Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz kresz2 #99225 üzenetére

    Nem nagyon van mit hasonlítgatni, mert a jelenlegi kínálatot sem tudja lesöpörni az asztalról a box (sőt!), 1 év múlva pedig már sehol nem lesz az aktuális csúcskonfighoz képest. Tudom, hogy célhardver, de mindent nem lehet áthidalni.

    Mondom ezt úgy, hogy 6 éve raktam össze utoljára pécét, 3 vagy 4 éve adtam el és azóta konzolozok, továbbá úgy, hogy abszolút hidegen hagy, hogy egy játék 900 vagy 1080p mellett fut a monitoromon/tévémen, csak legyen meg a 30 fps (a 4K játék pedig - egyelőre legalábbis - szóba sem kerül nálam). Szóval egyáltalán nem vagyok egy csúcskonfig-mániákus és ha lenne a boxra egér, aminek a hiányát sosem fogom megszokni, akkor engem az sem tudna visszacsábítani pécés oldalra, ha 150 ezer Ft lenne egy GTX 1080-as kártyával szerelt vas. Szóval nagyon jól elvagyok a kis One S-emmel, de még csak most kezdtem el játszani a Tomb Raider kampányát, ahol ugye messze vagyunk attól, hogy állandóan lövöldözni kelljen, mégis egérért sírok fel álmomban. Az lett volna a nagy durranás, ha nem teraflopoznak, hanem megoldják végre az egér támogatását konzolra, amivel rengeteg pécést és PS-est át lehetett volna csábítani. Nem, ehelyett 1 évvel a PS4 Pro után csináltak egy kicsivel erősebb konzolt, a nyers erőt leszámítva minden egyéb hozzáadott érték nélkül. Fantázia? :U

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák