Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz norbi2010 #99232 üzenetére

    Nekem hiányzik az egér. Azt a vitát pedig szerintem ne játsszuk le tízezredszerre, hogy ez jogos igény-e vagy sem, mert teljesen szubjektív téma. No Offense, csak tényleg nem szeretnék egy ezerszer elcsépelt vitába belemenni. Évek óta konzolozok, vittem végig fps-kampányt kontrollerrel, belekóstoltam a multiba több játékkal is, de számomra annyival rosszabb kontrollerrel célozni, hogy ha zongorázni tudnám a különbséget, akkor folyamatosan koncerteket adnék. :) Biztos velem van a baj, hogy nem tudom megszokni a kontrollert, de a kérdés nem ez, hanem hogy lenne-e rá tömeges igény, és hogy nagyot szólna-e a piacon egy ilyen irányú fejlesztés. A válasz pedig mindkét kérdésre egyértelmű igen. De inkább teraflopokat hajszolnak.

    (#99233) l.skywalker Nem tudom, láttad-e az előző hsz-em szerkeszettt részét, azaz a 3. bekezdést, de teljesen egyetértünk. Továbbmegyek: szeretem a One S-t. :) Tényleg. Kicsi, halk, alig fogyaszt valamennyit és számomra bőven kielégítő minőségben jeleníti meg a játékokat, továbbá szuper a GWG-kínálat és olcsó az EA Access - sok dolog szól mellette.

    (#99235) Madridista83 Nagyon sok probléma adódhat az életben, ha nem megy a szövegértelmezés ;], de ha fejreállsz, ebben a topikban akkor is le lehet írni a box hátulütőit (is). Szerintem hanyagoljuk egymást.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák