Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurubefree
senior tag
válasz interstate76 #139870 üzenetére
Semmi gond amig az ember ervekkel tamasztja ala velemenyet . Mint emlitettem bizonyos arkategoriaban ! Fontos dolgot nem emlitettem ... Android TV-k eseten !
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
őstag
válasz interstate76 #138742 üzenetére
(#138743) Siffredi:
szerintem szigszalaggal Ám hallottam olyat mintha az elite tudna ilyet...PS kontrollerek híresek arról hogy nem hajlandóak csak úgy bármiről töltődni. Milyen töltőd van amivel tölt?
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #136864 üzenetére
Tárgytalan, a mobil oldalukon gond nélkül vásároltam.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
HKorn
veterán
válasz interstate76 #136013 üzenetére
Kösz a tippet, de nagyon nem akarok beruházni a dologba, keveset játszom, azt is igazából megoldom úgy hogy P&C akksi kontrollerben rádugva egy powerbankra oszt kész.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz interstate76 #135985 üzenetére
akkor asszem ez jó is lesz 4db 2450-es LADDA akksihoz, 3K-ból megvan a szett.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz interstate76 #135970 üzenetére
Nekem 2.5 év alatt behalni látszik a gyári P&C kit akksi, néha hirtelen lemerül töltés után, valamikor elketyeg pár órát aztán dob le.
Ikeás akksikon gondolkodom, de milyen töltő kell hozzá, speckó? Vagy jó olcsóbb is, mert töltővel együtt azért már annyira nem lenne olcsó.
Run&Ride
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz interstate76 #135970 üzenetére
Remélem holnaptól jön az 1 éves gamepass is.
Volt róla hír, hogy mik kerülnek ki, nagyjából elhanyagolható címek.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz interstate76 #135959 üzenetére
Nekem az eneloop-ok nagyon bejöttek.. 10-15 óra játék simán belemegy, de lehet, hogy több. Attól függ mennyit rezeg.. TR-rel volt 10+ óra simán. Én tuti nem fogok mást venni ezek után.
A play and charge kit is jó volt, de bő 1-1,5 évet bírt.
Véleményem szubjektív...
-
DaveHutt
őstag
válasz interstate76 #133523 üzenetére
Trial se volt még, lehet ez a baj.
-
sugarforce
addikt
válasz interstate76 #133523 üzenetére
Meg en sem hasznaltam fel a trialt es soha nem vt semmilyen gp kod redeemelve a fiokom alatt, de megis 2500.
-
DaveHutt
őstag
válasz interstate76 #103188 üzenetére
Csak új kulcsokat árulnak cdkeysen.
-
Zoleee83
addikt
válasz interstate76 #103188 üzenetére
Én sem vitaindítónak szántam, hanem érdeklődtem , hogy vett-e valaki ebből, mert eléggé jó ajánlatnak tűnik.
Néztem Youtube-on single videókat pont ezért gondolkodom rajta, összes BF végigjátszva (kivéve BF1).[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz interstate76 #103117 üzenetére
Assetto Corsaval nem sokat játszottam. Project CARS-al kb fél évvel megjelenés előtti verzióval játszottam sokat. Annak még volt fizikája. Inkább rFactoroztam anno. 5-6 évet ligákban.
Igazából nem hasonlít egyik játékhoz sem. Ha számít a Dirt 3 akkor sokkal jobb mint az. Szóval lehet, hogy hasonlít a Dirt Rallyra.
+ szimet G27-et csapattam 0 segítséggel, ezt meg kontrollerrel. Sry, hogy nem tudok épkézláb infókat adni róla. :/
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Sentinel80
aktív tag
válasz interstate76 #102640 üzenetére
Interstate76 Valahogy csak megértjük egymást és köszi, nagyjából ez volt az első benyomásom és ami felé kandikáltam, erre vártam a megerősítést és ilyen formában.
(Amúgy az interstate 76 anno nagy kedvenc volt mint game és akkor együlálló a maga nemében. )
A többieknek is köszönöm. összefoglalva, ez egy főleg kisebbeknek szóló ill. társaságban jó móka dolog, nem túl pontos - meg hosszú távon nem is feltétlen kényelmes használni - tartalomra vagy igényesebb játékmenetre nem kell számítani. A BC hiánya is elég nagy gond, de az is látszódik, hogy nem nagyon fektetnek manapság ilyen gamek fejlesztésébe.
Azért gondolkodtam csak rajta, mert na mondom egy kis mozgás nem árt, mondjuk a kinect sports al, de ha valóban ez a feedback, akkor tuti párszor használnám, majd porosodna. Max akkor éri meg, ha olcsó 10-14k körül van.
Luke jól írja, lehet a skype egy indokolt app ami miatt érdemesebb beszerezni, a mikrofon álltal kommunikálhatunk a géppel is.
Amúgy ha jól tudom grandiózus tervek voltak vele: Pl Rys, Son of Rome ot teljesen azzal akarták itányítani, aztán már csak félig, végül már csak akció-rekació nyomkódás lett volna, végül pedig megkaptuk a színváltós kivégzős normál TPS t.
[ Szerkesztve ]
-
Sentinel80
aktív tag
válasz interstate76 #102143 üzenetére
Nem léptél Te rá semmire, ahhoz több kell kollega Másrészt lécci ne mond meg mit tegyek.
Ne hari, ha nem tetszik, hogy másodszór szólsz be nekem, meg másokat is kioktatsz. Van azért egy határ.
Mindegy hogy értetted, értettem, de nekem ne magyarázza meg valaki, hogy 59k ból épít egy Xb1 verő gépet.
Próbáltam viccesen felfogni és megérteni mi motivál, talán megsértettelek e valamivel, de erre kedves válasz helyet max egy bunkó hsz telt ki tőled, amit köszönök.
De hogy legyek én is konstruktív, most elöszőr egyet értek veled, mivel nem bírom a stílusod, ezért lécci a közeljövőben Te se kommentáld egyik hsz met se.
[ Szerkesztve ]
-
Sentinel80
aktív tag
válasz interstate76 #102140 üzenetére
Interstate igen, téged mindig félreért mindenki és Te sose akarsz senkivel semmiről vitázni, csak simán belekötsz, belemarsz másokba
Nem tudom mi a bajod, rossz heted, napod volt, de én ünnpélyesen előre és mélyen szántan megkövetve ,esedezve elnézésedet kérem múltbeli és jövöbeli kijelentéseimért is, csak én példáúl gyarló halandóként, nem nagyker áron vásárlólok, ezért nyilván nekem nem is olyan olcsó hasonló vásárlás, mint neked.
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz interstate76 #102132 üzenetére
Jól mondod, legtöbbször nem a pénz a gond, hanem az idő...
-
Sentinel80
aktív tag
válasz interstate76 #102132 üzenetére
ne idegesítsd magad, feleslegesen, inkább tolj valamit a megszerezett gamek közül és pattints mellé egy jó hideg sört..
Persze az ideális világban lenne 1x laptop, 1x pc, 1x PS, egy X360, egy XB1, de a legtöbben örülnek, hogy van egy.
Én nagyon sokáig PC s voltam, de nem győztem pénzben a HW-t. A mostani PC m gyengébb volt a x360 nál is. Ami miatt a PC jó, az az egér lehetősége és az, hogy emiatt nyilván egy stratégia mindig is azon lesz jó.
Engem lenyügözött, hogy 25k ból erősebb gépet kaptam a x360 személyében, mint a PC m és az hogy megszabadúltam a rakd fel a visual basic x64 packet, meg ezt azt, hogy jó legyen. Az x360 ban tetszett, hogy nem volt elvárt a teljes telepítés, sajnos ez XB1 nél már nincs így.
Az Xb1 szintjére eljutni már kisebb anyagi csőd lenne. A PS azért se került szóba, mert nincs visszafele kompatibilitás és ahogy látom drágább az árcimkéje is még mindig.
Szóval lehet bármilyen exclusive game előnye a PS nek, pénzben is kell mellé egy aranybánya. Ezzel a 75% os leárazással jól jártunk, sokan spóroltak vele.
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz interstate76 #102129 üzenetére
"Sőt, olyan érthetetlen őrültek is léteznek, akik a mai napig esküsznek 1-2 kinectes játékra, így 360-ast is tartanak otthon. "
A kinect az egyik legjobb dolog
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz interstate76 #102129 üzenetére
Ezt a vitát teljesrn frlesleges újra és újra megynitni, mert csak azok tudnak pártos véleményt kiadni, akiknek nincs pénzük a másikra is. Nekem egyértelműen tervben van, hogy veszek PS-t is majd.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Sentinel80
aktív tag
válasz interstate76 #102102 üzenetére
Egyik felében valóban, de utána pedig ajánlottál még valamit. A hsz ed kapcsán pedig eszembe jutott pár dolog a deux ex ről és ha már ajánlani kell címet, szóval ezért kár besérülni. Ezzel az is a célom volt, hogy a címeken felül lehet pár szót írni is a gamekről, hisz nem mindenki ismeri.
Amúgy összeségében, azért is indítottam a témát, hogy régi motorosok hátha feldobnak 1-2 olyan címet, ami kevésbé ismert.
-
Game-over
aktív tag
válasz interstate76 #102102 üzenetére
Persze, csak arra akartam utalni, hogy hamár az alapjáték akciós, akár a DLC-ket is adhatnák olcsóbban (főleg hogy nekem csak a DLC hiányzik, az alapjáték volt GwG)
-
Game-over
aktív tag
válasz interstate76 #102089 üzenetére
Azért az kemény hogy a DE: HR alapjáték 500 Ft, a Missing Link DLC meg 1200 Ft
[ Szerkesztve ]
-
Sentinel80
aktív tag
válasz interstate76 #102089 üzenetére
Deus Ex szintén egy olyan fps\tps amit páran szeretnek \ páran utálnak. Anno PC n a messiásként várták, hogy cyber feeling, meg upgradek, meg FPS is, mégis valahogy eltünt az első rész után nem tudott nagy eladást felmutatni. Anno kipróbáltam, de az rpg oldala nem tetszett.
Amúgy amit írtam saját összesítés, nem általános ajánló.
Most ha eltekintek a magam véleményétől, persze hogy ott a Gears of war sorozat és az Assasin Creed is - ezeknek is megvan a maguk tábora. nekem nem jött be se a fedezékből kibujós lövős, se a középkorba öntött tomb raider se. Már amúgy is annyi assasin creed van, hogy lassan már csak a scifi száll hiányzik
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz interstate76 #101863 üzenetére
Én megrögzött gyűjtő vagyok és technokrata ember lévén nem bízok az olyan hordozókban mint az adattároló lemez Én amit 1x megveszek, azt örökre megtartom. Eddig 1 db játékot adtam el, azt is azért mert lemezen volt meg. Szeretném a nyugdíjas éveimet a konzol előtt tölteni és szarrá játszani mindent. Lássák az unokák, hogy a nagyfater keményen tolja.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz interstate76 #101837 üzenetére
Én most meg tudtam állni, hogy ne vegyek semmit a BC Sale-ben. 2 dolog miatt. 1, hogy úgy is csak a bF1-el játszok szinte. 2: szerintem ezek mind benne lesznek a game pass-ban.
btw. lemezeseket én még mindig nem veszek. nem visz rá a lélek. és sose fogok.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz interstate76 #101652 üzenetére
-
Siffredi
senior tag
válasz interstate76 #101624 üzenetére
Ne érts félre, nekem sem lesz szerintem soha game pass-om, mivel maximálisan ki szoktam játszani minden játékot, és már kábé 3 életre elég játékom van...
De nem tudom, hogy vagytok vele, nekem kicsit gyengére sikerültek a leárazások...
Ui.: az AC-kat én is behúznám, ha már nem lennének meg!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz interstate76 #101484 üzenetére
Jaja , az alapjáték volt 1500 Ft, míg a Car Pass 900 Ft körül.
Azt hozzá kell tenni, hogy aki játszott már frissebb Forzával, azt a kőhülye, ostoba, agresszív, gyökér mesterséges intelligencia az őrületbe fogja kergetni. A Forza 5 valójában egy komoly autóversenynek álcázott roncsderbi. Felteszed a nehézséget a legmagasabb fokozatra és simán végigvered egyetlen kör alatt a mezőnyt, mert csak a lökdösődés, szemétkedés megy, nulla taktikával.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz interstate76 #101446 üzenetére
Hozzászolásom első fele megvan?És az előtte lévő hozzászólásom? Na az a home-olásrol szol. A 3x homolhatsz-ot meg a hogyant azt már leirták előttem, olvass kicsit vissza.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz interstate76 #101422 üzenetére
Bocs de miért is nem a home-olást irtam le? Szerinted mi az és mire való akkor? Én 2 éve homeolok most egyszerre 2 home partnerrel(2 külön profilon) .Ez egy dolog de ha jol tudom ez otthoni játék illetve live megosztásra van és ezt is irtam le. Ird akkor le rendesen ha te másképpen tudod légyszives mert kiváncsi vagyok már énis.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Sentinel80
aktív tag
válasz interstate76 #101422 üzenetére
Ott a pont, de csak ha a linkeket megnézi, megértette volna, hogy mi a funkció értelme. Nyilván félreértés félreértés volt kódban
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz interstate76 #101238 üzenetére
1. A sima x one-om is garis.
4.A sima one kontrollerem is jack aljzatos.
7.A sima one is streamel ugyanugy, és ugyanolyan halk ha éppen nem halkabb minta a one s.A többi kb. stimmel.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz interstate76 #101179 üzenetére
Az biztos, én is szerettem a 360-am, de mivel One-on ott a backward compatibility, ami legtöbb játékra elérhető, sok értelmét a kinectes játékokon kívül nem látom most egy 360 vételnek.
Run&Ride
-
eL Geri
őstag
válasz interstate76 #101177 üzenetére
Hát nem tudom! Én emlékszem mikor öcsém húszonpárezer forintért vett PS2-öt hipermarketban (mikor már réges-rég kint volt a PS3). De mivel már tényleg elment felett az idő, nem is nagyon használtuk ki
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #100516 üzenetére
Páran kértetek visszajelzést az előzményben részletezett okokból indított game.co.uk-es reklamációmról, íme:
2 heti levelezés után ma közölték velem, hogy csatoljak képeket a kiszakadt dobozról, ill. a sérült kinectről, mert nem találják, amiket korábban küldtem. Megtettem, erre már ma jött a válasz, hogy kinect esetén benne van a pakliban, hogy karcos, mivel használt termékről van szó, szóval ha akarom, küldjem vissza, de semmiféle kompenzációra nem hajlandóak.
Azt gondolom, akkor derül ki egy webshopról, hogy milyen, amikor reklamációt kell kezelni. Hát, a game.co.uk nálam nem egyesre, hanem nullásra vizsgázott. Igaz, hogy olcsón rendeltem tőlük egy xbox360-as kinectet és 4 kinectes progit/játékot, de az milyen webshop, amelyik így csomagol (lásd előzmény) és utána meg a fenti dumával vakar le? Mindezt a 4. vagy 5., nekik írt levelemet követően. Elmehetnek a búsba.
-
pixta78
senior tag
válasz interstate76 #101043 üzenetére
Amikkel játszottam azok 16:9 ben mentek mind.
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
Siffredi
senior tag
válasz interstate76 #100852 üzenetére
Nekem az AC-k szoktak előszeretettel kifagyni (Unity, Syndicate), de más játéknál is előfordult már.
Mondjuk az új update óta még nem tapasztaltam...
-
Sicilian
addikt
válasz interstate76 #100852 üzenetére
Néha nálam is előfordul.
Nem tulajdonítok neki extra figyelmet, szerintem hanyagolható probléma !nothing is true everything is permitted..
-
Corpuscle
őstag
válasz interstate76 #100546 üzenetére
A play and charge kit működik, gondolom akkor az aksi is.
-
zsolti72837
addikt
válasz interstate76 #100546 üzenetére
Ugyanaz.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
NyMRooD
őstag
válasz interstate76 #100516 üzenetére
Nálam is így csomagolták a kinectet, én 360-as kinectet rendeltem (ha jól emlékszem te is) és volt hozzá átalakító, amin az angol konnektornak a stabilizáló műanyag része le is tört. Én nem írtam nekik, de nálam a doboz nem is szakadt ki (igaz megvolt nyomódva).
szerk: Majd írd meg légyszi, hogy mit reagáltak.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #100129 üzenetére
6 nap alatt ideért az első game.co.uk-es megrendelésem, ez jó idő.
A lemezes játékok nagyon szép állapotban vannak és jól is működnek, ez is remek.
DE (nagyon nagy DE): a cuccokat sikerült egy akkora dobozba tenniük, amiben éppen csak elfért a kinect, a doboz vékony falú és a szenzorra nem tettek semmilyen belső csomagolást, ami védte volna a karcoktól vagy az ide-oda dobálás okozta rázkódástól. A doboz belsejébe, a légüres térbe tettek levegővel teli kis "zacskókat", hogy a dobozon belül stabilan maradjon minden, de a kinect és a doboz vékony fala közé nem került semmi.
A doboz természetesen kiszakadt, a kinect jópár cm-nyit kinyómódott a lyukon és full karcos lett, ill. bele sem merek gondolni, hány alkalommal b.szódott neki valaminek szállítás közben. Ha a doboz egyben marad, akkor is rohadt sok ütést kapott volna, mindenféle rázkódáscsillapítás nélkül, mert az már luxus lett volna, hogy betekerjék valamilyen szivcsos vagy buborékos anyaggal.
Szóval a sok pozitív visszajelzés közben részemről egy gigantikus mínusz a game.co.uk részére!
Ha én eladok valamit HA-n, akkor MINDIG nagyobb dobozba csomagolom, mint amekkora az adott dolog, becsomagolom olyan anyagba, ami védi a karcoktól, és alaposan kitömöm a termék és a doboz fala közti réseket. Azt gondoltam, hogy egy ekkora és ilyen jóhírű webshopnál hasonlóképpen járnak el és a használt termékeket is normálisan becsomagolják. Hát, tévedtem.
Írtam nekik, küldtem fotókat is - kíváncsi vagyok a reakciójukra!
(#100515) WhiteAngel89 Nem tudom, külföldi rendelés szóba jöhet-e nálad, de én ezt a 2-t használom, felváltva (mikor épp melyikhez van kedvem): Bluedio H+ és KZ-ED9. Mindkettő messze-messze túltesz az árán a hangminőség és anyaghasználat tekintetében (is): olyan "zajokat" hallok meg velük, amikről korábban nem is tudtam, hogy léteznek! De komolyan: a zenéim egy része mintha új lenne, és a játék is durván hangulatos bennük. A másodikat már hónapok óta nyúzom, gyakran feltekerve, zsebben hordva, de kutya baja. Az objektivitás kedvéért annyit meg kell jegyeznem, hogy nem vagyok audiofil és nincsenek több százezres hangfalszettjeim.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz interstate76 #100406 üzenetére
Igen. Méltatlanul kevés szó jut a kisebb, de vagy meglepően jó, vagy meglepően vicces játékokra.
Én pl. mióta tudom, hogy meglesz a van, azóta tudom, hogy egyszer megveszem a This War of Mine-t és a Firewatch-ot. Illetve minden idők kedvenc PC-s játéka nálam a Mount & Blade: Warband. És én arra számítok, hogy a Game Pass ilyenekkel lesz tele. Szóval lesz sírás egyfelől, de az olyan speciális ízlésvilággal rendelkező játékosok mint én nagyon elégedettek lesznekKéne egy poszt, ahova mindenki beírhatná, hogy melyik kevésbé ismert játékot ajánlja másoknak. Mert az MS Store ebben hiányos, hogy az ottani értékelések/visszajelzések fasorban sincsenek a realitással.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #100385 üzenetére
A széles Xbox One-os játékkínálat jegyében megemlítenék még egy játékot: Thimbleweed Park. Az alapszituáció (bűntény egy fura lakókkal teli kistelepülésen) Twin Peaks-es, a kivitel és a humor (lásd a 2. kép válaszlehetőségeit ) pedig Monkey Island-es.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz interstate76 #100367 üzenetére
Ha tippelnem kellene, az utóbbi évek legjobb eladásait produkálja majd a játék.
Live-Die-Respawn
-
kresz2
aktív tag
válasz interstate76 #100367 üzenetére
Az is jó volt.
De úgy érzem ez még jobb lesz. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz interstate76 #100137 üzenetére
Csatlakozom. Mikor megvettem a One-t, nem is én, hanem a feleségem kardoskodott, hogy tartsuk meg a 360-at! Kinect Party, Kinectimals, Sonic Free Riders, Fantastic Pets, Kinect Adventures!, Doodle Jump, Freefall Racers, Fruit Ninja Kinect (az én kedvencem ), Let's Sing and Dance...
-
sting2
addikt
Jó pakk, jó áron.
Gondolkodom én is nagyon hogy a Switch - Mario érkezéséig talán ezzel is bevezethetném a kölyköket a Videó játékok által nyújtott élményekbe..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
debcamp
aktív tag
SzéP!
3-6 munkanap alatt, RoyalPost, amit itthon a Magyar Posta kézbesít. Jó játékot -
parandroid
félisten
Ugye ez nem x360-as kinect? És az is megvan, hogy az x360-as kinectes játékok (mint a Kinectimals) nem mennek XO-n?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Bathalsar
aktív tag
válasz interstate76 #99929 üzenetére
Amikor volt alá erős PC, akkor a legutóbbi Sim City-vel több száz órát játszottam. De egy ideje már nem elég erős a vas, viszont van Xbox One, így egy ideje figyelem a stratégiai játékokat. Halo Wars 2-nél majdnem elcsábultam, de aztán szembe jött a Cities: Skylines.
Akkor most gyorsan le is csapom, mert jónak találom az árat. (A DLC-k majd tutira helyre billentik a mérleg nyelvét. )
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
r.levente75
addikt
válasz interstate76 #99820 üzenetére
Köszi.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz interstate76 #99789 üzenetére
Úgy látom egy rugóra jár az agyunk. A 360-at és az Xbox One-t is Star Wars indíttatásból akartam megvenni. Előbbit a Force Unleashed miatt, utóbbit a Battlefront miatt. Na, pont ez a 2 játék, ami nem tetszett sem ott, sem itt. Ellenben olyan játékokba szerelmesedtem bele, amikkel alapvetően sosem akartam játszani. A Titanfall előtt nem értettem mi a jó a multis játékokban. A Titanfall óta nem találok jó campaign-t/story-t
Ezért várós a Battlefield 1...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz interstate76 #99772 üzenetére
Az EA Access gémek eddig is elérhetőek voltak access app-on keresztül.
Véleményem szubjektív...
-
pzstm
titán
válasz interstate76 #99754 üzenetére
BC nem létezik PS-en konkrétan
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz interstate76 #99754 üzenetére
A kiváló Live, ami csak sokszor szar, szemben a PSNetworkkel, ami állítólag meg még többször. Legalábbis ez szokott volt lenni az érv, hogy a Live mennyire stabil. Én keveset játszom mostanában, multit meg szinte soha, de én is látom, hogy sok nagyságrenddel több az outage meg a probléma, mint 2009-ben, amikor az X360-nal kezdtem (pedig a magyar Live csak akkor indult).
(Arról, hogy mekkora kupleráj az egész vásárlósdi, meg weboldal, meg hasonlók, ne is beszéljünk.)"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Siffredi
senior tag
válasz interstate76 #99751 üzenetére
Így van. No meg a multi és a BC...
-
Siffredi
senior tag
válasz interstate76 #99748 üzenetére
Annyiért nagyon jó vétel volt...
Nekem is megmaradt a(z okosított) 360-om, szerintem én is beszerzek majd hozzá egy kinectet, és onnantól kezdve bármivel fogok tudni (offline) játszani, lesz egy all-in-one masinám.
-
Rage47
veterán
válasz interstate76 #99743 üzenetére
sosem fogom én sem megérteni ezt.
sokan csak azért vettek Xboxot, mert szerették a Kinectet
de a MS megteheti, ahogy kinyírta a Windows Phone-t, kinyírta a Kinectet.[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz interstate76 #99663 üzenetére
Mintha azt tanácsolták volna itt korábban is, hogy regisztráció nélkül rendelj!
De gondolom, akkor a csomagkövetés buktad?! -
eL Geri
őstag
válasz interstate76 #99528 üzenetére
Igen, ez csak annak szól, akinek épp nincs előfizetése... mintegy beetetés
-
Jovanny2
őstag
válasz interstate76 #99427 üzenetére
Nekem is lefagyott 2x az utóbbi időben, mindkétszer a Fallout Shelter menüjében, amikor hosszan nyomtam a kontroller bekapcsoló gombját, hogy kilőjem a boxot...
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz interstate76 #99490 üzenetére
Hopsz. Ez nagyon jó ár...
Most akkor már 3 között hezitálok, pedig nem lenne szabad egyet sem vennem ebben a hónapban
Sleeping Dogs Definitive Edition
v.
Shadow of Mordor GoY Edition
v.
Ark: Survival EvolvedNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sugarforce
addikt
válasz interstate76 #99488 üzenetére
Még a karácsonyi sale alatt vettem meg, baromi jó játékok, nem bántam meg.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz interstate76 #99454 üzenetére
Csak azért merült fel a kérdés, mert Nekem is kicsit döcögős volt életet lehelni az Elite controller-be C.U. alatt, aztán nagy nehezen összeszedte magát.
Véleményem szubjektív...
-
sziluboy
tag
válasz interstate76 #99427 üzenetére
Előfordulhat, mert egybevág a streamelés része. (Bár én nagyon ritkán használom.)
(#99426) hackeeeee: Windows Update-en még nem indult el a frissítés, csak manuálisan lehet még a Media Creation tool-al. Hétvégén néztem hogy az már a 1704-es verziót szedi le.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz interstate76 #99421 üzenetére
Kérdeztem már korábban.. Creators update-es a win10? Mondjuk ha boxhoz van csatlakoztatva a controller, és úgy is csinálja, akkor bizony más gond lesz.
Véleményem szubjektív...
-
sziluboy
tag
válasz interstate76 #99417 üzenetére
Nekem is volt tegnap este egy nagyon hasonló gond, amit még soha nem cisnált előtte. Asszony nézte a TVt úgyhogy ugyanazon a szobában egy laptopra streameltem az xbox képet, mikozban NFS Rivals-al játszottunk. Utána visszaléptem a dashboardra és egyik kontrollerre se reagált, nem tudtam kikapcsolni se. Az előlapon levő érintő gombot megnyomta, de nem kapcsolt ki hanem újraindult. Utána mind a két kontroller ment.
Laptop: Win 10 Pro v1607 build 14393.969 (WiFin)
Xbox: Fat legfrisebb dashboard (LAN)
Kontroller: Régi típusú, nem volt a laptopra csatlakoztatva, mert szobán belül voltam. Ugyanez egy új típusúval.Lehet ez valami bug lesz az új szoftverrel.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz interstate76 #99421 üzenetére
Nekem a másikkal sincs problémám. Nem lehet, hogy a telepítésnél lett valami gubanc?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz interstate76 #99417 üzenetére
Melyik TR ez?
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #99381 üzenetére
Ma megint ugyanez (használhatatlanná váló kontrollerek), és megint Tomb Raiderezés közben. Lehet, hogy a játékkal van valami gond?
Most is lanon belül streamelve játszottam, és egy felugrás előtt egyszer csak irányíthatatlanná vált. Odamentem a boxhoz, de vezetékkel csatlakoztatva egy másik kontrollert ugyanez maradt a helyzet, szóval a hibának - látszólag - nincs köze a streameléshez, ill. a windowshoz. Még a menübe kilépni, ill. kikapcsolni sem tudtam a konzolt, csak az előlapon lévő gombbal. Ezúttal hiba nélkül lefutott a kikapcsolás utáni első boot, viszont a Tomb Raidert indítva hibaüzenetet kaptam (a hibakódot sajnos nem tudom). Újabb újraindítás, ezúttal már kontrollerrel, és megint minden jól működik. De vajon meddig?
Szám szerint ez a 7. konzolom, de ennyi gondom még egyikkel sem volt. Volt másik One S-em, azzal sem volt semmi problémám, ezzel meg lassan nem merek TR-t játszani. Ja, azt még elfelejtettem megemlíteni, hogy a játék lemezes - nem tudom, ez számít-e.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz interstate76 #99413 üzenetére
A jelenben nincs bajom a digitális verziókkal. De pl. X360-ra van jó pár játékom a piactéren, amit szeretnék egy életen át magaménak tudni. Ezzel kapcsolatban vannank félelmeim
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
sugarforce
addikt
válasz interstate76 #99378 üzenetére
Amikor a gép nem ismeri fel a kontrollert, a vezérlőpultban, az eszközök között, vagy az eszközkezelőben mit látsz? Vagyis úgy kérdezem, hogy látsz valami változást, ahhoz az állapothoz képest, mint amikor minden klappol?
Milyen windows 10 verzio? Van ez a KX, vagy Nx vagy milyen verzió, azzal nekem is szórakozott, nincs bemme alapból a media fetaure pack, anélkül pl egyáltalán nem is megy a streamelés, utána mikor felraktam, nem igazán akarta felismerni a kontrollert. Nem mondom, hogy nálad is ez a helyzet és néha működik, de érdemes lenne ránézni. Nálam reinstall volt normális verzióra, azóta jó.[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #99373 üzenetére
Kipróbáltam hagyományos módon is és úgy sem ismerte fel egyik kontrollert sem. Kikapcsolás, áramtalanítás, visszakapcsolás után megint működik.
Sem a nálam járt 360-asokkal, sem a One-okkal nem jártam még így. Tapasztalt más is ilyesmit a legutóbbi dashboard-frissítés óta, vagy az enyém egy teljesen egyedi eset?
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
válasz interstate76 #99276 üzenetére
Ingyensör??? HOL!!??
-
Siffredi
senior tag
válasz interstate76 #99276 üzenetére
Nem lenne sovány, ha minden játékhoz annyi lenne a kedvezmény. De nyilván nem így lesz.
Egyébként ajánlom figyelmedbe a tavalyi black friday-es és karácsonyi sale-eket, azok nem voltak rosszak.
-
norbi2010
őstag
válasz interstate76 #99254 üzenetére
Nem mintha a te indoklásodban bármi bizonyíték értékű lett volna. De kár is erről vitatkozni, úgysem lesz egértámogatás multi játékok miatt, ha meg egyszer a jövőben mégis lesz valami csoda folytán, akkor meg max nem volt igazam.
-
norbi2010
őstag
válasz interstate76 #99244 üzenetére
Szerintem reprezentatívabb, mint az, hogy szerinted rengetegen akarják ezt, emögött legalább vannak számok(mondjuk most úgy tűnik a fél topik felszólalt az egértámogatásért . De engem sem zavar, ha valaki nem ért velem egyet, csak ha tényként mond valamit az ember, amögött szeretek látni bizonyítékot.
-
norbi2010
őstag
válasz interstate76 #99234 üzenetére
Azt nem is vitatom, hogy neked hiányzik az egér, csak ezt a részt "megoldják végre az egér támogatását konzolra, amivel rengeteg pécést és PS-est át lehetett volna csábítani". Xbox Uservoice-on "Keyboard and mouse support for games" ötlet ~1200 szavazatot kapott három év alatt, csak hasonlítás képpen a Black Ops 2 BC-be való bekerülése meg 215 ezret, de még saját kategóriájában is olyan ötletek is megelőzik, mint pl. az egyedi értesítő hangok ami több, mint kétszer annyi szavazatot kapott, szóval nem nagyon látom, hol van ez a rengeteg egér támogatásra éhes ember.
-
unrealnoise
senior tag
válasz interstate76 #99227 üzenetére
Nah jó. Szögezzük már le. Naná, hogy 1 évvel később, mivel nem teljesen saját fejlesztés, sőt abszolút nem az, max összerakás. És nem, nem kicsit erősebb.
Az egértámogatást én sem értem. Szerintem is jó dolog lenne, simán jöhetnének rá RTS-ek, meg mindenféle, jómagam úgy tuti lecsapnék rá, PC és konzol lenne egyben, egy árában. Ilyen pedig a PS4 biztos nem tudna kezdetben, szóval ez indok is lehetne a vásárlásra. (Mondom ezt most only PS4 tulajként.)
Az innovációt hiányolod az új gépből? Könyörgöm mit? mozgásérzékelős balf*szkodást? Mit? Mondjad csak? VR támogatása tuti lesz, és ahhoz elég jó is lehet ez a gép. Kedvencem, amikor elvárasaik vannak a játékosoknak, de meg sem tudják fogalmazni, hogy mit szeretnének látni, még minimális ötlet, irány szintjén sem...
Amúgy meg a többség, pont az Xbox One gyengeségén sírt, arra meg a választ most megkapták...
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz interstate76 #99234 üzenetére
-
i@lex
őstag
válasz interstate76 #99231 üzenetére
Engem egyetlen egy PS exkluzív sem mozgat, tehát tényről nem beszélhetünk.
Ha téged igen, vegyél PS-t. Ha csak egérrel vagy képes érvényesülni építs PC-t.Minek vettél meg egy terméket, ha az neked ennyi bosszúságot okoz...
Ha nekem egy 1%-nyi kis hiányérzetem is lenne bármilyen általam megvásárolt termékkel kapcsolatban, nem fórumokban sírnám tele a topicot, hanem keresném a megoldást, és ha úgy érzem váltanék.A lőtéri kutyát nem érdekli az itteni állandó hisztizés. VÁLTS, ha elégedetlen vagy. Édes Istenem...
-
l.skywalker
Topikgazda
Én hobbi felhasználó vagyok. Ergo anno volt 50k pénzem, bementem a boltba és megvettem ami ennyiből kijött. Ez egy X360 volt. Majd a Gold előfizetésekkel "magához láncolt" a Microsoft, mert már most van annyi játékom One-ra, mint 360-ra, pedig még csak 2 hét múlva jön meg a konzol.
Innentől kezdve pedig az én véleményem az (és ez az amit a vitában mindenkinek oda kéne írnia ), hogy lehet a PS4 jobb illetve lehet, hogy ebből a pénzből PC-t kéne összeraknom, de a tartalmak és a lehetőségeim miatt (időgép lenne ennyiért... ) ez a legkényelmesebb megoldás nekem. Mivel a One S még nincs 1 éves és még sok-sok játék jön ki rá, gyanítom, hogy egy jó darabig nem is fogok váltani. A 360 is csak megélt valahogy 10x évet.
válasz (#99232) norbi2010:
És jól mutatja a felhasználói ismeretemet, hogy fogalmam sincs pontosan a PS exkluzív tartalmairól. (talán a Horizon Zero Down-t hallottam mostanság)[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Az exkluzív részével egyetértek, az az xo-nál nevetséges mi a helyzet, de miért kell konzolnak egér+bill támogatás? Arra ott a PC(mondjuk azt sem értem, hogy nem lehet megszokni a kontrollert, de ezzel természetesen nem fikázni akarok bárkit is )
-
i@lex
őstag
válasz interstate76 #99227 üzenetére
Hogy mennyi ember fejéhez tart az MS pisztolyt, hogy vegye meg a termékeit... Döbbenet.
Fejezzétek már be ezt a sírást, komolyan mondom, mintha egy meteor tartana felénk basszus.Aki(k) meg egérért meg billentyűzetért rimánkodnak, azok egészen egyszerűen - már bocsánat - noobok.
Tanulj meg játszani. Ha a 8 éves unokahúgomnak nem okoz gondot, akkor ott bizony user error van, amit semmilyen patch/upgrade nem fog megoldani. Ez esetben tessék valami egyszerű kártyajáték vagy tetris felé venni az irányt.Moderátor urak! Ha nem nagy kérés, vezessük vissza a beszélgetést az elemzésekhez, infomorzsákhoz, tesztekhez stb stb.
K.rvára nem érdekel, hogy József, és Zsoltika miért tartja drágának, és miért elég neki a 720p is, ja meg, hogy exkluzív sincs... és ugye vélhetőleg már soha nem is lesz, sőt ez egy luxus porfogó csupán, ami megrohad a sarokba.... B.szott unalmasak egyesek.
-
eL Geri
őstag
válasz interstate76 #99126 üzenetére
Ugyebár akkor ügyes egy szolgáltató / gyártó / ... ha csak éppen annyival ad többet, mint amennyivel muszáj!
Ezzel most többet adnak minden eddigi konzolnál... hogy mennyivel, az más kérdés.Szerintem ha tényleg csak kicsit / közepesen lesz drágább a PS Pro-nál, akkor jók lesznek Hisz az alap ONE-hoz képest, tényleg nagyobb ugrás lesz.
Jaj, mennyiért tudom vajon majd eladni az én kis FAT ONE-omat?! Gombokért
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz interstate76 #99126 üzenetére
Én nem vagyok egy konzol geek, de a PS4 Pro durranása sem volt rossz, pedig idestova 5 hónap telt el azóta. 1 évvel azután kijönni egy jobbal szerintem nem rossz teljesítmény, mondom ezt annak tekintetében, hogy eddig még csak hardver specs...
-
Siffredi
senior tag
válasz interstate76 #99026 üzenetére
Nálam is többször fagyott csonttá a box játék közben. Viszont pozitívum, hogy magától újraindult...
-
gianni85
veterán
válasz interstate76 #98927 üzenetére
3,5 éve "kapja az ívet" az xbox társadalom, nincs ebben semmi furcsa
-
Def26
félisten
válasz interstate76 #98927 üzenetére
Engem mindig is a grafika érdekelt jobban, ezért (meg a lassú szar dashboard) miatt mentem anno ps4 -re. Később már "ciki" volt xboxot venni, ezért nem is vettem.
Vadernagyúr: Bebaszna, ha ezekkel a hardverekkel egy szint lenne. Habár, ha belegondolok, hogy a sima ps4 és ps4 pro között sincs meg az a 2.5x nagyobb eltérés akkor lehet benne valami.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
eL Geri
őstag
válasz interstate76 #98864 üzenetére
Na ezt a 8-as szabályt nem ismertem.
De én is így vettem használt gépet a kollégámtól: nincs fent a profilja, de simán látom a HOME cuccait. -
tunikriszta
csendes tag
válasz interstate76 #98754 üzenetére
Akkor megint nem értem.
Tehát újra: vettem egy xbox one s-t, amiről eltávolítottuk az előző tulaj accountját és reseteltük a gépet, majd online felületen is eltávolítottuk az előző tulajdonos eszközei közül.
Ezt követően - már otthon - egy teljesen új accounttal belépve azt láttam, hogy nem üres a ready to install rész, és telepíteni/használni is tudom az ott lévő játékokat.
Ha nem véletlen home-olásról van szó, akkor miről?
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz interstate76 #98778 üzenetére
Én is pont ugyanigy voltam.. De aztán a PS-t vettem meg,nem mondom,hogy nagyon olcsók hozzá a játékok,de valamelyik sokkal jobb,mint a PC-s port.. Példa: PES2017
[ Szerkesztve ]
PSN: joskovagyok199
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz interstate76 #98775 üzenetére
Első körben nem gondolkoztam használt vételen, de ha nem találok kielégítő bolti ajánlatot megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
Vadernagyúr
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest