Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Tegla80
addikt
válasz Kvelstadt #297 üzenetére
Teszteljetek ha gondoljatok,de lehet,h csak egyedi eset volt es kovire pont jo lesz,de majd kiderul.
Amugy nem is kell mindig kilepni mert ha beviszel valamit azt elvileg kiirja a masiknal.Eleg azt figyelni,h ha leadod es csilingel nalad akkor nala kiirja e,h teljesult az xy dolog.Ha kocsit,potot fejlesztest talalsz ,tornyot nyitsz megkapja-e/kiirja-e nala ,stb.(es persze forditva is,igy nalad is irodik ha teljesul valami) Beszelgetve ezt azonnal kiszuritek kilepes nelkul is szerintem.
Nem ajanlom magam tobbet,h segitek mert tettem mar eleget........[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Kvelstadt
veterán
Igen összehasonlítottuk a számokat és xpbe volt kb 400 pénzbe meg vagy 5000eltérés. Szóval akkor vannak gondok. Le akarjuk tesztelni hogy megcsinálunk egy valamit majd kilépünk és megnézzük a számokat, de akkor ezek szerint nem leszünk okosabbak. Amúgy játszottunk már együtt shooter játékokat és sose volt ilyen gond hogy nagy ping vagy hasonló, és nem nem jelzett semmi net hibát.
Nálam pl kábelen megy a net a ps-ig."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Tegla80
addikt
válasz Kvelstadt #295 üzenetére
Sose hasonlitottam massal ossze a tablazatott amit kiir kilepeskor a jatek,(felteszem ez alapjan lattok elterest),de elvileg ami a palyan tortenik meg,még ha mas is vegzi el azt a host is megkapja hisz az Ő jateka es ugy kellene mukodnie a jatektervezo szerint. Szval itt valami gebasz volt valszeg,de errol nincs tapasztalatom mert nem figyeltem ilyenre,h pontosan megkapjuk e mind2-en azt amit kellene.En megkaptam,mert az feltunne ha nem irna ki teljesitve a feladatot es osztana penz,csillagot.
Viszont latni lattam mar sok furcsa dolgot a random online coop alatt,mint pl tegnap taymyron is.Belepve epp kezdte a host a palyat ami sotet volt meg....beaktivalta es elindult az uzemanyagkocsis feladatra ,h elhuzza a kutra.En gondoltam feloldom neki akkor a taygat es elindultam egy bandit-tal a sotet mappon ...Viszont odaerve sehol a tayga es a feladat se hozza,h aktivaljam. Kileptem. Ez spec hard mod alatt volt ,de jartam mar igy maskor is regebben is normal is.Valami az online szinkronnal nem ok gondolom ilyenkor vagy nemtom ,de bibis az tuti.Vagy tankolni nem enged/tortenik meg vagy javitani nem lehet vagy belepve a jatekba a garazsba nemtom lehivni az autom,h kilepjek palyara.Sorolhatnam mert van sok xar amit tapasztaltam es tapasztalhatsz online,de ezt En spec a netes kapcsolatra fogom.Ritka es nem naponta jelentkezo dolgok,de sok coop -nal ha tobbszor latsz valamit akkor azert rogzul. Hiba,h minden xar nettel hostolhatsz vagy belephetsz igy jatszhatsz coop es ennek velejaroja az,h van ilyen olyan problema is boven. Sirtam regebben,h xar mert nincs szerverkereso es ping kijelzes sincs amiket pl a mud tudott. Azert,h nem tudsz mods jatekhoz idegenekhez csatlakozni es baratlistara epit ez az egesz.
Nemtom,de sztem a host a server es meg csak rendes szerver sincs az egesz mogott.Host es host kozott is akkor kulonbseg van olykor,h erre enged kovetkeztetni. Neha alom a jatek neha meg ott nyog a verda es nem haladsz es mintha nyulna az egesz a nagy szinkronkesese vegett vagy a kukim tudja,de valami nem olyan,mint amikor jo. Persze ekkor villog,vilagit vegig a nethiba,de attol nemvok boldog,h mutatja,h xar mert engedi belepni mashoz vagy hostolni is azt aki ilyen nettel bir.(mint minden jatek....bf-nel jobban zavar ,h 30ms ping mellett jatszhatok sokszaz ms pingesekkel mert kijelzes van,h kinek mennyi,de pl max 80ms ping server nincs ,h kulon kerulhetne ezektol az ember.)
Nalatok amugy nem volt piros nethiba ikon jatek kozben?Sony® & PlayStation®
-
Kvelstadt
veterán
Azt mond el hogy van az xp osztás? Mert a tegnapi közös játék végén én többet kaptam meg pénzt is. Azt hittem az ő játékában mindketten megkapjuk az összes pénzt és xp-t.
Amúgy megnéztem kiváncsiságból a dlc-s mapokat, és az nagy pozitivum hogy a legtöbbön van külön garázs.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Tegla80
addikt
válasz Kvelstadt #293 üzenetére
Contracts-ot csak a host tud beaktivalni,de akar tobbet is vagy az osszeset amit akkor lehetosege van es enged a rendszer.Persze csak az epp aktualisat irja, ki annal amit csinal ,de Te amit Ő beaktivalt mar azok kozul mind tudod valasztani/csinalni.(aktivalni nem csak Ő,de az aktivaltat barki intezheti mar.)
A task-ot meg az tudja elsonek aktivalni aki oda er es utana mar szinten barki csinalhatja.Sony® & PlayStation®
-
Kvelstadt
veterán
Köszi.
Tegnap maradtam is havernál és csináltunk pár feladatot.
Am elég hülyén van megoldva hogy egyszerre csak egy contract mehet. Rányomott egyre és egy valamit kellett vinni amihez nem kell két ember.
Én meg addig nyomtam a taskokat jobb ötlet hiján.
Aztán megmutatttam neki kolobot és hozzámértük az azov 64hez.
Ezután pedig pvp ott a garázs területén..
-
Tegla80
addikt
válasz Kvelstadt #291 üzenetére
A lenyeg,h megvan akkor neked is.Grat hozza.
Ami a plusz jatekot illeti (es penz mentes) ha gyotor a kin,h jatsz .
Havernak segitesz a sajatjaban haladni vagy csak belepsz masokhoz. Ha aktivalod es letoltesz mods palyat(most neztem 78db van ps4-nel ,de ebbol persze van ami "duhongo" arena jelleg vagy high speed ize meg ilyen olyanmarhasagnekem nem kello .Viszont akad tenyleg sok jol osszerakott teljes erteku palya is amik tobb regiosak is lehetnek es sokfajta kuldit is tartalmazhatnak ugy ,mint az alap jatekban megszokott.) azt ugyan ugy jatszhatod,mint a mostanit es a mentese is tok kulon lesz.Jatszod mig tetszik vagy vegig azt torlod es johet masik.....Azt hasznalhatsz benne amit akarsz mods jarmubol vagy csinalod csak alap autokkal amit ad benne a keszito ez mar mind a Te dontesed.Es persze jatszhatod singli es coop is csak legyen minden mods (map, kieg) is letoltve annak aki belepne hozzad.
Vannak a trial feladatok is amik adjak az extra tukorfityegot vagy motorhazteto diszt .
Kezdheted elolrol hard mod is.
Szval rengeteg minden van/lenne meg az alap jatekban (is) ha ugy erzed,h jatszanal.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Kvelstadt
veterán
A poén hogy havernál átmentem michigen 3.mapra mert tudtam hohy ott van ilyen megemelni való, később kiderült hogy az első mapon is volt a factorynál..
Most úgy vagyok ezzel a játékkql hogy vége és kicsit hiányzik is meg k8csit megkönnyebülés is, mert volt pár zavaró dolog benne amit elviseltem de mwg nem békéltem vele.
Megyek játszok most mást és majd mwglátom hogy érzem, de előbb utóbb fogok még vele játszani."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Nincs még plusszom de azért mert szükségtelen volt. Én egy ilyen kihalóban lévő állatfaj vagyok aki tök elvan magának single player.
Majd most fogok venni hogy havernak segítsek, mert ugyan szereti a játékot de nem olyan lelkes mint én vagyok, és pl mikor 3long logot kell vinni ott mondta hogy hozzuk össze a coopot.
Meg azért is határolódtam el az onlinetól mert másik dilim hogy mindent én akartam megcsinálni a saját játékomban.
Ezért is kérdeztem az elején hogy mi van coopba a feladatokkal, hogy ha átjön vslaki és megcsinálja.
De egyébként a souls játékokat is így játszom. Ém magamnak megcsinálok mindent egyedül, de ha kell szivesen megyek segíteni másnak."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Tegla80
addikt
válasz Corpuscle #286 üzenetére
En a tetejere rogzitheto pici scout jarmuvet is megemlitenem.
Volt h borultam es azzal rangattam vegul talpra magam.Nehez pici scout-al az azovot talpra huzni,de nem lehetettlen es ha van valami amibe megakasztjuk (fa,szikla,tusko stb)akkor nagyon erolkodni sem kell csak max nyomkodni a 3szoget(ps eseteben)folyamat nyomas helyett,mert ugy rangatva erosebb a csorlo sztem. Vagy max nekifutasbol,de megoldhato. Viszont ha ugy nezzuk üa es javito forras is lehet es felderito jarmu is rajtunk +ban .Kozben potot is lehet huzni es csorlon masik potot/komplett masik szerelvenyt is ha batrabb mar az ember.(rajtunk es a poton meg +jarmuvet arut tetszolegesen ,mint a +szerelvenyen is. Kisebb hadsereg vagy arukeszlet mozgathato igy. )Mindezt mods nelkul meg persze,igy meg az sem lehet mondani,h csalunk mert az alap jatek engedi.
Bar a csalas nem csalas dolgot En mar reg elengedtem,legfokepp mikor kijott a mods mert onnantol nezve mar tenyleg mindent is lehet. Szval azota mindenkinek ugy probalok segiteni itt vagy baratlistan ahogy igenyli.(vagy amit a jatek epp enged,mert pecs es pecs kozott is volt pl,h 1arut elfogadott 2nek,vagy nem torolte a mar korabban a palyarol garzsba rakott autot es kovire ujra ott volt es a tied .Vagy alaguton atvive a med/long logs duplazodott es ottmaradt 3db belole az alagutnal......es ezt lehetne tenyleg sorolni mert rengeteg ilyen "csalas" is volt gyarilag amit a fejlesztok generaltak majd elvettek vagy sem .... aki atelte tudja aki nem volt benne annak meg elmeselni lehetettlen mi volt es akar van is a jatekban amit lehet vagy sem a sajat ingerkuszobhoz merten. )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Corpuscle
őstag
A legnagyobb bajom az volt vele, hogy ha beakadt az eleje, a motyó hullott mindenfelé. Így, még köves részen is egész jól bírja. A daru az aduász, ennél a járműnél alap. Előtte is van hely, 6-8 rakományt rá lehet pakolni. Plusz a pót. A hátsó kerekek kormányozhatósága miatt még jól is kanyarodik. Fogyasztás is rendben.
Kihagytam valamit?[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz Corpuscle #284 üzenetére
Nala csak az uj jatek muxik a felsoroltak kozul mert nincs szezon1-e es plus-a sem a multihoz ps-en.
En a mods-t javasolnam meg neki mert az uj jatek azert tobb ido lenne normal mod is.(garage nyitas,par kuldi,h legyen penz nagy daruhoz es mindezt xar verdakkal még. Hard mod meg haggyuk,mert garage az nyitva rogton,de se teherauto se piiiz,h belevagjon az ember,szval sokkal tobb ido.Viszont pl megnezni,h milyen a hard resz arra jo.....igy par ora jatek es tapasztalat utan jonne a trofea)
Mods meg kb 10perc es sztem beadja. Korabban irtam asszem pont neked a menetet ,h elerd a mods menut ,majd off-road trailer pack letolt es abbol megveszed valamely nagy potot es megemeled garagae elott.
Szval ez a kinalat es ebbol lehet valasztani Kvelstadt.Ugye,h megerte az Azov futomuert atmenni! A ziks is nagyon jo verda,de az azov 73 nalam a mindenes es hard mod meg foleg,mert fogyasztasbajnok es darus ami itt elengedhetettlen mar. (vagy fizetsz 150pizt/slot az auto pakolasert +az uzemanyag mig odaersz is piiiz es ez soxor tobb igy,mint amit ad pizt a kuldiert. )
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Kvelstadt
veterán
Sokat haladtam legutóbbi írásom óta. Goliath trófea kell még és platina.
Még egy küldetés van alapjátékból meg ugye a rift amihez még hozzá se szagoltam."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Corpuscle
őstag
-
Tegla80
addikt
Ahol van a vonat(kezdesnel az erdoben) ott van elvileg 3db hosszu ronk egy allvanyon csak ugy....es van a palya sinepitos reszen egy hosszuronkos feladat ami mellett szinten van 3db hosszu ronk valamiert.Ezt pl beviheted a malomba deszkat csinalni majd reset a feladat es ujra ott a 3ronk az allvanyon,majd leadod a masik feladathoz is.
Viszont ha az elozo palyan gyartod le a deszkat(mert ott kozel a log station a malomhoz) akkor a deszkat athordva is megoldhato konnyebben es sokat betonon is jarva,mint ronkathordassal a masik palyara es ott gyartva majd visszahordva a deszkat a sinepiteshez a gyarhoz.Mindenki.
Bocsi,nem okoskodni szeretnek csak sokat jatszva a jatekot es ezeket mar sokfelekeppen latva/megcsinalva probalok segiteni nektek,h mit es ,hogy is lehet. soxor hordok terkepen at a masikra inkabb mert konnyebb,gyorsabb jobb megoldas,mint az ottani gyartas vagy epp csak a beszerzes.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
copass
veterán
igen. ezt láttam, de rohadt türelmetlen vagyok és sietek! azért tartottam jó ötletnek a zártat.
most azt csináltam hogy beálltam a fűrészmalomhoz fixen egy daru+medium rönkpóttal, a logstationhöz is egyet. majd ingáztam!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Tegla80
addikt
[link] Ezt a hsz-t pont neked irtam es itt szemleltettem(mindenkinek persze) a fahordast az En nezetemben,h mivel jo fat szallitani.Ebbol konnyen ki is lehet daruzni mert oldalt nyitott a tartok(rakoncak) kozott a plato aljaig .
Az orias ronkot is csak szoloban a 73210 vagy 5600ts- el vittem magamon(rogzitettlenul a daru csorlojen) a vonatig,ott beledob a vonatkocsiba es ledas.Potkocsi se kell hozza nemhogy kulon nagydaru es kulon kocsi pottal ami 2jarmu ugye. (persze En is ugy kezdtem,de aztan idovel ......)
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
copass
veterán
köszi. akkor nem kell már bohóckodni vele szerencsére később.
mondjuk vonatozni tök jó lenne: felpakolni a cuccokat/járműveket.
12 rönköt tudtam belegyömöszölni, a 3 helyes platóra, elszállítani se volt gond.
na de kiszedni, az nem volt egyszerű móka!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Tegla80
addikt
jah a sinek....
nincs jelentosege vonat szempontbol.....ez csak egy mellekszal.A ronkos feladat(sequia ha jol irom) tarozik meg a vonathoz es utana a hídon megy at a masik iranyba ha kesz minden feladat. (neked nincs mas dolgod mar vele csak akkor behuzni)Amugy azt is megjartam,h odeerve a vonathoz ,h huzzam az ugrott1et(mint minden ha melle ersz ) es a sinek mellett landolt.Gondoltam a feladat resze es visszarakom.....alap gepekkel nem ment,mods nem ment es reseteltem.Ekkor jottem ra,h alapban a sinen all es csak huzni kell es odaerve a megugras es sin melle eses csak bug vagy cumi volt.(es rossz dontes es par ora cumi mig belatod rajossz,hh valami nem ok)
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
No para,ha megpakolod a ronkokkel a kocsikat akkor a vegen siman csak demo jon amiben elrobog a vonat. En is hasonloan jartam ,de kevesbe siklott ki es tovabbment a jatek.(En akkora lendulettel huztam be,h orral beleallt a tobbibe a vege felemelkedett es foldreerve a sinek kozott allt az egesz vonat es izgulatm,h mi lesz.Reset mar nem volt,de gond sem mert a demo lefutott es elment a vonat.
Szval jatszd tovabb nyugodtan es nem lesz gond. (van kepem rola,de most nemvok ps elott igy azt max kesobb mellekelek)
Sot igy konnyebben atjarsz mert kulonben ott all keresztbe elotted az atjaron amit hasznalni kell.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
copass
veterán
uraim, hááát hihetelenül megszivattam magam úgyérzem...
vonat vontatás...minden frankó volt, szépen bevontattam. csak én oldalt húztam, nem a sínen. ezért az egyik lámpánál szépen összeakadtam a vonattal, ami lecsúszott a sínről. de azért szépen beért a célba. küldetést teljesítve. aztán próbáltam visszahúzni a sínre és szépen felborult...újraindítani nem tudom a küldit mert kész. vonatot nem lehet visszarakni, minden féle daru modot, vonat modot is kipróbáltam hogy hátha az megozdítja. semmi.
lesz-e később jelentősége a vonatnak? kell-e valamit csinálni vele?
-
Corpuscle
őstag
válasz Kvelstadt #269 üzenetére
Nekem 7-8 hónap kimaradt, ezért is vagyok így elmaradva. Most az a terv, hogy végigtolom a Year 1-et. Phase 1 kész (tavaly meg volt), lassan Phase 2 is. Mire oda jutok, hogy a Year 2-t elkezdjem (a hírek szerint augusztusban megkapjuk az első csomagot), addig remélhetőleg javítják is a bugokat (amire van esély sajnos, hogy lesz rendesen).
-
Kvelstadt
veterán
Nem vettem én lebeszélésnek és tetszik itta közösség hogy motivál a továbbiakra. Amit írtál azok érdekesnek hangzanak.
De akkor inkább azt mondom hogy utána fogok nézni a kiegészítőknek, és ha nem is most rögtön de lehet bele fogok váfni.
Mert arról szó nincs hogy csak a trofikért jatszam.
Ellenkezőleg. Én nem platizok játékot ha nem tetszik eléggé, még akkor sem ha könnyű plati.
Nekem a platizás az ilyen plusz tartalom létrehozása az alapjáték után ha eléggé tetszik és ha kérwk még belőle.Viszont egy szünet lehet lesz ha most kész leszek, mert hát van nekem switchem is, arra meg ott van most egy új zelda, és azt sem szabad nagyon megváratni.
-
Tegla80
addikt
válasz Kvelstadt #263 üzenetére
Nem lebeszelni csak felkesziteni szerettelek volna azzal amit irtam. En teljes aron vettem 60£ert megjeleneskor es nem sajnalom 1etlen cenjet sem ra. (viszont lenne par fej amit picit atepitenek,h megertse mit es ,hogy is lehetne jobban csinalni,h jobb legyen.)
Az alap palyak a kikepzes volt ahoz ami jon ha belevagsz.Mar megtanultad a jatek dolgait,de a neheze most jon csak,mert osszetettebb lesz a jatekmenet.(gyartani kell par dolgot,xy dolgokbol amit a palyarol kell osszeszedni hozza)Boven van annyi sot sztem kozel 2× annyi tartalom a szezon1-ben(~20£alap aron) ,mint az alap jatekban,de a copas faktor soxorosan novekszik hozza ezt garantalom.
Szval ha tetszett amit eddig lattal es csinaltal es elfogadod,h innen ez csak nehezebb lesz,de hoz boven sok ujat es latvanyos dolgot akkor vedd meg.
Ha az amit lattal es csinaltal idaig az neked mar a tokom kivan kategoria es utalom,de a platkot azt kiszedem akkor is, akkor utana inkabb engedd el.
A trofik miatt ha kell segitek majd,ha kell megmutatom,kiprobalhatod szezon1 palyakat stb stbSony® & PlayStation®
-
copass
veterán
válasz Corpuscle #266 üzenetére
én azt csináltam hogy oldottam fel mindent régiót és szedtem össze az upgrade,járműveket és csak azt csináltam meg ami szükséges volt hozzá.
most már megvan a járműpark és csinálom a küldiket. zikz feloldása után jól esik egy kis ződ és sár! pedig még alaszkát se fejeztem be, ott rohadjon meg!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Corpuscle
őstag
Nekem sem a kedvenceim a havas pályák. Lassan végzek Yukon-nal, jön Wisconsin. Eddig mindig 100%-ra toltam egy adott régiót, majd folyt. köv. Innentől váltok és bele-bele nézek majd Amur-ba (először Ziks, Azov aktív futómű mindenképp). Ha sok a hóból, kicsit vissza Wisconsin.
Kola Peninsula számomra borzalmas pálya, a hó mellé még az a rengeteg kő is. Amíg nincs megnyitva Imandrán a garázs, addig meg pláne. Ennek ellenére azt mondom én is, hajrá! Más nem egy akció keretében húzd a Year 1-t.[ Szerkesztve ]
-
centrino
aktív tag
Abszolút csak ajánlani tudom egy akcióban behúzni a year 1 season passt. Drasztikusan nő a nehézség/kihívás faktor (az már egyéni preferencia kérdése, hogy ez előny vagy hátrány) szerintem hozzátartozik a snowrunner élményhez Imandra/Yukon/Wisconsin és pláne Amur.
Olyan kicsit mintha a DS3 ból kihagynád a Nameless King-et, Gael-t és a végén a Lord-ot...
-
Kvelstadt
veterán
Akkor nekem a játék végén fog véget érni a játék. Mert az egy dolog hogy amit veszek abba van havas rész is, de hogy külön fizessek havas mapért. Volt rá példa mert ugye dark souls 3, de kivétel erősíti a szabályt.
Aztán majd meglátom. Ha idővel még viszketni fog hogy játszak vele akkor lehet mégis megveszem.
De jelenleg még van vőven tenni való meg trofi is amit meg akarok csinálni."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Tegla80
addikt
válasz Kvelstadt #260 üzenetére
Akkor ok es van Rift.
A dlc nem dlc kerdes meg erdekes,mert ha felfedezesnel ott vagy Lake kovd-on a Tuz Acteonnál akkor utana pl Acteon-t tudsz venni,de a Ford F750-et nem adja mar hiaba vagy palyan mikor megkapja a host. Anno ezt tapasztaltuk mikor hostoltam a sajatom es innen egy forumtars alap jatekkal volt nalam.(azota persze valtozhatott,javithattak,de anno igy volt)
Az is erdekes,h beenged es jatszhatod a dlc-s palyat ha a host olyan es van meg sok ilyen olyan dolog ami atfedes az alap es a dlc verzak kozott es muxik valamiert.Irtam mar tobbszor,h nekem tymyr a kedvenc regiom az alapbol.Ezert tetszik wisconsin is mert usa regio,de ilyen taj es stilus szval inkabb orosz,de amugy tokmind1 mert jo es kesz.
A tobbi szezon 1es palya mar nem a szivem csucske mert 2full ho(lake kovd es amur)es 1 ho es sar(Yukon) szval itt nekem kicsit sok volt mar a hobol es a szerintuk jobol.(amuron chernokamensk az klafa,de a tobbit annyira nem csiptem.) Ezt csak azert irom mert irtad,h a ho az..... szval a szezon1 2/3-a havas erre keszulj ha venned.(a kovek uton,utfelen meg alap,h ott vannak ahol copatni tudnak vele )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Kvelstadt
veterán
4 térkép. De kaptam két kocsit is amire írja is hogy dlc pedig én full alap kiadást vettem. Gondolom ez is olyan hogy ingen adták alaphoz.
Amúgy tetszik az orosz rész. Van pár út ahol többet soha, de tegnap pl átmentem wuarryra, felszedtem a tornyokat meg az upgradeket és tök. Szimpi az a map.
-
Tegla80
addikt
válasz Kvelstadt #258 üzenetére
Kesobb jott az alapjatekhoz,de sztem azt mindenki megkapta,mint az egyeb alap regiora adott kulon feladatokat is amik kesobb jottek.
Szval ha nalad is 4terkepesnek mutatja taymyrt es megvannak az ottani feladatok a listadban akkor oda meg nem mentel at,de a lehetoseg adott. Ha 3map a taymyr akkor nincs Rift.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz Kvelstadt #255 üzenetére
A Rift az miota dlc elem? Ez nekem uj es sztem regebben az alap jatek resze volt meg. Bar igaz,h frissitettek ossze vissza mar a masfel ev alatt,igy akar ez is kitelik toluk.
Nem is mutatja a terkeped es nincs hozza feladat a listadban?Corpuscle
Nah akkor csak sikerult es mods sem kellett. Grat.
A mud eseteben a dlc is kulon trofeas volt,itt mar nem volt annyi gogyi.(mint sok masban sem)
A 30as szint meg vicc kategoria es a csillag mar ertektelen az alapjatekban is a feletol,mert kb itt mar maxon van az ember.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Corpuscle
őstag
-
Kvelstadt
veterán
Tegnap tudtam meg hogy a Rift az már valami dlc. Tehát akkor a trofikat úgy is ki tudom szedni hogy az nincs kész?
Az 500pumpkin az jó volt. Hagytqm 1-1 scoutot a tökös helyeken és váltva átmntem rajtuk.
De az is jó volt mikor 4rossz kerékkel kellett menni 1km-et.
Kivittem egy darut meg egy scoutot és addig emelgettem meg ejtettem le míg minden összetört rajta, majd a kerék kivételével megjavítottammindent és mehet a száguldás."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz centrino #253 üzenetére
A ds1et kihagyni grafika miatt. Nem példálózok. Te tudod, vagyis igazából nem, nem tudod. Tökmind1 a grafika, nekem a ds3 bár jobbak a bossok stb, nem volt olyan hangulat élmény mint az első.
És mivel most volt remaster belőle, egy jó ideig tuti nem lesz remake.Szerintem mudrunnerből sem mostanában lesz valami. Nem is olyan régi és nem is olyan cím amit nekiálnak remakelni, hacsak a saber meg nem csinálja maga. De szerintem ők hamarabb fognak egy új részt csinálni mint ahhoz visszanyulni.
Egyébként orosz első mapon vagyok még mindig és itt gondolkodtam el hogy de jó lenne ha lehetne a térképre ikyen kus marker ikonokat rakni ami addig ott maradna míg én le nem szedem.
Van útvonal ahova raknék egy piros x-et ami nekem azt jelentené hogy soha többet arra nem viszek semmit."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
centrino
aktív tag
válasz Kvelstadt #252 üzenetére
Igen, valóban igazad van, óriási a különbség a remake és remaster között.
Hogy ON topic is legyek, szívesen játszanék egy Mudrunner Remake-el. Én hibám, de nem tudok elvonatkoztatni már annyira mint régen a grafikától... Miután nyomtam egy csomót a pl a Demon Souls-al, gyors megvettem a DS1 remastert, DS2-t és DS3-t. Ezek közül a DS3, ami pörög, a másik kettő lehet bármennyire is fantasztikus és komplex és stb... Egyszerűen nekem nem adja ki ezzel a grafikával, nincs meg az az immerzió ami kell. (így inkább Demons Souls, DS3, Nioh1-2, Surge1-2 lesz terítéken az Elden Ring-ig. BluePoint pedig igazán megcsinálhatná Demons Souls szintűre a DS1-2-t is, fantasztikusan néz ki, eszméletlen jól fut)
Ezért várom annyira a Snowrunner grafikai update-et is, remélhetőleg hamarosan érkezik.
-
-
centrino
aktív tag
válasz Kvelstadt #247 üzenetére
Lassan vissza kéne nekem is térni a Snowrunnerhez, de most "Souls lázban égek" és ez is a te hibád
Pár éve kipróbáltam a DS3-at, első boss (Gundyr) 5x megölt, majd jött is a steam refund...Egyszerűen nem volt hozzá türelmem valószínűleg, de ezen sokat javított 300 órányi Snowrunner.
Demon Souls Remaster már kb 1/3 játéknál (royalty mage, crescent Falchion+5, Kris blade stb...)
Dark Souls 3: most lett meg Abyss Watchers (elsőre) sorcerer, raw black sword, pharis black bow, most farmolom a black knight shieldet) (Vordt elsőre, Greatwood másodikra, Crystal Sage harmadikra lett meg)[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
Igen,csak addig kell xy helyen lennie mig vegzel az adott feladattal.Utana nyugodtan atviheted akar a masik palyara is es ott is hasznalhatod a kovetkezoknel korlatlanul.
Sony® & PlayStation®
-
Corpuscle
őstag
Yukon 2. térképen elég sok kabint kell craftolni. Az működik, hogy egy korábbi teljesített küldetésnél használt kabint csak úgy elviszek máshová?
-
Kvelstadt
veterán
A legidegesítőbb dolog. De már eleve az hogy otthagyják. Ott a sziklaomlás, odaviszek mindent hogy járható legyen az út aztán a köveket ott hagyják. Biztos így van. Meg biztos nem takarítaná el senki. Értem hogy ebbe a játékba a terep a kihívás és az a minden, de ezek az úton maradt kövek nekem túlzás.
-
Tegla80
addikt
válasz yodamester10 #243 üzenetére
Legy oszinte mert lehet 20000L benya es 20000javitas is rajta. (mivel lokos es tetocsomi is van a kepen igy az 10e/10e mar es nem latok bele,de valszeg ott is televan. )
Amugy jah,jo a Frog's 6x6 hasznalom En is,mint irtam korabban.
Plusz van konzolon is a korabban favorizalt Kenny is amit mutattal.Nem probaltam meg ,de majd megsasolom mit tud.Sony® & PlayStation®
-
yodamester10
őstag
Én ezzel megyek hóban mert úgy megy mint aszfalton 5000 javító cucc és 5000 liter benya.
[link] -
copass
veterán
-
Tegla80
addikt
válasz Kvelstadt #238 üzenetére
Jol gondolod,es felesleges kovet/barmit mozgatni mert palyavaltaskor vagy ujratolteskor a kezdo kep fogad. Az otlet jo amugy es mods gepekkel siman eltolhato(van tololapos mods),elviheto(billencs is valami megoldasban) lenne ha ezen iranyban is fejlesztenenek.
idomeros feladat.
En sosem sietek mert nincs idozar,igy ha 1ora akkor is bronz es megadja. Sehova nem szamit bele,nincs lista,h ki lenne a jobb pl baratok kozul.(nemhogy vilaglista)
Sima idorablo,semmitero jatekidotoltelek.Corpuscle
Nah meg van mar Ziks vagy az azov aktiv futomu?[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Kvelstadt
veterán
Te miért szeded a köveket? Ha egyszer elveszed nem spawnol vissza vagy mi?
Amúgy kész alaska. Meglett ma mindkét kihívás. Nem bírtam ott hagyni.
Az a poén hogy aranyra. Pedig egy pillanatig se érdekelt az eredmény csak fel ne boruljak.
Kivittem mindkét helyre 4 scoutot. Az is poén hogy a nehezebb ma elsőre meglett.Átmentem oroszba. Simogattja a szemem ez a szép zöldes látvány.
-
-
Kvelstadt
veterán
Tegnap két feladattal küszködtem amit időre kell megcsinálni. Alaska, north port: north és west mountain conquest v mi.
Rühellem ezeket.
Menj el egy adott pontra hogy egyáltalán megpróbálhasd, aztán ha borulsz, ami valószínű mert hegyet kell mászni autóval, akkor mehetsz oda megint.
Semmi köze a játékmenethez, csak raktak bele hogy legyen valami ami tényleg egy szopatás mert szerintük ez fun.
Utálom.
Ennyi maradt alaskából, de majd máskor visszajövök mert nekem nincs türelmem ezzel szopni."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Cat 745c-vel csináltam meg azt a feladatot. Nem okozott neki nagy gondot hegyet mászni meg közben csörlőn vontatni.
Ja igen, bármit kérdrzek, az az alap játékra vonatkozik. Dlct seasont ilyeneket majd akkor veszek ha ez kész és még lesz kedvem ilyet játszani.
-
Tegla80
addikt
válasz Kvelstadt #229 üzenetére
Hat a scout az nalam tatarint (2ot ad taymyr) jelent alap jatek eseten.(szezon1el ford f750-et meg) Viszont ha vontatni is kell pl radarkocsit(szezon1) akkor a loadstar1700 es a yar ami nekem tetszik,de sarban szenvednek mar ezek is.
Amugy az emlitet feladatot ha tatarinnal csinalod csorlon cibalva a kocsit is megadja,ha nem tevedek mert csak oda kellett huzni a helyekhez.(arut leadni nem jo,de odahuzni tatarin is ok.Alaszka hava meg nem palya neki....lake kovd tol mar akadnak boven helyek mikor a tatarin is csak szenved a hoban,jegben,sarban.Amur egy nagyon nehez palya lett es northern aegis a meggy a hab tetejen ha 100% a cel akkor itt lehet nyelni boven.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Kvelstadt
veterán
Jó persze igazad van, amik nem tetszenek már megtanultam, de mint kezdő játékos, bezavart az élménybe.
Most szedem fel a matadék upgradeket aztán még pár stopperes kaland és pápá alaska.
Most volt az első olyan feladat amihez netet használtam. Weather forecast. 3helyre kellett felcibálni egy ilyen meteorológiai utanfutót ahol persze út nincs de hó az bőven. Gxakorlatilag pontról pintra követtem a gyerek útvonalát, mert ez ami engem nem mozgat a játékban. Hogy nehéz terepen idővel is küzdjekAmúgymit szerettek scoutnak?
Itt alaszkába a sima chevit használtam.
A hummer h2 olyan alacsony hogy feküdt a havon és nem ment előre, loadstar 1700 hadonló, a scout 800 meg olyan magad és instsbil hogy 2borulás után visdzatértem a ck1500hoz.
Most így a végére megvettem ezt ayar87et. Megnézem mit tud."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Tegla80
addikt
válasz Kvelstadt #227 üzenetére
Ilyen javitas vagy leiras mod sztem nincs.....
Amit serelmezel az persze bosszanto,de ha megtanulod mi mekkora akkor ez mar nem okoz problemat es fejben mar rakod is ossze,h azt hogy es mivel vigyed.A jo auton meg kis daru mindig van,igy azzal a kello potig elviszel barmit ezt mutattam mar.
Daruzni sztem jo dolog,En mud-nal rakaptam mar es ronk darun edzodtem....ott volt felrako,h csak daruzva lehetett pakolni.....jottek sorba a daru ala a parti nagy auto daru nelkul,pakoltam es tanker pottal bekisertem oket a hosszabb uton,mert a roviden idoszakos sorompos korlatozas volt. Regi szep idok...
Taymyr megvaltas lesz Alaszka utan ,bar vannak copatos reszek ebben is nekem megis 1ik kedvenc regiom.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Kvelstadt
veterán
Köszi a rengeteg infót, magyarázatot.
Modokból elsősorban inkább javítást keresnék mint járműveket. Meg nem csak javítást hanem ötletes változtatást amin néha a modderek csinálnak meg, ha már a fejlesztőnek nem volt eszébe. Mint pl hogy infót kapjak az áru mértéről, és ne egysima kettes platóval induljak el a 4hosszú cuccért.
Majd megcsinálom és szétnézek modok közt.
Amúgy alaska végén vagyok és magvan a level 30.[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz Kvelstadt #222 üzenetére
Az OHD1 az vilagoszold mud kategoriaban ezert "good" a jatekban (P16,P512 verdak eseteben exelent,de ezek csak hatsokerek meghajtasu verdak,valszeg azert kaptak jobb/nagyobb tapadast.......sztem igy is xarok,de ez mellekes) mig az MSH3 az sotetzold ezert exelent a jatekban.
En spec a topikba kerules ota neztem csak ilyet(ezt),de pl tablazat nelkul (is) az UOD2-t talaltam jobbnak osszessegeben (mert ugy kell nezni es a tablazat is ugy nezi,h osszesen a 3 talajtipus mennyi pont) Ford F750-en.
Szval sztem jo a tabla es a jatekban a kijelzes es jatszva is erezheto,h mas es mas a gumi az auton.Mods.(ps aktivalas)
menuben ramesz a mods menupontra es x majd beirod az emilcimed(ps acc emil),jon kod amit beirsz a kovi ablakba ami jon ps-en emil megadas utan.Kinyilott a mods menu.....itt lehet keresni,szűrni oket kismillio modon,h csak a neked tetszo vagy updatelt vagy megjelenesi sorrend vagy map vagy mi hogy legyen. Nezd at alul a lehetosegeket,ir mindent.
Ps 4 eseteben ram fuggo es igy gepfuggo is(fat,slim,pro ),h mennyit enged letolteni,hasznalni.Ps5- nel a ram mar nem akadaly mert tobb van,igy ez ott mar nem szempont ha jol gondolom.
-szval ne pc-n nezegesd hanem csinald meg ezt es ott lesz minden ami neked kell vagy sem. Gondot nem okoz ha aktivalod a mods-t, az sem ha letoltod,hasznalod,letorlod idovel az xy modst. Viszont van 2 dolog amit azert jo tudni.
1.Mielott kitorolsz egy modsot elotte add el az autot es ne maradjon palyan,garazsban,mert sir majd a mentes utana ,h kene xy mods(kamion,pot,barmi),de a jatekot folytathatod csak sir ,h hianya van.(ha elmulasztod,ujra letoltve ismet palyan,garazsban lesz,eladod es a mentes megjavul.Addig piros felkialtojeles )
2. Ha mods-os mentessel online ,normal(mods mentes) partiba mesz majd utana ujra singli jatszol akkor elotte mods auto/autok szinten elad,mert kulonben bukod oket es meglepetes er. "Hé haver hol a kocsim". (Sok love eseten nem para,de kezdokent bukni pl 100e erteku verdat vagy tobbet 1szerre biztos megviselo ezert mondom inkabb.)
Mods ami nekem tetszik es hasznalom ha olyan partiban jatszom vagy mods palya vagy stb.
Azov 7330 (mozgathato autoszallito felepitmeny, 6ws, kama szoges gumi....nekem 1ik kedvencem)
Mustang pak(Kamaz megfeleloje... medium log es ronk daru felelitmeny egyben es radar felepitmeny is van ra. Most lattam,h csinalt mas is ilyesmit es kulon ronk daru is elerheto mar(mas,mint az alap jatekban)....ezeket nem probaltam,de a mustang ok.)
GGMS Hibryd pak.( villanyos vasak tarhaza,de van egy Ford amibol belsoegesu is van es neonozhato aksis csorlo mindhez. )
R&R Warrior (erdemes ranezni, nalam sok orat futott mar ez is.)
Frog's Titanius maximus 6x6 (van 6x6,4x4 egybe pack is. )
(ezen modsok egyike sem jatekgyilkos mindenen at jarmu,de azert erosebbek ,mint amit az alap jatek enged. Penz es egyeb ilyen jellegu mods-t nem probaltam soha,mert az alap mentesem hasznalom mindenre es kockaztatni/bukni nem szeretnem,igy azon dolog mar nem erdekel!!!! Kepeket most nincs kedvem csinalni,beilleszteni,bocsi. Ma elmentem a kordeert,raketat osszeraktam,odavittem es kilottem hc a sputnyik v-t (7es fel ora) ,megirtam a hsz-t,eleg ez mara....majd holnap a kepek.)Yodamester
konkret nevet ha irnal az nagy segitseg lenne,mert kep alapjan ez csak egy kek/fekete Ford szeles "monster" gumikon.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Kvelstadt
veterán
válasz yodamester10 #223 üzenetére
Néztem ezt a modos oldalt is de nekem nem volt egyértelmű hogy mi elérhető psre és mi nem, pedig direkt úgy kerestem rá hogy ps mods. Mindbe belépni meg biztos nem fogok hogy melyikbe van esetleg infó erre vonatkozóan.
-
Kvelstadt
veterán
Multkor bedobtátok ezt a táblázatot.
Olyan gumit akartam keresni ami nagyon jó sárban.
A táblázat szerint az OHD1 offroad kerék az nagyon jó, viszont az MSH3 mud kerék az kevésbé az előbbihez képest.
A játék viszont pont az ellenkezőjét írja, vagyis az OHD1 az csak good a játékban, míg az MSH3ra excellentet ír mudnál.
Szóval hogy van ez?
-
Kvelstadt
veterán
válasz yodamester10 #219 üzenetére
Mondom, vagyis írom. Nincs és nem volt nagyobb gondom itt alaskába mint michiganbe csak borzasztó ez a minden fehér.
A mapok egyépként itt is nagyon jók.Más
Ha a játék is kiírná így hogy mi mekkora, de jó is volna.
Akkor már csak két dolog zavarna ami miatt extra köröket kell menni."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Valszeg fogok coopozni, mert van pár trofi amit másnál fogok megcsinálni.
Amúgy én elvagyok magnak. Alaska 3.területén járok és ha lesz kövi rész abba remélem nem lesz hó.
Na bwm azért mwrt nehéz, hanem csak nem szeretwm a havas pályákat. Fehér, monoton színtelen egyhangú sz@r.
Legyen a kövi mondjuk jungle vagy savanna runner."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Tegla80
addikt
válasz Kvelstadt #216 üzenetére
A farmsimek is tartalmaznak mods lehetoseget.Meg abban is jobbak,h ott van publik mods coop lehetoseg es serverkereso. A mud-ban is van kezdetleges,de hasznalhato serverkereso.
Itt meg csipisz van amit nem is ertek es bosszant is mert coop parti vok.
Amur megjeleneseig pl meg annyit engedtek,h publik mods servert indits.Ezt beallitva es visszalepve majd ujra coop partit keresve mods public patriba rakott.(megfelelo mods meglete mellett.Nelkule kiírta,h mik kellenek.....letoltve ,ujraprobalva rengetek patiban jartam.)Maceras volt,de igy talaltam kiskaput mods jatszani random idegenekkel.Mukodott a pecsig mert akkor eljott a mostani beallitas,h public nem engedi a mods-t bekapcsolni......kiskapu bezarva. Nem ertem miert nincs 1+ev utan sem serverkereso es miert privat(baratlistas) lehet csak a mods parti.Mivel nagyon retegjatek es a baratlistamon par ember jatsza(igazan mar csak 1) igy nekem ez nagy ervagas.
En ha jatszom azt coop teszem es johet barki,belepve latja mi merre hanyora es ha talal szimpi feladatot nekiall,vagy kilep.Ritkan rugok ki embert,de vannak bunkok akik tornek zuznak csak,nah azok repulnek.A tobbseg korrekt es jatszani jon es tenyleg orakon at is segit vadidegenkent.(mint En is ha masnal vok)Nem beszelunk,de idonken ranezve a terkepre latszik ki merre jar mit csinal,nem e kerult bajba stb es ha kell megyek tankolom,javitom,segitem ,h befejezze amit csinal. De szedtek mar ossze a xarbol engem is szorult pillanatban mert terkepen meglatva a borulast,jott menteni.(dudalas,villogas es megyunk a dolgunkra.)
Tapasztalat,h rengetegen jatszak coop ezt barki ellenorizheti ha coop inditja a jatekot.(vagy Ő megy mashoz).Rovid ido alatt megtelik normal mod a parti.Hard mod is jatszak coop,de ugy sokkal kevesebben lepnek be hozzam vagy talalok mas partit.
Ezert mondom soxor,h jo a jatek,de lehetne sokkal tobb es jobb is csak.........
Nah kisirtam magam.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
Mindenki ugy ahogy neki jol esik.......
A mods megjelenesevel barki platinazhatja a jatekot ugy,h a nagy "homokozobol"(,mint fenntebb irta mas) azt hasznal segitsegul amit szeretne es ugy jatszva a jatekot ahogy tetszik.....Ez sztem ahoz kepest semmiseg,h tobb dolgot viszel magadra aggatva .A tulsuly fogalma az itt nem jatszik,nincs pacskeros ,h buntibe fuss A palyat igy is le kell kuzdeni es a magasabb sulypont az azert hoz nemi kockazatot is. Nem kotelezo csak mutattam,h van ilyen megoldas is.....amihez azert daruzni is kell tudni,pl ronk eseten feltetlen.Sony® & PlayStation®
-
copass
veterán
-
Tegla80
addikt
Hat jah,ha gyartod a motyot az adott palyan az soxor szivas(szivatas a reszukrol).......a 8helyes pot meg agyhalal a jatekban.(sztem nem hoz annyi hasznot,mint amekkora cumit a hasznalata......En nem is hasznalom ,maskepp oldom meg,mint lathato majd.)
Fentebbi kepeimen amit amur-rol keszitettem mas celbol jol latszik(nincs hid es nyitva cosmo), En nem gyartok,athoztam inkabb cosmorol az urska hidjaihoz kello(meg mashoz) anyagokat.Egyszerubb es gyorsabb sztem(meg hard mod is).
es ez igy 12 slot...alagut ok,no para nem tunik el ,mint regebben ha emlexel vagy mas.Ez csak 6slot ,de soloban
A jeg peremen jarva is a gazdasagos feladatmegoldas a celChernokamensk-en is lehet/kellene gyartani majd nagy csovet a gyar epitesekor ami 1kozepes cso es 2 tekercs,de az 1vekony cso es 2tekercs ....aha meg persze meg anyukatok,szval rohogve athoztam cosmorol a 2 nagy csovet,mint legyartsam odaat,de puszilom anyukat.
Lancos gumi.
Havas palyan En hasznalom mert ez (is) kisebb hatrany sarban,mint amekkora cumi ha nincs es kellene mert ilyen jon epp szembe...Fahordas
pl 6egyseg(18db) kozepes ronk behordasa,leadasa taymyr-on.
odaerve lead es csak atlogdostem a potra magamrol
majd pack es lead es ujra.(mivel rovid ronk felepitmeny van a kamionon,igy ott nem akar rogziteni es nem rikacsol,h gond lenne csak rogziti a poton. )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
copass
veterán
volt küzdés a 8 helyes trailerrel! van az a hülye lába és az állandóan beakad mindenhová, csörlőzéssel mondjuk meglehet rángatni. de itt fel kellett borítanom az egész trailert hogy át tudjam rángatni a láncossal, mert a kolob itt már elvérzett erősebb csörlővel is. mondjuk a twin-motor winchet rakom fel majd rá, tanulunk a hibáinkból ugye!
én hosszabb úton mentem, de így is van szívás vele rendesen. mindenhol felakadt, hídon alig tudtam átmenni. ezért megjártam odavissza a gyárat majd az elágazástól már csak pótossal vittem, mert ott annyira szar az út végig a hídig.
-
centrino
aktív tag
-
Kvelstadt
veterán
válasz centrino #208 üzenetére
Az asztfalt ami fényes az jegesnek számít e? Mert akkor azt számításba veszem gumi választásnál. Mindjuk annyira nem szoktam veretni hogy megcsússzak úton.
Na akkor én is szivesen látlak a topikban ahol én tudok annyit mint ti itt.
-
centrino
aktív tag
válasz Kvelstadt #207 üzenetére
Alapvetően a hó=fehér sár, de tisztában kell lenni az útvonallal, tudni kell mire számíthatsz, lesz e valóban jeges szakasz, ha nem akkor valóban sokszor célszerű egy jó mud gumi.
Szakértők majd kijavítanak, ha tévedek.
(A sok relaxáló, meditatív terepezés mellé "váltó játéknak" behúztam most akcióban a Demon's Souls-ot...na ott is lesz épp elég research és try&error. You are dead már megvolt. Vagy 30x.... )
-
Kvelstadt
veterán
Michigam 100%. Átjöttem alaskába.
Na most itt már érdemes a hólác? Csak mert ugye ice-ra írja hogy excellent, és elég keveset megyek jegen. A sima hó meg minek számít? Mud, dirt? Mert akkor jó a lánc nélküli is gindolom."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz centrino #205 üzenetére
Én nem trükköztem semmit, ledobta az olajat, majd hoztam darust otthonról, felraktam daruval majd elfogadtam megont a fuvart.
Azt azért ne várja már el hogy a nevéből kitaláljam. Azt nem értem hogy más feladatnál ott van pirossal hogy daru kell, meg az ikonja is ott van.
Itt miért nem bírják odarakni?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
centrino
aktív tag
válasz Kvelstadt #204 üzenetére
Arra majd figyelj, hogy ha darus autóval mész, nem lehet "trükközni" (stopper elindít, felrak daruval, majd ujra elindit a stopper), mert stopper indításakor kitörli az előző adag oilt.
(max a "got stuck in the forest" ből lehetett volna következtetni, de valóban küldetéseknél oda szokták írni, ha daru kell hozzá)
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
Na az elsőről fogalmam sem volt. Ilyen heuréka pillanatom lett mikor kipróbáltam.
Sose jöttem volna rá.A másodok meg ja, igazából tudtam csak nem sejtettem, mert az megvolt hogy ha unpack akkor nem adjale, de ezt így fejbe nem raktam össze hogy így megtrükközzem.
De ha már így kiokosítottál abban amiről úgy gondoltam hogy biztoshogy hiba a matrixban, itt egy másik.
Szóval átjövök island lakre egy ilyen időre menő feladathoz teherautóval mert láttam hogy olajat kell majd vinni.
Honnan tudom hogy ide daru is kellett volna ha nem jelezte? Merthogy lerakta az olajat oda hátrébb a földre.[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz Kvelstadt #202 üzenetére
1. A terkepen ha az adott pont(aruhaz,kamion,pot) fole illeszted a navigacios kor jelzest es nyomsz felette egy R3-at akkor megutatja,h mi van az adott aruhazban,auton,poton es milyen allapotban van az adott jarmu.
2. Leadasnal ha a kocsi/pot ugyan azt tartalmazza akkor ,pl pot leakaszt ,kocsin unpack,osszeakaszt es lead.Igy a potrol tunteti el az arut.Utana rogzited ismet a kocsin a rakomanyt es mehetsz vele tovabb.
(A kis daru pl ezert is jo ha van az auton,mert ha kell atpakolsz barhol barmit......ezert jo az azov73 mert daru es plato es potkocsit is huz. )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Kvelstadt
veterán
2 kérdésem lenne.
Miért nem nem lehet, vagy hogyan lehet mehnézni hogy adott ponton miket lehet felvenni?
Visszamentem black river garázsba és fel akart küldeni egészen északra a factoryba service spare partsért, miközben már sokkal közelebb a warehousba is volt.
Akárhogy próbáltam a küldetéseknél megnézni honnan lehet felvenni, mindig csak a gyárat mutatta.
Másik meg hogy lehet e valahogy kiválasztani melyik szálitmánnyt adom le?
Volt nálam 4cement, 2 a platón 2 utánfutón, az utánfutóst akartam leadni hogy ott is hagyhassam az utánfutót, és a másik kettővel mehessek a kövi helyre, de csak a platón lévőt adta oda."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Micro Four Thirds
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest