáros
Ha valaki tolja az Expeditions-t Xbox-ról, akkor egy tipp: az alapból jelenlévő microlagok, akadások ellen tökéletes megoldás, ha offline módba teszed a boxot. Nem értem az okát, de tényleg működik. Gyerek kapta ajándékba a játékot, de már engem idegesítettek az akadások.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
chris0000
őstag
hi. PS5-ön tolja vki a Expeditionst? thx. üdv.
-
Triathlete
senior tag
Pc-n igen, de az irányítás átvariálás miatt egyelőre ejtettem míg van 1,5map a Snowrunner hard mode-ból a 100%-ig.
Nektek, hogy tetszik?KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Triathlete #720 üzenetére
PCre még nem vettem meg, xboxon igen, megőrültem attól, hogy a másik oldalon van a váltó gombja. Egyébként jók az új funkciók, de ezek mehettek volna a snowrunnerbe is.
-
Holgi
csendes tag
Üdvözlet! Segítségre lenne szükségem. Fél év után ismét elővettem a játékot, és egy elég méretes frissítés után tudtam csak belépni. Ami feltűnt, a módok egy része nem volt elérhető. Próbáltam újra letölteni a játékon belül, de nem jártam sikerrel. Ha valaki tudna ötletet adni mit tegyek, megköszönném! A játék az EPIC Games felületen van meg, ha belépek a könyvtáramba ez a kép fogad. Én az alap baloldalival lépek be, a jobboldali mi célt szolgál?
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Holgi
csendes tag
A módok telepítésével kapcsolatban Valaki tudna ötletet adni?
-
Holgi
csendes tag
Köszönöm amit segítségül írtál, de az adott oldalon (SnowRunner Mods-mod.io) be vagyok jelentkezve, ennek ellenére a játékon belül belépve a mod browserbe, kiválasztom a modot, a subscribe gombra kattintva a következő szöveg jelenik meg (1 mods are loading... ) aztán hosszú ideig (akár fél óráig is!) nem történik semmi. A download completed ablak nem jön be. A régebbi 2 éve feltöltött módok közül pár, nem mindegyik a játékban megjelenik, de a mod browserbe a letöltöttek között nem látja őket.
-
Holgi
csendes tag
Úgy néz ki megtaláltam az okát, ami miatt nem tudok a játékban módokat hozzáadni. SnowRunner Mods-mod.io oldalon valami véletlen folytán kétszer vagyok bejelentkezve, két különböző Display name-el, mi ilyenkor a teendő? A játékban használt Display name-et megtartva a másik account -om törlöm?
-
chris0000
őstag
hi. nem tudom Ti, h vagytok vele, de ez az Expeditions.. a Snowrunner után, egy dögunalom szüttyögés a kihalt, élettelen területeken. kipróbáltam a régiókat, de hamar beleuntam.. a scout hangja ilyen: zszszszszszszszszsz. semmilyen PS5 dualsense feelinget nem tapasztaltam, mint mondjuk a Snowrunnerben, ami ott elég jó. a drón is borzasztó lassú. PS5 verzió volt, el is adtam.
[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
válasz chris0000 #735 üzenetére
Nálam törlés lett a vége. Kétszer futottam neki, de már attól megőrültem, hogy minden alkalommal mikor magyaráz valamit a játék megáll teljesen. Amivel nem lenne baj, de ez 20mp-ként történik. Drón meg a többi szarság is inkább plussz nyűg. Legalábbis én így éltem meg.
-
chris0000
őstag
hi. nem tudja vki esetleg, h pontosan milyen kormányokat támogat a játék? thx. üdv.
-
nagyúr
PTS-en kint van már pár napja a 13. évad.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
chris0000
őstag
hi. ez most akkor jó a PS5-höz vagy nem, mert itt meg nem látok semmilyen támogatást?
thx. üdv. -
JulesTS
őstag
válasz chris0000 #743 üzenetére
Biztos jó, de ez gyerekjáték. Ennyiért inkább használt T150-et vennék.
Inkább a kormányos topikban kérdezd ha más véleményére is kíváncsi vagy:
https://prohardver.hu/tema/a_nagy_kormanyos_topik/friss.html#forum-nav-btm -
chris0000
őstag
a kontrollernek a hangját lehet vhogy állítani? játék közben vmitől sokkal hangosabbak lettek a váltások, egyéb hangok.. thx.
[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
hi. van ugye felhőmentése a játéknak, de ha mégis lenne vmi gond Focusnál, érdemes lementeni manual a mentéseket? PS5-ön hogy lehet külön lementeni? thx. üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest