Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz unrealnoise #99238 üzenetére

    Öööö, most erre mit mondjak? Leírtam, hogy én inkább az egér támogatására mentem volna rá, nem, vagy nemcsak a nyers erőben való előrelépésre. Az egér igazi, kőkemény hozzáadott értéket jelentene a piaci versenyben, amit a versenytársaknak nehezen lehetne behozni. A válaszodban egyetértesz, majd megkérdezed, hogy mégis mit hiányolok.

    A mozgásérzékelős "bénázásról": nemcsak felnőttek vannak a világon és nekem nagyon tetszett, ahogy a lányom eljátszott a Kinectimals-szal és a Kinect Disneyland Adventures-szel (rendkívül jó és ötletes játéknak tartom mindkettőt). Akkor játszhatott velük, amikor egyébként mesét nézhetett volna, de így aktív maradt, nemcsak ült és bámulta a dobozt - kell ennél több? Családosként számomra annakidején ez döntött a PS3 ellenében az Xbox360 javára. Emellett társaságban felnőtteknek is jó móka tudott lenni a Kinect. De én szóba sem hoztam volna ezt, mint hiányt, csak ha már megemlítetted, gondoltam leírom, hogy ez sem fekete-fehér történet.

    (#99239) norbi2010 És a uservoice reprezentatív mintát ad egy olyan kérdésben, ami leginkább olyanokat érint, akik az egér hiánya miatt a box közelébe sem mennek? Nem kell egyetértenünk, engem abszolút nem zavar, ha valaki másként lát valamit, de ez nem érv.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast P26T tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák