-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Def26
félisten
Microsoft kills game ownership and expects us to smile Elég érdekes cikk
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
woodbear
addikt
Én nem szólom le a drive club-ot mert nem sokat tudunk róla, de az szerintem olyan Test Drive unlimited szerű bandázós árkád dolog lesz. Nem hinném, hogy eséllyel pályázna a forza5 mellett a legjobb autós játék címre, de majd kiderül. GT7-el meg majd a gyerekem fog játszani pedig még nagyon nincs tervben
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Xirtam
veterán
válasz Mister_X #1041 üzenetére
Picit előre szaladtál. GT7? Majd ha a japók megtanulják hogy végre egy autós szimulátor játékba ami a "The Real Driving Simulator" nevet viseli bekerüljenek a HIVATALOS AUTÓ HANGOK. Beszélgethetünk. . . Addig a Forza az etalon ezen a téren. A Drive Club utolsó fejlesztői naplója után inkább vicc kategória az a játék.
-
-
woodbear
addikt
Forza5 ingame teaser beszabehu
Oldalam: www.swsfoto.de
-
molnarpeter
nagyúr
Szó volt itt Wii-ről, meg hardcore rétegről. Nos, a Microsoft megcélozza mindkettőt. Kezdődött a Kinecttel, folytatódik az egész Xbox koncepcióban. Adott egy erős vas, felhős erőforrások, ergonomikus kontroller, de ott vannak a casual dolgok is, mint tv, és mozgásérzékeléses játékok - de közben nem folyik ki a szemed a grafika miatt. A One szinte a teljes piacot képes lefedni, szerintem ez lesz a sikere, hiszen nem csekély vásárlórétegekről beszélünk.
-
vekk200
tag
Egyre jobban látom hogy nem lessz akkora sikerük ebben az évben az új géppel mint annó a 360 al volt...mostmár sok a megkötés ez az online szarság is minek kell ezeket bele rakni egyszerűen elfogja veszíteni a gép a sajátosságait..
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz leviske #1029 üzenetére
Nem látom semmi jelét annak, hogy az M$ letérni szándékozna az eddig kitaposott ösvényéről. Kreáltak egy újabb izomgépet a Sony saját izomgépe ellen, hogy ott folytassák, ahol most tartanak az elődmodellek, fej-fej mellett. Eszük ágában sincs szerintem a Nintendo útját követni.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
leviske
veterán
válasz Mister_X #1028 üzenetére
És akkor lényegében Te a Wii-t egy hardcore közönségnek szánt konzolnak tartod? Csak mert lehet az én szemszögemmel van a gond, hogy mondjuk egy Androidot se tartok hc kézikonzolnak attól, hogy van 300000 alkalmazás közt 5(?) valósan jó, "hc" játék.
De mostmár nagyon elkanyarodtunk. A lényeg, hogy szvsz nem lehetetlen, hogy a Microsoft is a Nintendo útját akarja követni és nem a HC réteg lesz a leginkább megcélzott közönség, ahogy a Wii esetében sem az volt.
-
Mister_X
nagyúr
válasz leviske #1027 üzenetére
Ja, csak emellett más rétegeket is bevont. Mert a Monster Hunter 3, Metroid Prime 3 és Other M, a két Zelda, a Xenoblade Chronicles és a többi cím az nem casual. Sőt, aki hc jRPG gamer, az vett Wiit.
Mondjuk nyílván nem a "grafika mindenek felett" réteget fogta meg a Nintendo.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
molnarpeter
nagyúr
Ez jó nagy baromság, saját példámból tudom: koliban sz.r a net, szóval mikor beviszem a boxot, hol csatlakozik, hol nem (inkább utóbbi), így mennek a FIFA meccsek, CoD osztott képernyőn, Kinect cuccokkal hülyülés, nameg egy kis Forza. Most a net miatt nem lehet majd használni arra a gépet, amire való?
-
Mister_X
nagyúr
válasz leviske #1024 üzenetére
Nem volt a Wiinél semmiféle fájdalmas elválás a hardcore rétegtől, sőt. Az irányítás lehet meg lett erőszakolva pár helyen, de az egy-két sorozat javára vált (Metroid Prime, Super Mario, Zelda), a többinél (Monster Hunter, Xenoblade, stb.) meg ott volt a Classic Controller (Pro) támogatás és több exkluzívnál is csak el kellett forgatni a kontrollert.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
leviske
veterán
A LocoCycle egyike az említett 15 exkluzív címnek? Esetleg része a 8 új franchise-nak is? Mert ha jól értem, eddig be volt jelentve X360-ra, de végül XO-ra hamarabb jön.
Mindenesetre, ha mindkét kérdésre a válasz igen, és esetleg még jön is pár hasonló kaliberű játék a bejelentett 15-be, akkor némileg értelmet nyerne az összes intézkedés, meg a bemutató hangulata. Mert ebben az esetben arra tippelnék, hogy a XO inkább a Wii szerepét szeretné átvenni, kevésbé fájdalmas elválással a hardcore rétegtől.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Hát... Azért érezni, hogy nem mindenre van jó hatással ez a fene internet. Mindenhol ott van, elérhető... Vissza is élnek vele. 24h login, használt játékok korlátozása... 5-10 éve barátságosabb volt minden. Nem vagyok nyilván internet ellenes, 1 óráig nem töltök már el időt nélküle, a telefonjaim is 24/7 rajta vannak, de ezek nem kellenének.
Régi időkhöz képest ez minden csak nem friendly.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Trak
addikt
Félreérted. Ha nem logolsz be 24 óránkánt, akkor nem enged semmit futtatni (legalábbis játékot biztos nem), de ha belogolsz újra, akkor megint menni fog minden.
Ha 1 hétre elmész, áramtalanítasz, utána hazajössz, bekapcsolod, belogolsz neten a live-ba, akkor menni fog minden.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
lacy86
addikt
válasz Napfénysüti #1015 üzenetére
"Az Xbox One nem fog állandó internetkapcsolatot igényelni, de huszonnégy óránként legalább egyszer be kell logolnunk a Live-ba. Ha nem tesszük, egy játékunk sem fog elindulni."
Ezt akkor se ertem meg ha agyonvernek , hogy mi ertelme van / Ha En nem akarok "latni" 1 hetig xbox-ot akkor oda van mindenem?! /
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Napfénysüti
nagyúr
Més que un club!
-
-
leviske
veterán
válasz MasterMark #1004 üzenetére
Angry Joe gondolatmenetét folytatva: A visszajelzésekre hallgatva már nem követelnek rendszeres véráldozatot, így vélhetőleg a DNS elemzés is kimarad.
(#1011) pzstm: Abban egészen biztos lehetsz, hogy egyszerre nem lehet majd vele több helyen játszani. Max feltelepítve lehet gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Napfénysüti #1008 üzenetére
miért?
nekem és öcsémnek is lesz mondjuk xbox one a szobájában, családban marad alapon megosztjuk a dolgot, de egyszerre nem játszhatunk? Neeem....itt valami más van...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
No akkor alapítsuk meg a családfát, testvérek, apák, unokatesók stb. Egy kérdésem van, ki lesz anya és apa?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
pzstm
titán
Az Xbox One esetében a felhasználó által vásárolt és az adott gépen aktivált játékokkal bárki játszhat az aktiválásra használt konzolon, emellett újdonság, hogy a felhasználó által kiválasztott legfeljebb tíz családtag tetszőleges Xbox One konzolon futtathatja a megosztott játékokat.
Vagyis ha azt mondom, hogy woodbear a testvérem, Xirtam is testvérem, meg orichaclcos meg a cégnél még valaki, és mi családtagok vagyunk, akkor így összeállunk öten, összedobjuk a pénzt a játékra egyszer és mindannyian játszunk vele?????
Vagy most valamit nagyon hülyén fogalmaztak meg vagy totál nem értem ezt :S
Forrás: HWSW
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ELKELT - Steam Deck LCD 256 GB
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1TB
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival