Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz interstate76 #100129 üzenetére

    6 nap alatt ideért az első game.co.uk-es megrendelésem, ez jó idő.

    A lemezes játékok nagyon szép állapotban vannak és jól is működnek, ez is remek.

    DE (nagyon nagy DE): a cuccokat sikerült egy akkora dobozba tenniük, amiben éppen csak elfért a kinect, a doboz vékony falú és a szenzorra nem tettek semmilyen belső csomagolást, ami védte volna a karcoktól vagy az ide-oda dobálás okozta rázkódástól. A doboz belsejébe, a légüres térbe tettek levegővel teli kis "zacskókat", hogy a dobozon belül stabilan maradjon minden, de a kinect és a doboz vékony fala közé nem került semmi. :(((

    A doboz természetesen kiszakadt, a kinect jópár cm-nyit kinyómódott a lyukon és full karcos lett, ill. bele sem merek gondolni, hány alkalommal b.szódott neki valaminek szállítás közben. Ha a doboz egyben marad, akkor is rohadt sok ütést kapott volna, mindenféle rázkódáscsillapítás nélkül, mert az már luxus lett volna, hogy betekerjék valamilyen szivcsos vagy buborékos anyaggal.

    Szóval a sok pozitív visszajelzés közben részemről egy gigantikus mínusz a game.co.uk részére!

    Ha én eladok valamit HA-n, akkor MINDIG nagyobb dobozba csomagolom, mint amekkora az adott dolog, becsomagolom olyan anyagba, ami védi a karcoktól, és alaposan kitömöm a termék és a doboz fala közti réseket. Azt gondoltam, hogy egy ekkora és ilyen jóhírű webshopnál hasonlóképpen járnak el és a használt termékeket is normálisan becsomagolják. Hát, tévedtem.

    Írtam nekik, küldtem fotókat is - kíváncsi vagyok a reakciójukra!

    (#100515) WhiteAngel89 Nem tudom, külföldi rendelés szóba jöhet-e nálad, de én ezt a 2-t használom, felváltva (mikor épp melyikhez van kedvem): Bluedio H+ és KZ-ED9. Mindkettő messze-messze túltesz az árán a hangminőség és anyaghasználat tekintetében (is): olyan "zajokat" hallok meg velük, amikről korábban nem is tudtam, hogy léteznek! :) De komolyan: a zenéim egy része mintha új lenne, és a játék is durván hangulatos bennük. A másodikat már hónapok óta nyúzom, gyakran feltekerve, zsebben hordva, de kutya baja. Az objektivitás kedvéért annyit meg kell jegyeznem, hogy nem vagyok audiofil és nincsenek több százezres hangfalszettjeim.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák