-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz kalozhun100 #235045 üzenetére
Még sehol majd október 19-től. Amúgy:
"Additionally, for fans in Europe, the Xbox “Mini Fridge” will be available from GAME in the UK (£89.99); and fans in France, Germany, Italy, Ireland, Spain, Netherlands, and Poland can grab their own at Game Stop EU (€99.00), Micromania (€99.00) or Toynk (via Amazon)."
Szóval tippre hozzánk Amazonról, vagy Gam Stop EU-ből juthat el legegyszerűbben.
Live-Die-Respawn
-
addikt
-
kalozhun100
őstag
válasz IntelKiller7 #235040 üzenetére
Tudja valaki hol lehet elő rendelni? Mo-on gondolom majd csak később lesz. Külföldi oldal is érdekel.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
homerhamm
addikt
Mire betölt a Borderlands 3 letelik a Free Play Days.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
gduck
addikt
válasz IntelKiller7 #235040 üzenetére
Hát Alza más áron reklámozza [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
félisten
válasz l.skywalker #235035 üzenetére
Banyek, összekevertem a WWZ-vel, ott a 3rd person mellé jön a 1st person nézet... mea culpa.
Egyébként kár, mert csak külső nézetben tudok elfogadhatóan célozni kontrollerrel...
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz l.skywalker #235033 üzenetére
Mintha vhol írták volna, hogy jön a 3rd person nézet... ez igaz?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
l.skywalker
Topikgazda
Back 4 Blood Battle-Hardened Bundle GPU előfizetőknek perk-ként jár.
Az egyedi kódért a GPU app-ban kell a Perk részt meglátogatni konzolon, mobilon vagy PC-n.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Guitar14
senior tag
-
válasz negyven2 #235029 üzenetére
Betaban vagyok én is. Kipróbáltam pár játékot. Ahol nem fontos a gyors reakció ott teljesen jó. Pl The walking dead. Back 4 blood viszont nem volt jó, darabos volt, észrevehető késéssel. Forza Horizon 4 is ment szépen, nem volt vele probléma. Gondolkodom is rajta, hogy letörlöm, csomó helyet foglal, játszani meg nem nagyon szoktam vele.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
negyven2
veterán
válasz icemad #235028 üzenetére
Elvileg már kiválasztott (random) beta tagok is tudják használni már.
Amúgy alapvetően olyan játékokra használom konzolon aminek van natív X|S változata. Pl. Sea of Thieves bár élesebb One X-en, de itt Cloud-ban már tudja ~60fps-t és azért ez kárpótol azért, hogy érezni minimális input lag-ot (de egyébként nem zavaró PvE esetében). Persze van artifact, illetve sajnos az interneten szolgáltatóm elég gyakran nagyon vacak. Alapvetően tartja 40/4-et, de van hogy ez hullámzik (főleg az upload esik le fél Mbit alá), és az se ritka délutántájt, hogy ~25%-os a Packet loss (este már azért helyreáll, és normálisan lehet használni. És ezt a streaming játékok nagyon megérzik.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
válasz l.skywalker #235027 üzenetére
Igen, valószínűleg az lesz. Közben megnéztem sx-en is működik.
-
Ma meglepve tapasztaltam, hogy one x-en is aktív az Xcloud. Ezt most mindenkinek aktiválták vagy én vagyok különleges?
Egyébként egész jól működik. Játszani nem játszanék így, de arra tökéletes, hogy az ember kipróbáljon egy adott játékot mielőtt letölt több 10 giga cuccot.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz mazsiii92 #235024 üzenetére
Az nem feltétlen jelent rosszat, hogy 2 éves géphez vett egy új kontrollert. Legalábbis a konzol szempontjából. Egyéb okok mellett az is lehetséges, hogy megmakkan egy konteller 2 év alatt. Nem törvényszerű, de azért nem is lenne akkora meglepetés.
[ Szerkesztve ]
-
mazsiii92
aktív tag
válasz ρσгτσ #235023 üzenetére
Ki még nem próbáltam, amit tudok: 3 éves gép, szerintem fiatalabb gyermek használhatta, szerintem van benne óra rendesen, azért is gondolok erre, mert 1 éves kontrollert adnak hozzá, gondolom az eredetinek már kampó.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
addikt
válasz mazsiii92 #235017 üzenetére
Mennyi idős a gép? Ki tudod próbálni vásárlás előtt? Milyen állapotban van a konzol? Illetve a kontroller? Utóbbinál az analógok, ravasz? Mennyire recseg, ha kicsit enyhébben tekergeted ott ahol meg kell fogni?
Egyébként (magánvélemény), de 500 -as One S -t csak akkor vennék, ha tényleg ritkán használnám (heti 1-2 alkalom). Azt is inkább ár alatt.
Még mindig baromi jó választás lehet egy One S, mert van akinek tökéletesen elég. Felhasználó függő. Viszont abban az esetben, ha több évre előre gondolkozol (ahogy írtad), akkor lehet érdemes körülnézni a fórumtársak által említett modellek között is.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz mazsiii92 #235017 üzenetére
Pár hónapja (szerintem óriás mázlival) 65k-ért vettem egy patika One X-et 2 kontrollerrel (egyik használatlan), egy fejhallgatóval és egy 2TB külső HDD-vel. Ez persze kivételes lehet... (ráadásul eladtam néhány multiplatform dobozos játékot, ami benne van a GPU-ben (+36k 3+ évre, így még jobban örült a majom /én/ a
farkánakXOX-nak.)) Érdemes nézelődni egy kicsit a HA-n.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
mazsiii92
aktív tag
válasz l.skywalker #235018 üzenetére
Lemezes formában.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz icemad #235015 üzenetére
One S sajnos nemigen olcsóbb sehol, viszont itt lenne egy 10+ ezres játék hozzá, ami érdekel, így szerintem lenne nem rossz vétel. 55-60 körül mennek a One S-ek játék nélkül.
Köszi mindenkinek, ránézek a One X és Series S gépekre is.
-
xviktorx
tag
Sziasztok! Győrben foglalkozik valaki kontroller szerelésel? Ép hogy elmúlt egy éves a Cyberpunk bundle kontrollerem, és most elkezdett a jobb kar felfelé húzni. Egyébként nnek a megszerelése mekkora költséggel jár?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
válasz mazsiii92 #235012 üzenetére
60 ezerért szerintem piszok drága az a one s... Akkor inkább használt series s. Azt kis szerencsével megtudod venni 80k körül. Az még biztosan garis. Ha meg mégsem jön be, akkor 0 bukóval eltudod adni. 4k tv mellé egyébként vagy one x vagy series x lenne javasolt.
-
parandroid
félisten
válasz mazsiii92 #235012 üzenetére
Ha olcsón kell, lemezmeghajtóval, és 4k, akkor használt One X.
Ha olcsón kell, lemez, 4k nem fontos, akkor Series S.Tárhely nem akkora gond, amekkorának látszik, mert
1) Series S verziójú játékok kisebbek, mint a Series X verziók (nem tölti le hozzá fölöslegesen a 4k-s dolgokat)
2) Ha nem kimondottan Series optimalizált játék, akkor fut valami olcsó, usb3-as külső HDD-ről is (úgyis lesz pár régebbi játékod, azok mehetnek oda, a Series patchesek meg a belső meghajtóra).Ha anyagilag megteheted, hogy mellőzöd a kompromisszumokat, akkor persze Series X, nem is kérdés.
Ezek alapján neked kell eldöntened.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
mazsiii92
aktív tag
Sziasztok!
Remélem itt kapok segítséget, inkább tapasztalatokat, hogy milyen konzolt vegyek. Fontos szempont az ár-érték arány és az, hogy a következő 2 évben kijöjjenek a legújabb sportjátékok (FIFA, NBA, F1)
Találtam használtan egy Xbox One S konzolt, 500 gigásat, F1 2021 játékkal a használt piacon. 3 éves konzol, 1 éves kontrollerrel. Gondoltam, hogy megveszem, előfizetek ultimate game passra, és behúzom még mellé majd a Forza Horizon 5, MotoGP 2020, SW Jedi: Fallen Ordert, ME Andromedat meg esetleg 2022-ben a FIFA 22-t amikor bekerül a kínálatba vagy majd ősszel az újat.
A kérdésem az lenne, hogy ezekért a játékok miatt megérné Next Gen konzolt venni, vagy egy One S kitűnő választás lehet? A One S + F1 2021 60k lenne, szóval ez elég baráti ár, de azon is elgondolkodtam, hogy kihozzak egy Series X-et 180 körül részletre, és akkor F1 2021 helyett játszanék a 2020-al, ez már game passban van. Nem vagyok nagy gamer, napi talán 1-2 órát tudnék beletenni, és munkám miatt sokat utazom, szóval.. igazából az unalmas pillanatokat űzném, illetve ha épp rám jön a gaming, akkor legyen mihez nyúlni. igazából a FH 5 miatt akarok csak Xboxot, a 3 annak idején behúzott, és ez pont ilyen chillelős game lenne nekem a babzsákból. A megjelenítő vagy 4K TV vagy FullHD monitor lenne, de mindkettő csak 60 Hzet tud.
Valamiért idegenkedem a Series S-től.. nem tudom mennyire lehet élni manapság optikai meghajtó nélkül. Ha belegondolok, hogy minden amivel játszanék gamepassban van / lesz, akkor lehet, viszont a tárhely bővítése többe kerül, mint a One S használt ára.. és akkor már Series X-nél járok árban.
Köszi, ha elmondjátok mit gondoltok. Nem vagyok fillérba*ó, de ismerem magam, nem biztos, hogy megérné nekem a drága beruházás, ezért nem is költök PC upgrade-re.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #235010 üzenetére
Természetesen magyar a régió magyar nyelven.
xbox.com -on belépve (bocs ha ez lemaradt) minden magyar a, a játékok lapja ahol meg kell venni osztrák/német.
UI.: Már tárgytalan , mert most egyszer volt német , ki és belépve meg újra minden magyar.
Már egyértelmű , hogy MS oldalon nem oké valami. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz #46824192 #235009 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy ez Xbox related kérdés, de ha igen és az xbox.com-ról vagy a microsoft oldaláról van szó, akkor a bal alsó sarokban tudsz régiót váltani.
-
törölt tag
Chromeban bejelentkezve minden magyar, de bármilyen játékra rányomok a megnyíló lap minden esetben osztrák (német) nyelvű lesz.
Valami hiba van vagy nálam nem ok valami? Mindig magyarul használtam , teljesen magyar profillal.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #235004 üzenetére
Ennyit kap mindig.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
r.levente75
addikt
A Cuphead most kapott 25%-ot, szokott lenni ennél nagyobb akció, vagy volt, esetleg várható lesz karácsonyig még valami combosabb leárazás?
-
Ádám16
addikt
Android telefonról szeretnék filmet lejátszani az Xboxon keresztül a TV-n.
Ha USB-vel kötöm a boxra a telót, kiválasztom a fájlok átvitelét (amit a készülék feldob), és nem történik semmi. USB-n keresztül esélytelen, hogy lássa a box a telefonom médiatartalmát?
Ha igen, akkor melyik a legjobb+ingyenes app, amivel DLNA át tudom játszani a boxra a filmet felirattal együtt?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!