Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Köszönöm a gratulációt, de én nem a konzolról, hanem a bemutatóról beszélek, ami igen csak félresikerült, mert abból ez jött le.
Ugye milyen furcsa, hogy a hivatalos bemutató alapján (ahol senki sem kötelezte őket semmire, így nyugodtan mutathattak volna több játékot is ) ítélem meg a konzolt?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
persze. meg sem jelent meg, de te mar eldontotted, hogy a jatekok rovasara mennek az uj funkciok. gratulalok.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
HuMarc
veterán
Mint már az előbb leírtam, nem azzal van a baj, hogy a Microsoft egy csomó új funkciót tett bele a konzoljába, hanem ott, hogy úgy tűnik, ezek a funkciók a játékok rovására mentek. És ez szerintem azért baj, mert az Xbox One elég drága set top boxnak, így a játékos oldalát is promotálni kéne
Hány játékról is volt szó?
CoD, EA Sports, Halo és Forza + 15 exkluzív, meg nem nevezett cím (Ami szerintem, mivel semmi konrétum, így egyenlő a nullával.) Ebből a 15-ből 2 biztos, hogy a Halo és a Forza, így már csak 13, ami 9 új brandből, és 4 folytatásból adódik össze.
A 4, már létező brandek közül kettőre van egy nagyon erős tippem: a Fable és a GOW. Több Box-exkl. cím nem jut most eszembe. - Ja, de, a Kinect Sports és a Kinect Adventures
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Buster17 #592 üzenetére
Mibl gondolod hogy ha nem adnák mellé akkor is ugyanennyi lenne az ára? Gondolod hogy csak ugy ajándékba adja a gép mellé a ms? Egyáltalán belegondoltál mi van akkor he elromlik/leesik akkor mi lesz? ott áll a gép mert kinect nélkül nem használhatod... ez számomra amugy a legnagyobb gond a géppel. A többi dolog még elmegy.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Воланд
titán
"A baj ott van, hogy a Microsoft konferenciáján ez a tévés rész háttérbe szorította a játékokat."
es akkor mi van? tenyleg nem ertem ezt a vergodest, hogy "jezusom, multimedias kozpontot csinalt a kocsog ms a dragalatos konzolbol". megmondtak, hogy jelentenek be jatekokat az e3-on? meg. vagy most azt gondoljatok, hogy azert mert van x plusz funkcio az xbox-ban, akkor a fejlesztok azt mondjak, hogy erre nem fejlesztenek?
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
tDr1v3r
veterán
válasz Buster17 #579 üzenetére
Azért van a szarozás, mert nem jelentettek be annyi játékot... meg ugye a negatív reklámok (24 óránként netes aktivációs izé, használt játékok ellen tervezett dolgok, etc etc), plusz a Sony-s fanboyitás.
Az E3-on úgyis sok újdonság lesz... meg változtatás is remélhetőleg, például az összes pletykált-bejelentett negatív dolgot kukázhatnák.
Ez a TV-s központúság meg... biztos megcsinálja ugyanezt a Sony is, nekik ott van a hatalmas TV-s és filmes bizniszük is ugye, hülyék lesznek nem kihagyni.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Alexios
veterán
Ha nem lenne benne se lenne olcsóbb. Az a kb 100ezer forint így is nyomott áron van, azon masszívan fog bukni a microsoft az elején. Amúgy meg gondolom azért kötelező, hogy a játékkészítők mindegyike kezdjen kinectre építeni, amit csak úgy lehet ha tudják hogy mindenkinél úgyis megtalálható.
-
HuMarc
veterán
Oké, kicsit túl van reagálva ez a Big Brother dolog, de pl. az iPhone-ról is kiderült, hogy megküldi az Apple-nek a GPS-koordinátákat
Másrészt a Kinect-tel nem is ez a bajom, hanem az, hogy ha úgysem szeretném használni (mert határozottan nem szeretném ) akkor minek fizessek érte? Szerintem ha opcionális lenne, sokkal többen állnának az Xbox mellé.
-
negyven2
veterán
Ez az egyik. a másik meg, hogy ha valaki kémkedni akar valaki után azt internet nélkül is megtehetik (különös módon ezzel az elmúlt évezredekben se volt probléma az emberiségnek). valamint, ha valaki után kémkedni szeretnének akkor inkább azok után fognak, akik mindent elkövetnek azért hogy elrejtőzzenek.
Amúgy kicsit párhuzamban ezzel, nagyon sokan istenítik az un. okosházakat. Ott hogy is működik minden? Ott nem az van hogy az egész lakás be van kamerázva és mikrofonozva ráadásul éjjel nappal ráadásul mindezt online?
Vagy ott vannak az okostelefonok/táblagépek amik szintén éjjel nappal neten lógnak és szinte mindegyikben van kamera/mikrofon?
Úgyhogy nonszensz ez a félelem (mint a 19 században, az hogy ha valaki 50 km/h többel halad pl vonattal akkor abba belehal.
HunMarc: "Emiatt a 24 óránkénti online jelenlét nem nagyon tud megvalósulni." Ez meg lett cáfolva már (pontosabban az lett bejelentve, hogy még ők se tudják ezt biztosra, hogy mi legyen vele).
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
HuMarc
veterán
Amikor játszom, teljesen evidens, hogy a konzol rá van kötve az internetre, a multi miatt. De nálunk este 10 és másnap délutan 5-6 között a tévé alatt lévő elosztó (IPTV vevője, a tévé, a DVD-lejátszó, a műholdvevő és a videokazetta-lejátszó) ki van kapcsolva. Van olyan nap, amikor senki nem is kapcsolja be, így kb. 40 órán keresztül ki van kapcsolva. Ha meg elutazunk, természetesen minden áramtalanítva lesz. Emiatt a 24 óránkénti online jelenlét nem nagyon tud megvalósulni Ez a bajom.
-
HuMarc
veterán
válasz Buster17 #581 üzenetére
Na igen. Most mindenki arról beszél, hogy várjuk meg az E3-at, akkor majd több is kiderül a játékokról. Én bizakodom, bár eddig úgy néz ki, hogy az Xbox One-t nem nekem találták ki
Én felháborítónak tartom, hogy Kinect nélkül nem is fog működni, én nem fogom bekamerázni a lakásomat. Az meg milyen gáz már, ha le kell takarnom? Másrészt ez a folyamatos online kapcsolat nem tetszik nekem.
-
Buster17
addikt
Ez szomorítja el legjobban a szívem.
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
HuMarc
veterán
-
Buster17
addikt
A 4K-s dolog még mindig nem tudom mit jelent. Valaki felvilágosítana?
-
vekk200
tag
Most akkor azt mondjátok hogy akkor játszhat az ember rajta ha csatlakozik a nethez meg regisztrál stb..?
-
Prof01
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #562 üzenetére
A Sony konzoljai is beépített táposak.
Az pedig simán megoldható, hogy 110V és 230V kompatibilis is legyen. Ami különböző kell, hogy legyen az csak a tápkábel fali csatlakozója.[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
HuMarc
veterán
válasz Mister_X #567 üzenetére
De talán az Oscar-gálás a legjobb
-
Mister_X
nagyúr
válasz WhiteWalker #555 üzenetére
Azért a PS4-es se semmi
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Sirandrish
legenda
válasz Ragnar95 #565 üzenetére
Erről van szó.
Nem világrengető probléma a külső táp, csak akkor ne gyártsák mellé a sok hülyeséget hanem legyenek tökösek oszt mondják hogy "ócsóbb, gyorsabb és könnyebb..meg amúgy is leszarjuk"..és ennyi..nincs ebből semmiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ragnar95
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #562 üzenetére
Megoldotta már nem egy gyártó ennél kisebb gépnél is a dolgot, ld. MacMini, PS3, szóval ha nagyon akarták volna, ők is megcsinálhatták volna belső táposra. Bár engem nem zavar a külső táp se igazából...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #561 üzenetére
ha sikerül "valószínűleg" ezek lesznek benne!
Szóval ez még nem hivatalosDr.F.E.R.I. Szerintem bőven megoldható hogy ugyan akkora legyen, ugyan annyi csavarral és ugyan olyan "talpazatra"...nem hinném hogy az EU-s szabvány 3szor akkora helyet igényel.
De mondom..engem nem zavar, csak nekem ez olyan izzadságszagú magyarázkodásnak tűnik..Ragnar95 Jaja..van benne 1-2 aranyköpés
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ragnar95
félisten
válasz Sirandrish #540 üzenetére
Ez óriási
"Ez volt az Xbox One bejelentő konferencia, a legjobb dolog az elmúlt 10 évben, ami a Sony részvényekkel történt.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz Sirandrish #560 üzenetére
Csak parasztésszel gondolom azt, hogy egyszerűbb egy típusgépet legyártani és amellé cserélgetni a külső tartozékokat, mint különböző gyártósorokon összerakni a különböző táppal szerelt variánsokat. Most így hirtelen a Nintendo konzolai közül sem jut olyan eszembe, ami ne külső tápos lett volna.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Sirandrish #556 üzenetére
"...összerakni még nem tudtuk,de ha sikerül ezek lesznek benne.."
-
Sirandrish
legenda
válasz Dr.F.E.R.I. #559 üzenetére
Hát de legyártják a különböző szabványoknak megfelelő tápokat..miből tartana azt beszerelni?
Azért nem szerelik be mert az USA szabvány más mint az EU?
Nekem ez magyarázkodásnak tűnik és nem magyarázatnak!Hozzáteszem hogy nekem amúgy tök8 mert engem pont nem zavar ha külső tápos.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz Sirandrish #558 üzenetére
Nem csak a csatlakozó lehet más, hanem a hálózati szabvány is eltérő sok helyen.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Sirandrish
legenda
Ööhm..és ha a különböző kontinenseken különböző TÁPKÁBEL-t adnának?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Emiatt nem lesz beépítve a táp a gépbe:
" Lesz külső táp, mert így egyszerűbb a különböző kontinensek elektromos hálózatához igazítani a rendszert. "
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
válasz WhiteWalker #555 üzenetére
Lesznek úszkáló halak mint még soha, kutyaa, meg lebegő fák kutyaaaa imádjuk a közösKUTYAAA...koszos köröm technológia, KUTYA KUTYA KUTYAAAA
Ezen még mindig leborulok
-
WhiteWalker
nagyúr
Én nem láttam még, de hálás köszönetem, könnyesre röhögtem magam , a sok "okos" fejlesztőn, a BDSRSTNT
-
bobooo
addikt
Akkor most a One a zavvi-n Kinecttel együtt 400 font?
-
Sirandrish
legenda
Jaja..tipikus OW..fika minden mennyiségben..én is utálom őket és kb 1 éve videóikat sem nézem, de ez valahogy elém került, és itt, most szerintem jól sikerült a fikazuhatag
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Örülök hogy teccik
HuMarc Ne is törődj vele..inkább nézd meg még egyszer és kacagj újra
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
Amikor én linkeltem, mindenki fújolt, hogy hú de sz@r vicc
-
Tomics
addikt
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vót. Sajnos...
(#538) Prof01
De miért zavaró egy külső táp? Senkinek nincs útjában szerintem.
Live-Die-Respawn
-
Mister_X
nagyúr
FU én most félrenyeltem a derelyét
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Sirandrish
legenda
Én kifeküdtem !
-
Prof01
veterán
Simán meg tudnák oldani, csak lesz*rták szerintem. Ne lenne hely? Ebben a nagy konzolban? Ha pl. az Apple az apró méretű Mac mini-be bele tudta építeni, ebbe vígan elférne.
A Slim megoldásától se estem hasra, egyáltalán. Annyit tettek, hogy kivágták az oldalát és ott fújja ki a levegőt. Ugyanezt megtették sokan házi barkáccsal már a FAT X360-nal is, a 3 Ledes korszakban. Kivágták az oldalát és raktak egy nagy ventit rá. Annyi, hogy nyilván a Silm-nél dizájnosabb.(#531) rocket:
Melegszik, persze, de megfelelő tervezéssel nem hiszem, hogy ne lehetne megoldani, akár passzívan is.[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Algotis
addikt
5 millió csilliárd tranzisztor
Androidos Outlookból küldve
-
rocket
nagyúr
Microsoft making $1B bet on Xbox One games
Penz az van
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Prof01
veterán
Teljesen megegyezik az X360 Slim elrendezésével.
Egyébként azt nem értem, amikor az ODD mögött annyi hely van, miért nem lehetett a tápegységet is beépíteni, mint ahogy azt a Sony is teszi a konzoljainál?[ Szerkesztve ]
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyébként gratula az MS-nek, végre talán hűtésileg is jó gépet raknak össze.
Milyen szép rend van már itt nem? OD távol a hűtőtől, rend van mindenhol, engem még a nem cserélhető HDD sem zavar. (mert arra ott van az USB HDD csatlakozási lehetőség.) Mondjuk 500gigára nem sok BD játék fér majd fel.
Live-Die-Respawn
-
HuMarc
veterán
válasz #81556480 #515 üzenetére
Azért volt tűnt jó névnek a 720, mert a 360 után az a következő teljes kör. Az Xbox One elnevezés egyébként szerintem pont annyira szellemes, mint a The New iPad, amit amúgy mindenki iPad 3-nak hív, vagy a HTC számozása.
1. Nexus One
2. One V, One S, One X
3. OneHol ebben a logika?
-
Mister_X
nagyúr
Challenge Accepted. Drága hobbi, de miért is ne? ONE-ra Forza, PS4-re Killzone és meg is vagyok. Plusz az egyebek. Aztán majd dönthetek én is multiplatformok között, hogy melyikre vegyem, mint dilipok
Végiggondolva tényleg logikátlan és valóban hatékonyabb lenne egy konzplt fenntartani, de akkor is...
-
Mister_X
nagyúr
Ja nem, csak direkt egy nappal a launch előtt, mert miért ne?
Mondjuk lehet nem is lesz rossz, hogy 2014-ben lesz hivatalos a ONE idehaza: 2013-ban PS4-et veszek (ha kell, akkor végigdolgozom éjszakai műszakban a nyarat), 2014-ben meg kihozom a T-től olcsón.
@woodbear: ó, igen, erre akartam kijukadni. Hogy a honosított tartalmak szolgáltatófüggőek lesznek-e. Mert kaphatna a T jogdíjat az idehaza eladott Gold tagságok után, szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz abteam2008 #498 üzenetére
We want the world to watch television through this box
Hát ha nem kell szolgáltató hozzá csak streameli maga a box akkor ez egy istenkirály cucc lesz. (de gondolom ezért írtad a telekomot, hogy legyen magyar adó is benne)
Király volna ha nem kéne külön kábel tv-ért fizetni, csak a live-ot aztán csapjad neki!
Kezd szimpibb lenni a X1...
Zavvi meg ellát úgyis olcsó játékokkal, nem kell annyira a használt móka... bár így a gyűjteményem k*rva nagy lesz a végén ha nem tudom eladni őketOldalam: www.swsfoto.de
-
Mister_X
nagyúr
De látod, hogy egyezkednek a... öhm valami participal countries, ha jól emlékszem, azaz gondolom azokkal az országok szolgáltatóival, ahol hivatalosan van Live. A T meg alapjáraton hivatalos viszonteladó (vagy mi), tehát evidens is lehet, ha világuralomra törnek.
@Xirtam: neröhög-gyé, me' előrendelem nálatok a PS4-et!
... aztán visszamondom
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest