-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beaglepuppy
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a Leaderboard (last 30 day) táblában nem frissülnek a pontjai? -
jose999
senior tag
Szeretném One-ra a Dirt 3-at. Ha a vásárlásra kattintok, azt írja, hogy "Bocsánat. Ez az ajánlat nem érvényes az Ön területére." Vagy rosszul csinálom? Hogyan kell elmenteni, hogy ha majd lehet, letöltse? Köszönöm a segítséget!
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz Donibrasco #55040 üzenetére
Akkor a többi boltba is kell lennie.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Donibrasco
tag
Na úgy néz ki nem csúszik az Elite Bundle!Konzolvilágnál már holnap lesz!
-
tunkiih
őstag
Szingapuri játékosok, a konzol régióját is átlőttétek, hogy előbb menjen a játék?
-
jagerm
újonc
Sziasztok! Home társat keresek!
Amiket én tudok ajánlani:
Assassin's Creed Black Flag
Halo: The Master Chief Collection
Metal Gear Solid V
Tomb Raider Definitive Edition
Happy Wars
Castle StormHa esetleg felkeltette az érdeklődésed, írj privát üzenetet!
További szép napot kívánok mindenkinek!mistar
-
L_YKing
addikt
Aki igeny tartana 1honapos Ea Accesra irjon privit.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
zkas90
senior tag
válasz Bogyi007 #55019 üzenetére
Ezt találtam:
Q: Do I need to have Xbox Live Gold?
If you purchase and play Gears of War: Ultimate Edition while connected to Xbox Live – whether a Silver or Gold member – by December 31 2015, you will qualify.Q: How do I get my tokens? Do I get them right when I purchase the game?
We’ll begin fulfilling this program when Backward Compatibility becomes generally available later this fall. You’ll receive messages with game tokens through Xbox Live. We’ll fulfill those tokens in waves.Dec 31-ig kell játszanod a játékkal. Így bekerülsz a kalapba és majd megkapod az üzeneteket amik.
Node bakker, ha körbeadnád a lemezedet sok sok embernek, csak hogy játsszanak vele egyszer, akkor mindenki megkapná?Egyébként a lemezes verziód a saját profiloddal használod. Tehát a te profilodhoz "kötődik". A te profilod kerül be a kalapba, így arra kapod meg a játékokat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz N.otorious #55020 üzenetére
A live az közös, weben csak add hozzá a játékot a profilodhoz, aztán ha indul BC akkor letöltheted majd.
Live-Die-Respawn
-
N.otorious
senior tag
360 as gold játékot, hogy tudok a one os liveomra felvenni?
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Bogyi007
veterán
Lenne egy jó kérdésem:
Ugyebár aki megvette a Gears of War Ultimate játékot és multizik vele az majd megkapja a korábbi 360-as részeket.
Node! Ha nekem LEMEZESEN van meg és a saját profilommal játszom de közben a Home-olás miatt nem én vagyok a gépem tulajdonosának beállítva, akkor mi van?
Lehet hogy akkor nem én kapom meg a digitális példányokat az én profilomhoz hanem a Home társam?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
appleGjuice
tag
Win 10-en le lehet valahogy törölni az xbox appot, hogy csak a béta verzió maradjon fent?
-
Tejföl
tag
Játék közben az xbox néha eldobja a hangot, másnál volt már ilyen? Újraindítás segít, csak idgesítő
-
nagyúr
-
storm3
senior tag
válasz sirszevenap #55010 üzenetére
Hogy vasarolsz brazil storeban?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
nagyúr
-
pzstm
titán
senki nem informált sennkit, félre meg végképp. 30-35-ös első körös rendelés kaszálva lett ugyanis..egészen pontosan nem, csak redukálták nullára
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
-
Hunt3r22
őstag
válasz bulikavagyok #55001 üzenetére
Az sem kizárt, hogy Mo kap összesen 50-100 darab elit kontrollert. Így aztán nem nehéz elérni azt, hogy hiány legyen belőle.
Xr
-
gianni85
veterán
magamnak köszönhetem... addig variáltam, míg hoppon maradtam
-
Def26
félisten
Boltok sem készültek fel.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Bogyi007
veterán
Aki esetleg gondolkodik az 576-os gépcsere akción s mellette adna be játékokat is jó ha tudja, hogy jövő hétvégén lesz Joy napos kuponakcio is. Ekkor 20%-al többé számítják be a játékokat. (egy kuponnal több játékot is lehet) Egy Joy magazin 695 forint.
Amit ilyenkor én tennék:
Beadnám csak a használt játékokat aztán az értékét feliratnám a törzsvásárlói karimra (ott kapásból készíthető).
Majd picit később visszamennék a konzollal és beadnám azt is.
Így felmarkolnám az új XOne gépet a minimum 30000 ft kedvezménnyel meg felhasználnám a beadott gép árát meg a kártyára felírt összeget a beadott játékokból...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Hyundai, Kia topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fotók, videók mobillal
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest