Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #100516 üzenetére
Páran kértetek visszajelzést az előzményben részletezett okokból indított game.co.uk-es reklamációmról, íme:
2 heti levelezés után ma közölték velem, hogy csatoljak képeket a kiszakadt dobozról, ill. a sérült kinectről, mert nem találják, amiket korábban küldtem. Megtettem, erre már ma jött a válasz, hogy kinect esetén benne van a pakliban, hogy karcos, mivel használt termékről van szó, szóval ha akarom, küldjem vissza, de semmiféle kompenzációra nem hajlandóak.
Azt gondolom, akkor derül ki egy webshopról, hogy milyen, amikor reklamációt kell kezelni. Hát, a game.co.uk nálam nem egyesre, hanem nullásra vizsgázott. Igaz, hogy olcsón rendeltem tőlük egy xbox360-as kinectet és 4 kinectes progit/játékot, de az milyen webshop, amelyik így csomagol (lásd előzmény) és utána meg a fenti dumával vakar le? Mindezt a 4. vagy 5., nekik írt levelemet követően. Elmehetnek a búsba.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
NyMRooD
őstag
válasz interstate76 #100516 üzenetére
Nálam is így csomagolták a kinectet, én 360-as kinectet rendeltem (ha jól emlékszem te is) és volt hozzá átalakító, amin az angol konnektornak a stabilizáló műanyag része le is tört. Én nem írtam nekik, de nálam a doboz nem is szakadt ki (igaz megvolt nyomódva).
szerk: Majd írd meg légyszi, hogy mit reagáltak.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik