Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Aki rendelt már game.co.uk oldalról annak mennyi idő volt a szállítás? Április 5.-én rendeltem azóta még nem érkezett meg a csomag!
-
Bogyi007
veterán
Van Major Nelson lista is - csak elkerülte a figyelmemet hogy mikor került ki az oldalára.
Itt minden akciós játék egyben elérhető a korábbi linkekkel szemben.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz eL Geri #100905 üzenetére
Igen. Annyi, hogy a TCS itt Spotlight sale-ben van, nem pedig DWG-ben. Így aki nem fizet elő Gold-ra az most megkaphatja kedvezményesen...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
i@lex
őstag
Érdeklődni szeretnék, hogy nektek sem számolja az achievementeket a rendszer? (kb 2 napja)
Felugrik, ki is ír mindent, csak a fő számértékhez nem adja hozzá. Valaki találkozott ilyennel?
-
interstate76
addikt
válasz l.skywalker #100869 üzenetére
Forza 5 bezsákolva. Korábban megvettem lemezesen, de annyira nem használtam, hogy eladtam, viszont ennyiért a bolondnak is megéri kategória (ha havonta 1-2 órát tolom vele, akkor is jó).
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
szandra1988
tag
Na és azt meg tudjátok mondani, hogy a ranglistába beleszámítanak a 360-as játékok is vagy nem?
-
Csapoati
nagyúr
válasz i@lex #100907 üzenetére
Nekem érdekes módon fordítva van: számolja a rendszer, meg az acsiknál ott vannak az újak, de sokszor nem villan be játék közben, hogy teljesítettem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Zoleee83
addikt
válasz Csapoati #100916 üzenetére
Engem meg pont ez zavar, hogy olyan értelmetlen helyeken dobálja be, pl. éppen felirat kellős közepén, és el sem tűnik 1-2 mp-en belül, hanem ott virít 10-12 mp-ig, addig meg lemaradok fele történetről.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
r.levente75
addikt
A forza horizon 3-at, ha berakom a boxba, akkor az rögtön felinstallálja magát. Az gondolom normális, anélkül el sem indul? Van még egy 8gb update is, az oké.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #100919 üzenetére
Igen, ha van hely azonnal installál és rákérdez az update-re is egy idő után
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
eL Geri
őstag
válasz r.levente75 #100919 üzenetére
Nem teljesen értem mi is a kérdés.
De igen. Minden lemezes játék feltelepíti magát, minden szükséges adatot felmásol a HDD-re, és ezután a lemezt csak jogosultságellenőrzésre használja. Nem onnan olvassa az érdemi adatokat.
Ennek két oka van: nem koptatja a lemezolvasódat, gyorsabb HDD-ről olvasnia mint lemezről.
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #100920 üzenetére
Megjött a cucc írok majd pü-t. Köszi itt is.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #100923 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
Most már hivatalos:
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Geometry Wars: Retro Evolved 2 and Geometry Wars 3: Dimensions Evolved are coming to Xbox One Back Compat today "
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
válasz akooos #100915 üzenetére
Xbox Store alapszabály:
Hétfőn nem veszünk játékot mivel keddenként van MINDIG akcióváltás
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz Medocsabi #100929 üzenetére
Azzal kedd reggel is ráérsz miután elolvastad pl itt az általam (is) belinkelt friss akciókat...
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
válasz bulikavagyok #100881 üzenetére
Köszi, bár valamiért dollár árfolyammal számolgattam idáig Euróval már nem olyan jó vétel onnan, 82k-ért kapok itthon is. Talán a héten még elcsípek egy akciót.
-
Bogyi007
veterán
válasz Dzsuri89 #100934 üzenetére
Két hete akkor ezt ezek szerint nem vetted volna észre?!
Ez a csomag kellett volna neked...
Ráadásul az akció végeztével a csomagot ki is listázták...
[ Szerkesztve ]
-
r.levente75
addikt
Ennek a forza 3-nak úgy pár mondatban mi lenne a lényeg. Van egy elég nagy úthálózat, ahol szépen el lehet autózgatni A-ból B-be, de ezen kívül van más is?
Engem csak a homeba, a bizzard mountainba, és a progressbe enged be.
Nézzétek el a biztos láma kérdést, szép, klassz meg minden, de remélem van ebben több is. -
adalbert1
veterán
válasz Bogyi007 #100902 üzenetére
A Forza 6 + FH3 csomag érdekes lehet, igaz, a 20k-t kicsit sokallom érte, lehet, hogy érdemesebb lenne megvenni a Forza Motorsport 6 Platinum Edition Bundle-t (tényleg, ebben már minden kiegészítő benne van, vagy van, amit így is külön kell megvenni?) 13k-ért, és az FH3-at hátha akciózzák még külön később.
-
aktív tag
válasz adalbert1 #100939 üzenetére
4 utólag kijött Car pack nincs benne az FH6 Platinumban: Turn 10 Select, Turn 10 Summer Pack, Hot Wheels, Top Gear.
Nekem jelenleg pont ez a 4 ami nincs meg, valószínű hogy már csak a Top Gear pack-ot fogom külön megvenni. (Hellcat, F-Type P. 7, és az FXX K miatt)
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Ragnar95
félisten
Neten sehol sem írtak róla pontosat, de gondoltam rákérdezek itt is: Star Wars Battlefront egyik DLC-jében sincs új Survival pálya, ugye?
Multi annyira nem fogott meg, így amiatt nem venném meg a Season Passt, de a Survivalt elég sokat nyomjuk haverokkal, ha lenne benne pár új pálya, amiatt elgondolkoznék rajta így féláron.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Zjunior #100943 üzenetére
Megvan maga a játék már "sajna", pedig különben rögtön lecsapnék az ultimate editionre ennyiért. Ha a Season passra beruházok, akkor is szerintem inkább az ultimate editiont veszem meg +£3-ért, mert lemezesen van meg jelenleg.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
Tegnap teszteltem a Giana Sisters-t -nagyon rendben van a játék! Még jó, h nem fedeztem fel korábban mert biztosan megvettem volna!
Szerk: Most nézem, h 2014 decemberi a játék - rejtély, hogy hogy nem hallottam róla idáig?!
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bulikavagyok #100947 üzenetére
Tele van ilyenekkel a store. Eszméletlen játékok vannak, amikről csak Gold idején lehet hallani.
-
parandroid
félisten
válasz r.levente75 #100936 üzenetére
Vedd fel a telefonod, ha csörög, abban mondják, mit kell (érdemes) csinálni, hova kell menni. A sztori röviden annyi, hogy az előző két részben akkora király lettél, meg annyi pénzt összelapátoltál, hogy most te vagy a főnök, és te csinálod a fesztivált, jelölöd ki a versenyeket, szerződtetsz muzsikusokat, meg építtetsz viaduktot a közgéppel (vagy ami van most helyette).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Zoleee83
addikt
válasz parandroid #100949 üzenetére
Ezen besírtam
"Viaduktot a közgéppel"
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest