Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #99500 üzenetére
lehet én is, hogy meglegyen digitálisban
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
l.skywalker
Topikgazda
'pardon? Mármint te is megveszed a Shadow of Mordort? Vagy mi? Vagy hogy mi? Nekem ma még hétfő van és ezt kitart csütörtökig. Pénteken meg már hétvége. Szóval, homályosíts fel
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #99502 üzenetére
igen, arra gondoltam
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
debcamp
aktív tag
A metro redux bundle volt korábbal DWG-ben, akkor lemaradtam, most még olcsóbb is ha jól emlékszem párszáz forinttal,mitn akkor.. 2 full játék megéri ezt a pénzt bőven, behúztam. GYÚ játékkal nem játszottam soha.. érdekes lehet ez a SoM..
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #99497 üzenetére
A metro packot én is annyiért vettem a karácsonyi sale alatt, attól már biztos nem lesz olcsóbb, 2 teljes játék 1200 Ft-ért, szerintem instant get.
A shadow of mordort szintén a karácsonyi vásár ideje alatt vettem meg, 10 dodóért, annyit simán megér, nekem nagyon bejött a játék.
A wolfensteineket pedig most vettem meg, szerintem nem sok 2000Ft/db értük, ha lemezesen venném meg, majdnem annyi elmenne a postázásra is
A múltkor vettem meg a zombie army trilogyt (asszem ez a neve), de a sniper elite tetszett még x360-ról, így megvettem most a 3., ultimate version-t.
Szerintem még behúzom a lara croft temple of osiris-t, és ennyi lesz nekem most ez a húsvéti sale.
Ui.: az milyen már, hogy a forza horizon 3 ultimate-ben nincsenek benne a dlc-k...?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Siffredi #99506 üzenetére
Most nézem a gameplay videókat. A just cause 3 irányítása és akciója tetszik. A metro kicsit vontatott hozzá képest, de a shadow of mordor még mindig elsőbséget élvez.
Azok, amik most nagyon olcsón vannak gyanítom vagy beesnek Gold-ba egyszer vagy az év folyamán még megkapják ugyanezt az árat. Illetve nagyon nagy kérdés az Xbox Game Pass... lehet, hogy addig ezeket az olcsó címeket nem nagyon kéne megvennem
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Csapoati
nagyúr
Nem nagyon érdemes venni semmit, ha úgyis jön a Game Pass.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Akelaus
senior tag
Halihó!
Áttanulmányoztam én is a listát. Sok játék nem maradt fenn nálam, de ezeken elfilózom:
Dead Island definitive coll.
Wolfenstein- The new order (ezt mondjuk pc-n végigvittem)
Sniper elite 3 Ultimate edition.
Ha jól emlékszem olvastam itt a S. E. 3 nem lett a legjobb. Valaki játszott vele? -
Siffredi
senior tag
Nem tudom, milyen dlc-k vannak a játékhoz, de ahhoz külön meg kell venned az expansion pass-t.
Teljes áron az ultimate edition majdnem 30 ezer, plusz ahhoz még hozzájön a season pass 12 ezres teljes ára, és ha akarsz még plusz autókat, akkor megveheted a car pass-t 10 ezerért...
Ezek most akcióban 17,5/9/5,2k.Rendben, hogy most ezek akciósak, de akkor is irreális, amit elkérnek érte...
-
aktív tag
Egyelőre a Blizzard Mountain jött ki, + jön majd még egy DLC. (valószínű Porsche lesz)
Az Expansion pass ezt a kettőt tartalmazza.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Jovanny2
őstag
válasz interstate76 #99427 üzenetére
Nekem is lefagyott 2x az utóbbi időben, mindkétszer a Fallout Shelter menüjében, amikor hosszan nyomtam a kontroller bekapcsoló gombját, hogy kilőjem a boxot...
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Deus Ex: Mankind Divided próbálta valaki? Mik a vélemények róla?
-
pzstm
titán
Jön egy még durvább, még szakmaibb, fejlesztői szempontból kivesézett hír holnap a Scorpio-ról:
-
rdt89
addikt
válasz Siffredi #99514 üzenetére
Nekem meg van az Ultimate és a Blizzard Mountain-t nem tartalmazza egyedül, bár igazad van, hogy ennyi pénzért beleférhetett volna. Lassan ott tartunk, ha egy játék kell a kiegészítőivel együtt 100k lesz lassan.
(#99515) btf:
Igen tudom, hogy így van, csak nem értettem a hozzászóló milyen DLC-ről beszélt, de már tisztázódott minden. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Megint él a 200 Ft-os havi Gold.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
nagyúr
Kár minden szóért! Az itteni szakérők már úgyis felvilágosítottak minket minden fontos tudnivalóról. A Scorpio egy gyenge sz@r lesz, és semmit nem fog futtatni natív 4K-n -legfeljebb a dashboardot.
rdt89: A Forza sorozat lett az elmúlt évek legnagyobb lehúzása konzolon. Csak azért nézem el neki (és hagyom magam lehúzni), mert amúgy egy baromi jó játék.
[ Szerkesztve ]
-
djnice
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #99523 üzenetére
Hol van havi 200 Ft-ért Gold előfizetés?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz djnice #99525 üzenetére
Értsd jól: egy havi goldot lehet venni most 200Ft-ért 2500Ft helyett, az xbox.com-on.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
interstate76
addikt
válasz eL Geri #99527 üzenetére
Chrome-ban 2.500,- Ft, IE alatt pedig 200,- Ft. Hihetetlen.
Ez hozzáadódik az előfizetésemhez, ha veszek belőle?Már látom, hogy a hosszabbítás 2.500,- Ft. Kár.[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz eL Geri #99527 üzenetére
Nem.
Simán az Xbox.com-on az Xbox Live → Csatlakozás az Xbox Live szolgáltatáshoz menüpont alatt a nagy zöld "Csatlakozz ma" gombra tenyerelve adja.Szerk.: és Chrome-ban is működik.
[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #99529 üzenetére
Köszi!
Már javítottam, Firefox alatt nem jó a kijelzés. IE-vel jó!
-
eL Geri
őstag
válasz interstate76 #99528 üzenetére
Igen, ez csak annak szól, akinek épp nincs előfizetése... mintegy beetetés
-
csendes tag
ha van élő előfizetésem ( 1 hónapos) ami pár napja lett megújítva (automata megújításon van) és én most veszek még 1-et 200 ftért, akkor az a következő hónapra kerülne nekem 200-ba, vagy ezt már buktam úgy ahogy van..
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz konzolbéci #99532 üzenetére
Szerintem csak akkor 200Ft, ha nincs élő előfizetésed, korábban így volt.
-
Knobber
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Dirt 4 -12 ezer Ft Store-ban. Akit erdekel most rendelje elo, mert valszeg hibas az ar.
Live-Die-Respawn
-
interstate76
addikt
Nekem Chrome-ban 2.500,- Ft-ot ír (akkor is, ha kijelentkezek a fiókomból, amihez van élő előfizetésem), de mindegy is.
Más (vissza a Spring Sale-hez): szerintem a Tomb Raider Definitive Edition is nagyon megéri az árát, csak efelett eddig elsiklottam.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
rdt89
addikt
válasz bulikavagyok #99524 üzenetére
Igen én is így látom, hogy lehet marha nagy lehúzás de cserébe olyan tartalmat ad amit más játék nem nagyon, plusz az alap csomag is elég bőséges.
-
l.skywalker
Topikgazda
Lehalt pár szerver a melóban, volt időm megnézni pár gameplay videót.
A Shadow of Mordor nagyon eltalált, ami az irányítást illeti - tetszetős. A Just Cause 3 is tetszik, de egy eszetlen rohanásnak tűnik elsőre a játék (kicsit too much, hogy van horog, ejtőernyő, siklóernyő, wingsuit...)
A Metro nagyon összetett játéknak tűnt, szeretem az ilyeneket, de jelen életemben nem tudnám végigvinni és tuti hogy lesz a Game Pass-ban vagy még ennél is olcsóbban.
Igazság szerint bíztam benne, hogy a nagyobb címek, mint a Battlefield 1 esetleg lesz valami orbitál akcióban, és habár nem rossz ár a standard verzióért ez a 11k HUF, de ebben a hónapban nem költenék rá. Inkább spórolok, hogy meg tudjak venni majd egy verziót minden DLC-vel együtt.
Holnap jön a gép. Első körben úgy is EA Access meg a már meglévő Gold játékok lesznek terítéken.
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #99524 üzenetére
jogos...csak amolyan időtöltés miatt fogom elolvasni a cikket, ami nyilván tuti kamu
-
l.skywalker
Topikgazda
Ez a cikk is jól belemegy a részletekbe.
Ez a kép érzékelteti igazán, hogy miért veszítette el a fejlesztők érdeklődését az MS az Xbox One-al. (és még az S sem tudott ezen sokat javítani)
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz l.skywalker #99543 üzenetére
A game pass személy szerint nekem nem tűnik túl jó dolognak, legalábbis elsőre. Ugyanis havonta váltogatni fogják a kínálatot, én pedig szeretek maximálisan kijátszani egy játékot (már amennyire sikerül persze).
Viszont ha megelégszel csak a kampány végigjátszásával, vagy csak belekóstolnál a játékokba, akkor neked találták ki a game pass-t.
Tudom, most lesz valaki, aki azzal fog jönni, hogy az adott havi játékot meg is lehet majd vásárolni kedvezménnyel, de annak ajánlom figyelmébe a mostani sale-t, kb. hasonló kedvezményre lehet majd számítani ott is...
-
eL Geri
őstag
válasz l.skywalker #99543 üzenetére
A Metro nagyon összetett játéknak tűnt.
Én az elsővel játszottam PC-n, (és a második elejével is), de nem volt egyáltalán bonyolult. Klasszikus fps mechanika, még csak nem is open world.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Siffredi #99546 üzenetére
Szerintem nem cserélik le az egész könyvtárat havonta. A hivatalos oldalon ez áll:
Minden hónapban új játékok válnak elérhetővé, így mindig bőséges választék áll a rendelkezésedre.
Ez nálam inkább azt jelenti, hogy havonta fog bővülni a kínálat (persze ebbe beletartozik az is, hogy lesz ami egy idő után kikerül)
Nem?
(#99547) eL Geri: sose mondtam, hogy magasak az igényeim
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest