Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Triathlete #764 üzenetére
Ááá, már szerencsére túlvagyok rajta. A 100% nem volt meg, de a fő célok igen. Ami nem tetszett, hogy túl sok ott a repetitív feladat. Island Lake és Drummond azért okozott kellemes perceket
Ha most Imandra meglesz, akkor jön a nagy kérdés, hogy megvegyem-e a következő pass-t, vagy várjam a május 20-at -
Én pl az elején a Fleetstar-t simán benéztem, gondoltam majd lesz valami taszk, ahol megmutatja, hogy hogyan kell megjavítani, aztán el is feledkeztem róla. Egy idő után persze leesett...
Nem baj, hogy van garázs nélküli pálya, csak valahogy logikátlan nekem az egész a trailer store-ral... a Mudrunner logikusabb volt szerintem, ott egy pályán sokszor több garázs is volt, mégsem éreztem túl könnyűnek. De mindegy, ez csak az én becsípődésem, a játék úgy jó, ahogy van.
A tükörjég pl a tavon egy dolog, ott még elvagyok lánc nélkül, de a Kola félszigeten vannak teljesen lejegesedett utak és sziklák, ahol a Tatarinnal nagyon kínlódós, vagy nem is tudtam átjutni. De persze a láncos Tatarin már nagyon overkill lenne...
#762 Triathlete: azért mindennek van határa
A trailer store-t tudatosan nem használom, csak ha már nagyon elegem van és nincs kedvem plusz egy repetitív körhöz egy fuel trailerrel... a recovery-t se nagyon használom, inkább a játék elején éltem vele, amíg kevesebb járművem volt.
-
fant0mi
őstag
A tutorial mutatja a régió ugrást. Aztán kb ennyi értelme volt annak, mentem utána vissza Michiganbe, folytattam azt a régiót.
A garázs nélküli pályák csak fejlesztik az előre gondolkodást, tervezésre kényszerít. Meg felb. az agyadat.Imandrán a 2. térképen a garázs felépítése gyönyörű feladat. Meg majd Amurban a Northern Aegis Installation térkép, ahol semmi nincs. Semmi. Se garázs, se trailer store, se egy nyamvadt benzinkút.
A Tatrin abroncsai már így is kb 3-szor jobbak sárban/hóban, mint bármi más a Snowrunnerben. Egyébként lánc csak tükörjégre kell, csak ott segít. Hóban nem kell lánc, még ront is a helyzeten egy kicsit -
Zseniális a játék. Most épp Imandrában járok. Kb felfedeztem a pályát és küzdök a taskokkal. Ez eddig a legjobb helyszín, Tamyr után.
Viszont pár dolgot nem értek:
- A tutorial nekem nagyon fura. Tök hamar átdob Alaszkába, de közben meg fontos dolgokat nem mond el. Ha nem játszottam volna előtte a Mudrunnerrel, akkor azt hiszem elég kínlódós lett volna a játék eleje.
- Hiányzik, hogy nincs minden pályán legalább egy unlockolható garázs. Főleg az elején frusztráló egy upgrade felrakása miatt átutazni a fél világot. Miközben olyan legális csalásokat ad alám a játék, mint a trailer store-ból az ingyen benzin, vagy a végtelen recovery.
- Miért nincs láncos gumi a Tatarinra? -
ProgenXL
őstag
Töröltem rossz topicba ment
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Spintires akkori demózás után volt má,s így az, meg a Mudrunner kimarad.
Amikor kijött a Snowrunner, a kisördögre halgatva illegálban meglett, de a 1-2. map már nem lett végigvíve, mert kellett egy gép reinstall, és elvitt máshova a lét.
Az expeditions kimarad, lehuzogatták, meg akkor inkább azt amibe már belekezdtem, ha valamit majd, gondoltam, szóval hagytam.
Most érkezőben a Roadcraft, Steam next fest-en demója, gondoltam lássuk.... hát valami beindult... emlékszem az ízére... már majdnem elindítottam az időközben epicen ingyen meglévő mudrunner-t, mikor láttam, hogy az expdeditions free weekendes, cool, 2 kicsi map kilőve, Kárpátok bolyongva.A friss, roadcraft demóról itteni szakiknak mi a véleménye?
Úgy, hogy jópár éve, nem dagonyáztam egy jót, a demó nekem jó volt, de vezérlésében többre vágynék (emlékezem), és a Dump Truck OP, mert -mondjuk nem próbáltam, de simán elmegy mindenhol, mert magának önti az utat, vizen hegyen át, ha kell... majd meglátjuk.
Aztán expeditions..... hát... még a snowunner (meg talán a spintires demó) is legalább egy alagút elött kezdődik, itt meg a semmi közepén már ott vagy (legalább egy repcsis-dobásos animáció, vagy hasonló) felállított bázissal, na mindegy. Szép és jó a természetvédelem, de az építősdinek valahogy több értelmét érzem. Ennek ellenére itttt valahogy elfogadhatóbb az egyébként (más lényektől mentesen) üres térkép, de a fotózgatás, tájvédelem akár 8X8-as járművekkel nem kielégítő, ha előtte gáthelyreállítás, vagy útépítés volt a cél. Meg hiányoznak a darukA Mudrunnert illendőségből előbb végigviszem, de egy Snowrunner hosszabb távon érik, hiába van ithon BeamNG... hiányzik a talajNYOMorgatás.
-
tatabike
őstag
válasz
Sándorka91 #751 üzenetére
Nekem egy öreg DFGT szokta ezt csinálni, de a játék újraindítására észhez tért. Volt, hogy át kellett tenni másik USB aljzatra. Olyan még nem volt, hogy egy adott játékkal egyáltalán ne működjön...
-
UberMutant
őstag
válasz
headhunter86 #754 üzenetére
a year passokat bármikor megeveheted és játszhatod, nem kell sorrendben. így mondjuk a 4esből megszerezhetsz valamit, amit használhatsz is az alapjátékban. szóval lehet előnye.
-
fant0mi
őstag
válasz
headhunter86 #754 üzenetére
Így van.
-
headhunter86
senior tag
válasz
UberMutant #753 üzenetére
Értem!
Akkor nem lesz előnyöm az alapjátékban, ha megvannak a season passok. Mert akkor először az alapjátékot veszem meg és ha már kitoltam és még kedvem van hozzá, majd akkor ruházok be a year editionökre. -
UberMutant
őstag
válasz
headhunter86 #752 üzenetére
a megszerzett járgányokat bárhol használhatod.
csak azokat szerezheted meg, amik az általad megvett térképeken vannak. -
headhunter86
senior tag
Sziasztok,
Ha az alap játékot veszem lesz a küldetések során valami hátrányom ahhoz képest hogyha meglenne az összes Year edition? Vagy teljesen külön vannak szeparálva a seasonok tehát nem fogok az alap kampány alatt különbséget látni.
Értem ez alatt hogy a season extra járgányait csak a season térképein használhatom.
Jól értem vagy ha megveszem a fullos editiont akkor már az elején is többet kapok?
Remélem érthető a kérdés. -
Sándorka91
friss újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! A következő a problémám: Egy Logitech G29 kormánnyal játszom a játékot. Eddig tökéletesen működött. Egyik napról a másikra nem működik, a játék nem reagál a kormány egyik részére sem. A kormányt ki próbáltam más játékkal és ott nincs probléma. Újra telepítettem a Snow Runner-t, de nem oldotta meg a problémát!
Valakinek van valami ötlete, hogy mit nem csináltam jól!
Előre is köszönöm a segítségeket! -
blackmacs
senior tag
Sziasztok!
PC-n hol találom a játék mentéseit?Steames verzió, n core-ról.
Újra kellene húznom a wint. és nincs kedvem előlről kezdeni a játékot, szeretném onnan folytatni ahol abbahagytam. -
chris0000
őstag
hi. van ugye felhőmentése a játéknak, de ha mégis lenne vmi gond Focusnál, érdemes lementeni manual a mentéseket? PS5-ön hogy lehet külön lementeni? thx. üdv.
-
chris0000
őstag
a kontrollernek a hangját lehet vhogy állítani? játék közben vmitől sokkal hangosabbak lettek a váltások, egyéb hangok.. thx.
-
JulesTS
addikt
válasz
chris0000 #743 üzenetére
Biztos jó, de ez gyerekjáték. Ennyiért inkább használt T150-et vennék.
Inkább a kormányos topikban kérdezd ha más véleményére is kíváncsi vagy:
https://prohardver.hu/tema/a_nagy_kormanyos_topik/friss.html#forum-nav-btm -
chris0000
őstag
hi. ez most akkor jó a PS5-höz vagy nem, mert itt meg nem látok semmilyen támogatást?
thx. üdv. -
PTS-en kint van már pár napja a 13. évad.
-
chris0000
őstag
hi. nem tudja vki esetleg, h pontosan milyen kormányokat támogat a játék? thx. üdv.
-
Triathlete
senior tag
válasz
chris0000 #735 üzenetére
Nálam törlés lett a vége. Kétszer futottam neki, de már attól megőrültem, hogy minden alkalommal mikor magyaráz valamit a játék megáll teljesen. Amivel nem lenne baj, de ez 20mp-ként történik. Drón meg a többi szarság is inkább plussz nyűg. Legalábbis én így éltem meg.
-
chris0000
őstag
hi. nem tudom Ti, h vagytok vele, de ez az Expeditions.. a Snowrunner után, egy dögunalom szüttyögés a kihalt, élettelen területeken. kipróbáltam a régiókat, de hamar beleuntam.. a scout hangja ilyen: zszszszszszszszszsz. semmilyen PS5 dualsense feelinget nem tapasztaltam, mint mondjuk a Snowrunnerben, ami ott elég jó. a drón is borzasztó lassú. PS5 verzió volt, el is adtam.
-
Holgi
csendes tag
Úgy néz ki megtaláltam az okát, ami miatt nem tudok a játékban módokat hozzáadni. SnowRunner Mods-mod.io oldalon valami véletlen folytán kétszer vagyok bejelentkezve, két különböző Display name-el, mi ilyenkor a teendő? A játékban használt Display name-et megtartva a másik account -om törlöm?
-
Holgi
csendes tag
Köszönöm amit segítségül írtál, de az adott oldalon (SnowRunner Mods-mod.io) be vagyok jelentkezve, ennek ellenére a játékon belül belépve a mod browserbe, kiválasztom a modot, a subscribe gombra kattintva a következő szöveg jelenik meg (1 mods are loading... ) aztán hosszú ideig (akár fél óráig is!) nem történik semmi. A download completed ablak nem jön be. A régebbi 2 éve feltöltött módok közül pár, nem mindegyik a játékban megjelenik, de a mod browserbe a letöltöttek között nem látja őket.
-
Holgi
csendes tag
A módok telepítésével kapcsolatban Valaki tudna ötletet adni?
-
Holgi
csendes tag
Üdvözlet! Segítségre lenne szükségem. Fél év után ismét elővettem a játékot, és egy elég méretes frissítés után tudtam csak belépni. Ami feltűnt, a módok egy része nem volt elérhető. Próbáltam újra letölteni a játékon belül, de nem jártam sikerrel. Ha valaki tudna ötletet adni mit tegyek, megköszönném!
A játék az EPIC Games felületen van meg, ha belépek a könyvtáramba ez a kép fogad. Én az alap baloldalival lépek be, a jobboldali mi célt szolgál?
-
válasz
Triathlete #720 üzenetére
PCre még nem vettem meg, xboxon igen, megőrültem attól, hogy a másik oldalon van a váltó gombja. Egyébként jók az új funkciók, de ezek mehettek volna a snowrunnerbe is.
-
Triathlete
senior tag
Pc-n igen, de az irányítás átvariálás miatt egyelőre ejtettem míg van 1,5map a Snowrunner hard mode-ból a 100%-ig.
Nektek, hogy tetszik? -
chris0000
őstag
hi. PS5-ön tolja vki a Expeditionst? thx. üdv.
-
Ha valaki tolja az Expeditions-t Xbox-ról, akkor egy tipp: az alapból jelenlévő microlagok, akadások ellen tökéletes megoldás, ha offline módba teszed a boxot. Nem értem az okát, de tényleg működik. Gyerek kapta ajándékba a játékot, de már engem idegesítettek az akadások.
-
khalox
őstag
Attól függ melyikre vetted, Steam-re vagy Epic-re... Utóbbi nekem olcsóbbnak tűnt mindig, és van rendszeres leárazás is, de inkább csak a régiekre, az újak még egy darabig a rendes áron mennek.
A Year 3 Anniversary érte meg anno a legjobban, mert ugye Year 4 még nem volt. Így egyelőre én is várok, hátha kicsit olcsóbban is fogják adni.
Ha Steam, akkor meg: isthereanydeal.com-on érdemes figyeltetni. -
válasz
UberMutant #714 üzenetére
Pc-n tolom az lemaradt
De köszönöm. -
UberMutant
őstag
-
Sziasztok.
Tudja valaki milyen időközönként szokott lenni akció az új szezonokra?
7.-ig van meg, behúznám a maradékot is ha lenne valami akció rá. -
fant0mi
őstag
válasz
Triathlete #711 üzenetére
A scoutokon kifejezetten jól teljesít.
A teherautókon továbbra is az OHD1 gumit használom, ha tudom. -
Triathlete
senior tag
Valaki próbálta az új gumikat? Dacára annak, hogy ugyanazokat a jellemzőket adja a három terepviszonyra van érdemi különbség, mit tapasztaltatok?
-
csomi1977
aktív tag
Sajnosos ez a játék játszhatatlan Mac-en. Folyamatosan eltűnnek a mentések . Visszatöltésnél mintha most kezdeném a játékot.
-
Triathlete
senior tag
Köszönöm, a kiindulási pontnál valóban engedte!
-
válasz
Triathlete #706 üzenetére
Nekem volt, igen, a földművelős DLCnél volt, hogy beakadt félig a föld alá és semmivel nem tudtam kirángatni, néha ha megpróbáltam, akkor meg kilőtt a levegőbe.
-
khalox
őstag
válasz
Triathlete #706 üzenetére
Úgy emlékszem nincsen olyan küldetés, amit ne lehetne restartolni. De lehet, vissza kell menned az eredeti helyre, ahol felvetted.
-
Triathlete
senior tag
Valaki járt már úgy, hogy a textúrába esett egy vontatmány ami nem mozdul és restartolni sem engedi mert mellékküldetés? Az új mapon a Dinner Served az érintett mikor húztam át a hídon. Természetesen isntant ALT+F4, de ez a bugos foshalmaz pont akkor mentett rá automatikusan. Valami ötlet?
-
chris0000
őstag
hi. miért nem tudom használni a year pass 3-at? most vettem meg, de lakat van az összes ahhoz tartozó régión... thx. üdv.
-
chris0000
őstag
válasz
UberMutant #702 üzenetére
ahh igen, most néztem.. a season 12 ami most ma aktíválódik, year 3 pass tulajoknak...
-
chris0000
őstag
most ez, h van? már elérhető a year 4 pass ps storeban is, de ezt nem későbbre tervezik a + tartalommal? ezt most ha ma megveszem már használhatom is a benne lévő seasonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ukrajnai háború
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Jó állapotú DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kiválló állapotú Lenovo Thinkpad X13 Yoga 2 in 1 - I5-10210U - 8GB - 256GB - FHD 360 -ban kihajtható
- Szuper áron dobozos új DELL XPS 15 9530 /i7-13620H/16 GB Ram/1TB SSD/IPS/INTEL ARC 370/Gari/
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest